fred24 Reputație: 10 Postat Iunie 16, 2013 Oras:TIMISOARA si ARAD Oras:TIMISOARA si ARAD Postat Iunie 16, 2013 A fost cineva la cubul de SWING din ARAD ?Se afla undeva pe langa AEROPORT..Ceva informatii nr de tel?
fred24 Reputație: 10 Postat Iunie 16, 2013 Oras:TIMISOARA si ARAD Oras:TIMISOARA si ARAD Autor Postat Iunie 16, 2013 Am inteles ca de mergi cu pereche intrarea este o suma modica>si clubul are fete ...si faci sex dupa placul inimii.. cu cate doresti..dar nu am nr>?aradenii sunt foarte secretosi cand este vb de ceva de genu...!
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iunie 16, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iunie 16, 2013 La cluburile de swing trebuie ca si prietena sa faca sex cu ceilalti dupa placul inimii ei. Daca ai asa prietena cred ca ai putea avea succes.
fred24 Reputație: 10 Postat Iunie 16, 2013 Oras:TIMISOARA si ARAD Oras:TIMISOARA si ARAD Autor Postat Iunie 16, 2013 Nu-i bai.... gasesc eu una de care m-am plictisit si o duc cu mine dar vreau nr de tel s-a aj acolo...de prietena m-am despartit era geloasa si cu fras..vreau numai fete ce stiu meserie,nu -mi mai trebuie junioare ce nu vor sa faca sex ca le bate maicutele lor....dati-mi nr ca trec la actiune !va multumesc
cassy Reputație: 16361 Postat Iunie 16, 2013 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Iunie 16, 2013 Din cate stiu numere de telefon se transmit intre membrii comunitatii swing
fred24 Reputație: 10 Postat Iunie 16, 2013 Oras:TIMISOARA si ARAD Oras:TIMISOARA si ARAD Autor Postat Iunie 16, 2013 Voi afla eu CASSY si nr ala de tel>eu sunt timisorean venit in arad si aradenii nu vor sa imparta nimic cu cei ce sunt veniti...cum spun eu e sunt secretosi te pup CASSY multumesc
annita1987 Reputație: 112 Postat Iunie 16, 2013 Oras:Piatra Oras:Piatra Postat Iunie 16, 2013 Este un club oficial,are si anunturi pe publi24, domepleasure sau ceva de genul,il gasesti la un search pe google....
cassy Reputație: 16361 Postat Iunie 16, 2013 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Iunie 16, 2013 http://www.pleasuredomearad.ro/regulament-pleasuredome-arad.php Uite linkul, direct la regulament
annita1987 Reputație: 112 Postat Iunie 16, 2013 Oras:Piatra Oras:Piatra Postat Iunie 16, 2013 Miine cind iese de la gradinita il studiaza!
fred24 Reputație: 10 Postat Iunie 16, 2013 Oras:TIMISOARA si ARAD Oras:TIMISOARA si ARAD Autor Postat Iunie 16, 2013 Nu e ala CLUBU frumoasa mea l-am vazut pe ala ce zici tu...asta e cu totul altceva.poti merge cu pereche din afara clubului...
annita1987 Reputație: 112 Postat Iunie 16, 2013 Oras:Piatra Oras:Piatra Postat Iunie 16, 2013 Exact cum iti spuneam,Cassy...
cassy Reputație: 16361 Postat Iunie 16, 2013 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Iunie 16, 2013 Clubul de la linkul, care ti l-am dat e cel mai mare club de acest gen din Romania. Dar chiar daca nu te gandeai la acest club, si restul cluburilor au reguli asemanatoare cu al acestuia. In unele chiar mai aspre.. trebuie sa fii recomandat de un alt cuplu, ca si cuplu adevarat, real, si de incredere
fred24 Reputație: 10 Postat Iunie 16, 2013 Oras:TIMISOARA si ARAD Oras:TIMISOARA si ARAD Autor Postat Iunie 16, 2013 Nu-i bai ma fac membru si eu ..si maine te vizitez frumoasa ANYTA sa-l fac gelos pe tata ca nu ma lasa sa vin la tine..sper ca nu i -au minus pt ce am scris/va rog nu minus
annita1987 Reputație: 112 Postat Iunie 16, 2013 Oras:Piatra Oras:Piatra Postat Iunie 16, 2013 Nu-i bai ma fac membru si eu ..si maine te vizitez frumoasa ANYTA sa-l fac gelos pe tata ca nu ma lasa sa vin la tine..sper ca nu i -au minus pt ce am scris/va rog nu minus :laugh2
fred24 Reputație: 10 Postat Iunie 16, 2013 Oras:TIMISOARA si ARAD Oras:TIMISOARA si ARAD Autor Postat Iunie 16, 2013 E adevarat nu glumesc...la tine nu am voie mi-a interzis...dar eu stiu cum s-a procedez..am citit toate recenziile tale...dar el nu a postat nimic ...adica nu a facut recenzia scrisa ...intelegi tu.....!!!!!!de SWING ma intereseaza de afli ceva nr nu raman dator!!!!!!
annita1987 Reputație: 112 Postat Iunie 16, 2013 Oras:Piatra Oras:Piatra Postat Iunie 16, 2013 E adevarat nu glumesc...la tine nu am voie mi-a interzis...dar eu stiu cum s-a procedez..am citit toate recenziile tale...dar el nu a postat nimic ...adica nu a facut recenzia scrisa ...intelegi tu.....!!!!!!de SWING ma intereseaza de afli ceva nr nu raman dator!!!!!! :laugh2 :laugh2 :laugh2
maxxx80 Reputație: 233 Postat Iunie 17, 2013 Telefon: [email protected] Oras:departe de casa Telefon: [email protected] Oras:departe de casa Postat Iunie 17, 2013 Nu-i bai ma fac membru si eu ..si maine te vizitez frumoasa ANYTA sa-l fac gelos pe tata ca nu ma lasa sa vin la tine..sper ca nu i -au minus pt ce am scris/va rog nu minusFRATEMELEU nu mai exista minus...........asa ca poti scrie ce vrei ca nu ai de unde primi
rayvan889 Reputație: 592 Postat Iunie 17, 2013 Oras:Arad Oras:Arad Postat Iunie 17, 2013 Fred ... Pleasure Dome de care vorbesc fetele este la Salon Extaz Masaj - gasesti detalii despre numar de telefon si adresa in sectiunea Masaj Erotic - Stiu ca acolo cel putin doua seri pe saptamana se tin astfel de evenimente. Numarul de telefon il gasesti usor pe site-ul lor sau poti suna direct la numarul de la Masaj Erotic. Posibil sa fie inca un club la aeroport dar pana il gasesti pe acela poti sa incerci linistit acest club. Am fost candva la masaj acolo si este destul de OK atmosfera - tin minte ca in seara in care am fost se faceau pregatiri pentru ca urma sa fie una dintre serile de SWING. Atunci nu aveam pereche cu care sa frecventez astfel de locuri si nu am continuat discutia despre Swing. @maxxx80 - de ce il incurajezi sa scrie prostii ) ?@fred24 - nimeni nu te invidiaza - nimeni nu tine secrete - nu suntem gelosi pe tine, toti incercam sa oferim cele mai bune informatii ... cand nu te ataci si nu te simti persecutat poti fi chiar simpatic (eu am luat in gluma postarile tale legate de prietena ... ) )
annita1987 Reputație: 112 Postat Iunie 17, 2013 Oras:Piatra Oras:Piatra Postat Iunie 17, 2013 Fred ... Pleasure Dome de care vorbesc fetele este la Salon Extaz Masaj - gasesti detalii despre numar de telefon si adresa in sectiunea Masaj Erotic - Stiu ca acolo cel putin doua seri pe saptamana se tin astfel de evenimente. Numarul de telefon il gasesti usor pe site-ul lor sau poti suna direct la numarul de la Masaj Erotic. Posibil sa fie inca un club la aeroport dar pana il gasesti pe acela poti sa incerci linistit acest club. Am fost candva la masaj acolo si este destul de OK atmosfera - tin minte ca in seara in care am fost se faceau pregatiri pentru ca urma sa fie una dintre serile de SWING. Atunci nu aveam pereche cu care sa frecventez astfel de locuri si nu am continuat discutia despre Swing. @maxxx80 - de ce il incurajezi sa scrie prostii ) ?@fred24 - nimeni nu te invidiaza - nimeni nu tine secrete - nu suntem gelosi pe tine, toti incercam sa oferim cele mai bune informatii ... cand nu te ataci si nu te simti persecutat poti fi chiar simpatic (eu am luat in gluma postarile tale legate de prietena ... ) )Buna,apreciez bunele tale intentii...dar ...crede-ma e doar pierdere de timp ...bine e si amuzant!
maxxx80 Reputație: 233 Postat Iunie 17, 2013 Telefon: [email protected] Oras:departe de casa Telefon: [email protected] Oras:departe de casa Postat Iunie 17, 2013 Fred ... Pleasure Dome de care vorbesc fetele este la Salon Extaz Masaj - gasesti detalii despre numar de telefon si adresa in sectiunea Masaj Erotic - Stiu ca acolo cel putin doua seri pe saptamana se tin astfel de evenimente. Numarul de telefon il gasesti usor pe site-ul lor sau poti suna direct la numarul de la Masaj Erotic. Posibil sa fie inca un club la aeroport dar pana il gasesti pe acela poti sa incerci linistit acest club. Am fost candva la masaj acolo si este destul de OK atmosfera - tin minte ca in seara in care am fost se faceau pregatiri pentru ca urma sa fie una dintre serile de SWING. Atunci nu aveam pereche cu care sa frecventez astfel de locuri si nu am continuat discutia despre Swing. @maxxx80 - de ce il incurajezi sa scrie prostii ) ?@fred24 - nimeni nu te invidiaza - nimeni nu tine secrete - nu suntem gelosi pe tine, toti incercam sa oferim cele mai bune informatii ... cand nu te ataci si nu te simti persecutat poti fi chiar simpatic (eu am luat in gluma postarile tale legate de prietena ... ) )@rayvan889 eu nu l-am incurajat sa scrie prostii ca nici nu trebuie..........le scrie oricum
fred24 Reputație: 10 Postat Iunie 19, 2013 Oras:TIMISOARA si ARAD Oras:TIMISOARA si ARAD Autor Postat Iunie 19, 2013 Frati curvari din ARAD si eu MAISTRUL vostru va anunt ca am facut rost de nr de tel ..........sambata seara voi merge eu primu si dupa va dau nr s-a mergeti si voi......voi fi devorat de multe FEMEI...!!!!!!!!!!
cassy Reputație: 16361 Postat Iunie 19, 2013 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Iunie 19, 2013 Nu e ok sa dai numarul aici. In schimb asteptam sa scrii regulile.. numarul o sa poti da doritorilor in privat. regula numarul 1 la cluburi de genul;este discretia totala.
fred24 Reputație: 10 Postat Iunie 19, 2013 Oras:TIMISOARA si ARAD Oras:TIMISOARA si ARAD Autor Postat Iunie 19, 2013 am inteles SEFA!!!!!!!
fred24 Reputație: 10 Postat Iunie 19, 2013 Oras:TIMISOARA si ARAD Oras:TIMISOARA si ARAD Autor Postat Iunie 19, 2013 Da stiu regula-NU ESTE NU...Voi vedea pt ca e prima data cand merg.am EMOTIIIII
Vizitator maxuser Reputație: 0 Postat Ianuarie 4, 2020 Postat Ianuarie 4, 2020 Ce sa mai intamplat cu clubul de swing am vazut ca si in 2020 au avit party de anul nou.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum