Vizitator izabellasex&bdsm Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2019 Partajează Postat Iulie 3, 2019 “Ce intra la foca între buci, dur și nu e hârtie de cur?Ciolan afumat “:))))O sti pe aia cu motzarela ela ela eee :)))Eva cauta pe youtube robotzi- condiment 1 Link spre comentariu
Vizitator renesmee Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2019 Partajează Postat Iulie 3, 2019 O sti pe aia cu motzarela ela ela eee :)))Eva cauta pe youtube robotzi- condimentFraguta cu ciocolata și cu frișcă amestecată , cu glazura multă,multă , și vanilie zmeurică :))))Pufoșenia , o stii? Link spre comentariu
Vizitator izabellasex&bdsm Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2019 Partajează Postat Iulie 3, 2019 Fraguta cu ciocolata și cu frișcă amestecată , cu glazura multă,multă , și vanilie zmeurică :))))Pufoșenia , o stii?Ti pup ti puup..zicea pufosenia...le stiu pe toate alea vechi...nu le tin minte pe toate dar pe alea de coma le stiu.O pula roz din fier cu lumintee omfg :))) Link spre comentariu
Vizitator renesmee Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2019 Partajează Postat Iulie 3, 2019 Ti pup ti puup..zicea pufosenia...le stiu pe toate alea vechi...nu le tin minte pe toate dar pe alea de coma le stiu.O pula roz din fier cu lumintee omfg :)))Sunt criminali ...In fiecare seara ma mănâncă in fund sa ma uit la ei , pula somn... rad de pocnesc , chiar dacă le am mai văzut :))) Link spre comentariu
gherghita70 Reputație: -30 Postat Iulie 3, 2019 Partajează Postat Iulie 3, 2019 Bo$$, realizezi ca amada ti-ar putea fi mama? Are peste 40 de ani Cu cateva luni. ;)Iza are aceleas avatar de cand e pe site, iar Eva e si mai baba... :laugh2Prost esti, dar lasa ca te prinzi tu cand e prea tarziu. ;) Link spre comentariu
Vizitator izabellasex&bdsm Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2019 Partajează Postat Iulie 3, 2019 Cu cateva luni. ;)Iza are aceleas avatar de cand e pe site, iar Eva e si mai baba... :laugh2Prost esti, dar lasa ca te prinzi tu cand e prea tarziu. ;)Avatarul meu e acelas de anul trecut din martie, de la ultimul set de poze. Dar nu vad de ce te fute pe tine grija de avatarul meu ? Nu mai gasesti motive de scandal , nu te mai baga nimeni in seama si atunci ce ramane de facut? Sa te bagi tu in seama si sa imprastii rahat in jurul tau. Ti-am mai dat minusuri si atat, dar de vreo saptamana doua, nu ti-am mai adresat o vorba. Postez o melodie pe topicul ala si uite cine s-a simtit lezata, tocmai tu. Si incepi sa te bagi in seama cu mine si uite asa, chiar si daca e ocara, ai mai schimbat niste cuvinte cu cineva.Fa, da' trista viata mai ai, sa nu ai cu cine schimba real un cuvant, o vorba si preferi sa stai pe forum in loc sa iesi pe afara, ca macar aici, chiar daca virtual, tot mai primesti o replica.Dar na, este o alegere facuta de tine si asumati-o ! Link spre comentariu
Vizitator renesmee Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2019 Partajează Postat Iulie 3, 2019 Avatarul meu e acelas de anul trecut din martie, de la ultimul set de poze. Dar nu vad de ce te fute pe tine grija de avatarul meu ? Nu mai gasesti motive de scandal , nu te mai baga nimeni in seama si atunci ce ramane de facut? Sa te bagi tu in seama si sa imprastii rahat in jurul tau. Ti-am mai dat minusuri si atat, dar de vreo saptamana doua, nu ti-am mai adresat o vorba. Postez o melodie pe topicul ala si uite cine s-a simtit lezata, tocmai tu. Si incepi sa te bagi in seama cu mine si uite asa, chiar si daca e ocara, ai mai schimbat niste cuvinte cu cineva.Fa, da' trista viata mai ai, sa nu ai cu cine schimba real un cuvant, o vorba si preferi sa stai pe forum in loc sa iesi pe afara, ca macar aici, chiar daca virtual, tot mai primesti o replica.Dar na, este o alegere facuta de tine si asumati-o !Nu ii mai acorda atâta atentie...las-o in bolboceala ei .. :* Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2019 Partajează Postat Iulie 3, 2019 Cu cateva luni. ;)Iza are aceleas avatar de cand e pe site, iar Eva e si mai baba... :laugh2Prost esti, dar lasa ca te prinzi tu cand e prea tarziu. ;)Debilo, ia un facefuck cu CIM, daca vrei samanta tanara. Screloza ta e avansata, dar muia te poate ajuta. Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2019 Partajează Postat Iulie 3, 2019 Amado, zicea unu p-acilea ca eshti tare la skanderberg. Cred ca ai putea sa si o inghiti in forta Link spre comentariu
gherghita70 Reputație: -30 Postat Iulie 3, 2019 Partajează Postat Iulie 3, 2019 Debilo, ia un facefuck cu CIM, daca vrei samanta tanara. Screloza ta e avansata, dar muia te poate ajuta. Cred ca am spus de N ori ca nu sunt interesata de sex cu nimeni de pe forum.Cand spun ca esti prost, te subestimez, esti retardat! Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2019 Partajează Postat Iulie 3, 2019 Cred ca am spus de N ori ca nu sunt interesata de sex cu nimeni de pe forum.Cand spun ca esti prost, te subestimez, esti retardat!Fa, ori esti proasta ori esti proasta Link spre comentariu
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2019 Partajează Postat Iulie 3, 2019 Gherghițo, zi și mie 8 numere la multi Polonia, îți dau un miliard și o bucă, da pe bani, să ma simt și eu ca Vântu în anii 90. Link spre comentariu
evaforyou Reputație: 22137 Postat Iulie 3, 2019 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Partajează Postat Iulie 3, 2019 Sunt criminali ...In fiecare seara ma mănâncă in fund sa ma uit la ei , pula somn... rad de pocnesc , chiar dacă le am mai văzut :)))Hai ca m-ai leshinat azi cu rasul... era sa fac "accident de munca" si sa musc pe cineva de "bijoux"ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ Tocmai ce vazuse si el postarea ta si ne-am adus aminte diverse faze din serial Link spre comentariu
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2019 Partajează Postat Iulie 3, 2019 Uite, să nu zici că te mint. Link spre comentariu
gherghita70 Reputație: -30 Postat Iulie 3, 2019 Partajează Postat Iulie 3, 2019 Fa, ori esti proasta ori esti proasta M-ai plictisit, si curvele tale expirate! Uite, să nu zici că te mint. Nu am vreun motiv sa te ajut. Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2019 Partajează Postat Iulie 3, 2019 Minte creata, cu Picon ce ai avut de ameninti de-i daibin vileag adresa? E singurul care iti ia apararea, epava ce esti Link spre comentariu
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2019 Partajează Postat Iulie 3, 2019 M-ai plictisit, si curvele tale expirate! Nu am vreun motiv sa te ajut.un miliard jumate și o bucă jumate. Mai mult nu pot. Link spre comentariu
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2019 Partajează Postat Iulie 3, 2019 Minte creata, cu Picon ce ai avut de ameninti de-i daibin vileag adresa? E singurul care iti ia apararea, epava ce estinu se face. Oricâtă boală ai avea pe cineva, nu se face. Link spre comentariu
Vizitator renesmee Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2019 Partajează Postat Iulie 3, 2019 Minte creata, cu Picon ce ai avut de ameninti de-i daibin vileag adresa? E singurul care iti ia apararea, epava ce estiProstul nu e prost destul...... Link spre comentariu
gherghita70 Reputație: -30 Postat Iulie 3, 2019 Partajează Postat Iulie 3, 2019 Minte creata, cu Picon ce ai avut de ameninti de-i daibin vileag adresa? E singurul care iti ia apararea, epava ce esti Am spus ca as putea, daca voiam - o postam deja.Ce te face sa crezi ca ai dreptul sa stii ce am discutat eu cu Picon? Te intinzi ca o meduza, deanpulea! Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2019 Partajează Postat Iulie 3, 2019 Am spus ca as putea, daca voiam - o postam deja.Ce te face sa crezi ca ai dreptul sa stii ce am discutat eu cu Picon? Te intinzi ca o meduza, deanpulea!Daca ti-ai vedea postata camera si adresa caminului in care iti ai barlogul, cum ar fi? Ipotetic vorbind Link spre comentariu
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2019 Partajează Postat Iulie 3, 2019 Nu postează nimic, știe c-o ia dracu după aia. Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2019 Partajează Postat Iulie 3, 2019 Sholdoveanca e studentessa pe banii nostri. Tute-n gura de japitza Link spre comentariu
gherghita70 Reputație: -30 Postat Iulie 3, 2019 Partajează Postat Iulie 3, 2019 Daca ti-ai vedea postata camera si adresa caminului in care iti ai barlogul, cum ar fi? Ipotetic vorbind Hai sa vorbim realist, discutiile cu un retardat ca tine imi ard neuronii inutil.Repet: Ma plictisesti!Du-te in pizda ma-tii cu frustrarile tale, tinere! Link spre comentariu
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2019 Partajează Postat Iulie 3, 2019 Sholdoveanca e studentessa pe banii nostri. Tute-n gura de japitzaface facultate? Asta e de bine. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum