Sari la conținut

Negresa - 100% �. Sector 5 +40 729 859 613

Postări Recomandate

• Telefon: fantoma de la opera .ro
  • Oras:Germany~Belgium-France
Postat

Vizitat astăzi , o negresa deosebita , 100%

+40 729 859 613

Nu Èšiganca nu de etnie ...

Vizita a fost pe whats upp, tipa este F ok , inalta , acțiunea a debutat cu vizita la baie , stăteam

Pe canapea si vine se apuca de un oral cu saliva din abundentă , de parca ii lasă gura apa , este in branșa asta este sigur vb câteva cuvinte in românește , surpriza mare asta , are niște sfârcuri mari incredibile zici ca sunt afine din alea mari , overall arată bine fără grăsime un cur potrivit , mia dat si un kiss de fapt 2 , e de treaba si surpriza e si reala , am mai avut întâlniri cu fete de culoare dar ea a fost ok sa umezit natural .

Gemetele Nush ce sa zic dar atât mia zis : ai pula mare :)) eu ii zic nu-i adevărat ea bă da :)))

Strategie de marketing cred :)))🥂ðŸ‘

Nu înțelege. Fb românește de asta in scris e F ok Răspunde cu puțin lag la telefon ... eu iam

Lăsat 200 de lei 30 de min am avut prosop , curat Geluri , sunt ușor entuziasmat căci avem si noi o negresa ....

Cei căsătoriți aveți grija ca are o crema care miroase F puternic cred ca angel sau ceva de genul In rest spor la futut

Ahh pe jos are si o chestie gen si nu am vrut pe canapea mia plăcut salteluta interesantă am fututo pe la spate si totuși cred ca ia plăcut ca era cam uda rar vezi așa ceva :)) fără mirosuri fata nimic

Eu ii dau un 10

Păcat ca nu sta F mult ....

post-68499-0-22127800-1560870119_thumb.jpeg

post-68499-0-96048300-1560870128_thumb.jpeg

post-68499-0-10784500-1560870141_thumb.jpeg

• Like 5
  • Minus 8
  • Oras:bucuresti
Postat

+40 729 859 613

Nu Èšiganca nu de etnie ...

Vizita a fost pe whats upp, tipa este F ok , inalta , acțiunea a debutat cu vizita la baie , stăteam

Pe canapea si vine se apuca de un oral cu saliva din abundentă , de parca ii lasă gura apa , este in branșa asta este sigur vb câteva cuvinte in românește , surpriza mare asta , are niște sfârcuri mari incredibile zici ca sunt afine din alea mari , overall arată bine fără grăsime un cur potrivit , mia dat si un kiss de fapt 2 , e de treaba si surpriza e si reala , am mai avut întâlniri cu fete de culoare dar ea a fost ok sa umezit natural .

Gemetele Nush ce sa zic dar atât mia zis : ai pula mare :)) eu ii zic nu-i adevărat ea bă da :)))

Strategie de marketing cred :)))🥂ðŸ‘

Nu înțelege. Fb românește de asta in scris e F ok Răspunde cu puțin lag la telefon ... eu iam

Lăsat 200 de lei 30 de min am avut prosop , curat Geluri , sunt ușor entuziasmat căci avem si noi o negresa ....

Cei căsătoriți aveți grija ca are o crema care miroase F puternic cred ca angel sau ceva de genul In rest spor la futut

Ahh pe jos are si o chestie gen si nu am vrut pe canapea mia plăcut salteluta interesantă am fututo pe la spate si totuși cred ca ia plăcut ca era cam uda rar vezi așa ceva :)) fără mirosuri fata nimic

Eu ii dau un 10

deci pana la urma ce tarife are ???

Postat

200_30 min

400/1h

Restul nam întrebat

• Minus 2
  • Oras:Dark Side
  • Oras:Dark Side
Postat

+40 729 859 613

Nu Țiganca nu de etnie ...

Strategie de marketing cred :)))

Eu ii dau un 10

Nu e tot https://nimfomane.com/forum/topic/131972-new-black-girl-in-bucharest-0729859613/https://nimfomane.com/forum/topic/131936-new-black-girl-in-bucharest/ ?

Banuiesc ca ai scris de pe telefon ca altfel nu imi explic de ce sunt atatea greseli.

• Like 1
Postat

Am

Scris de pe telefon ... si rapid fără sa citesc ceea ce am scris ulterior in masina in mișcare , mea culpa

• Minus 2
Postat

Pare sa aibe curul cam mareeeeeee😂 crema angel cu spune colegul este data din abundentă deoarece negrii au un miros oribil când transpira.

Dacă este in sectorul 5, este clar cine a băgat-o la treaba!

Postat

Mirosea Numai a crema , Mam spălat de 5 ori sa se ducă mirosul ....

Hbr nam tipa e ok Ptr România e ok ... ca si experiența nu e curu mare Nush e acolo ma așteptăm si eu sa fie huge ... nah csz e comercială treaba nu vreau sa zic ca e wow ... e ok si atat

• Minus 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Pare sa aibe curul cam mareeeeeee😂 crema angel cu spune colegul este data din abundentă deoarece negrii au un miros oribil când transpira.

Dacă este in sectorul 5, este clar cine a băgat-o la treaba!

Cine?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...