AlexaNdra1q Reputație: 18608 Postat Martie 19 Telefon: 0793527909 Disponibila Telefon: 0793527909 Disponibila Postat Martie 19 Acum 9 minute, borselino a spus: Eu o sa vin mult mai des in Bucuresti, pacat ca s au scos cursele alea Rynair Tm-Buc 😩😩😩 Hmmmm Acum 8 minute, unsuflet a spus: Lasă că te-oi căuta eu prin alte locuri😄. Eventual il iau și pe @Flx01😁. Puup flx🤗🤗😅😅 1
Membru Premium unsuflet Reputație: 2775 Postat Martie 19 Oras:Ar Oras:Ar Membru Premium Postat Martie 19 Acum 4 minute, AlexaNdra1q a spus: Hmmmm Puup flx🤗🤗😅😅 Am ințeles, numa pă el il pupi😌. Ii transmit.
AlexaNdra1q Reputație: 18608 Postat Martie 19 Telefon: 0793527909 Disponibila Telefon: 0793527909 Disponibila Postat Martie 19 Acum 2 minute, unsuflet a spus: Am ințeles, numa pă el il pupi😌. Ii transmit. 😁😁😁😅 pai.. noi doi vorbeam de el.. iar nu ne întelegem😅🫶 2
Acular69 Reputație: 2484 Postat Martie 19 Telefon: 0764133624 Disponibila Telefon: 0764133624 Disponibila Postat Martie 19 Acum 2 ore, Cristip32 a spus: Fetelor, vedeti ca eu sunt seful la rautate pe aici, deci ce zic ceilalti vi se va parea parfum de trandafiri dupa ce imi exprim eu parerea Dar vad ca sunteti relativ de treaba, asa ca prefer sa ma abtin deocamdata Dar ce a zis colega despre oamenii de la Timisoara si cum i-a barfit pe aici nu mi-a picat bine, chiar daca eu nu fac si nu voi face niciodata parte din clientela ei... Asa ca fiti cuminti, vedeti-va de treaba si nu va mai plngeti pe aici, ca daca va spun eu sincer si deschis de ce va merge rau si va vin clienti din astia, n-o sa va comvina Mama mama.....nu fi rău te rog , că plâng, îs sensibila rău săptămâna asta și imediat fac o criza de rupere de părere a ta de ce am /n am eu clienti si ce fel de clienti .....ce păcat ca nu mia mers rău , mai aveam un motiv în plus sa ma plâng 🤭 2
Cartman86 Reputație: 1699 Postat Martie 19 Oras:Târgu Mureș Oras:Târgu Mureș Postat Martie 19 Fetele rele @AlexaNdra1q+ @Acular69 😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜 2
Membru Premium Cozonac77 Reputație: 5532 Postat Martie 19 Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Membru Premium Postat Martie 19 Acum 3 ore, Acular69 a spus: Mama mama.....nu fi rău te rog , că plâng, îs sensibila rău săptămâna asta și imediat fac o criza de rupere de părere a ta de ce am /n am eu clienti si ce fel de clienti .....ce păcat ca nu mia mers rău , mai aveam un motiv în plus sa ma plâng 🤭 Nici norocoasă nu ești.... 🥲 Edit: am stat uMpicuț și m-am gândit mai bine... Mai ghinionist decât mine, nu-i nimeni 🥹 1 I prefer blondes! (Începând de astăzi, în cazul în care Nu sunt mulțumit de serviciile oferite, îmi rezerv dreptul să achit atât cât consider eu)
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 19 Postat Martie 19 Acum 37 minute, Cozonac77 a spus: Nici norocoasă nu ești.... 🥲 Edit: am stat uMpicuț și m-am gândit mai bine... Mai ghinionist decât mine, nu-i nimeni 🥹 Ba da îi @goguta2000 o dat de ketchup :)) Am impresia că nu mai bag eu botu la pizdoc:))
Semakonee Reputație: 83 Postat Martie 19 Oras:Arad Oras:Arad Postat Martie 19 Acum 16 minute, patrykk a spus: Ba da îi @goguta2000 o dat de ketchup :)) Am impresia că nu mai bag eu botu la pizdoc:)) M-ai pățești 🙈. Avea și par broscuța 🤭:)))
Cristip32 Reputație: 123 Postat Martie 19 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Martie 19 @AlexaNdra1q Mai femeie, daca tot ti-ai cautat-o cu lumanarea acum suporta! Stii vorba aia romaneasca: "Prostu daca nu-i fudul parca nu e prost destul" Nu stiu ce comuna faci de ras si cum ai aterizat tu la Timisoara sa critici oamenii de aici dar eu am impresia ca tu n-ai oglinda acasa... Tu te-ai vazut cum arati? Iti spun eu. Suferi de o boala numita obezitate caracteristica oamenilor lenesi si lacomi. Ai o fata de gospodina trecuta de 40 de ani care dupa vreo 3 sarcini n-a mai reusit sa ajunga la greutatea normala. Habar n-am cati ani ai, dar fata nu te ajuta... Si sprancenele alea parca sunt desenate de un copil oligofren cu mana stanga. Ca sunt oribile e putin zis. Esti una din cele mai urate femei pe care le-am vazut vreodata, de aia n-as veni in veci la tine sa fiu clientul tau. Nu te-as fute nici pe gratis daca m-ai ruga, ca am optiuniu mai bune si nu ma atragi deloc. Nu vad absolut nimic frumos sau sexi la tine. Ca ai caracter sau te porti frumos cu clientii e posibil. Dar nu vine nimeni sa-ti futa caracterul iar daca mie-mi moare din start la intrare ca nu ma atragi nu ma ajuta cu nimic ca te porti tu frumos cu mine sau cine stie ce servicii oferi. Hai sa fim sinceri si realisti. La felul in care arati tu logic ca majoritatea care vin la tine sunt ciudati. Culmea ca mai ai si figuri in cap si ai impresia ca ar trebui sa vina la tine doar din aia la costum, la 4 ace, miliardari si oameni de afaceri galanti. Merg si aia la curve, nu-i stres, doar ca la alt gen de curve. Din alea 90-60-90 care arata a fotomodele. Ca daca tot dau oamenii un ban, macar fac sex cu femei frumoase. Eu personal am o regula. Ce n-as fute nici pe gratis nu platesc! Niciodata! Sunt eu un pic mai pretentios dar imi e bine asa. E un lucru bun sa te respecti pe tine si sa ai pretentii. Acestea fiind spuse cand mai ai chef sa te plangi ca vaaaaii ce ciudati sunt timisorenii sau aradenii eu iti recomand sa arunci o prvire in oglinda si sa te uiti cum esti tu. Si nu ma leg de cum te-a lasat Dumnezeu si de lucruri care nu sunt vina ta si nu le poti corecta. Cu un pic de harnicie, sport si o alimentatie sanatoasa ai putea sa arati si tu aprximativ decent. Si nu te obliga nimeni sa-ti tatuezi spracenele in modul ala oribil de parca ai fi de pe centura. Sunt absolut convins ca daca le-ai lasa mai aproape de cele naturale ti-ar arata mai bine. Se sparge oglinde cad te uiti in ea si tu faci sex pe bani si mai faci si fite ca nu-ti vin clienti daor unul si unul si ca anumite orase sunt de cacat, nu tu... Atat am avut de spus,,, O seara frumoasa si linistita sa ai! 1 1
goguta2000 Reputație: 226 Postat Martie 19 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Martie 19 2 minutes ago, Cristip32 said: @AlexaNdra1q Mai femeie, daca tot ti-ai cautat-o cu lumanarea acum suporta! Stii vorba aia romaneasca: "Prostu daca nu-i fudul parca nu e prost destul" Nu stiu ce comuna faci de ras si cum ai aterizat tu la Timisoara sa critici oamenii de aici dar eu am impresia ca tu n-ai oglinda acasa... Tu te-ai vazut cum arati? Iti spun eu. Suferi de o boala numita obezitate caracteristica oamenilor lenesi si lacomi. Ai o fata de gospodina trecuta de 40 de ani care dupa vreo 3 sarcini n-a mai reusit sa ajunga la greutatea normala. Habar n-am cati ani ai, dar fata nu te ajuta... Si sprancenele alea parca sunt desenate de un copil oligofren cu mana stanga. Ca sunt oribile e putin zis. Esti una din cele mai urate femei pe care le-am vazut vreodata, de aia n-as veni in veci la tine sa fiu clientul tau. Nu te-as fute nici pe gratis daca m-ai ruga, ca am optiuniu mai bune si nu ma atragi deloc. Nu vad absolut nimic frumos sau sexi la tine. Ca ai caracter sau te porti frumos cu clientii e posibil. Dar nu vine nimeni sa-ti futa caracterul iar daca mie-mi moare din start la intrare ca nu ma atragi nu ma ajuta cu nimic ca te porti tu frumos cu mine sau cine stie ce servicii oferi. Hai sa fim sinceri si realisti. La felul in care arati tu logic ca majoritatea care vin la tine sunt ciudati. Culmea ca mai ai si figuri in cap si ai impresia ca ar trebui sa vina la tine doar din aia la costum, la 4 ace, miliardari si oameni de afaceri galanti. Merg si aia la curve, nu-i stres, doar ca la alt gen de curve. Din alea 90-60-90 care arata a fotomodele. Ca daca tot dau oamenii un ban, macar fac sex cu femei frumoase. Eu personal am o regula. Ce n-as fute nici pe gratis nu platesc! Niciodata! Sunt eu un pic mai pretentios dar imi e bine asa. E un lucru bun sa te respecti pe tine si sa ai pretentii. Acestea fiind spuse cand mai ai chef sa te plangi ca vaaaaii ce ciudati sunt timisorenii sau aradenii eu iti recomand sa arunci o prvire in oglinda si sa te uiti cum esti tu. Si nu ma leg de cum te-a lasat Dumnezeu si de lucruri care nu sunt vina ta si nu le poti corecta. Cu un pic de harnicie, sport si o alimentatie sanatoasa ai putea sa arati si tu aprximativ decent. Si nu te obliga nimeni sa-ti tatuezi spracenele in modul ala oribil de parca ai fi de pe centura. Sunt absolut convins ca daca le-ai lasa mai aproape de cele naturale ti-ar arata mai bine. Se sparge oglinde cad te uiti in ea si tu faci sex pe bani si mai faci si fite ca nu-ti vin clienti daor unul si unul si ca anumite orase sunt de cacat, nu tu... Atat am avut de spus,,, O seara frumoasa si linistita sa ai! Ce pretentii sa ai cand ele nu sunt in stare sa se spele si sa-si traga o epilare. Pe bune?
AlexaNdra1q Reputație: 18608 Postat Martie 19 Telefon: 0793527909 Disponibila Telefon: 0793527909 Disponibila Postat Martie 19 Acum 3 minute, Cristip32 a spus: @AlexaNdra1q Mai femeie, daca tot ti-ai cautat-o cu lumanarea acum suporta! Stii vorba aia romaneasca: "Prostu daca nu-i fudul parca nu e prost destul" Nu stiu ce comuna faci de ras si cum ai aterizat tu la Timisoara sa critici oamenii de aici dar eu am impresia ca tu n-ai oglinda acasa... Tu te-ai vazut cum arati? Iti spun eu. Suferi de o boala numita obezitate caracteristica oamenilor lenesi si lacomi. Ai o fata de gospodina trecuta de 40 de ani care dupa vreo 3 sarcini n-a mai reusit sa ajunga la greutatea normala. Habar n-am cati ani ai, dar fata nu te ajuta... Si sprancenele alea parca sunt desenate de un copil oligofren cu mana stanga. Ca sunt oribile e putin zis. Esti una din cele mai urate femei pe care le-am vazut vreodata, de aia n-as veni in veci la tine sa fiu clientul tau. Nu te-as fute nici pe gratis daca m-ai ruga, ca am optiuniu mai bune si nu ma atragi deloc. Nu vad absolut nimic frumos sau sexi la tine. Ca ai caracter sau te porti frumos cu clientii e posibil. Dar nu vine nimeni sa-ti futa caracterul iar daca mie-mi moare din start la intrare ca nu ma atragi nu ma ajuta cu nimic ca te porti tu frumos cu mine sau cine stie ce servicii oferi. Hai sa fim sinceri si realisti. La felul in care arati tu logic ca majoritatea care vin la tine sunt ciudati. Culmea ca mai ai si figuri in cap si ai impresia ca ar trebui sa vina la tine doar din aia la costum, la 4 ace, miliardari si oameni de afaceri galanti. Merg si aia la curve, nu-i stres, doar ca la alt gen de curve. Din alea 90-60-90 care arata a fotomodele. Ca daca tot dau oamenii un ban, macar fac sex cu femei frumoase. Eu personal am o regula. Ce n-as fute nici pe gratis nu platesc! Niciodata! Sunt eu un pic mai pretentios dar imi e bine asa. E un lucru bun sa te respecti pe tine si sa ai pretentii. Acestea fiind spuse cand mai ai chef sa te plangi ca vaaaaii ce ciudati sunt timisorenii sau aradenii eu iti recomand sa arunci o prvire in oglinda si sa te uiti cum esti tu. Si nu ma leg de cum te-a lasat Dumnezeu si de lucruri care nu sunt vina ta si nu le poti corecta. Cu un pic de harnicie, sport si o alimentatie sanatoasa ai putea sa arati si tu aprximativ decent. Si nu te obliga nimeni sa-ti tatuezi spracenele in modul ala oribil de parca ai fi de pe centura. Sunt absolut convins ca daca le-ai lasa mai aproape de cele naturale ti-ar arata mai bine. Se sparge oglinde cad te uiti in ea si tu faci sex pe bani si mai faci si fite ca nu-ti vin clienti daor unul si unul si ca anumite orase sunt de cacat, nu tu... Atat am avut de spus,,, O seara frumoasa si linistita sa ai! Ce prost esti😂😂 stai ca am citit doar 3 randuri si trebuie sa imi aprind o tig 2
AlexaNdra1q Reputație: 18608 Postat Martie 19 Telefon: 0793527909 Disponibila Telefon: 0793527909 Disponibila Postat Martie 19 Chiar acum, goguta2000 a spus: Ce pretentii sa ai cand ele nu sunt in stare sa se spele si sa-si traga o epilare. Pe bune? Ai fost la mine sa comentezi de igiena mea?? Nu cred😉 nu te baga unde nu ai motiv!! Mi ai vazut pasarica in realitate mie ?? Nu!! Vezi de cazul tau si lasa ma pe mine cu el!
Semakonee Reputație: 83 Postat Martie 19 Oras:Arad Oras:Arad Postat Martie 19 Acum 3 minute, AlexaNdra1q a spus: Ce prost esti😂😂 stai ca am citit doar 3 randuri si trebuie sa imi aprind o tig Tea enervat din al treilea rând 🙈🤣🤣🤣 2
AlexaNdra1q Reputație: 18608 Postat Martie 19 Telefon: 0793527909 Disponibila Telefon: 0793527909 Disponibila Postat Martie 19 Acum 5 minute, Cristip32 a spus: @AlexaNdra1q Mai femeie, daca tot ti-ai cautat-o cu lumanarea acum suporta! Stii vorba aia romaneasca: "Prostu daca nu-i fudul parca nu e prost destul" Nu stiu ce comuna faci de ras si cum ai aterizat tu la Timisoara sa critici oamenii de aici dar eu am impresia ca tu n-ai oglinda acasa... Tu te-ai vazut cum arati? Iti spun eu. Suferi de o boala numita obezitate caracteristica oamenilor lenesi si lacomi. Ai o fata de gospodina trecuta de 40 de ani care dupa vreo 3 sarcini n-a mai reusit sa ajunga la greutatea normala. Habar n-am cati ani ai, dar fata nu te ajuta... Si sprancenele alea parca sunt desenate de un copil oligofren cu mana stanga. Ca sunt oribile e putin zis. Esti una din cele mai urate femei pe care le-am vazut vreodata, de aia n-as veni in veci la tine sa fiu clientul tau. Nu te-as fute nici pe gratis daca m-ai ruga, ca am optiuniu mai bune si nu ma atragi deloc. Nu vad absolut nimic frumos sau sexi la tine. Ca ai caracter sau te porti frumos cu clientii e posibil. Dar nu vine nimeni sa-ti futa caracterul iar daca mie-mi moare din start la intrare ca nu ma atragi nu ma ajuta cu nimic ca te porti tu frumos cu mine sau cine stie ce servicii oferi. Hai sa fim sinceri si realisti. La felul in care arati tu logic ca majoritatea care vin la tine sunt ciudati. Culmea ca mai ai si figuri in cap si ai impresia ca ar trebui sa vina la tine doar din aia la costum, la 4 ace, miliardari si oameni de afaceri galanti. Merg si aia la curve, nu-i stres, doar ca la alt gen de curve. Din alea 90-60-90 care arata a fotomodele. Ca daca tot dau oamenii un ban, macar fac sex cu femei frumoase. Eu personal am o regula. Ce n-as fute nici pe gratis nu platesc! Niciodata! Sunt eu un pic mai pretentios dar imi e bine asa. E un lucru bun sa te respecti pe tine si sa ai pretentii. Acestea fiind spuse cand mai ai chef sa te plangi ca vaaaaii ce ciudati sunt timisorenii sau aradenii eu iti recomand sa arunci o prvire in oglinda si sa te uiti cum esti tu. Si nu ma leg de cum te-a lasat Dumnezeu si de lucruri care nu sunt vina ta si nu le poti corecta. Cu un pic de harnicie, sport si o alimentatie sanatoasa ai putea sa arati si tu aprximativ decent. Si nu te obliga nimeni sa-ti tatuezi spracenele in modul ala oribil de parca ai fi de pe centura. Sunt absolut convins ca daca le-ai lasa mai aproape de cele naturale ti-ar arata mai bine. Se sparge oglinde cad te uiti in ea si tu faci sex pe bani si mai faci si fite ca nu-ti vin clienti daor unul si unul si ca anumite orase sunt de cacat, nu tu... Atat am avut de spus,,, O seara frumoasa si linistita sa ai! 😂 comune faci tu de ras 😂dar ai facut un întreg judet ..😂😂 nu mai e nevoie sa zic eu nimic 😂😂😂 nici nu stiu cum sa iti raspund..ca am o criza de ras...😂😂 atat poti?? Sa te legi de corp?? 😂😂 168cm 67kg nu este deloc obezitate ..😂chiar greutate in limite normale🤭🤭 Numai astia din Timisoara sunt ciudati.. restul chiar ok.. nu ai tu cum sa discuti despre mine ca nu m-ai vazut in realitate..😂😂 2
AlexaNdra1q Reputație: 18608 Postat Martie 19 Telefon: 0793527909 Disponibila Telefon: 0793527909 Disponibila Postat Martie 19 Acum 6 minute, Semakonee a spus: Tea enervat din al treilea rând 🙈🤣🤣🤣 Nu 😂😂 nu am deloc nervi 😂😂 nu are cu ce sa se lege el de mine 😂😂 Cred ca este unul care are comportamentul asemanator ca cei enumerati de mine mai sus... cand am spus ca a fost naspa experienta mea aici per-total!
Semakonee Reputație: 83 Postat Martie 19 Oras:Arad Oras:Arad Postat Martie 19 Acum 5 minute, AlexaNdra1q a spus: Nu 😂😂 nu am deloc nervi 😂😂 nu are cu ce sa se lege el de mine 😂😂 Cred ca este unul care are comportamentul asemanator ca cei enumerati de mine mai sus... cand am spus ca a fost naspa experienta mea aici per-total! No hai la Arad 🤣🤣🤣. Acolo da ,,, Suflețelul ,, startul 🙈🤣🤣🤣 1
Acular69 Reputație: 2484 Postat Martie 19 Telefon: 0764133624 Disponibila Telefon: 0764133624 Disponibila Postat Martie 19 Acum 1 oră, Cozonac77 a spus: Nici norocoasă nu ești.... 🥲 Edit: am stat uMpicuț și m-am gândit mai bine... Mai ghinionist decât mine, nu-i nimeni 🥹 Ghinion am avut din momentul în care am coborât din tren 🤣 4
AlexaNdra1q Reputație: 18608 Postat Martie 19 Telefon: 0793527909 Disponibila Telefon: 0793527909 Disponibila Postat Martie 19 Acum 1 minut, Semakonee a spus: No hai la Arad 🤣🤣🤣. Acolo da ,,, Suflețelul ,, startul 🙈🤣🤣🤣 😅😂
AlexaNdra1q Reputație: 18608 Postat Martie 19 Telefon: 0793527909 Disponibila Telefon: 0793527909 Disponibila Postat Martie 19 Asta e asa destept înca nu a auzit de filtru snap 😂😂😂 sprancene desenate 😂😂😂😂 recenzii false..sprancene false 😂😂🫡atat?? De kg nu ma intereseaza😂😂 2
Semakonee Reputație: 83 Postat Martie 19 Oras:Arad Oras:Arad Postat Martie 19 Acum 4 minute, Acular69 a spus: Ghinion am avut din momentul în care am coborât din tren 🤣 Na întins nimeni covorul roșu 🙈🤣🤣. La noi la Arad așa se procedează 🤣 3
sergiu90 Reputație: 72 Postat Martie 19 Oras:Dute Vino Oras:Dute Vino Postat Martie 19 Acum 4 minute, Acular69 a spus: Ghinion am avut din momentul în care am coborât din tren 🤣 Lăsați prostiile și haida odată la Iași ! Ia-o pe @AlexaNdra1q și haida la pulili de Moldova 🥰💋😻 2
Acular69 Reputație: 2484 Postat Martie 19 Telefon: 0764133624 Disponibila Telefon: 0764133624 Disponibila Postat Martie 19 Acum 1 minut, Semakonee a spus: Na întins nimeni covorul roșu 🙈🤣🤣. La noi la Arad așa se procedează 🤣 Nici nu aveam nevoie 🤣🤣
Acular69 Reputație: 2484 Postat Martie 19 Telefon: 0764133624 Disponibila Telefon: 0764133624 Disponibila Postat Martie 19 Chiar acum, sergiu90 a spus: Lăsați prostiile și haida odată la Iași ! Ia-o pe @AlexaNdra1q și haida la pulili de Moldova 🥰💋😻 Acus , ca măcar acolo am ce vedea , ca aici toți se lauda cu pula mare ,da toți o au mica 1
Cristip32 Reputație: 123 Postat Martie 19 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Martie 19 1 minute ago, AlexaNdra1q said: Asta e asa destept înca nu a auzit de filtru snap 😂😂😂 sprancene desenate 😂😂😂😂 recenzii false..sprancene false 😂😂🫡atat?? De kg nu ma intereseaza😂😂 La capitolul intelect sunt cu ani lumina in fata ta si am mai multi ani de scoala decat ai tu km de pula la activ... Nu mai incerca s-o dregi c-o strici mai tare! Mai bine las-o asa! Si ca sa scapi de crizele de ras euit irecomand sa nu te mai droghezi! La modul serios... Sau si cearcanele alea la ochi de la nopti pierdute, betii si drogangeala tot in snapchat le-ai facut? 1
Semakonee Reputație: 83 Postat Martie 19 Oras:Arad Oras:Arad Postat Martie 19 Acum 3 minute, Acular69 a spus: Nici nu aveam nevoie 🤣🤣 Nici bandiți nu m-ai sunt ce au fost odată 🙈🤣😘 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum