Sari la conținut

Adevărul adevărat!

Vizitator ccfdtig

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
1 oră în urmă, Cozonac77 a spus:

Eu cred că m-am plimbat cu liftul cu fătuca aia.

E mai înăltuță da, cu părul creț, blond spre miere...deschis la culoare. Când am chemat liftul la parter, știu că a venit de la demisol. Ea avea niște plase de cumpărături. A coborât înaintea mea(eu cred că la 7) și când a ieșit din lift mi-a urât cu o voce tare plăcută "Seară frumoasă" zâmbind ștrengărește. Parcă avea habar unde mergeam... I-am răspuns "Mulțumesc" 

Am întrebat Toate fetele la care am fost dacă o cunosc, Da' niciuna n-a vrut să-mi zică nimic de ea 🥲

Mai rămâne o variantă, poate tipa e proprietara pe cele 253 de apartamente 😂

Poate de aia nu vor să zică fetele de ea 😂

Oricum și pe mine mă salută vecinii pe Rebreanu, ceea ce îmi dă un pic de gândit...

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Timisoara
13 minutes ago, Userkare said:

...........

Oricum și pe mine mă salută vecinii pe Rebreanu, ceea ce îmi dă un pic de gândit...

Eu, daca ma intalnesc cu cineva pe acolo prin bloc, salut primul!

Cateodata e amuzant... ca se uita mirati! Poate incearca sa se lamureasca de unde ne stim... poate gandesc ca sunt un locatar nou! 😁

• Haha 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 1 oră, Cozonac77 a spus:

E mai înăltuță da, cu părul creț, blond spre miere...deschis la culoare. Când am chemat liftul la parter, știu că a venit de la demisol. Ea avea niște plase de cumpărături. A coborât înaintea mea(eu cred că la 7) și când a ieșit din lift mi-a urât cu o voce tare plăcută "Seară frumoasă" zâmbind ștrengărește. Parcă avea habar unde mergeam... I-am răspuns "Mulțumesc" 

Am întrebat Toate fetele la care am fost dacă o cunosc, Da' niciuna n-a vrut să-mi zică nimic de ea 🥲

Si eu m-am intersectat cu ea, am chemat liftul pentru a urca si in lift era tipa, ea cobora.

Mi-a spus un “Buna” strengaresc si cu un mic zambet.

Ma gandesc ca banuieste unde mergem, cel mai tare ar fi sa intre si sa citeasca aici pe forum.

• Haha 3
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 1 oră, Cozonac77 a spus:

Si eu m-am intersectat cu ea, am chemat liftul pentru a urca si in lift era tipa, ea cobora.

Ma gandesc ca banuieste unde mergem, cel mai tare ar fi sa intre si sa citeasca aici pe forum.

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Centrul tarii
  • Oras:Centrul tarii
9 minutes ago, danp123 said:

Eu, daca ma intalnesc cu cineva pe acolo prin bloc, salut primul!

Cateodata e amuzant... ca se uita mirati! Poate incearca sa se lamureasca de unde ne stim... poate gandesc ca sunt un locatar nou! 😁

Este o dovada de respect sa saluti. Chiar daca nu cunosti persoana.

Pe usa liftului de la AFI este un afis pe care scrie asa: “Saluta daca intalnesti pe cineva in lift, sa dovedesti ca esti OM nu te costa nimic”.

• Like 2

Gusturile mele sunt simple, ma multumesc usor cu lucrurile cele mai bune.

Link spre comentariu
  • Membru Premium
Acum 4 minute, thortm a spus:

Eu de ce crezi ca am zis sa...dea un semn.

• Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Sud
  • Oras:Sud
Acum 14 ore, Cozonac77 a spus:

Unde PLM ai găsit tu anunțul ei în 2011?

Eu pe vremea aia încă mai băteam mingea în cartea școlii, Cred că ăla a fost anul când mi-am pus ghetele'n cui 🥺 Am dat-o pe seriale o perioadă 

Au trecut ani buni până când... întâmplător... am văzut anunțul unei blonde Spectacol(Carmen) pe Publi. Atât de mult mi-au plăcut pozele, că mi-a fost rușine să sun sau să trimit mesaj 🥲

La ziar ...o știu pe Carmen .

Link spre comentariu
  • Membru Premium
Reputație: 33615
  • Oras:Banat
Acum 5 ore, Cozonac77 a spus:

Acum 5 ore, Criticul a spus:

PLM... În Rebreanu nu știi care e civilă și care nu... Înainte de a intra la Bryanna m-am plimbat puțin și am văzut o brunetă în niște colanți și un tricou alb ce provoaca erecție instant... Când plecam, am văzut-o revenind de Lidl cu vreo trei plase, ni s-au intersectat privirile, dacă ar fi făcut vreun gest, intram în vorbă și poate mă alegeam cu o programare chiar dacă îmi prelungeam sejurul în Timișoara... 

Sigur nu avea cont pe forum căci am studiat toate topicele active atunci... 

Asta da "cavaleri " 🤣

Vad ca voi așteptați sa dea fetele semne, sa va vorbească.....😁

Ce metoda mai rapida știți de a ajunge sa cunoști pe cineva decat sa te oferi sa o ajuți cu plasele de cumpărături? Plus ca afli exact unde sta 😀 Asta ca să nu vorbim ca poate fata îți mulțumește cu un zâmbet, o cafea, un nr.de telefon....sau poate o programare 🤣🤣

• Haha 4
Link spre comentariu
  • Oras:Nicăieri
  • Oras:Nicăieri
Acum 11 minute, 22leon a spus:

Asta da "cavaleri " 🤣

Ce metoda mai rapida știți de a ajunge sa cunoști pe cineva decat sa te oferi sa o ajuți cu plasele de cumpărături? Plus ca afli exact unde sta 😀 Asta ca să nu vorbim ca poate fata îți mulțumește cu un zâmbet, o cafea, un nr.de telefon....sau poate o programare 🤣🤣

Mergeam in directia opusa iar daca greseam, avea in plase si ceva ce parea extrem de contondent... 

• Haha 1
Link spre comentariu
  • Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi
Acum 20 minute, 22leon a spus:

Asta da "cavaleri " 🤣

Așa e... Vai și amar 🥺

Am avut intenția să întreb dacă pot să o ajut(Cred...) dar când a ieșit din lift, s-a oprit la primă ușă. Și după ce mi-a urat zâmbind "Seară frumoasă" am luat-o ca un atac la persoană!

Sunt (aproape) convins că avea habar ce urmează să fac 🥲

Acum 21 minute, nellu2012 a spus:

De ce mi-ai dat minus? Mi-ai stricat reputatia. Lucrurile astea...ma dor. 😁

Lasă că reglăm treburile din mers 

Ți-am mai dat un minus, să te obișnuiești 😇

• Haha 2
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
Acum 5 minute, Cozonac77 a spus:

Ți-am mai dat un minus, să te obișnuiești 😇

Sa ma obisnuiesc cu ce...cu hate-ul? Vezi ca eu sunt ca Robu, nu-mi plac haterii. Si ma aprind foarte repede...imi iau jucariile si plec.

• Haha 4
Link spre comentariu
Chiar acum, nellu2012 a spus:

Sa ma obisnuiesc cu ce...cu hate-ul? Vezi ca eu sunt ca Robu, nu-mi plac haterii. Si ma aprind foarte repede...imi iau jucariile si plec.

Știu :)

Tocmai d'aia ți-am și dat minus. Știu că te enervezi :)

• Haha 2
Link spre comentariu
  • Membru Premium
Reputație: 33615
Acum 1 minut, nellu2012 a spus:

Ideal ar fi sa dai o tura pina în parcarea de pe Rebreanu și sa ne spui dacă masina ii acolo ( și dacă se poate și unde ). 😁😂

Mulțumesc anticipat !

• Haha 2
Link spre comentariu
  • Membru Premium
Acum 1 minut, 22leon a spus:

Ideal ar fi sa dai o tura pina în parcarea de pe Rebreanu și sa ne spui dacă masina ii acolo ( și dacă se poate și unde ). 😁😂

Mulțumesc anticipat !

Tie iti spun...lui Cozo nu. Pentru ca ma enerveaza (el a spus-o, nu eu).

• Mersi 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
Acum 1 minut, NewShadow a spus:

@Cozonac77 Varule, nu te lua de Nelu! Ca-i singurul user vechi de aici cu care eu nu m-am certat niciodata :D:P Pentru asta il respect ;) Si asa sa faci si tu! Ca altfel ai de-a face cu mine! :P:P:P

Aici nu te-ai certat, dar pe vechiul forum...da😁. N-a fost chiar o cearta, a fost mai mult o...mustrare. Tin minte ca ai pus la indoiala recenzia mea la "blonda de lux siliconata". Am laudat-o, pentru ca a fost spectacol fata...si tu n-ai avut incredere in ce am scris. Dupa cateva zile ai vizitat-o si tu si mi-ai dat dreptate. Asa-i?

Link spre comentariu
Acum 4 minute, NewShadow a spus:

@Cozonac77 Varule, nu te lua de Nelu! Ca-i singurul user vechi de aici cu care eu nu m-am certat niciodata :D:P Pentru asta il respect ;) Si asa sa faci si tu! Ca altfel ai de-a face cu mine! :P:P:P

Lasă, Nu fute buha... Că te-ai luat (și tú) de el. 

Acum 5 minute, nellu2012 a spus:

Tie iti spun...lui Cozo nu. Pentru ca ma enerveaza (el a spus-o, nu eu).

Ai noroc că Nu mai merg pe Rebreanu... Că dacă mai ajungeam, o învățăm pe fată să parcheze undeva ferit de ochii lumii 😎

• Haha 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
Acum 2 minute, Cozonac77 a spus:

Ai noroc că Nu mai merg pe Rebreanu... Că dacă mai ajungeam, o învățăm pe fată să parcheze undeva ferit de ochii lumii 😎

Pai e ferit de ochii lumii. E la celalalt bloc parcata.

P.S Vezi, eu sunt domn cu tine...si tu ce faci? Ma minusezi...parca as fi Lucas. Noroc ca am de unde. Altfel ajung sa ma baneze Pisicul pentru reputatie... prea negativa.

P.S.1 Te rog sa reevaluezi situatia. Daca Base l-a reevaluat pe Oprea, nu vad de ce tu nu m-ai reevalua pe mine. Promit ca-ti spun si care e masina daca iti schimbi optiunile.

😅😊🤣

• Haha 2
Link spre comentariu
Acum 2 minute, nellu2012 a spus:

Pai e ferit de ochii lumii. E la celalalt bloc parcata.

P.S Vezi, eu sunt domn cu tine...si tu ce faci? Ma minusezi...parca as fi Lucas. Noroc ca am de unde. Altfel ajung sa ma baneze Pisicul pentru reputatie... prea negativa.

P.S.1 Te rog sa reevaluezi situatia. Daca Base l-a reevaluat pe Oprea, nu vad de ce tu nu m-ai reevalua pe mine. Promit ca-ti spun si care e masina daca iti schimbi optiunile.

😅😊🤣

Mă mai gândesc... 😇

• Inimioara 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 8 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...