miky77 Reputație: -1394 Postat Iulie 3, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Iulie 3, 2019 Atunci amuzament prostesc
gherghita70 Reputație: -30 Postat Iulie 3, 2019 Postat Iulie 3, 2019 Atunci amuzament prostesc Wow! Multumesc!Eu una ma retrag, sa ma balacareasca in lipsa. ;)
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2019 Postat Iulie 3, 2019 Cine să te balacareasca și de ce?
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2019 Postat Iulie 3, 2019 S-ar putea sa fi vazut si pizda mai multa ca tine, sunt bi.Ia-ti prostia si du-te!Esti bi doar si fiindca pentru ca nu te plac nici barbatii, nici femeile . Ai di capul tau
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2019 Postat Iulie 3, 2019 Eu știu că se distrează și ea, se amuză. Dacă nu recunoaște, s-o iau în lift, s-o urc pân la 7.
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2019 Postat Iulie 3, 2019 In al saptelea cer. Cam greu sa duci dihania pana acolo
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2019 Postat Iulie 3, 2019 In al saptelea cer. Cam greu sa duci dihania pana acolotine liftu, pân la 320 de kile, că m duc și eu cu ea unde e lift d-ăla nou.Io am abea 73.Cred ca e la facultate, ia mielu și pisha.
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2019 Postat Iulie 3, 2019 Esti bi doar si fiindca pentru ca nu te plac nici barbatii, nici femeile . Ai di capul taue frumoasa dae dracoasa.
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2019 Postat Iulie 3, 2019 e frumoasa dae dracoasa.gura o strica. am zis
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2019 Postat Iulie 3, 2019 gura o strica. am zisașa e, pune-i-ar mâna Șefu pe alfabet cnd o lua-o pe la spate.
Vizitator izabellasex&bdsm Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2019 Postat Iulie 3, 2019 Tu ai perfecta dreptate in ceea ce spui si postarea ta de mai sus este argumentata si logica.Doar ca nu iei in calcul un aspect.Cand noi doi am avut un conflict, ambii am incetat sa ne mai intepam unul pe celalalt. Daca tu ai fi facut vreo postare pe aici si eu incepeam sa te injur inclusiv de morti si sa te amenint, cum a procedat ea cu mine, probabil nici tu nu ai fi stat cuminte. Legat de amanda, nu stiu daca ai vazut circul de acum cateva saptamani, la care sa zicem ca focul l-am aprins eu, satula de unele jigniri repetate de-a lungul timpului, la care, la acelea, nu am scos un cuvant si reactionand fix la ultimul "bat bagat prin gard".De vreo sapt jumate, doua, nu am prea postat aici si ieri dupa ce am postat o melodie, madam iar a sarit pe mine si evident ca am reactionat si eu. Ea este obisnuita, cand ma jignea in trecut si nu ii ziceam nimic, sa o las in pace. Din scarba de a face circ, nu ii dadeam replica, iar acum e deranjata ca "o tin langa", desi chiar daca o las in pace, tot ma pomeneste prin postari sau ma citeaza in vreun post care nu are legatura cu ea. Ma intorc la tine si postarea ta. Ceea ce ai spus, este perfect valabil intr-o discutie/conflict intre doi oameni rationali, care pot argumenta ceea ce sustin si se opresc din a se mai intepa cand si-au spus ce era de spus. Ceea ce in circul cu ea, nici vorba de asa ceva.Ps. Chiar daca nu e in tara mama, asta nu ii da nici un drept sa se comporte mizerabil cu cei de aici si faptul ca e singura, este tot un rezultat al propriilor actiuni. 2
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2019 Postat Iulie 3, 2019 Amada, nu amanda. Stii k e senzibiloaza si se zupara
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2019 Postat Iulie 3, 2019 Tu ai perfecta dreptate in ceea ce spui si postarea ta de mai sus este argumentata si logica.Doar ca nu iei in calcul un aspect.Cand noi doi am avut un conflict, ambii am incetat sa ne mai intepam unul pe celalalt. Daca tu ai fi facut vreo postare pe aici si eu incepeam sa te injur inclusiv de morti si sa te amenint, cum a procedat ea cu mine, probabil nici tu nu ai fi stat cuminte. Legat de amanda, nu stiu daca ai vazut circul de acum cateva saptamani, la care sa zicem ca focul l-am aprins eu, satula de unele jigniri repetate de-a lungul timpului, la care, la acelea, nu am scos un cuvant si reactionand fix la ultimul "bat bagat prin gard".De vreo sapt jumate, doua, nu am prea postat aici si ieri dupa ce am postat o melodie, madam iar a sarit pe mine si evident ca am reactionat si eu. Ea este obisnuita, cand ma jignea in trecut si nu ii ziceam nimic, sa o las in pace. Din scarba de a face circ, nu ii dadeam replica, iar acum e deranjata ca "o tin langa", desi chiar daca o las in pace, tot ma pomeneste prin postari sau ma citeaza in vreun post care nu are legatura cu ea. Ma intorc la tine si postarea ta. Ceea ce ai spus, este perfect valabil intr-o discutie/conflict intre doi oameni rationali, care pot argumenta ceea ce sustin si se opresc din a se mai intepa cand si-au spus ce era de spus. Ceea ce in circul cu ea, nici vorba de asa ceva.Ps. Chiar daca nu e in tara mama, asta nu ii da nici un drept sa se comporte mizerabil cu cei de aici si faptul ca e singura, este tot un rezultat al propriilor actiuni.Frumos eseu. Cu ce zici ca te ocupi?
Vizitator izabellasex&bdsm Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2019 Postat Iulie 3, 2019 Amada, nu amanda. Stii k e senzibiloaza si se zuparaSi tu crezi ca din greseala exista un N ? :)))) 1
Vizitator izabellasex&bdsm Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2019 Postat Iulie 3, 2019 Frumos eseu. Cu ce zici ca te ocupi?Cu suptul pulii, evident!Dar poate conteaza si ce scoti pe gura, nu doar ce bagi :D 4
Administrator pisicuts Reputație: 114414 Postat Iulie 3, 2019 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Iulie 3, 2019 amada nu se lasa
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2019 Postat Iulie 3, 2019 amada nu se lasaContrar aparentelor, noi decat o incurajam. Incercam sa scoatem ce e mai bun din ea
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iulie 3, 2019 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iulie 3, 2019 Rozica moderatoare.Am votat :laugh2 2
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2019 Postat Iulie 3, 2019 Rozica moderatoare.Am votat :laugh2Imi vine sa vomit
Administrator pisicuts Reputație: 114414 Postat Iulie 3, 2019 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Iulie 3, 2019 intre amada si rozkendra cine e potrivita ?
miky77 Reputație: -1394 Postat Iulie 3, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Iulie 3, 2019 Tu ai perfecta dreptate in ceea ce spui si postarea ta de mai sus este argumentata si logica.Doar ca nu iei in calcul un aspect.Cand noi doi am avut un conflict, ambii am incetat sa ne mai intepam unul pe celalalt. Daca tu ai fi facut vreo postare pe aici si eu incepeam sa te injur inclusiv de morti si sa te amenint, cum a procedat ea cu mine, probabil nici tu nu ai fi stat cuminte. Legat de amanda, nu stiu daca ai vazut circul de acum cateva saptamani, la care sa zicem ca focul l-am aprins eu, satula de unele jigniri repetate de-a lungul timpului, la care, la acelea, nu am scos un cuvant si reactionand fix la ultimul "bat bagat prin gard".De vreo sapt jumate, doua, nu am prea postat aici si ieri dupa ce am postat o melodie, madam iar a sarit pe mine si evident ca am reactionat si eu.Ea este obisnuita, cand ma jignea in trecut si nu ii ziceam nimic, sa o las in pace. Din scarba de a face circ, nu ii dadeam replica, iar acum e deranjata ca "o tin langa", desi chiar daca o las in pace, tot ma pomeneste prin postari sau ma citeaza in vreun post care nu are legatura cu ea. Ma intorc la tine si postarea ta. Ceea ce ai spus, este perfect valabil intr-o discutie/conflict intre doi oameni rationali, care pot argumenta ceea ce sustin si se opresc din a se mai intepa cand si-au spus ce era de spus. Ceea ce in circul cu ea, nici vorba de asa ceva.Ps. Chiar daca nu e in tara mama, asta nu ii da nici un drept sa se comporte mizerabil cu cei de aici si faptul ca e singura, este tot un rezultat al propriilor actiuni. Corect...vis-a vis de acel conflictCat priveste acesta dintre voi , tocmai ca l-am obsevat , ati aruncat cu clatite incinse unii in altii ,de multe ori in egala masura La cate injuraturi am primit si eu de la ala cu 69 in coada , mosnegul (care se credeau cetiti) ...plus cativa atarnatori ...plus de familie (mame in mod expre) .Ce era sa fac ? Sa ma cobor la nivelul lor si sa fac mai rau decat acestia , raspunzand cu aceasti moneda ? Nu cred ca ai vazut referinte de genul acesta din partea mea , in cadrul postarilor , si mai ales de familie.Daca acesta le este nivelul , nu-i pot eu redresa si educa cu nimic , si mai ales la varsta pe care o au , mult mai inaintata decat a mea Daca le-am spus sa se potoleasca au facut mai rau .si se intaratau unul pe celalalt Am intervenit ca nu este frumos , si mai ales intre fete/femei . Intelegi ? Daca erati pustoaice de 18 ani va lasam in pace si nu interveneam , zicand ca nu sunteti coapte si doar experienta de maidan este de capul vostru , dar asa , na , am zis ca poate e ceva benefic si o lasati mai moale si intervine si acel rationament de care amintesti (2 saptamani e mult , putin ? Pai intreab-o pe Carla , colega voastra , tot 2 saptamani a fost bulversata in fel si chip de patraulea ala , care se crede scolit ...nu esti singura ...hahahah ) Altii sunt din tara , si tot urat fac , mai ales la bautura , compatrioti de-ai nostri. Deci ... Las-o , ca se potoleste , sunt sigur de asta . A mai avut regrese si explozii de genul acesta
miky77 Reputație: -1394 Postat Iulie 3, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Iulie 3, 2019 Pe langa asta , daca ma duc si le trag un sut in sfecla , pana le sfaram ochelarii , la cate tampenii au facut permanent pe aici , ca stiu unde stau , si cine sunt , ma acuza ca le-am pocit moaca si ma pun sa-i mai platesc si de buni ....ca asa erau inainte de eveniment , nu niste stricati si distrusi , mai ales psihic Deci trebuie sa intelegi anumite situatii
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2019 Postat Iulie 3, 2019 intre amada si rozkendra cine e potrivita ?între Mothra și Godzilla?
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2019 Postat Iulie 3, 2019 intre amada si rozkendra cine e potrivita ?între Mothra și Godzilla?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum