votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Iunie 15, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Partajează Postat Iunie 15, 2019 xoxo nu merita banat, noi de cine nu mai batem pula ? :cry2 :cry2 Mai ales ca a iesit la iveala ca are micropenis si ca viseaza la pule de 24 =)) =))) =))) 1 Link spre comentariu
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Iunie 15, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iunie 15, 2019 xoxo nu merita banat, noi de cine nu mai batem pula ? :cry2 :cry2 Mai ales ca a iesit la iveala ca are micropenis si ca viseaza la pule de 24 =)) =))) =))) Ideea forumului era sa dea informatii... Va bateti pula in privat, asta daca aveti coaie. ;) 2 Link spre comentariu
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Iunie 15, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Partajează Postat Iunie 15, 2019 Ideea forumului era sa dea informatii... Va bateti pula in privat, asta daca aveti coaie. ;)glumeam si eu, ma doare in pula de un retardat ;) :)) 1 Link spre comentariu
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Iunie 15, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Partajează Postat Iunie 15, 2019 mai ales ca rad si femeiele de el ca e prost rau de tot 1 Link spre comentariu
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Iunie 15, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Partajează Postat Iunie 15, 2019 a fost parasit de cateva pentru ca are mnicropenis si nu le poate satisface, dar el viseaza pe forum la 24 =))) Link spre comentariu
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Iunie 15, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iunie 15, 2019 a fost parasit de cateva pentru ca are mnicropenis si nu le poate satisface, dar el viseaza pe forum la 24 =))) Este un user virtual, ca si tine. Ce te face sa crezi ca esti mai presus? Nu-i tin apararea, eu il banam pana invata sa vorbeasca si te asigur ca nu mai facea asa... Dar va are pe voi... So, cu ce esti tu mai bun? :) Link spre comentariu
xoxothc Reputație: 142 Postat Iunie 15, 2019 Oras:in rond Oras:in rond Partajează Postat Iunie 15, 2019 amando daca nu stiai vorbesti cu pizdadera ajutatoru da comunitate cum iti permiti sa il intrebi cu ce e mai presus ? =)) Link spre comentariu
xoxothc Reputație: 142 Postat Iunie 15, 2019 Oras:in rond Oras:in rond Partajează Postat Iunie 15, 2019 E MAI PRESUS DE PULA MEA CU CAPU CA MI-O SUGE DIN GENUNCHI =)))))))))))))))))))))))))0 SI ACUMA CA A VENIT CALDURILE STA LA UMBRA SI LA NUCU DE MI L-AM TATUAT PA BURTA Link spre comentariu
xoxothc Reputație: 142 Postat Iunie 15, 2019 Oras:in rond Oras:in rond Partajează Postat Iunie 15, 2019 EU FAC glume eu rad lol Link spre comentariu
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Iunie 15, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iunie 15, 2019 amando daca nu stiai vorbesti cu pizdadera ajutatoru da comunitate cum iti permiti sa il intrebi cu ce e mai presus ? =)) La asta ma injosesti acum? Nu este Pidsadera.Amada ma cheama, daca vrei sa-ti mai raspund. 1 Link spre comentariu
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Iunie 15, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Partajează Postat Iunie 15, 2019 La asta ma injosesti acum? Nu este Pidsadera.Amada ma cheama, daca vrei sa-ti mai raspund.lasa-l ca e retardat, doar la pula lui pidsadera ii sta gandul Link spre comentariu
xoxothc Reputație: 142 Postat Iunie 15, 2019 Oras:in rond Oras:in rond Partajează Postat Iunie 15, 2019 La asta ma injosesti acum? Nu este Pidsadera.Amada ma cheama, daca vrei sa-ti mai raspund. d-aia fa esti unde esti ca ai varsta pe care o ai si vii din mediul in care ai crescut dar din pacate n-ai inteligenta necesara pentru a evolua si in continuare te crezi miezu din pizda, atotstiutoare si pula mea ce te mai crezi tu de unde stii ca nu e pizdadera ? pai am spus eu vreodata prostii ? din 2010 imi traiesc viata pe forum si stiu tot ce misca, am femei, am parte la multe din ele, am parte la banii care se fac aicea pe forum din prostia unora, etc. d-aia fa esti aicea pa forum si cersesti moderare si rade toti de tine ca vezi numai in fata in pula mea, deschide ochii .. analizeaza.. gandeste si lasa in pula mea psihologia si cititu in urina ca nu-ti foloseste la nimic.. fii smechera ca mine ( predau si smecherie pentru cine nu stie ) hai sictir ca e sub demnitatea mea sa-i scriu uneia care se crede superioara pa un forum de cacat unde smecherii ca mine face ce vrea ca are bani si are putere Link spre comentariu
xoxothc Reputație: 142 Postat Iunie 15, 2019 Oras:in rond Oras:in rond Partajează Postat Iunie 15, 2019 amando Link spre comentariu
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Iunie 15, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iunie 15, 2019 d-aia fa esti unde esti ca ai varsta pe care o ai si vii din mediul in care ai crescut dar din pacate n-ai inteligenta necesara pentru a evolua si in continuare te crezi miezu din pizda, atotstiutoare si pula mea ce te mai crezi tu de unde stii ca nu e pizdadera ? pai am spus eu vreodata prostii ? din 2010 imi traiesc viata pe forum si stiu tot ce misca, am femei, am parte la multe din ele, am parte la banii care se fac aicea pe forum din prostia unora, etc. d-aia fa esti aicea pa forum si cersesti moderare si rade toti de tine ca vezi numai in fata in pula mea, deschide ochii .. analizeaza.. gandeste si lasa in pula mea psihologia si cititu in urina ca nu-ti foloseste la nimic.. fii smechera ca mine ( predau si smecherie pentru cine nu stie ) hai sictir ca e sub demnitatea mea sa-i scriu uneia care se crede superioara pa un forum de cacat unde smecherii ca mine face ce vrea ca are bani si are putere Am spus ca nu vreau sa fiu moderator, ai doape in ochi?!Nu este Pidsadera! Nu este!Jet sub pat, sa ma cauti cand ai ceva de spus!!! 1 Link spre comentariu
xoxothc Reputație: 142 Postat Iunie 15, 2019 Oras:in rond Oras:in rond Partajează Postat Iunie 15, 2019 nu este nu ? PAI FA TU AIA CARE LA VARSTA TA FACI MULTE LA PC PAI NU I-AM DAT EU FA UN VIRUS SI L-AM DESCOPERIT CA ARE BUTON DA PANICA SI CA ARE MAI MULTE CONTURI AICEA ???????????? AI TOATA INCREDEREA CA EU NU MINT Link spre comentariu
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Iunie 15, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Partajează Postat Iunie 15, 2019 mars in pula mea ca ai ajuns rau de tot de cand te-au dat baietii de gol ca ai micropenis si iei pastile de sculat pula pentru cariciul tau Link spre comentariu
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Iunie 15, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Partajează Postat Iunie 15, 2019 24/2 , hahahhahaha Link spre comentariu
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Iunie 15, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Partajează Postat Iunie 15, 2019 sa mergi la ines pe topic sa latri , sta in atributiile tale de sclav de serviciu =))) Link spre comentariu
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Iunie 15, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iunie 15, 2019 mars in pula mea ca ai ajuns rau de tot de cand te-au dat baiatii de gol ca ai micropenis si iei pastile de sculat pula pentru cariciul tau Nu este micro, e mediu, estimam la 15 cand se lauda... sa mergi la ines pe topic sa latri , sta in atributiile tale de sclav de serviciu =))) Taci! Link spre comentariu
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Iunie 15, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Partajează Postat Iunie 15, 2019 Nu este micro, e mediu, estimam la 15 cand se lauda... Taci!crede-ma ca stiu ca are maxim 12 cm, stiu ce poate Lory, si eu am fost la ea in 2012 cand mai invatase ceva tipa si facea deepul mai bun, dar in 2010 sa ii faca DT lui xoxo e clara treaba ;) 1 Link spre comentariu
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Iunie 15, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Partajează Postat Iunie 15, 2019 i-am multumit lui dolores ca a scos la iveala recenzia, nici nu m-as fi gandit sa caut ca xoxo face recenzii, e doar un labagiu fustrat 1 Link spre comentariu
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Iunie 15, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iunie 15, 2019 nu este nu ? PAI FA TU AIA CARE LA VARSTA TA FACI MULTE LA PC PAI NU I-AM DAT EU FA UN VIRUS SI L-AM DESCOPERIT CA ARE BUTON DA PANICA SI CA ARE MAI MULTE CONTURI AICEA ???????????? AI TOATA INCREDEREA CA EU NU MINT Vise, tembelule, doar vise. crede-ma ca stiu ca are maxim 12 cm, stiu ce poate Lory, si eu am fost la ea in 2012 cand mai invatase ceva tipa si facea deepul mai bun, dar in 2010 sa ii faca DT lui xoxo e clara treaba ;) O tineai in gura sa stii cat are?! 1 Link spre comentariu
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Iunie 15, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Partajează Postat Iunie 15, 2019 O tineai in gura sa stii cat are?!e simpla treaba, mai citeste odata postarea mea si da-l in plm de cretin, iti pui mintea cu toti retardatii ? la odihna ca s-a racit afara si e placut 1 Link spre comentariu
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Iunie 15, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iunie 15, 2019 e simpla treaba, mai citeste odata postarea mea si da-l in plm de cretin, iti pui mintea cu toti retardatii ? la odihna ca s-a racit afara si e placut Te las cand nu sunt implicata, promit.Cand vii pe topic deschis de mine... cauta cearta in alta parte. ;) Link spre comentariu
miskin pechinezu paduchiosu Reputație: 1 Postat Iunie 15, 2019 Partajează Postat Iunie 15, 2019 eu vreau ca amada sa fie moderatoare, macar pentru o zi. Sunt curios ce se intampla, poate distruge forumul motanului. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum