Sari la conținut

PANORAMIC REVINE!!!

Postări Recomandate

• Oras:Oriunde m-as afla
Postat

Mai nou de ieri pana azi gagiu isi face clone asemanatoare cu username-ul meu rog fetele care vor primi mesaje private de la acesta sa le ignore am un singur cont pe site de aproape 2 ani acesta de pe care scriu mereu iar clone nu am si nu am avut niciodata nu obisnuiesc sa agresez virtual telefonic sau in scris fetele de aici Oricum aveti scuzele mele pentru eventualele actiuni ale dereglatului in care as putea fi confundat 

Postat

Ultimele lui conturi de ieri pana azi pe unul din ele a afirmat ca eu as fi clona lui  :laugh2

• default_large.png
    xtreme898989
    Today, 23:15
  • default_large.png
    xtreme98
    Today, 16:54
  • default_large.png
    cimaronap
    Today, 02:47
Postat

Cred că îl iei prea în serios.

Da mai dal in mm de idiot ca deja e sarit calu adica se linistisera apele si acum cauta iar scandal 

Oricum am deschis pagina asta ca sa nu fiu asociat sau confundat cine stie ce reaqu face dementu 

Postat

Ești unic.

Dă-i pace.

Ii dau muieeee poate calc pe la vruna si ma ia cu papucu pe spinare sa vezi atunci panarama 

• Telefon: 0748405863
  • Oras:Bucuresti
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

Da mai dal in mm de idiot ca deja e sarit calu adica se linistisera apele si acum cauta iar scandal

Oricum am deschis pagina asta ca sa nu fiu asociat sau confundat cine stie ce reaqu face dementu

"Te cunosc dupa sandaleee..." Chill, e diferenta mare de stil, nu te confund asa usor...
  • Like 2
Postat

Hai fraaiereee vorbesteee ca o iau pe ma-ta pe carnaaat ai intrat direct aici 

Hai ca de maine de nu ti fac pagina in toate sectiunile sa mi zici tu mie ce vrei =)))

Bine ca mi ai dat de lucru stai pana maine sa vezi 

Postat

"Te cunosc dupa sandaleee..." Chill, e diferenta mare de stil, nu te confund asa usor...

Nu tu multe fete nu ma cunosc si nici eu pe ele si nu vreau sa fiu asociat cu un bolnav care a terorizat femeile de pe site 

Postat

Maine dimineata deschid pagina asta in toate sectiunile judetene si resedinta de judet 

Te ai belit la luna papagalule o sa te stie si ultima femeie de evitat din fundu Romaniei 

Postat

Vrei sa ne coloram,sa avem acces la mesagerie ?Sa te si minusam un pic sa te cumintesti ?

=)))))) si altceva ce mai faci ? brrr deja tremur mars reaqu de frustrat

Postat

Vrei sa ne coloram,sa avem acces la mesagerie ?Sa te si minusam un pic sa te cumintesti ?

Ai prins glas timidule stai sa vezi ca am poze gramada cu tine de nu te bag maine pe la metrou =)))))

Hai mai dami idei si am si nr tau de tel ma gandesc daca sa il pun in poster

Postat

Vrei 89 de fratiori pana dimineatza ? :laugh2

O vreau pe doamna C aia batrana ca face ciorba buna 

Intelegi tu 

• Oras:Medina
Postat

Matale cine mai esti ?Vrei sa ne cunoastem in privat ?

Postat

Ai prins glas timidule stai sa vezi ca am poze gramada cu tine de nu te bag maine pe la metrou =)))))

Hai mai dami idei si am si nr tau de tel ma gandesc daca sa il pun in poster

Esti invitatul meu

Postat

Si daca te vezi public la metrorex ce faci in continuare? 

=)))))))

Fac metrou de ras dar imi asum o sa piarda aia o gramada de bani din cauza ta bai 

Postat

Te cunoaste si ea stai chill esti renume pe aici demult =))

De maine sa te pregatesti o sa te cheme Firea sa ti dea cheia orasului cel mai frumos barbat urat care are domicilul in capitala noastra intesata de gaze de esapament

Postat

Esti invitatul meu

Si fi atent ca o sa pun aici pozele cu pozele puse la metrou 

Vrei sa te faci si mai de kkt decat esti deja? Eu as crede ca ti ajunge dar daca vrei plusam nu i problema

• Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

Da, tocmai am cumparat un strapon de 28 si n-am pe cine sa-l incerc, am vazut ca esti CURajos, promit solemn ca nu voi folosi lubrifiant!
  • Like 1
Postat

Hai ca si asa au luat si copii vacanta abia asteapta verisorii mei care care incep clasa 5a in toamna sa ne distram putin prin oras sa impartit si sa lipim postere cu SpiderMan

• Like 1
Postat

Maine esti pe youtube pokemonule ai vlog dedicat o sa merg cu cativa baieti cu poza ta prin oras si o sa intrebam femeile ce parere au de asa o piesa de barbat 

Dati subscribe si fiti pe faza like si share + topicul deschis la toate sectiunile site-ului 

Postat

Da, tocmai am cumparat un strapon de 28 si n-am pe cine sa-l incerc, am vazut ca esti CURajos, promit solemn ca nu voi folosi lubrifiant!

Nu sunt amator

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.