SeqenenraTaa Reputație: 189 Postat Mai 22 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Mai 22 Acum 5 ore, Shadow40 a spus: Mai colegule, eu aproape ca m-am suparat pe tine cand mi-ai povestit intamplarea asta Vezi de ce mergi tu la curve si futi pe bani? Pai mai omule nu te inteleg... Ti-a zambit fata frumos, ti-a deschis ea usa, ati fost impreuna in lift, se mai si holba la tine si v-ati inteles din priviri, ba destinul ti-a suras si ai mai intalnit-o o data si la plecare si tu nu i-ai zis ABSOLUT nimic???? Ba dar cat de prost poti sa fii? Nu te jignesc, ca aici si tu esti de acord cu mine si stii ca ai fost prost Ce sa-i zici? Pai fratele meu puteai sa-i zici absolut orice.... Ca esti un cretin, ca ai gresit scara, ca esti un prost si mergi la curve, ca n-ai mai vazut asa ochi frumosi sau asa zambet frumos in vaita ta, s-o intrebi daca locuieste acolo... Ba ABSOLUT ORICE! Ca nu conteaza ce zici. Daca la fata ii pareai cat de cat simpatic intra in vorba cu tine orice idiotenie ii ziceai. Si ce puteai sa patesti in cel mai rau caz? Sa-si faca o parere naspa de tine? O tipa pe care cel mai probabil n-o s-o mai vezi in viata ta Sau na, sa-ti traga o palma ca ai fost nesimtit? Crezi ca mureai de la o palma? Auuu Doamnee... De ce nu mi se intampla mie chestii din astea? Eu m-am bagat in seama cu niste minore pe role o data cand mergeam la curve la X-City in lift Dar na, am ras, am schimbat cateva vorbe si mi-am vazut de treaba ca la ce varsta pareau sa aiba puscarie scria pe mine PS: N-am vrut sa te jignesc si n-am nimic cu tine colegu' dar tot sunt de parere ca ai fost prost Cand Dumnezeu iti pune mana in cap si ai asa o oportunitate profiti! Te bagi in seama! Ca la cum arata probabil era tipa casatorita, ava si 3 amanti pe langa nu mai era curioasa de unul in plus si-ti dadea direct cu jet aia e... Macar ti-ai facut datoria de barbat si ai incercat sa te bagi in seama. Femeile respecta asta de obicei Bag pl mă duc iară pe Rebreanu deseară că sigur își plimbă câinele zilnic 😂 Dacă are 3 amanți e loc și de al 4-lea 😁 4
Shadow40 Reputație: 83 Postat Mai 22 Oras:TImisoara Oras:TImisoara Postat Mai 22 11 minutes ago, SeqenenraTaa said: Bag pl mă duc iară pe Rebreanu deseară că sigur își plimbă câinele zilnic 😂 Dacă are 3 amanți e loc și de al 4-lea 😁 Nu vreau sa te descurajez, dar de obicei cand "universul" iti ofera ocazii la rand si tu le pierzi greu se mai repeta De fapt ca sa vezi ca-s bineintentionat iti dau si un pont Cainii au de obicei ore destul de fixe de plimbare, deci daca mergi cam la aceeasi ora ai sanse mai mari sa o intalnesti PS: Totusi... Cam pe la ce ora era asta? Ca daca n-am treaba deseara poate dau si eu o tura asa, cu totul si cu totul intamplator prin zona aia
Membru Premium unsuflet Reputație: 2216 Postat Mai 22 Oras:Ar Oras:Ar Membru Premium Postat Mai 22 1 oră în urmă, SeqenenraTaa a spus: Bag pl mă duc iară pe Rebreanu deseară că sigur își plimbă câinele zilnic 😂 Dacă are 3 amanți e loc și de al 4-lea 😁 Eu zic să iti cumperi/imprumuți urgent un câine si să il plimbi "intâmplător" prin zonă🤣🤣. Astfel ai și motiv să vb cu ea. Parcă văd deja o turmă de foruniști deghizați cum plimbă căinii prin zonă și se intreabă "ăla cine o fi"?🙃😁😁😁. 2
Membru Premium Cozonac77 Reputație: 4544 Postat Mai 22 Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Membru Premium Postat Mai 22 Acum 1 oră, Shadow40 a spus: PS: Totusi... Cam pe la ce ora era asta? Ca daca n-am treaba deseara poate dau si eu o tura asa, cu totul si cu totul intamplator prin zona aia La 6 dimineața vericu' I prefer blondes! (Începând de astăzi, în cazul în care Nu sunt mulțumit de serviciile oferite, îmi rezerv dreptul să achit atât cât consider eu)
M0ff0ss Reputație: 697 Postat Mai 22 Oras:T M Oras:T M Postat Mai 22 Acum 20 ore, SeqenenraTaa a spus: ... când ajung dau de aceeași tipă cobora cu câinele ... Ce rasă e.. câinele?
Shadow40 Reputație: 83 Postat Mai 22 Oras:TImisoara Oras:TImisoara Postat Mai 22 2 hours ago, Cozonac77 said: La 6 dimineața vericu' Se vede ca-mi esti var vitreg... Numai "binele" mi-l vrei Lasa vericule ca-ti garantez eu ca si daca mergi cu un Ferrarri acolo in loc de caine pe tine nu te baga tipa aia in seama SI inca ceva sa-ti fac seara mai frumoasa in timp ce mori de ciuda... E blonda 1
bandy3 Reputație: 8 Postat Mai 22 Oras:Sighetu Marmației Oras:Sighetu Marmației Postat Mai 22 Acum 10 minute, M0ff0ss a spus: Ce rasă e.. câinele? Pidbul că și tine!😂
Membru Premium Cozonac77 Reputație: 4544 Postat Mai 22 Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Membru Premium Postat Mai 22 1 oră în urmă, Shadow40 a spus: Se vede ca-mi esti var vitreg... Numai "binele" mi-l vrei Lasa vericule ca-ti garantez eu ca si daca mergi cu un Ferrarri acolo in loc de caine pe tine nu te baga tipa aia in seama SI inca ceva sa-ti fac seara mai frumoasa in timp ce mori de ciuda... E blonda E mai multe blonde acolo... Dacă e aia care cred eu, pentru mine oricum E de evitat. În primul rând are câine. Și ar mai fi și altele... Da' dacă mă inviți la nuntă, te anunț de pe acum că sunt plecat din localitate în perioada aia 😌 I prefer blondes! (Începând de astăzi, în cazul în care Nu sunt mulțumit de serviciile oferite, îmi rezerv dreptul să achit atât cât consider eu)
Shadow40 Reputație: 83 Postat Mai 22 Oras:TImisoara Oras:TImisoara Postat Mai 22 1 hour ago, Cozonac77 said: E mai multe blonde acolo... Dacă e aia care cred eu, pentru mine oricum E de evitat. În primul rând are câine. Și ar mai fi și altele... Da' dacă mă inviți la nuntă, te anunț de pe acum că sunt plecat din localitate în perioada aia 😌 Eu nuntă nu fac decât cu “oata cea firavă” dacă e… 😁😋 Și nu-i problemă varu, ca dacă nu ne poți onora cu prezența noi acceptăm și doar plicul cu bani împreună cu scuzele tale ca nu poți veni 😋 Ba chiar și metode din astea moderne cu virament bancar acceptăm pe care-l poți face ușor și pe loc din orice localitate ai fi 😉😋 2
Membru Premium Cozonac77 Reputație: 4544 Postat Mai 22 Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Membru Premium Postat Mai 22 Acum 9 minute, Shadow40 a spus: Eu nuntă nu fac decât cu “oata cea firavă” dacă e… 😁😋 În cazul ăsta... Sunt prezent. Ba mai mult, eu sunt un tip tradițional, îmi plac tradițiile. Drept urmare, nu doar că vă onorez cu prezența, fur și mireasa 😁 Nu-ți face griji, că n-o fur de tot, numa' uMpicuț. Ți-o aduc înapoi.... Contra cost, bineînțeles 😁 1 I prefer blondes! (Începând de astăzi, în cazul în care Nu sunt mulțumit de serviciile oferite, îmi rezerv dreptul să achit atât cât consider eu)
SeqenenraTaa Reputație: 189 Postat Mai 23 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Mai 23 Acum 12 ore, M0ff0ss a spus: Ce rasă e.. câinele? Ceva de talie mică, dar adevărul e că nu la câine mă uitam atunci 😂
Shadow40 Reputație: 83 Postat Mai 23 Oras:TImisoara Oras:TImisoara Postat Mai 23 10 hours ago, Cozonac77 said: În cazul ăsta... Sunt prezent. Ba mai mult, eu sunt un tip tradițional, îmi plac tradițiile. Drept urmare, nu doar că vă onorez cu prezența, fur și mireasa 😁 Nu-ți face griji, că n-o fur de tot, numa' uMpicuț. Ți-o aduc înapoi.... Contra cost, bineînțeles 😁 Vei fi surprins sa observi cat de "loiala" poate fi miresica si cum in timpul rapirii va sta non stop cu nasul in telefon si va vorbi cu mine, iar pe tine nici nu te va baga in seama
Membru Premium Cozonac77 Reputație: 4544 Postat Mai 23 Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Membru Premium Postat Mai 23 Acum 51 minute, Shadow40 a spus: Vei fi surprins sa observi cat de "loiala" poate fi miresica si cum in timpul rapirii va sta non stop cu nasul in telefon Cine e Nașu? Că și el trebuie să cotizeze 😁 I prefer blondes! (Începând de astăzi, în cazul în care Nu sunt mulțumit de serviciile oferite, îmi rezerv dreptul să achit atât cât consider eu)
Shadow40 Reputație: 83 Postat Mai 23 Oras:TImisoara Oras:TImisoara Postat Mai 23 4 minutes ago, Cozonac77 said: Cine e Nașu? Că și el trebuie să cotizeze 😁 Nelu.. Clar.. E si casatorit, si plin de bani., ca orice nas care se respecta, deci indeplineste tote conditiile de baza. SI ne cam si stie toata povestea de "dragoste cu nabadai" si o intelege cat de cat... Deci n-are cum sa fie altul 2
Membru Premium Cozonac77 Reputație: 4544 Postat Vineri la 08:52 Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Membru Premium Postat Vineri la 08:52 Acum 6 minute, Shadow40 a spus: Nelu.. Clar.. E si casatorit, si plin de bani., ca orice nas care se respecta, deci indeplineste tote conditiile de baza. SI ne cam si stie toata povestea de "dragoste cu nabadai" si o intelege cat de cat... Deci n-are cum sa fie altul La el mă gândeam și eu 🥹 Știi că (în unele cazuri) Nașu' achită răscumpărarea miresei. Ca să vezi că sunt băiat bun, te scutesc pe tine de plată, că doar suntem neamuri... Și ne concentrăm atenția asupra lui. Și așa tot pălăvrăgea el că face nuntă Mare cu alai, cu lăutari, cu alea' alea'.... numa' gura e de el. Nu-i păcat să nu "investim" banii lu' Nellu frățește? Ca între verișori.... Înțelegi ideea Inclusiv fosta lui mireasă cred că ar fi de acord 😇 După ce a dus-o cu zăhărelul și a lăsat biata fată cu ochii în soare 🥲 2 I prefer blondes! (Începând de astăzi, în cazul în care Nu sunt mulțumit de serviciile oferite, îmi rezerv dreptul să achit atât cât consider eu)
Membru Premium nellu2012 Reputație: 14781 Postat Vineri la 10:34 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Postat Vineri la 10:34 Acum 1 oră, Shadow40 a spus: Nelu.. Clar.. E si casatorit, si plin de bani., ca orice nas care se respecta, deci indeplineste tote conditiile de baza. SI ne cam si stie toata povestea de "dragoste cu nabadai" si o intelege cat de cat... Deci n-are cum sa fie altul Acum 1 oră, Cozonac77 a spus: La el mă gândeam și eu 🥹 Știi că (în unele cazuri) Nașu' achită răscumpărarea miresei. Ca să vezi că sunt băiat bun, te scutesc pe tine de plată, că doar suntem neamuri... Și ne concentrăm atenția asupra lui. Și așa tot pălăvrăgea el că face nuntă Mare cu alai, cu lăutari, cu alea' alea'.... numa' gura e de el. Nu-i păcat să nu "investim" banii lu' Nellu frățește? Ca între verișori.... Înțelegi ideea Inclusiv fosta lui mireasă cred că ar fi de acord 😇 După ce a dus-o cu zăhărelul și a lăsat biata fată cu ochii în soare 🥲 Dar pe mine m-ati intrebat daca vreau sa fiu nas? Raspunsul e evident...DA. Dar era frumos sa ma intrebati. Astept invitatia oficiala. Sotia va fi foarte incantata. Nu de alta, dar ar fi a sasea nunta/botez anul asta. PLM...se duc cel ptuin 3000 de Euro pe petreceri. Bani pe care puteam sa-i dau pe altceva...nu spun pe ce. 2
M0ff0ss Reputație: 697 Postat Vineri la 15:47 Oras:T M Oras:T M Postat Vineri la 15:47 Acum 9 ore, SeqenenraTaa a spus: Ceva de talie mică, dar adevărul e că nu la câine mă uitam atunci 😂 Sunt vreo 3 blonde cu patruped de talie mică.. dintre ele (culmea) civila é cea mai ok 🙂
M0ff0ss Reputație: 697 Postat Vineri la 16:10 Oras:T M Oras:T M Postat Vineri la 16:10 Acum 12 ore, ursuletulpanda a spus: ... Cei 50 bonus, pentru ce serviciu ai lăsat? În meniu nu are niciunul la acest preț? ... Dacă scriá ciubuc sau bacșis era mai ușor de-nțeles? 1
SeqenenraTaa Reputație: 189 Postat Vineri la 17:17 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Vineri la 17:17 1 oră în urmă, M0ff0ss a spus: Sunt vreo 3 blonde cu patruped de talie mică.. dintre ele (culmea) civila é cea mai ok 🙂 Deci ai fost deja aseară cu câinele pe acolo să explorezi 😂 4
M0ff0ss Reputație: 697 Postat Vineri la 19:39 Oras:T M Oras:T M Postat Vineri la 19:39 Acum 2 ore, SeqenenraTaa a spus: Deci ai fost deja aseară cu câinele pe acolo să explorezi 😂 Nu dețin patruped.. sunt doar un locator. 🙂
Membru Premium Cozonac77 Reputație: 4544 Postat Vineri la 19:58 Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Membru Premium Postat Vineri la 19:58 Acum 2 ore, SeqenenraTaa a spus: Deci ai fost deja aseară cu câinele pe acolo să explorezi 😂 Descrie și tu blonda aia, să știu despre care dintre ele zici 😁 Fute-m'aș în el dă patruped 😌 I prefer blondes! (Începând de astăzi, în cazul în care Nu sunt mulțumit de serviciile oferite, îmi rezerv dreptul să achit atât cât consider eu)
Membru Premium farafiltre Reputație: 4841 Postat Vineri la 23:40 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Postat Vineri la 23:40 Rebreanu imi aminteste cu placere de o fata zdupesa ce face masaj...dar momentan o dezertat😒 dag dal gas!
Alita Reputație: 589 Postat Sâmbătă la 04:12 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Sâmbătă la 04:12 Stimați colegi, am și eu o nelămurire, poate îmi explica cineva. Cum sta treaba cu , și ex concret SnabbaCash își face cont pe forum , scrie o recenzie ok sa zicem și în 11 ore de la înregistrare primește dungă. Asa sec fără sa facă nimic inafara de o recenzie.
SeqenenraTaa Reputație: 189 Postat Sâmbătă la 04:23 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Sâmbătă la 04:23 Acum 8 ore, Cozonac77 a spus: Descrie și tu blonda aia, să știu despre care dintre ele zici 😁 Fute-m'aș în el dă patruped 😌 Ti-am zis, fit, nu neapărat slim, cred undeva la 1.70 asa, si un zâmbet de Cameron Diaz tânără 😁 1
Membru Premium danp123 Reputație: 3012 Postat Sâmbătă la 04:28 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Postat Sâmbătă la 04:28 15 minutes ago, Alita said: Stimați colegi, am și eu o nelămurire, poate îmi explica cineva. Cum sta treaba cu , și ex concret SnabbaCash își face cont pe forum , scrie o recenzie ok sa zicem și în 11 ore de la înregistrare primește dungă. Asa sec fără sa facă nimic inafara de o recenzie. Poate era clona a unui cont cu vechime... care ala a calcat pe bec! Numa' zic, habar n-am de situatia concreta.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum