Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat Iulie 1, 2019 Postat Iulie 1, 2019 Fantezii de labar. Asta e chiar exagerat. A venit vara, ai de unde alege, căcălău. Da așa e, amanda e doar una.
miserupeazi Reputație: 4 Postat Iulie 1, 2019 Postat Iulie 1, 2019 Fantezii de labar. Asta e chiar exagerat. A venit vara, ai de unde alege, căcălău. Da așa e, amanda e doar una. Fa macar niste jocuri de puzzle daca sahul te depaseste inainte sa vorbesti despre/cu mine mine. ;)Amada, si nu AmaNda, este una aici.
Administrator pisicuts Reputație: 114412 Postat Iulie 1, 2019 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Iulie 1, 2019 de ce ma urasti amada pana la urma ?de ce nu il urasti pe picon si pe miskin ??
miserupeazi Reputație: 4 Postat Iulie 1, 2019 Postat Iulie 1, 2019 de ce ma urasti amada pana la urma ?de ce nu il urasti pe picon si pe miskin ?? Te bag in constiinta ta sa afli, pedeapsa mai mare nu poate fi! Lasa ce mi-ai facut mie... :)
Administrator pisicuts Reputație: 114412 Postat Iulie 1, 2019 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Iulie 1, 2019 Te bag in constiinta ta sa afli, pedeapsa mai mare nu poate fi! Lasa ce mi-ai facut mie... :) seems legit :)))
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat Iulie 1, 2019 Postat Iulie 1, 2019 Fa macar niste jocuri de puzzle daca sahul te depaseste inainte sa vorbesti despre/cu mine mine. ;)Amada, si nu AmaNda, este una aici.Nici "despre" nici "cu". Try again.Ce joc eu.... Elasticul, cu fetele. Îl țin cât mai sus, când sar, sa le văd chiloții, dacă au, și cum fac tzatzele.
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat Iulie 1, 2019 Postat Iulie 1, 2019 seems legit :)))o să te mulgă de o să ajungi schelete.
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat Iulie 1, 2019 Postat Iulie 1, 2019 Și scuze de amaNda, amada.E bine așa, amaNdo?
dalida3000 Reputație: 2 Postat Iulie 1, 2019 Oras:gg Oras:gg Postat Iulie 1, 2019 de ce nu il urasti pe picon si pe miskin ??pe picon il iubeste doar i-a dat sa manance fasole cu ciolan :)))
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat Iulie 2, 2019 Postat Iulie 2, 2019 Acum vrea să stie dacă Picon a propus-o
miserupeazi Reputație: 4 Postat Iulie 2, 2019 Postat Iulie 2, 2019 Acum vrea să stie dacă Picon a propus-o Acum? Am pus discutia in pm unde intrebam asta.Cand esti lingau retardat, stai dreaq parcat!
Administrator pisicuts Reputație: 114412 Postat Iulie 2, 2019 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Iulie 2, 2019 Acum? Am pus discutia in pm unde intrebam asta.Cand esti lingau retardat, stai dreaq parcat! si cine te-o propus pana la urma amada ??
Vizitator renesmee Reputație: 0 Postat Iulie 2, 2019 Postat Iulie 2, 2019 si cine te-o propus pana la urma amada ??Nimeni :))))
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat Iulie 2, 2019 Postat Iulie 2, 2019 Acum? Am pus discutia in pm unde intrebam asta.Cand esti lingau retardat, stai dreaq parcat!mai subțire cu jignirile, da? Ca-ți bag pula in curu ăla mare una două.
miserupeazi Reputație: 4 Postat Iulie 2, 2019 Postat Iulie 2, 2019 mai subțire cu jignirile, da? Ca-ți bag pula in curu ăla mare una două. Pentru asta trebuie sa-ti scoti limba din curul adminului!
theonlyjudge Reputație: 294 Postat Iulie 2, 2019 Oras:Mega City One Oras:Mega City One Postat Iulie 2, 2019 Pentru asta trebuie sa-ti scoti limba din curul adminului!Inca mai vrei sa fii moderatoare ? Sunt 3 clovni care inca sunt pe forum degeaba si ar trebuie eliminati
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat Iulie 2, 2019 Postat Iulie 2, 2019 Pentru asta trebuie sa-ti scoti limba din curul adminului!Vezi că greșești persoana. Nu eu stau la cerseala de funcții. Și stai cuminte, dacă scot eu limba la tine, ye cracesti. Pardon, te crucești.
miserupeazi Reputație: 4 Postat Iulie 2, 2019 Postat Iulie 2, 2019 Vezi că greșești persoana. Nu eu stau la cerseala de funcții. Și stai cuminte, dacă scot eu limba la tine, ye cracesti. Pardon, te crucești. La cat de plina de cacat e? Nu as vrea sa vad asta. Inca mai vrei sa fii moderatoare ? Sunt 3 clovni care inca sunt pe forum degeaba si ar trebuie eliminati Nu am vrut sa fiu.Pe nu stiu a cata pagina pe aici am pus convorbirea, mai bine o mai pun iar decat sa o caut:
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat Iulie 2, 2019 Postat Iulie 2, 2019 La cat de plina de cacat e? Nu as vrea sa vad asta. Nu am vrut sa fiu.Pe nu stiu a cata pagina pe aici am pus convorbirea, mai bine o mai pun iar decat sa o caut:de a cui limbă vorbești?
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat Iulie 2, 2019 Postat Iulie 2, 2019 Și e de vină oricine altcineva ca tu pui botelnita la orice vrăjeală.
miserupeazi Reputație: 4 Postat Iulie 2, 2019 Postat Iulie 2, 2019 de a cui limbă vorbești? A ta. Și e de vină oricine altcineva ca tu pui botelnita la orice vrăjeală. Ti se pare din discutie ca am ciunga in par? Ai dreptul, repet, sa ti se para ce vrei, nu mai vorbi in numele meu.
aristidemsc Reputație: -56 Postat Iulie 2, 2019 Oras:Văscăuți Oras:Văscăuți Postat Iulie 2, 2019 Ti se pare din discutie ca am ciunga in par? Mie cam da. Pisicuts a făcut mișto de tine (din nou) cum ca ai fost propusă moderatoare, ceea ce te milogeai de mult timp de el sa te faca. Apoi ca o botanistă ai deschis topicul ăsta de căcat unde nu a recunoscut nimeni ca te-ar fi propus. Deci.... 1
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat Iulie 2, 2019 Postat Iulie 2, 2019 A ta. Ti se pare din discutie ca am ciunga in par? Ai dreptul, repet, sa ti se para ce vrei, nu mai vorbi in numele meu.a ta,da, sunt de acord.Unde vorbesc eu în numele tău? Amica-ta vistantric o face.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum