curva curvelor Reputație: 602 Postat Iunie 16, 2019 Oras:nu spun Oras:nu spun Postat Iunie 16, 2019 Gangbang ... în doi Dracii moșului, probabil că știți discuția cu gangbangu' de la DG. Gangbang nu fu, dar fu futai. Adică, ne-am futut, deci, fu futai normal, în doi. :laugh2Programare clasică, la telefon, pentru ziua următoare, cu reconfirmare a doua zi, că deh ... veața ie greu și plină de neprevăzut! Treaba s-a petrecut acum câteva zile, pe înserat, fiind ultimul pacient pe ziua aia. La ora programată + 15 minute, din cauza traficului din mirobolanta noastră Capitală ('mi-aș poola-n strachina lu' Firea), iată-mă la ușa căpreoarei, cu pătrunjelu' în mână. Mi-a deschis - evident, pitită după ușă, dar când am dat cu ochii de ea ... mi-am cam pierdut răsuflarea. O fată cu un chip superb (cel puțin, în viziunea mea), buze frumoase și senzuale, năsuc un pic obraznic, chip luminat de niște ochi albaștri care te hipnotizează, parcă. Înăltuță, mlădie la boi, craci frumoși, curișor micuț dar frumos strunjit și mai ales, sânii, piesa de rezistență. Mărișori, cu o formă și consistență ce frizează perfecțiunea, sânii ei stau bine pe ea și atrag privirea instant. "Uniforma de lucru" era compusă din chiloței, sutien și toace. Aș fi preferat, bătrân pervers și cu mintea zburătăcită și niște ciorapi cu bandă/portjartier, ceva. Poate data viitoare...Am stat un pic la taclale, la o țigară+cola din rezerva strategică, pe care o vedeți în niște poze, mai sus.În cele din urmă, cum prin nădragii mei era mare agitație, m-a condus la baie, unde mi-am făcut dușul de împrospătarea, așa cum îl numim noi, pe aici. Geluri de duș, prosoape de diferite mărimi, baia curată-lună, ca întreg hogeacul de altfel, hogeac frumos, bine mobilat, cu pat nescârțâietor. Odată ajunși în pat, lucrurile s-au precipitat, Denisa inițiind un preludiu frumos, cu sărutări, mângâieli, priviri și zâmbete perverse și promițătoare, încet-încet, ajungând la "obiectul muncii", pe care l-a alintat îndelung, cu lins, supt, lins și supt ouțele, un oral foarte bun, pe stil mai degrabă soft, dar cu mici reprize de hard, încercări reușite de deep, bref, un oral la care nu prea ai ce reproșa. A pus apoi, cauciucul de iarnă și ușor-ușor, s-a cocoțat pe mine, într-un spectaculos LOT. Am trecut apoi în misionar, după care, în căpriță. La normal, fata e acolo, cu tine, participă, geme ușor, excită, atâță, cooperează, nici aici, nu prea ai ce reproșa. Am scos gumaru' și am finalizat oral, cu mine deasupra ei. A fost de fapt, un fel de mouth-fuck, ceva mai soft, așa. Căpreoara a mers apoi la baie pentru evacuarea munculiței ei asidue și igienizare, după care, a revenit lângă mine (care eram cam avariat, după meci) și s-a cuibărit drăgălaș, la pieptul meu voinic, de hodorog. :laugh2Întâlnirea s-a terminat cu o țigară și o gură de cola, prilej cu care mi-am devoalat și identitatea forumistică, pentru că era extrem de curioasă. De la început o rodea curiozitatea, dar a fost suficient de rafinată și educată, ca să nu întrebe. A cam făcut ochii mari, ochii ăia superbi, deși, pe undeva, bănuia. Ne-am luat "la revedere", pupic dulce de despărțire și iată Piconul părăsind cuibușorul de nebunii, în bruma nopții ce se lăsase, cu planetarele ușor tremurânde. NOTE - hogeac: 9,50- chip: 9,50- corp: 9,00 (nu ar strica, în opinia mea, vreo 3-4 kg în plus)- oral: 9,00- normal: 9,00- igienă/curățenie: 10,00- GFE/PSE/Atitudine: 9,50.Halatu': 350 lei, pentru o oră și cam 10-15 minute, din care, acțiunea propriu-zisă vreo 30 minute. CONCLUZII Denisa este clar, indiscutabil, de top! Arată foarte bine, are o atitudine și o prestație practic, ireproșabile, e pro-client și nu te grăbește, nu-ți dă senzația aia neplăcută, de sordid. Ajutată și de fizic, în special ochii și sânii, adoptă un stil sexy-provocator, dar lipsit de vulgaritate. Îți dă senzația aia, de fată care se fute cu tine pentru că te place, că ești tu, bărbatul ăla pe care și-l dorește. Acuma, sincer vorbind, dacă și eu, biet bătrânel ramolit și hodorogit, sunt bărbatul ăla ... :laugh2 . Dar, mi-a vândut frumos, credibil, iluzia și merită felicitări. De revenit? Cu certitudine! Un comportament civilizat și bună-creștere, vă aduce dracii mei, la un comportament pe măsură din partea Denisei și la un futai pe cinste. Raportul calitate preț este foarte bun. Așa că, stimați confutadori... FUTEȚI-O FRAȚILOR, C'AȘA-I TREBUIE! P.S. Când am plecat, la radio în mașină, cânta asta ... I-o dedic Denisei. Mulțumesc frumos ,dragul meu ,mulțumesc pentru tot ❤️Un om cu un caracter de miloane ❤️Mulțumesc și pentru superbul "pătrunjel " ❤️ =)) :blushing2 3
curva curvelor Reputație: 602 Postat Iunie 16, 2019 Oras:nu spun Oras:nu spun Autor Postat Iunie 16, 2019 ca tot vorbim de limburici anali si de lingai limbisti 3
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 16, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 16, 2019 In nici un caz cu flori sau cadouri scumpe stiu eu bijuterii ....O punga de cafea buna si o atentie financiara nu foarte mare pe langa tarif e altceva 2
curva curvelor Reputație: 602 Postat Iunie 16, 2019 Oras:nu spun Oras:nu spun Autor Postat Iunie 16, 2019 intamplator lingaul limbistul picon a dat in tanya cand avea 16 ani, se mai intampla, nu e panica 3
curva curvelor Reputație: 602 Postat Iunie 16, 2019 Oras:nu spun Oras:nu spun Autor Postat Iunie 16, 2019 In nici un caz cu flori sau cadouri scumpe stiu eu bijuterii ....O punga de cafea buna si o atentie financiara nu foarte mare pe langa tarif e altceva sa ne zica hodorogul picon sta treaba cu limburicii anali 3
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 16, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 16, 2019 intamplator lingaul limbistul picon a dat in tanya cand avea 16 ani, se mai intampla, nu e panica Probabil si la femei e la fel ca la barbati primul/prima nu se uita niciodata asa s-ar explica si dulcegariile astea peste masura intre ei 2 2
curva curvelor Reputație: 602 Postat Iunie 16, 2019 Oras:nu spun Oras:nu spun Autor Postat Iunie 16, 2019 Probabil si la femei e la fel ca la barbati primul/prima nu se uita niciodata asa s-ar explica si dulcegariile astea peste masura intre ei 2 cum e sa vezi o **spam editat** de 16 ani cu un hodorog de 70 ani, **spam editat** in devenire ? 2
curva curvelor Reputație: 602 Postat Iunie 16, 2019 Oras:nu spun Oras:nu spun Autor Postat Iunie 16, 2019 asta e ce s-a scris pe forum si e dovada incontestabila, daca a mai futut si alte **spam editat**e nu va zice 2
curva curvelor Reputație: 602 Postat Iunie 16, 2019 Oras:nu spun Oras:nu spun Autor Postat Iunie 16, 2019 nu vezi ce se agita hodorogul **spam editat** ca a fost prins ca a futut **spam editat**e, cu dovezile pe masă nu recunoaste si minte 2
curva curvelor Reputație: 602 Postat Iunie 16, 2019 Oras:nu spun Oras:nu spun Autor Postat Iunie 16, 2019 Nu confirm nimic, boule, termină cu minciunile astea sfruntate! Ce a pus Dolores, nu băga mâna în foc că e adevărat, e notorie adversitatea lui pentru ea. Nu am mințit cu nimic, prostule, spun ce am văzut, este adevărat, în fugă. Dar, rămâne lucrul cel mai important, adică faptul că dintre toți cei ce au vizitat-o, ți s-a pus, vi s-a pus pata pe mine, pentru că vă stric afacerile guvidice. Degeaba vă strofocați, userii văd și știu adevărul. Degeaba vă dați cu curul de pământ, pentru că în curând vă veți da cu capul de pereți! Evident, în lipsă de argumente, apelezi la mizeriile astea. Jegosule!esti disperat, regreti ca ai futut **spam editat**e ? 2
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 16, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 16, 2019 cum e sa vezi o **spam editat** de 16 ani cu un hodorog de 70 ani, **spam editat** in devenire ? Pentru ei 2 iubire si ardere la suflet unul pentru celalaltPentru cei de afara depindeIndiferentaScarba Penibilism Si lista poate continua Totusi cum era acum cativa ani cuplu Monica Gabor si Columbeanu sau Viorel Lis cu Oana ? ...Nah un pic de repulsie din partea publicului la fiecare aparitie si cam atat cat timp nu se evidentiaza nu au de suferit insa cum apar pe undeva incep coatele si caterinca 1
curva curvelor Reputație: 602 Postat Iunie 16, 2019 Oras:nu spun Oras:nu spun Autor Postat Iunie 16, 2019 si se mai lauda pe forum, ai citit ce recenzie de lingau limbist si ce se gudura hodorogul **spam editat** picon dupa ce a postat ? a mai dat o laba agresiva dupa recitind recenzia 3
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 16, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 16, 2019 esti disperat, regreti ca ai futut **spam editat**e ? Totusi nu ti se pare ca ai acordat prea multa atentie personajului ? Eu zic ca astora nu trebuie sa li se dea importanta ca li se urca la cap ..Ca atare n-am prea urmarit subiectul lui pana la tine care vad ca l scoti mai mult la lumina..Dar cati dintre cei de aici il agreaza ? Cred ca ti ar ajunge degetele de la maini sa i numeri 1
curva curvelor Reputație: 602 Postat Iunie 16, 2019 Oras:nu spun Oras:nu spun Autor Postat Iunie 16, 2019 Totusi nu ti se pare ca ai acordat prea multa atentie personajului ? Eu zic ca astora nu trebuie sa li se dea importanta ca li se urca la cap ..Ca atare n-am prea urmarit subiectul lui pana la tine care vad ca l scoti mai mult la lumina..Dar cati dintre cei de aici il agreaza ? Cred ca ti ar ajunge degetele de la maini sa i numeri astept sa isi stearga contul si sa ne lase in pace cu pipaielile lui de hodorog libidinos 3
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 16, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 16, 2019 si se mai lauda pe forum, ai citit ce recenzie de lingau limbist si ce se gudura hodorogul **spam editat** picon dupa ce a postat ? a mai dat o laba agresiva dupa recitind recenzia Am vazut multe recenzi ale lui nu stiu despre care vb...Ce pot sa spun omul da mai multa importanta decat ar trebui acestei practici adica dupa mine o recenzie nu ar trebui sa contina elemente intime ale celor 2 e suficient sa dai note la serviciile prestate de fata si sa mentionezi daca vei reveni sau nu Nu de alta dar sa ti povestesti viata intima online mi se pare injositor pentru tine ca barbat ..In fine asta e parerea mea altii sunt liberi sa gandeasca cum vor 2
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 16, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 16, 2019 astept sa isi stearga contul si sa ne lase in pace cu pipaielile lui de hodorog libidinos Chiar crezi ca dupa aproape 8 ani in care locul asta a fost viata lui va face asta?Cainele nu pleaca de la macelarie ..Sau bun problema nu e ca ai cont de atatia ani problema e ca a reusit sa aciduleze cam pe toata lumea ..ca uni nu au spus ca alti l-au injurat sau il ignora asta nu inseamna ca e scuzabila o atitudine de 2 bani asa ca el se crede musca de pe rahat 1
samioveziankek Reputație: 2 Postat Iunie 16, 2019 Postat Iunie 16, 2019 Cuaie tu ai vazut buchetul ala de vreo peste 150 da trandafiri cand a facut 17 ani ? de zicea pe forum manivela ca a vazut-o ultima data cu o zi inainte sa faca 19 ani? hahahaoare de la el era ? era in limba dupa ea, asa cum era dupa delia progresu, el si prostu de Mihai din TGV care aporpo de cadouri i-a facut cadou un S8.Ala care i-a facut asa buchet unei tarfe era de 3 ori mai limburic lingau decat Tomita https://i.imgur.com/mJ9zUKE.jpg
samioveziankek Reputație: 2 Postat Iunie 16, 2019 Postat Iunie 16, 2019 cum e sa vezi o **spam editat** de 16 ani cu un hodorog de 70 ani, **spam editat** in devenire ? vezi ca tanya i-a fost recomandata lui picon de um membru de incredere, stiu din surse sigure :))
samioveziankek Reputație: 2 Postat Iunie 16, 2019 Postat Iunie 16, 2019 unu care stia deja de ea ca e **spam editat** si voia sa il sape pe mos, oare cine putea face asta ? ia zi curva cuvrelor aka vypuska/prostitution?
curva curvelor Reputație: 602 Postat Iunie 16, 2019 Oras:nu spun Oras:nu spun Autor Postat Iunie 16, 2019 cine e Tomita asta ? 2
curva curvelor Reputație: 602 Postat Iunie 16, 2019 Oras:nu spun Oras:nu spun Autor Postat Iunie 16, 2019 de la cine a venit recomandarea ? 1
samioveziankek Reputație: 2 Postat Iunie 16, 2019 Postat Iunie 16, 2019 cine e Tomita asta ? e picon, cretinule, erau poze pe forum cu numele sau si adresa de mail peste poza lui din pub cand se organizau joistii, cu chelia sa lucioasa, dar proasta de ma-ta abia te-a cacat din pizda in 2016 aici si nu ai prins inceputurile
curva curvelor Reputație: 602 Postat Iunie 16, 2019 Oras:nu spun Oras:nu spun Autor Postat Iunie 16, 2019 are nume de caine picon, lol 1
samioveziankek Reputație: 2 Postat Iunie 16, 2019 Postat Iunie 16, 2019 de la cine a venit recomandarea ? mai mananci cacat vypusco? de la tine ca ai boala pe el tu si banda ta de talibani si l-ati bagat in cacat voi intentionat ca stiati de tanya in acelasi timp cu mihai si denis
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 16, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 16, 2019 Barbatii mai tineri sau ajunsi la o varsta cu niste frustrari in privinta femeilor datorita unor esecuri sau probleme personale incep sa caute la prostituate cea ce ar fi vrut sa gaseasxa la o femeie de rand dar care datorita comportamentului orgoliului si frustrarilor avute nu au reusit SIMPLU si acum au ajuns mult prea orbi si surzi ca sa mai poata intelege ca femeile astea ofera doar placere de moment nimic altceva 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum