xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 17, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Iunie 17, 2019 are motanul charturile cu profituri la zi, altfel ar bana in stanga si in dreapta Pai profitul ca sa il menti trebuie sa oferi constant marfa la fel de buna Daca nu scade si aia e Una e sa dai o libertate de exprimare online si alta e sa lasi reteaua pe mana unei psihopate care in 2 ore o sa blocheze tot site-ul 2 Link spre comentariu
filofteu Reputație: 663 Postat Iunie 17, 2019 Partajează Postat Iunie 17, 2019 se poate mai mult, spre nesfarsit. ;) O sa ti-o iei cu prosoape ude, dragalaso. N-o sa ma lasi aici singur. Link spre comentariu
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat Iunie 17, 2019 Partajează Postat Iunie 17, 2019 dar rau te-ai infuriat amada nici sex,nici moderare….pai cum,Boss,altfel? Link spre comentariu
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Iunie 17, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iunie 17, 2019 Fetito serios cauta ceva de facut cu viata ta lasa copilariile astea cu moderare de site-uri si panaramaTu acum la fel ca si mosu ala imbalsamat cauti razbunare pentru ca ai luat niste flituri urate de la niscava oameni pe aici printre care si eu..Crezi ca prin asta ce o sa faci? O sa ti se schimbe staifu ..nu ai reusit altceva decat sa arati ca ai ajuns la disperare Fetito? Am 10 ani peste tine.Ce razbunari visezi tu si care moderari cand am tot spus ca nu vreau? Ai si discutia cu bulangiul de motan unde el imi spune, nu eu.Singura mea "razbunare" ar fi sa nu mai citesc balivernele voastre! Adio! Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114293 Postat Iunie 17, 2019 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Iunie 17, 2019 Fetito? Am 10 ani peste tine.Ce razbunari visezi tu si care moderari cand am tot spus ca nu vreau? Ai si discutia cu bulangiul de motan unde el imi spune, nu eu.Singura mea "razbunare" ar fi sa nu mai citesc balivernele voastre! Adio! hai sa ne-mpacam amada Link spre comentariu
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Iunie 17, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Iunie 17, 2019 Fetito? Am 10 ani peste tine.Ce razbunari visezi tu si care moderari cand am tot spus ca nu vreau? Ai si discutia cu bulangiul de motan unde el imi spune, nu eu.Singura mea "razbunare" ar fi sa nu mai citesc balivernele voastre! Adio!Amanda te fac eu moderatoare,o decizie a CSP nu poate fii refuzata de moatan 2 Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114293 Postat Iunie 17, 2019 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Iunie 17, 2019 Amanda te fac eu moderatoare,o decizie a CSP nu poate fii refuzata de moatan o facem moderatoare pe amada, la anal si la gangbang 2 Link spre comentariu
curva curvelor Reputație: 602 Postat Iunie 17, 2019 Oras:nu spun Oras:nu spun Partajează Postat Iunie 17, 2019 dragut Link spre comentariu
curva curvelor Reputație: 602 Postat Iunie 17, 2019 Oras:nu spun Oras:nu spun Partajează Postat Iunie 17, 2019 , ... dar cand ne rezolvi cu **spam editat**ul si cu catelusul ala aferent raperului care mananca cacat pe forum ? Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Iunie 17, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Iunie 17, 2019 , ... dar cand ne rezolvi cu **spam editat**ul si cu catelusul ala aferent raperului care mananca cacat pe forum ?puti a ...prahova! :laugh2 2 Link spre comentariu
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Iunie 17, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Iunie 17, 2019 o facem moderatoare pe amada, la anal si la gangbangAmanda este o femeie sensibila ,sfioasa si romantica,ii place analul dar se lasă cucerita cu poezii si flori 4 Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Iunie 17, 2019 Partajează Postat Iunie 17, 2019 Zise curva curvelor, aka scatofilul verde..... 2 1 Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Iunie 17, 2019 Partajează Postat Iunie 17, 2019 Amanda este o femeie sensibila ,sfioasa si romantica,ii place analul dar se lasă cucerita cu poezii si floriAmada are cativa futaci care o finanteaza, de unde credeti ca are bani de vodca si chirie 2 1 Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114293 Postat Iunie 17, 2019 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Iunie 17, 2019 Amada are cativa futaci care o finanteaza, de unde credeti ca are bani de vodca si chirie adevarul este ca si eu eram curios cum isi permite amada sa stea toata ziua pe forum fara sa lucreze dar are bani de tigari si de chirie Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Iunie 17, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Iunie 17, 2019 Sa-l arunce cineva si pe drogatul ala sifilitic , limba in anus , la gunoi Sau sa-l trimita la o straponeala la vrajitoare , ca pe var-su ...sa-i scoata pe Scaraoschi din el Link spre comentariu
n e l u Reputație: 59 Postat Iunie 17, 2019 Oras:sub patrafir Oras:sub patrafir Partajează Postat Iunie 17, 2019 Amada are cativa futaci care o finanteaza, de unde credeti ca are bani de vodca si chiriemananca pensia vreunui militian Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 17, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Iunie 17, 2019 Fetito? Am 10 ani peste tine.Ce razbunari visezi tu si care moderari cand am tot spus ca nu vreau? Ai si discutia cu bulangiul de motan unde el imi spune, nu eu.Singura mea "razbunare" ar fi sa nu mai citesc balivernele voastre! Adio!=))) Haloaica atunci Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 17, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Iunie 17, 2019 Fetito? Am 10 ani peste tine.Ce razbunari visezi tu si care moderari cand am tot spus ca nu vreau? Ai si discutia cu bulangiul de motan unde el imi spune, nu eu.Singura mea "razbunare" ar fi sa nu mai citesc balivernele voastre! Adio! Am pishat o lacrima .... Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Iunie 17, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Iunie 17, 2019 Sa-l arunce cineva si pe drogatul ala sifilitic , limba in anus , la gunoi Sau sa-l trimita la o straponeala la vrajitoare , ca pe var-su ...sa-i scoata pe Scaraoschi din elIar vorbesti singur scursura umana? 1 Link spre comentariu
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat Iunie 17, 2019 Partajează Postat Iunie 17, 2019 Amada are cativa futaci care o finanteaza, de unde credeti ca are bani de vodca si chiriePe aproape. Link spre comentariu
curva curvelor Reputație: 602 Postat Iunie 17, 2019 Oras:nu spun Oras:nu spun Partajează Postat Iunie 17, 2019 puti a ...prahova! :laugh2psihologul tau ce zice ? 2 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 17, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Iunie 17, 2019 o facem moderatoare pe amada, la anal si la gangbang Fa-o la ce vrei motane numai nu la forum si nu ne mai da palpitatii :laugh2 2 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Iunie 17, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Iunie 17, 2019 psihologul tau ce zice ?ca o iei la muie! 1 Link spre comentariu
cepulameaseantampla Reputație: 1 Postat Iunie 17, 2019 Partajează Postat Iunie 17, 2019 Zise curva curvelor, aka scatofilul verde..... ala e prostalau de prostitution, catelu catelului danel care a ajutat comunitatea, a votat-o pa raluka7755 sa castige 5 categorii la concursul de curve de anu trecut Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Iunie 18, 2019 Partajează Postat Iunie 18, 2019 , ... dar cand ne rezolvi cu **spam editat**ul si cu catelusul ala aferent raperului care mananca cacat pe forum ?Cand imi scot pula din ma-ta si astfel devii mai prost decat esti Ahahahahahahahaha =)) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum