Alita Reputație: 231 Postat Luni la 20:05 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Partajează Postat Luni la 20:05 O întrebare colegi. Știe cineva ceva de Ema luxury?. Link spre comentariu
Membru Premium nellu2012 Reputație: 14113 Postat Marți la 04:20 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Partajează Postat Marți la 04:20 Acum 8 ore, Alita a spus: O întrebare colegi. Știe cineva ceva de Ema luxury?. Eu stiu. Dar nu pot sa spun aici 😔. Link spre comentariu
Alita Reputație: 231 Postat Marți la 04:51 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Partajează Postat Marți la 04:51 Acum 20 minute, nellu2012 a spus: Eu stiu. Dar nu pot sa spun aici 😔. Probabil știu mai mulți. Și respect ca nimeni nu a trimbiitat în gura mare cine este. Se adeverește ca noi bărbații scriem și noi aici vrute, nevrute dar știm sa ținem sa zic asa un secret și sa nu ne umble gura repede.. Mulțumesc Nelu, probabil în privat îmi spuneai. Între timp am aflat cine e domnișoară. Futui și nu am fost la ea. Când vine trebuie sa recuperez.. 1 Link spre comentariu
Membru Premium farafiltre Reputație: 4349 Postat Ieri la 10:56 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Partajează Postat Ieri la 10:56 Acum 9 ore, KhaemWaset a spus: Tot domni isteți caută? 😂 Nu cacauta, parca iti impune...ca merge pe o anumita nisa, nu sta sa l rabateze orice holoangar😆 Si ce codite si a impletit dilau', imbraca doar rochite (sub genunchi, pe modelul eleganta/stil) cu colorit aka ace ventura 🙂 Ii cu pedigree, imediat l am citit😁 2 dag dal gas! Link spre comentariu
MANOWAR5 Reputație: 2 Postat Ieri la 13:26 Partajează Postat Ieri la 13:26 2 hours ago, farafiltre said: Nu cacauta, parca iti impune...ca merge pe o anumita nisa, nu sta sa l rabateze orice holoangar😆 Si ce codite si a impletit dilau', imbraca doar rochite (sub genunchi, pe modelul eleganta/stil) cu colorit aka ace ventura 🙂 Ii cu pedigree, imediat l am citit😁 Da,i-ai puneo o dată ! 🤣🤣🤣🤣 Link spre comentariu
KhaemWaset Reputație: 59 Postat Ieri la 15:47 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Ieri la 15:47 Acum 4 ore, farafiltre a spus: imbraca doar rochite (sub genunchi, pe modelul eleganta/stil) Bine că e măcar sub genunchi. Daca era mai scurtă ce se vedea? 😁 2 Link spre comentariu
Cozonac77 Reputație: 3743 Postat Ieri la 15:54 Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Partajează Postat Ieri la 15:54 Cine are programare la ora asta là fătuci, și are de traversat (măcar) jumate din frumosul nostru oraș de pe malul Begăi.... dacă ajunge la timp, merită un premiu! Ăia care au programări cu ț'șpe zile înainte, sper să vă iasă socotelile 🥲 1 Link spre comentariu
KhaemWaset Reputație: 59 Postat Ieri la 16:01 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Ieri la 16:01 Acum 6 minute, Cozonac77 a spus: Cine are programare la ora asta là fătuci, și are de traversat (măcar) jumate din frumosul nostru oraș de pe malul Begăi.... dacă ajunge la timp, merită un premiu! Ăia care au programări cu ț'șpe zile înainte, sper să vă iasă socotelile 🥲 Se iese azi afară? 😂 Link spre comentariu
Cozonac77 Reputație: 3743 Postat Ieri la 16:05 Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Partajează Postat Ieri la 16:05 Acum 7 minute, nellu2012 a spus: *încă de ieri mi-am făcut programare pentru astăzi, sa fiu sigur ca prind loc. Și am prins...exact când doream. Bă dă-o'n futere de treabă!! Tocmai ce-am zis... 🥲 1 Link spre comentariu
Membru Premium nellu2012 Reputație: 14113 Postat Ieri la 16:14 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Partajează Postat Ieri la 16:14 Acum 7 minute, Cozonac77 a spus: Bă dă-o'n futere de treabă!! Tocmai ce-am zis... 🥲 Am văzut, tocmai de aia am râs. Și apropos, am ajuns cu 15 minute mai devreme. P.S. E drept ca întâlnirea a avut loc la 15.30 când nu era chiar asa trafic. Link spre comentariu
Cozonac77 Reputație: 3743 Postat Ieri la 16:19 Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Partajează Postat Ieri la 16:19 Chiar acum, nellu2012 a spus: Am văzut, tocmai de aia am râs. Și apropos, am ajuns cu 15 minute mai devreme. P.S. E drept ca întâlnirea a avut loc la 15.30 când nu era chiar asa trafic. Să Nu zici că te-a și primit mai repede cu 15 minute... Că direct în lista de ignore te bag. Primul, Singurul și cap de listă. Săptămâna trecută am ajuns și eu mai devreme la o programare...de fapt n-am ajuns neapărat mai repede, ne-am cam încurcat reciproc... Am stat în mașină să fumez o țigară... Am înghețat de frig 🥲 Am zis că nu o să dureze mult și m-am gândit să fac economie la păcură. N-am fost(Nici măcar atunci) inspirat... 🥺 1 Link spre comentariu
Membru Premium nellu2012 Reputație: 14113 Postat Ieri la 16:42 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Partajează Postat Ieri la 16:42 Acum 19 minute, Cozonac77 a spus: Să Nu zici că te-a și primit mai repede cu 15 minute... Că direct în lista de ignore te bag. Primul, Singurul și cap de listă. Săptămâna trecută am ajuns și eu mai devreme la o programare...de fapt n-am ajuns neapărat mai repede, ne-am cam încurcat reciproc... Am stat în mașină să fumez o țigară... Am înghețat de frig 🥲 Am zis că nu o să dureze mult și m-am gândit să fac economie la păcură. N-am fost(Nici măcar atunci) inspirat... 🥺 Am scăpat de...ignore. Sper. M-a primit mai repede, dar nu cu 15 minute ci doar cu jumătate din ele. Asa ca nu fi chitră si sa ma ...ignori, ca nu ar fi corect. Ai spus 15 minute. Vorba-i vorba. 3 Link spre comentariu
Membru Premium farafiltre Reputație: 4349 Postat Ieri la 18:56 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Partajează Postat Ieri la 18:56 Nu stiu ce s a'ntamplqt ieri seara, ca nu erau locuri...azi sunt, dar azi deocamdata nu mq intereseaza😆 1 dag dal gas! Link spre comentariu
M0ff0ss Reputație: 360 Postat Ieri la 19:41 Partajează Postat Ieri la 19:41 Acum 3 ore, nellu2012 a spus: ... Cred ca de la "cuplul" Anda Aradului (fosta la top) și colega ei (cu care a împărțit locația o perioada dar pe care nu mai știu cum o chema desi am vizitat-o de câteva ori inclusiv în vreo 2-3 "triouri") ... Ce vremuri.. 🥹 Anda (bruneta) rămăne printre cele mai frumoase fete din acest domeniu! Cristina parcă o chema pe colega.. dacă n-a-nceput sa mă lase memoria, au trecut totuși ceva ani de atunci 🙂 1 Link spre comentariu
M0ff0ss Reputație: 360 Postat Ieri la 19:57 Partajează Postat Ieri la 19:57 Acum 3 ore, Cozonac77 a spus: Cine are programare la ora asta là fătuci, și are de traversat (măcar) jumate din frumosul nostru oraș de pe malul Begăi.... dacă ajunge la timp, merită un premiu! Ăia care au programări cu ț'șpe zile înainte, sper să vă iasă socotelile 🥲 Las' că nici cu minunatul tău oraș nu mi-e rușine.. min. 1h să stai în trafic, cu geamul deschis.. noroc că d-rele au fost înțelegătoare, le-am spus că ardelenii se mișcă mai încet 😂 1 Link spre comentariu
Membru Premium nellu2012 Reputație: 14113 Postat Ieri la 20:07 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Partajează Postat Ieri la 20:07 Acum 20 minute, M0ff0ss a spus: Ce vremuri.. 🥹 Anda (bruneta) rămăne printre cele mai frumoase fete din acest domeniu! Cristina parcă o chema pe colega.. dacă n-a-nceput sa mă lase memoria, au trecut totuși ceva ani de atunci 🙂 N-am nici cea mai vaga idee. Puteai sa spui (aproape) orice nume mai comun, ca tot nu-mi dau seama. P.S. As putea sa elucidez misterul căutând in analele forumului (Dacă o mai fi). Țin minte sigur ca le-am făcut recenzie după o întâlnire în 3. P.S.1 Mai bătrânii forumului poate mai țin minte ca și cu Anda am tinut-o mai bine de un an de zile cu....nevasta mea. Ce vremuri. Link spre comentariu
Semakkone Reputație: 68 Postat Ieri la 20:16 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Ieri la 20:16 La 19.11.2024 la 6:20, nellu2012 a spus: Eu stiu. Dar nu pot sa spun aici 😔. Voi sunteți bandiți 🤭😎! Link spre comentariu
M0ff0ss Reputație: 360 Postat Ieri la 20:16 Partajează Postat Ieri la 20:16 Acum 9 minute, nellu2012 a spus: ... Mai bătrânii forumului poate mai țin minte ... Hai, că n-au trecut decât vreo.. 14 ani! 😂 Dacă ne amintim, înseamnă că suntem bătrâni? P.S. Observ că ai lipit afișe și azi.. știe "mireasa"? 🙂 1 Link spre comentariu
Membru Premium nellu2012 Reputație: 14113 Postat Ieri la 21:06 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Partajează Postat Ieri la 21:06 Acum 38 minute, M0ff0ss a spus: Hai, că n-au trecut decât vreo.. 14 ani! 😂 Dacă ne amintim, înseamnă că suntem bătrâni? P.S. Observ că ai lipit afișe și azi.. știe "mireasa"? 🙂 Atâta timp cât avem și prezent (de ce nu și viitor) nu suntem bătrâni. Adică eu, de exemplu, ma gândesc sa mai lipesc niște afise la Karina...în viitorul apropiat. P.S. Mireasa știe tot ce fac. Asa am convenit...sa scriu despre toate întâlnirile avute, sa poată citi. Eu nu prea știu ce face ea, ca băieții de la Cluj nu prea scriu nimic....sunt zgârciți. Sau poate sunt pe mana cu ea și ma lucrează pe la spate. 1 Link spre comentariu
Membru Premium nellu2012 Reputație: 14113 Postat Ieri la 21:08 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Partajează Postat Ieri la 21:08 Acum 49 minute, Semakkone a spus: Voi sunteți bandiți 🤭😎! Nu suntem banditi, fratele meu. Doar ca suntem.. de cuvânt. Link spre comentariu
Alita Reputație: 231 Postat 23 ore în urmă Oras:Timișoara Oras:Timișoara Partajează Postat 23 ore în urmă Acum 26 minute, nellu2012 a spus: Nu suntem banditi, fratele meu. Doar ca suntem.. de cuvânt. Corect, un domn asa procedează,. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum