maverick69 Reputație: 655 Postat Septembrie 14, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 14, 2019 Buna, nu cred.. Bucureștiul nu a fost niciodată unul din orașele care m-au tentat dar niciodată nu se știe, cert este ca in nici un caz in viitorul apropiat Gusturile nu se discuta, doar ca piata e un pic mai altfel aici. Cu plusuri si minusuri.In orice caz, cu atitudinea potrivita poti face banuti oriunde.Te rog sa anunti daca vrei sa incerci, ca si eu vreau sa (te) incerc. :blushing2
mcristii Reputație: 2 Postat Septembrie 15, 2019 Postat Septembrie 15, 2019 Salut , miercuri seara vei mai fi in Tulcea?
dianadya Reputație: 107 Postat Septembrie 15, 2019 Autor Postat Septembrie 15, 2019 Salut , miercuri seara vei mai fi in Tulcea?Buna, da. Joi dimineața voi pleca ðŸ˜
dani111 Reputație: 1 Postat Septembrie 15, 2019 Oras:tulcea Oras:tulcea Postat Septembrie 15, 2019 Azi pana la ce ora lucrezi?
dianadya Reputație: 107 Postat Septembrie 15, 2019 Autor Postat Septembrie 15, 2019 Azi pana la ce ora lucrezi?Ultimul client îl iau in jur de ora 23.30, pana la ora 00:00 lucrez
maverick69 Reputație: 655 Postat Septembrie 15, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 15, 2019 Buna, da. Joi dimineața voi pleca Unde? Bucuresti? :))
dianadya Reputație: 107 Postat Septembrie 15, 2019 Autor Postat Septembrie 15, 2019 Unde? Bucuresti? :))Nu 🤣 acasa, îmi iau concediu ðŸ˜
neo007 Reputație: 1 Postat Septembrie 17, 2019 Postat Septembrie 17, 2019 Nu e corect, stai o saptamana si pleci iar cateva luni.... off
neexperimentatu Reputație: 48 Postat Septembrie 19, 2019 Oras:Tulcea Oras:Tulcea Postat Septembrie 19, 2019 Fotografia futachescu' >futachescu<09 sep 2019 Baga niste poze noi sa vedem daca te-ai bronzat. ðŸ˜. Chiar... Diana ne ești datoare cu o fotografie incitantă, mai ți minte? Din vară ne-ai promis o poză cu veverița (veverița ??? - Nuuuu că nare păr, mai bine... Savarină, Savarină?) Savarina. Am stat la taclale și am uitat că colegii de pe forum au cerut să mă lași să-ți fac o poză mai luminoasă, să incită un pic lucrurile aici pe forum. E??? 🤔🤔🤔. Ce zici? ne lași o poză? Mulțumesc anticipat, și te pup.
dianadya Reputație: 107 Postat Septembrie 21, 2019 Autor Postat Septembrie 21, 2019 Nu e corect, stai o saptamana si pleci iar cateva luni.... offÃŽmi pare rău 😠vin marți înapoi și stau pana sâmbătă dacă te ajuta cu ceva sau ai timp și ți dorești sa ne cunoaștem 😂ðŸ˜
dianadya Reputație: 107 Postat Septembrie 21, 2019 Autor Postat Septembrie 21, 2019 Fotografia futachescu' >futachescu<09 sep 2019 Baga niste poze noi sa vedem daca te-ai bronzat. ðŸ˜. Chiar... Diana ne ești datoare cu o fotografie incitantă, mai ți minte? Din vară ne-ai promis o poză cu veverița (veverița ??? - Nuuuu că nare păr, mai bine... Savarină, Savarină?) Savarina. Am stat la taclale și am uitat că colegii de pe forum au cerut să mă lași să-ți fac o poză mai luminoasă, să incită un pic lucrurile aici pe forum. E??? 🤔🤔🤔. Ce zici? ne lași o poză? Mulțumesc anticipat, și te pup. Am pus poze noi cred ca o pagina înapoi 😠le poți vedea acolo sa nu le pun de 2 ori zic ca fiind aceleași nu cred ca are rost 😠iar poza cu ( ....) adu ți aminte ca eu am pus una făcută de mine, dar doar atât am reușit, oricum vin marți și dacă reușesc ceva mai clar o sa pun una ðŸ˜
maverick69 Reputație: 655 Postat Septembrie 21, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 21, 2019 Am pus poze noi cred ca o pagina înapoi 😠le poți vedea acolo sa nu le pun de 2 ori zic ca fiind aceleași nu cred ca are rost 😠iar poza cu ( ....) adu ți aminte ca eu am pus una făcută de mine, dar doar atât am reușit, oricum vin marți și dacă reușesc ceva mai clar o sa pun una ðŸ˜Marți vii?ÃŽn București? :DAi o sesiune foto de la mine.Ne înțelegem la preț.;-)
felix2107 Reputație: 0 Postat Octombrie 12, 2019 Postat Octombrie 12, 2019 Buna Diana, merge o partidă in grup?
neo007 Reputație: 1 Postat Octombrie 18, 2019 Postat Octombrie 18, 2019 Buna.. nu zic ca nu vreau sa ne cunoastem. Dar nu poti veni doar o saptamana. Intelegem ca esti ocupata dar nici noi nu putem fi de fiecare data disponibili. Sper sa iei in calcul sa ramai mai mult timp. Nu cred ca pierzi nimic. Distractie placuta oriunde ai fi. 1
dianadya Reputație: 107 Postat Mai 15, 2020 Autor Postat Mai 15, 2020 Buna.. nu zic ca nu vreau sa ne cunoastem. Dar nu poti veni doar o saptamana. Intelegem ca esti ocupata dar nici noi nu putem fi de fiecare data disponibili. Sper sa iei in calcul sa ramai mai mult timp. Nu cred ca pierzi nimic. Distractie placuta oriunde ai fi. Buna, da știu dar se pare ca programul nostru a fost foarte diferit. Oricum cert este ca pana la toamna nu voi m-ai părăsi țara ptr ca am niște lucruri de făcut. Nu pot sa ți dau o zi exactă a săptămânii care vine in care voi veni depinde cum găsesc cazarea, dar cert este ca voi încerca sa stau mai mult de o săptămâna sau măcar sa vin mai des 😠poate vom avea ocazia sa ne cunoaștem, sau nu.. cine știe, vom vedea. O seara buna 😘
diluvio Reputație: 2 Postat Mai 15, 2020 Oras:Iași Oras:Iași Postat Mai 15, 2020 Un număr de telefon?
pgc1924 Reputație: 0 Postat Mai 22, 2020 Oras:Buzau Oras:Buzau Postat Mai 22, 2020 Buna diana pe la bz când mai vii?
dianadya Reputație: 107 Postat Mai 24, 2020 Autor Postat Mai 24, 2020 Prin cta vii?ÃŽmi pare rău, dar nu cred ðŸ˜
dianadya Reputație: 107 Postat Mai 26, 2020 Autor Postat Mai 26, 2020 Buna diana pe la bz când mai vii? Buna, nu știu ce sa ți zic acum exact voi veni cred prin Iunie după jumătatea lunii, dar nu pot promite acum.. voi anunța oricum dacă este sa vin acolo, ptr ca am un topic deschis ðŸ˜ðŸ˜˜
futachescu Reputație: 23 Postat Mai 27, 2020 Oras:Necunoscut Oras:Necunoscut Postat Mai 27, 2020 Buna, nu știu ce sa ți zic acum exact voi veni cred prin Iunie după jumătatea lunii, dar nu pot promite acum.. voi anunța oricum dacă este sa vin acolo, ptr ca am un topic deschisSi in Tulcea cand vii?ðŸ˜
futachescu Reputație: 23 Postat Mai 27, 2020 Oras:Necunoscut Oras:Necunoscut Postat Mai 27, 2020 Trebuie neaparat sa ne mai faci o vizită.ðŸ˜Data trecută nu am apucat sa te vizitez.ðŸ˜
mandingo29 Reputație: 5 Postat Mai 28, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 28, 2020 Hai diana la tl:d curaj 1
raz_razvan Reputație: 1 Postat Mai 29, 2020 Postat Mai 29, 2020 Pacat ca nu vii si in ctaMacar poate vara cateva zile..
dianadya Reputație: 107 Postat Iunie 1, 2020 Autor Postat Iunie 1, 2020 Trebuie neaparat sa ne mai faci o vizită.ðŸ˜Data trecută nu am apucat sa te vizitez.😠Și mie îmi place la Tulcea și voi veni cu prima ocazie am vrut sa vin săptămâna trecută, dar după cum știți hotelurile au fost închise iar eu am stat mai mereu la Egreta ptr ca, cazare in regim hotelier la voi nu prea exista 😠cum se deschid promit ca voi veni 😘 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum