Sari la conținut

Adevărul adevărat!

Vizitator ccfdtig

Postări Recomandate

• Oras:Timișoara
  • Oras:Timișoara
Acum 20 minute, nellu2012 a spus:

Eu stiu. Dar nu pot sa spun aici 😔.

Probabil știu mai mulți. Și respect ca nimeni nu a trimbiitat în gura mare cine este. Se adeverește ca noi  bărbații  scriem și noi aici vrute, nevrute  dar  știm sa ținem  sa zic asa un secret   și sa nu ne umble gura repede..  Mulțumesc Nelu, probabil în privat  îmi spuneai. Între timp  am aflat cine  e domnișoară.  Futui și nu am fost la ea. Când vine trebuie sa recuperez.. 

• Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Republica Timisoara
  • Oras:Republica Timisoara
Acum 9 ore, KhaemWaset a spus:

Tot domni isteți caută? 😂

Nu cacauta, parca iti impune...ca merge pe o anumita nisa, nu sta sa l rabateze orice holoangar😆

Si ce codite si a impletit dilau', imbraca doar rochite (sub genunchi, pe modelul eleganta/stil) cu colorit aka ace ventura 🙂

Ii cu pedigree, imediat l am citit😁

• Haha 2

dag dal gas!

Link spre comentariu
2 hours ago, farafiltre said:

Nu cacauta, parca iti impune...ca merge pe o anumita nisa, nu sta sa l rabateze orice holoangar😆

Si ce codite si a impletit dilau', imbraca doar rochite (sub genunchi, pe modelul eleganta/stil) cu colorit aka ace ventura 🙂

Ii cu pedigree, imediat l am citit😁

Da,i-ai puneo o dată ! 🤣🤣🤣🤣

Link spre comentariu
  • Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi

Cine are programare la ora asta là fătuci, și are de traversat (măcar) jumate din frumosul nostru oraș de pe malul Begăi.... dacă ajunge la timp, merită un premiu!

Ăia care au programări cu ț'șpe zile înainte, sper să vă iasă socotelile 🥲

• Haha 1
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
Acum 6 minute, Cozonac77 a spus:

Cine are programare la ora asta là fătuci, și are de traversat (măcar) jumate din frumosul nostru oraș de pe malul Begăi.... dacă ajunge la timp, merită un premiu!

Se iese azi afară? 😂

Link spre comentariu
Acum 7 minute, nellu2012 a spus:

*încă de ieri mi-am făcut programare pentru astăzi, sa fiu sigur ca prind loc. Și am prins...exact când doream. 

Bă dă-o'n futere de treabă!!

Tocmai ce-am zis... 🥲

• Haha 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
Acum 7 minute, Cozonac77 a spus:

Bă dă-o'n futere de treabă!!

Tocmai ce-am zis... 🥲

Am văzut, tocmai de aia am râs. Și apropos, am ajuns cu 15 minute mai devreme. 

P.S. E drept ca întâlnirea a avut loc la 15.30 când nu era chiar asa trafic. 

Link spre comentariu
Chiar acum, nellu2012 a spus:

Am văzut, tocmai de aia am râs. Și apropos, am ajuns cu 15 minute mai devreme. 

P.S. E drept ca întâlnirea a avut loc la 15.30 când nu era chiar asa trafic. 

Să Nu zici că te-a și primit mai repede cu 15 minute... Că direct în lista de ignore te bag. Primul, Singurul și cap de listă.

Săptămâna trecută am ajuns și eu mai devreme la o programare...de fapt n-am ajuns neapărat mai repede, ne-am cam încurcat reciproc... Am stat în mașină să fumez o țigară... Am înghețat de frig 🥲 Am zis că nu o să dureze mult și m-am gândit să fac economie la păcură. N-am fost(Nici măcar atunci) inspirat... 🥺

• Haha 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
Acum 19 minute, Cozonac77 a spus:

Să Nu zici că te-a și primit mai repede cu 15 minute... Că direct în lista de ignore te bag. Primul, Singurul și cap de listă.

Săptămâna trecută am ajuns și eu mai devreme la o programare...de fapt n-am ajuns neapărat mai repede, ne-am cam încurcat reciproc... Am stat în mașină să fumez o țigară... Am înghețat de frig 🥲 Am zis că nu o să dureze mult și m-am gândit să fac economie la păcură. N-am fost(Nici măcar atunci) inspirat... 🥺

Am scăpat de...ignore. Sper. M-a primit mai repede, dar nu cu 15 minute ci doar cu jumătate din ele. Asa ca nu fi chitră si sa ma ...ignori, ca nu ar fi corect. Ai spus 15 minute. Vorba-i vorba. 

• Haha 3
Link spre comentariu
Acum 3 ore, nellu2012 a spus:

... Cred ca de la "cuplul" Anda Aradului (fosta la top) și colega ei (cu care a împărțit locația o perioada dar pe care nu mai știu cum o chema desi am vizitat-o de câteva ori inclusiv în vreo 2-3 "triouri") ...

Ce vremuri.. 🥹  Anda (bruneta) rămăne printre cele mai frumoase fete din acest domeniu

Cristina parcă o chema pe colega.. dacă n-a-nceput sa mă lase memoria, au trecut totuși ceva ani de atunci 🙂

• Like 1
Link spre comentariu
Acum 3 ore, Cozonac77 a spus:

Las' că nici cu minunatul tău oraș nu mi-e rușine.. min. 1h să stai în trafic, cu geamul deschis.. noroc că d-rele au fost înțelegătoare, le-am spus că ardelenii se mișcă mai încet 😂 

• Haha 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
Acum 20 minute, M0ff0ss a spus:

Ce vremuri.. 🥹  Anda (bruneta) rămăne printre cele mai frumoase fete din acest domeniu

Cristina parcă o chema pe colega.. dacă n-a-nceput sa mă lase memoria, au trecut totuși ceva ani de atunci 🙂

N-am nici cea mai vaga idee. Puteai sa spui (aproape) orice nume mai comun, ca tot nu-mi dau seama. 

P.S. As putea sa elucidez misterul căutând in analele forumului (Dacă o mai fi). Țin minte sigur ca le-am făcut recenzie după o întâlnire în 3. 

P.S.1 Mai bătrânii forumului poate mai țin minte ca și cu Anda am tinut-o mai bine de un an de zile cu....nevasta mea. Ce vremuri. 

Link spre comentariu
Acum 9 minute, nellu2012 a spus:

... Mai bătrânii forumului poate mai țin minte ... 

Hai, că n-au trecut decât vreo.. 14 ani! 😂 Dacă ne amintim, înseamnă că suntem bătrâni

P.S. Observ că ai lipit afișe și azi.. știe "mireasa"? 🙂

• Haha 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
Acum 38 minute, M0ff0ss a spus:

Hai, că n-au trecut decât vreo.. 14 ani! 😂 Dacă ne amintim, înseamnă că suntem bătrâni

P.S. Observ că ai lipit afișe și azi.. știe "mireasa"? 🙂

Atâta timp cât avem și prezent (de ce nu și viitor) nu suntem bătrâni. Adică eu, de exemplu, ma gândesc sa mai lipesc niște afise la Karina...în viitorul apropiat. 

P.S. Mireasa știe tot ce fac. Asa am convenit...sa scriu despre toate întâlnirile avute, sa poată citi. Eu nu prea știu ce face ea, ca băieții de la Cluj nu prea scriu nimic....sunt zgârciți. Sau poate sunt pe mana cu ea și ma lucrează pe la spate. 

• Haha 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...