sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Iunie 15, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Iunie 15, 2019 Imbecila de Ines complexata in fata gaoazei colegei isi ridica curul sa para ca are si ea buci :laugh2Te doare mintea când vezi atâta retard mintal la unele curve proaste 2
el cule miskin Reputație: -59 Postat Iunie 15, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Iunie 15, 2019 Oropsit de curve si complexat in fata lor. Vai de pilafu' tau. 1 1
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Iunie 15, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Autor Postat Iunie 15, 2019 Oropsit de curve si complexat in fata lor. Vai de pilafu' tau.Te referi la ziua aceea când nu ai găsit nicio prostituata care sa te accepte si asta in orasul prostituatelor unde sunt cam 200 pe metru pătrat? 3
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Iunie 15, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Postat Iunie 15, 2019 Postat Astazi, 22:20xoxo, on 10 Dec 2013 - 04:11 AM, said: Actiunea a inceput cu pupici... prin multe locuri, a continuat cu un oral bun, cu DT... si wow in 3 minute am finalizat in gurita ei, nu ma mai puteam abtine, se ridica si merge la baie pentru curatare. zelea69, on 08 Jun 2019 - 9:08 PM, said:xoxo are recenzii? haulesmaules, on 08 Jun 2019 - 9:31 PM, said:https://nimfomane.co...omert/?p=231581 votka--tuicar, on 08 Jun 2019 - 9:33 PM, said:e clara treaba, daca Lory i-a facut DT inca o data ai confirmat ca are micropenis varul xoxo =)))))))))))))))))))))))) votka--tuicar, on 08 Jun 2019 - 9:39 PM, said:3 min vere ? du-te-n pula mea, fa o laba inainte in pula mea ca sa simti si tu un oral de calitate. Stiu ca nu e frumos ce fac acum ,dar 3 minute ? :( . De ce ai vrut sa faci referire la aceasta recenzie daca stiai ca o sa imi bat pula si mai tare de tine ? Aidepulamea votka--tuicar, on 08 Jun 2019 - 9:43 PM, said:sa nu te mai prind ca te bagi in seama cu pula mea ca acum stiu unde sa caut, dupa ce mi-ai aratat si postarile cu asa zisele tale recenzii ;)
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Iunie 15, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Postat Iunie 15, 2019 #bazinga
el cule miskin Reputație: -59 Postat Iunie 15, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Iunie 15, 2019 Saracie, ma refer la tine si la faptul, ca frustrarile si complexele tale fata de curve(femei, in general) sunt atat de evidente, incat nu mai e nevoie de alte discutii. Stai toata ziua pe forum, ascuns in spatele clonelor, plangi, ca o curva si-a luat moderare, alta sterge recenzii, una are poze false, alta e prea scumpa. Tu nu vezi, ma, ce distrus esti?
xoxothc Reputație: 142 Postat Iunie 15, 2019 Oras:in rond Oras:in rond Postat Iunie 15, 2019 Saracie, ma refer la tine si la faptul, ca frustrarile si complexele tale fata de curve(femei, in general) sunt atat de evidente, incat nu mai e nevoie de alte discutii. Stai toata ziua pe forum, ascuns in spatele clonelor, plangi, ca o curva si-a luat moderare, alta sterge recenzii, una are poze false, alta e prea scumpa. Tu nu vezi, ma, ce distrus esti? catelu sau parintele ca nu ai fost prea clar
el cule miskin Reputație: -59 Postat Iunie 15, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Iunie 15, 2019 Pepelica. Pidsadera e prea tantalau sa fie luat in considerare.
xoxothc Reputație: 142 Postat Iunie 15, 2019 Oras:in rond Oras:in rond Postat Iunie 15, 2019 BA MISKINEdu-te ba si fa-ti treaba acolo lasa forumu pentru catelula mine s-a facut 11 si 10, am bagat o jumica si ies acuma pa centruam 33 de milioane in buzunar ma duc sa-mi fac viata ce pula mea
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Iunie 15, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Postat Iunie 15, 2019 3 minute =)))) cu DT, mergi la Lory cu incredere ca iti inghite cariciul ala, hahahahaha 1
doar un om Reputație: 270 Postat Iunie 15, 2019 Oras:Departe Oras:Departe Postat Iunie 15, 2019 Este un fund de calitate ce prezinta Ines acolo. Nici colega nu sta rau.
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Iunie 15, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 15, 2019 Imbecila de Ines complexata in fata gaoazei colegei isi ridica curul sa para ca are si ea buci :laugh2Te doare mintea când vezi atâta retard mintal la unele curve proaste Arata prea bine, baga-mi-as pula, din pacate am doar strap-on, nu e la fel.Ce vrea sa fie topicul asta? 1 1
miskin pechinezu paduchiosu Reputație: 1 Postat Iunie 15, 2019 Postat Iunie 15, 2019 hai de pula mea!
machucambo Reputație: -974 Postat Iunie 15, 2019 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Iunie 15, 2019 Saracie, ma refer la tine si la faptul, ca frustrarile si complexele tale fata de curve(femei, in general) sunt atat de evidente, incat nu mai e nevoie de alte discutii. Stai toata ziua pe forum, ascuns in spatele clonelor, plangi, ca o curva si-a luat moderare, alta sterge recenzii, una are poze false, alta e prea scumpa. Tu nu vezi, ma, ce distrus esti?Face treabà bună Pipilică. E foarte important să se afle când o parașută își șterge recenziile negative, spre exemplu. Bine, un muist de talie internațională, ca tine, nu prea are cum să înțeleagă chestia asta. Până și tălâmba asta s-a pișat pe tine, când te dădeai cocoș pe lângă ea, valoro$$$ule. 2
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2019 Postat Iunie 15, 2019 M-am bucurat cu acel fundulet superb. :)
aokmon Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2019 Postat Iunie 15, 2019 M-am bucurat cu acel fundulet superb. :) pai ca ti la recomandat cristina, eo cand mi-a recomadnat-o pe proasta aia de raluca am zis la misto ca o sa merg la ea
el cule miskin Reputație: -59 Postat Iunie 16, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Iunie 16, 2019 Da, face treaba buna, Pepelica, pisa-m-as pe tine de lacheu etern.
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Iunie 16, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Autor Postat Iunie 16, 2019 Saracie, ma refer la tine si la faptul, ca frustrarile si complexele tale fata de curve(femei, in general) sunt atat de evidente, incat nu mai e nevoie de alte discutii. Stai toata ziua pe forum, ascuns in spatele clonelor, plangi, ca o curva si-a luat moderare, alta sterge recenzii, una are poze false, alta e prea scumpa. Tu nu vezi, ma, ce distrus esti?Când vorbim despre complexe in fata femeilor sa dam si exemple clare.Cine este un boschetar singur si trist care nu a avut in viata lui o soție,iubita,amanta.....?Cine a cautat o noapte întreagă o prostituata si a fost refuzat de toate,iar asta un capitala mondiala a prostituției?Cine a postat mii de poze unde este de fiecare data SINGUR SI TRIST 1
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Iunie 16, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Autor Postat Iunie 16, 2019 Si oare cine duce o viata normala,decenta,cu nevasta,rudele si prietenii langa el? 1
el cule miskin Reputație: -59 Postat Iunie 16, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Iunie 16, 2019 Stai dreaq parcat, saracie.Cine statea de Paste si Craciun de paza pe topicele curvelor?
el cule miskin Reputație: -59 Postat Iunie 16, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Iunie 16, 2019 Hahahahahahahahaha....Alta poza de la nunta.
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Iunie 16, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Autor Postat Iunie 16, 2019 Stai dreaq parcat, saracie.Cine statea de Paste si Craciun de paza pe topicele curvelor? Arata o postare făcută de Paste sau Crăciun ca sa ma faci de ras. 2
el cule miskin Reputație: -59 Postat Iunie 16, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Iunie 16, 2019 Ba, tu esti prost sau te faci?
machucambo Reputație: -974 Postat Iunie 16, 2019 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Iunie 16, 2019 Arata o postare făcută de Paste sau Crăciun ca sa ma faci de ras.E turbat și bagă din repertoriu’ standard. Cred că s-a mușcat singur de pulă. 4
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Iunie 16, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Autor Postat Iunie 16, 2019 Hahahahahahahahaha....Alta poza de la nunta.Poze din avion nu pot sa pun,asta o face tata Veta si milioanele de capsunari,ospătari,si spălători de gaoaze care merg in Spania,Italia si Thailanda tot cu avionul. 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum