Sari la conținut

Adevărul adevărat!

Vizitator ccfdtig

Postări Recomandate

• Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi
1 oră în urmă, M0ff0ss a spus:

avem vizite la d-re (nu doar în minunatul oraș de pe malul Begăi) care aveau doar OP și a fost bine.. chiar de Top

Jasmine joacă în altă ligă. E cam excepția care confirmă regula. (Altele nu-mi vin acum pe moment în minte)

Cu atât mai mult merită aprecieri, ținând cont că a început în serie B 🥲

1 oră în urmă, M0ff0ss a spus:

Suntem cu toții de acord că un serviciu precum ON nu-ți garantează că va fii o întâlnire reușită..

Adevărat și asta. 

Dar dacă E s-o luăm așa... Nimic nu-mi garantează că voi avea o întâlnire reușită. Măcar să Nu mai fac (Tot eu...) compromisuri... Pe timpul, Nervii și banii mei. Sunt deficitar là Toate 🥺

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Acestea fiind spuse, îmi închei din nou cariera de curvar. Scriu aici ca să nu mai existe iară presupuneri, ca data trecută 😁

Din păcate stau prost cu programul datorită lucrului, nu prea mai am timp nici de forum și nici de "hobby-ul" ăsta, și vreau să elimin tentațiile... În plus e întotdeauna riscul de a da in dependență, ca si cu țigările și alcoolul.

Și mă focusez și pe "civile" mai mult în ultimul timp, merge prost, întotdeauna va merge prost, dar încet încet merge.

Și forumul in sine e "addictive", ca social media, e fain făcut ca format și ai ce citi sau povesti cu lumea.

Sper să nu mai revin, nu cred că mai vine iară o suedeză sau altă exotică să mă facă să mă reapuc, ca data trecută 😂

Baftă și numai bine tuturor, mai ales persoanelor faine cu care am tot interacționat in acești ani! 

Link spre comentariu
  • Oras:Ar
  • Oras:Ar
Acum 15 minute, Userkare a spus:

Acestea fiind spuse, îmi închei din nou cariera de curvar. Scriu aici ca să nu mai existe iară presupuneri, ca data trecută 😁

Din păcate stau prost cu programul datorită lucrului, nu prea mai am timp nici de forum și nici de "hobby-ul" ăsta, și vreau să elimin tentațiile... În plus e întotdeauna riscul de a da in dependență, ca si cu țigările și alcoolul.

Și mă focusez și pe "civile" mai mult în ultimul timp, merge prost, întotdeauna va merge prost, dar încet încet merge.

Și forumul in sine e "addictive", ca social media, e fain făcut ca format și ai ce citi sau povesti cu lumea.

Sper să nu mai revin, nu cred că mai vine iară o suedeză sau altă exotică să mă facă să mă reapuc, ca data trecută 😂

Baftă și numai bine tuturor, mai ales persoanelor faine cu care am tot interacționat in acești ani! 

De unde vei sti daca apare o suedeza sau altă exotică dacă nu citești aici?

Iti doresc succes in incercarea ta, desi imi pare rău când comunitatea noastră pierde un membru corect și simțit. Eu am rezistat 4 zile fara forum ultima dată...

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Republica Timisoara
Acum 15 minute, Userkare a spus:

Si data trecuta te ai grabit🤨, si chiar voiam sa ti propun o centaura faina https://ibb.co/Vm76cpt ( daca la prima vedere iti sta pă limba sa ma intrebi ceva, n o fa, ca m am gandit si eu dar nu reusesc sa mi dau seama😁)

Bafta in orice demers!

• Haha 1

dag dal gas!

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Urmand exemplul lui Userkare voi face si eu ceva in premiera aici... Primia si ultima data... Primul cont al meu pe care nu voi primi ban permanent si il voi sterge de bunavoie ;) Motivele la mine sunt cu totul altele fata de ale lui... Pe scurt se numesc scarba si lehamite. Si vreau sa ma retrag definitiv din acest mediu. De data asta chiar s-ar putea sa-mi iasa...

Link spre comentariu
  • Membru Premium

🤔

Logica n am prins o nici eu, bine, asta chiar ii simplu de explicat... nici n am, dar si functionez dupa instinct (ca sa nu zic "sentiment").

Cat pot sa patinez pe nimfomane si nelogat, nu vad rationamentul...adica din contra, dqca vreau sa mi testez ambitia, ma las de fumat dar continui sa umblu cu tigarile dupa mine...precizez ca n am chef de teste desi ma stiu suficient de ambitios😁 

dag dal gas!

Link spre comentariu
20 hours ago, Guest said:

nu cred că mai vine iară o suedeză

Revine una și mai bună. Știi la cine mă refer, n-o rata.

8 hours ago, Guest said:

Pe scurt se numesc scarba si lehamite.

Mai răruț că-i mai drăguț.

20 minutes ago, farafiltre said:

🤔

ma las de fumat dar continui sa umblu cu tigarile dupa mine...

Bună asta. Chit că nu vorbeai cu mine. 

Link spre comentariu
Acum 25 minute, farafiltre a spus:

dqca vreau sa mi testez ambitia, ma las de fumat dar continui sa umblu cu tigarile dupa mine...

Am tras de un pachet de duminică până azi! Și un Singur trabuc am consumat 😎

Sunt mândru de mine 😁

• Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:Nicăieri
  • Oras:Nicăieri
Acum 1 minut, Cozonac77 a spus:

Am tras de un pachet de duminică până azi! Și un Singur trabuc am consumat 😎

Sunt mândru de mine 😁

Așteaptă prima sticlă de vin și vei recupera... 

E foarte ușor să te lași de fumat, eu fac asta de minim 20 de ori pe zi. 😛 

Link spre comentariu
  • Membru Premium
Acum 3 minute, Cozonac77 a spus:

Am tras de un pachet de pachet de duminică până azi! Și un Singur trabuc am consumat 😎

Sunt mândru de mine 😁

Suna bine, dar nu s bas convins ca i cea mai buna strategie sa ti atingi obiectivul🤷🏿‍♂️

dag dal gas!

Link spre comentariu
Acum 9 minute, Criticul a spus:

Așteaptă prima sticlă de vin și vei recupera... 

E foarte ușor să te lași de fumat, eu fac asta de minim 20 de ori pe zi. 😛 

Orice băutură are cu totul alt gust când nu-i acompaniată de țigară.

Știu asta de când m-am lăsat prima(și Singura) oară. Vreo 2 ani am stat fără să pun țigara în gură.... până într-o seară când a jucat Steaua și... Nu era închis la non-stop după meci 🥲

Acum 7 minute, farafiltre a spus:

Suna bine, dar nu s bas convins ca i cea mai buna strategie sa ti atingi obiectivul🤷🏿‍♂️

O iau cu pași mărunți. Diseară la meci vin Doar ăștia care Nu fumează :)

Edit: Nici là vagaboande nu merg 🥲

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Timisoara
4 hours ago, Criticul said:

Dispar iarăși recenzorii... 

Ați remarcat câte fete trec de pe Publi24 pe forum?!? 😇 

Cu aceleași aere dar cu prețuri mărite... 😛 

Eu am remarcat ca unele fete au anuntz activ pe Publi24 si NU se mai vad pe forum: Silvy, Anna, Jasmine, Lore (Aradului), Alexandra (matura)... probabil ca lista e mai lunga!

Link spre comentariu
  • Membru Premium
Acum 4 ore, Cozonac77 a spus:

Edit: Nici là vagaboande nu merg 🥲

Nici n am remarcat editul!😲

( o treaba d'asta n o cred nici daca te as vedea plangand...sau, poate sa stiu sigur ca te au impachetat vr'o pĂreche de ochisori albastri ...dar s'atunci ii discutabil...ii ca in memul ala, de era scris mare cu sprayul pe separatorul de sens: etilotestul vostru, nu poate opri setea noastra! 🙂)

Edit: mi a licarit beculetul la niste pere fumurii cu sfarcuri piercingate... am vazut si carnita la purtator🤩

dag dal gas!

Link spre comentariu
Acum 2 ore, farafiltre a spus:

Nici n am remarcat editul!😲

( o treaba d'asta n o cred nici daca te as vedea plangand...sau, poate sa stiu sigur ca te au impachetat vr'o pĂreche de ochisori albastri ...dar s'atunci ii discutabil...ii ca in memul ala, de era scris mare cu sprayul pe separatorul de sens: etilotestul vostru, nu poate opri setea noastra! 🙂)

Edit: mi a licarit beculetul la niste pere fumurii cu sfarcuri piercingate... am vazut si carnita la purtator🤩

Eu ziceam de ei... Nu de mine.

Da' E (doar) parțial valabil.... că am l-am ancorat pe un zevzeg. 

• Like 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium

Acum cateva zile am vizitat o fata BUUUUUNA de pula, la care voiam sa ajung la ora 17:00. Ce a urmat (si ce "sacrificii" 😜 am facut), vedeti in poza:

https://ibb.co/G9JD1Ly

Poate o sa las si recenzie... pt ca actiunea chiar a fost super... chiar daca a fost FARA sex anal! 😁

• Haha 2
Link spre comentariu
Acum 1 minut, danp123 a spus:

Acum cateva zile am vizitat o fata BUUUUUNA de pula, la care voiam sa ajung la ora 17:00. Ce a urmat (si ce "sacrificii" 😜 am facut), vedeti in poza:

Poate o sa las si recenzie... pt ca actiunea chiar a fost super... chiar daca a fost FARA sex anal! 😁

Chiar te rugam sa revii cu recenzia pana nu ne părăsește! Ași lovi și eu ceva nou ( pt mine) ca la ultima la care am fost nu a fost bine ( poate și din cauza ca am mers cu așteptările prea sus).  Mulțumesc anticipat 

Link spre comentariu
Acum 8 ore, ursulake2 a spus:

Cum voiai să închei? Baftă și numai bine (aproape) tuturor? :ras

În cazul în care și ea este dinamovistă, ai fi putut să îi dedici niște versuri din galerie. 

"Dacă intr-o zi tu nu ai mai fi
Aș înebuni, cred ca aș muri, trebuie să știi!"

Aveai variate mai bune ...

Acum 12 minute, danp123 a spus:

Am văzut zilele trecute o duduie pe Publi... Așa de Tare m-au încins pozele ei, că fără să mai stau pe gânduri am prăpădit în secunda 2 credit și am schimbat câteva mesaje. 

Are în ofertă (aproape) tot ce-ți poți dori, inclusiv sex anal. N-am ajuns inca la Ea, că am fost la meci serile astea... Dar Cred că Nu scapă :)

Link spre comentariu
  • Membru Premium
4 hours ago, burebista88 said:

Chiar te rugam sa revii cu recenzia pana nu ne părăsește! Ași lovi și eu ceva nou ( pt mine) ca la ultima la care am fost nu a fost bine ( poate și din cauza ca am mers cu așteptările prea sus).  Mulțumesc anticipat 

Nu e noua pe forum. Nu e nici prima oara cand merg la ea... recenzie i-am mai lasat.

Link spre comentariu
  • Membru Premium
4 hours ago, Cozonac77 said:

.............

Am văzut zilele trecute o duduie pe Publi... Așa de Tare m-au încins pozele ei, că fără să mai stau pe gânduri am prăpădit în secunda 2 credit și am schimbat câteva mesaje. 

Are în ofertă (aproape) tot ce-ți poți dori, inclusiv sex anal. N-am ajuns inca la Ea, că am fost la meci serile astea... Dar Cred că Nu scapă :)

Sa fie si reale pozele! 😁

Link spre comentariu
Acum 50 minute, danp123 a spus:

Sa fie si reale pozele! 😁

Nu te gândi e vreo bombă sexy, din contră. E o duduie cât se poate de normală ca aspect...d'aia m-a și încins 🥲 

• Like 1
Link spre comentariu

• Membru Premium
1 minute ago, Cozonac77 said:

Nu te gândi e vreo bombă sexy, din contră. E o duduie cât se poate de normală ca aspect...d'aia m-a și încins 🥲 

INTOTDEAUNA (in opinia mea) atitudinea si serviciile conteaza mai mult decat aspectul!

• Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   1 member and 1 guest

• Creează nouă...