Sari la conținut

CLUB DE SWING IN ARAD

fred24

Postări Recomandate

• Oras:TIMISOARA si ARAD
Postat

A fost cineva la cubul de SWING din ARAD ?Se afla undeva pe langa AEROPORT..Ceva informatii nr de tel?

Postat

Am inteles ca de mergi cu pereche intrarea este o suma modica>si clubul are  fete ...si faci sex dupa placul inimii.. cu cate doresti..dar nu am nr>?aradenii sunt foarte secretosi cand este vb de ceva de genu...!

Postat

Nu-i bai.... gasesc eu una de care m-am plictisit si o duc cu mine dar vreau nr de tel  s-a aj acolo...de prietena m-am despartit era geloasa si cu fras..vreau numai fete ce stiu meserie,nu -mi mai trebuie junioare ce nu vor sa faca sex  ca le bate maicutele lor....dati-mi nr ca trec la actiune !va multumesc

Reputație: 16361
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Din cate stiu numere de telefon se transmit intre membrii comunitatii swing

Postat

Voi afla eu CASSY si nr ala de tel>eu sunt timisorean venit in arad si aradenii nu vor sa imparta nimic cu cei ce sunt veniti...cum spun eu e sunt secretosi te pup CASSY multumesc

• Oras:Piatra
Postat

Este un club oficial,are si anunturi pe publi24, domepleasure sau ceva de genul,il gasesti la un search pe google....

Postat

Nu e ala CLUBU frumoasa mea l-am vazut pe ala ce zici tu...asta e cu totul altceva.poti merge cu pereche din afara clubului...

Postat

Clubul de  la linkul, care ti l-am dat e cel mai mare club de  acest  gen din Romania. Dar chiar daca nu te gandeai la acest  club, si restul cluburilor au reguli asemanatoare cu al acestuia. In unele chiar mai aspre.. trebuie sa fii recomandat de un alt cuplu, ca si cuplu adevarat, real, si de incredere

Postat

Nu-i bai ma fac membru si eu ..si maine te vizitez frumoasa ANYTA sa-l fac gelos pe tata ca nu ma lasa sa vin la tine..sper ca nu i -au minus pt ce am scris/va rog nu minus

Postat

Nu-i bai ma fac membru si eu ..si maine te vizitez frumoasa ANYTA sa-l fac gelos pe tata ca nu ma lasa sa vin la tine..sper ca nu i -au minus pt ce am scris/va rog nu minus

:laugh2 :laugh2 :laugh2 :slap2

Postat

E adevarat nu glumesc...la tine nu am voie mi-a interzis...dar eu stiu cum s-a procedez..am citit toate recenziile tale...dar el nu a postat nimic ...adica nu a facut recenzia scrisa ...intelegi tu.....!!!!!!de SWING ma intereseaza de afli ceva nr nu raman dator!!!!!!

Postat

E adevarat nu glumesc...la tine nu am voie mi-a interzis...dar eu stiu cum s-a procedez..am citit toate recenziile tale...dar el nu a postat nimic ...adica nu a facut recenzia scrisa ...intelegi tu.....!!!!!!de SWING ma intereseaza de afli ceva nr nu raman dator!!!!!!

:laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

Postat

FRATEMELEU nu mai exista minus...........asa ca poti scrie ce vrei ca nu ai de unde primi

• Oras:Arad
  • Oras:Arad
Postat

Fred ... Pleasure Dome de care vorbesc fetele este la Salon Extaz Masaj - gasesti detalii despre numar de telefon si adresa in sectiunea Masaj Erotic - Stiu ca acolo cel putin doua seri pe saptamana se tin astfel de evenimente. Numarul de telefon il gasesti usor pe site-ul lor sau poti suna direct la numarul de la Masaj Erotic. Posibil sa fie inca un club la aeroport dar pana il gasesti pe acela poti sa incerci linistit acest club. Am fost candva la masaj acolo si este destul de OK atmosfera - tin minte ca in seara in care am fost se faceau pregatiri pentru ca urma sa fie una dintre serile de SWING. Atunci nu aveam pereche cu care sa frecventez astfel de locuri si nu am continuat discutia despre Swing. 

@maxxx80 - de ce il incurajezi sa scrie prostii :)) ?

@fred24 - nimeni nu te invidiaza - nimeni nu tine secrete - nu suntem gelosi pe tine, toti incercam sa oferim cele mai bune informatii ... cand nu te ataci si nu te simti persecutat poti fi chiar simpatic (eu am luat in gluma postarile tale legate de prietena ... :)) )

Postat

Fred ... Pleasure Dome de care vorbesc fetele este la Salon Extaz Masaj - gasesti detalii despre numar de telefon si adresa in sectiunea Masaj Erotic - Stiu ca acolo cel putin doua seri pe saptamana se tin astfel de evenimente. Numarul de telefon il gasesti usor pe site-ul lor sau poti suna direct la numarul de la Masaj Erotic. Posibil sa fie inca un club la aeroport dar pana il gasesti pe acela poti sa incerci linistit acest club. Am fost candva la masaj acolo si este destul de OK atmosfera - tin minte ca in seara in care am fost se faceau pregatiri pentru ca urma sa fie una dintre serile de SWING. Atunci nu aveam pereche cu care sa frecventez astfel de locuri si nu am continuat discutia despre Swing. 

@fred24 - nimeni nu te invidiaza - nimeni nu tine secrete - nu suntem gelosi pe tine, toti incercam sa oferim cele mai bune informatii ... cand nu te ataci si nu te simti persecutat poti fi chiar simpatic (eu am luat in gluma postarile tale legate de prietena ... :)) )

Buna,apreciez bunele tale intentii...dar ...crede-ma   e doar pierdere de timp ...bine  e si amuzant!

Postat

@rayvan889 eu nu l-am incurajat sa scrie prostii ca nici nu trebuie..........le scrie oricum :laugh2  :laugh2

Postat

Frati curvari din ARAD si eu MAISTRUL vostru va anunt ca am facut rost de nr de tel ..........sambata seara voi merge eu primu si dupa va dau nr s-a mergeti si voi......voi fi devorat de multe FEMEI...!!!!!!!!!!

Postat

Nu e ok sa dai numarul aici. In schimb asteptam sa scrii regulile.. numarul o sa poti da doritorilor in privat. regula numarul 1  la cluburi de genul;este discretia totala.

Postat

am inteles SEFA!!!!!!!

Postat

Da stiu regula-NU ESTE NU...Voi vedea pt ca e prima data cand merg.am EMOTIIIII

Vizitator maxuser
Reputație: 0
Postat

Ce sa mai intamplat cu clubul de swing am vazut ca si in 2020 au avit party de anul nou.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...