dativainplmdenatiedeprosti Reputație: 0 Postat Iunie 18, 2019 Postat Iunie 18, 2019 BA, CUM E POSIBIL ASA CEVA? CUUUUUUM? Cum e posibil ca PNL, USR si PLUS sa esueze de trei ori sa o demita pe una ca Dancila? Cum de Dancila este si acum premier? Cum? Pai dati-va-n plm de opozitia lulii, ca din acest moment niciun parlamentar care a votat pentru motiune nu mai primeste votul meu. Duceti-va acasa de prosti si faceti-va seppuku onorabil precum politicienii japonezi ca din cauza voastra e PSD la guvernare! PAI UNA CA DANCILA SA VA FACA DE TREI ORI? PLM, cred ca ramanem cu asta premier si dupa anul 20-20!
dativainplmdenatiedeprosti Reputație: 0 Postat Iunie 18, 2019 Autor Postat Iunie 18, 2019 Ati esuat, la revedere, duceti-va acasa! Ca si politica e un job: nu esti bun, MARS ACASA DE VITA INCALTATA!
dativainplmdenatiedeprosti Reputație: 0 Postat Iunie 18, 2019 Autor Postat Iunie 18, 2019 SA VINA ALTII sa creeze o alta opozitie!
dativainplmdenatiedeprosti Reputație: 0 Postat Iunie 18, 2019 Autor Postat Iunie 18, 2019 Muie si UDRM-ului! Ca astia sunt niste tradatori. Au votat si pro si contra motiunii ca sa fie smecheri, mi-as pula in natia lor de lipitori tradatori!
dativainplmdenatiedeprosti Reputație: 0 Postat Iunie 18, 2019 Autor Postat Iunie 18, 2019 Care nu cumva sa piarda.
Administrator pisicuts Reputație: 114338 Postat Iunie 18, 2019 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Iunie 18, 2019 BA, CUM E POSIBIL ASA CEVA? CUUUUUUM? Cum e posibil ca PNL, USR si PLUS sa esueze de trei ori sa o demita pe una ca Dancila? Cum de Dancila este si acum premier? Cum? Pai dati-va-n plm de opozitia lulii, ca din acest moment niciun parlamentar care a votat pentru motiune nu mai primeste votul meu. Duceti-va acasa de prosti si faceti-va seppuku onorabil precum politicienii japonezi ca din cauza voastra e PSD la guvernare! PAI UNA CA DANCILA SA VA FACA DE TREI ORI? PLM, cred ca ramanem cu asta premier si dupa anul 20-20!
machucambo Reputație: -974 Postat Iunie 18, 2019 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Iunie 18, 2019 Ce surpriză, să moare franța! Sunt siderat.
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iunie 18, 2019 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iunie 18, 2019 Oare ce ar zice alde Barna, Cioloș, Orban și Ponta dacă ar citi ce părere au despre neputința lor, foști și actuali useri ai siteului Nimfomane :laugh2 4
evaforyou Reputație: 22137 Postat Iunie 18, 2019 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Postat Iunie 18, 2019 Oare ce ar zice alde Barna, Cioloș, Orban și Ponta dacă ar citi ce părere au despre neputința lor, foști și actuali useri ai siteului Nimfomane :laugh2 "Mai votati-ne macar o data, promitem ca serviciile nimfomanelor vor fi gratuite"
cornel77 Reputație: 203 Postat Iunie 20, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 20, 2019 "Mai votati-ne macar o data, promitem ca serviciile nimfomanelor vor fi gratuite"da,da,da )))))
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum