Sari la conținut

Adevărul adevărat!

Vizitator ccfdtig

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Oras:Timisoara
Postat

Am tot stat sa ma gândesc dacă sa intervin sau nu. Sau dacă sa citez pe cineva sau nu. Ținând cont ca scriu de pe telefon și îmi e puțin mai "inconfortabil", o sa scriu doar un mesaj, fără citari sau alte cele. Încep prin a-i mulțumi lui @danp123 pentru subiectul supus dezbaterii.  În aceeași măsură ii mulțumesc prietenului meu @geo20 de a cărui "camaraderie" ma bucur ca am parte. Nu vreau sa-i uit pe @Shadow40, @SeqenenraTaa, @unsuflet, @ZoZo, @Cozonac77, @farafiltre, pe care nu-i cunosc, dar a căror obiectivitate o apreciez. Despre ceilalți,  numai de bine. Sa fie clar un lucru: niciodată nu am mințit în recenziile pe care le-am scris. Cel mult am omis anumite aspecte...ca oricare dintre voi, sunt convins. Dar sa mint, niciodată. Prin felul meu de a fi (cred eu) stiu sa ma fac plăcut în întâlnirea cu o fata. Asta clar m-a ajutat în cele mai multe dintre cazuri. Și atunci a fost asigurata in mare parte reușita intalnirii. Da, recunosc, felul meu de a fi m-a făcut sa obțin de la unele fete mai mult decât unii (sigur mai puțin decât alții) și atunci stau și ma intreb: ce ar fi trebuit sa scriu? Sa o fac pe fata respectiva în toate felurile doar pentru a le face pe plac unora(putini de altfel, dar foarte vocali). Nu, interesul meu e sa mai merg și a doua și treia și a zecea oara la fata respectiva. Pentru ca eu chiar merg la fete (apropos, saptamana asta am avut 5 vizite în 5 zile). Am scris doar despre una pentru ca 4 vizite au fost la fete pe care le-am...revizitat. Recunosc, cochetez de mult timp cu ideea de a ma lasă de forum. Am stat departe de el ani de zile și nu mi-a mers rău. Din contra as spune. Eu, spre deosebire de unii de pe aici am și o viata personala...care e minunata. Suntem o familie fericita, respectata, apreciata și mai ales, realizata. Atât material cât și sufletește. Eu, spre deosebire de unii de pe aici...am unde ma întoarce, sa spun asa. Asta nu înseamnă că o sa-mi "neglijez" viciul, dar o voi face în liniște, fără a supăra sau a induce pe cineva în eroare. Pentru ca interesul meu nu a fost asta. Dacă am putut sa ajut, am facut-o (mai ales în viata reala, pentru ca acolo contează cel mai mult), dar niciodată nu am încurcat pe cineva (cel mult, nu cu buna stiinta) și cel mai important, nu am făcut rău cuiva. Vad ca în "viata virtuala" ( în care unii trăiesc...și din păcate o fac doar în virtual)....incurc. Ei bine, n-o s-o mai fac. Va las pe voi sa țineți steagul sus. Cu bine! 

Al unora...nellu2012. 

• Like 8
  • Oras:Timișoara
Postat
Acum 18 minute, nellu2012 a spus:

Am tot stat sa ma gândesc dacă sa intervin sau nu. Sau dacă sa citez pe cineva sau nu. Ținând cont ca scriu de pe telefon și îmi e puțin mai "inconfortabil", o sa scriu doar un mesaj, fără citari sau alte cele. Încep prin a-i mulțumi lui @danp123 pentru subiectul supus dezbaterii.  În aceeași măsură ii mulțumesc prietenului meu @geo20 de a cărui "camaraderie" ma bucur ca am parte. Nu vreau sa-i uit pe @Shadow40, @SeqenenraTaa, @unsuflet, @ZoZo, @Cozonac77, @farafiltre, pe care nu-i cunosc, dar a căror obiectivitate o apreciez. Despre ceilalți,  numai de bine. Sa fie clar un lucru: niciodată nu am mințit în recenziile pe care le-am scris. Cel mult am omis anumite aspecte...ca oricare dintre voi, sunt convins. Dar sa mint, niciodată. Prin felul meu de a fi (cred eu) stiu sa ma fac plăcut în întâlnirea cu o fata. Asta clar m-a ajutat în cele mai multe dintre cazuri. Și atunci a fost asigurata in mare parte reușita intalnirii. Da, recunosc, felul meu de a fi m-a făcut sa obțin de la unele fete mai mult decât unii (sigur mai puțin decât alții) și atunci stau și ma intreb: ce ar fi trebuit sa scriu? Sa o fac pe fata respectiva în toate felurile doar pentru a le face pe plac unora(putini de altfel, dar foarte vocali). Nu, interesul meu e sa mai merg și a doua și treia și a zecea oara la fata respectiva. Pentru ca eu chiar merg la fete (apropos, saptamana asta am avut 5 vizite în 5 zile). Am scris doar despre una pentru ca 4 vizite au fost la fete pe care le-am...revizitat. Recunosc, cochetez de mult timp cu ideea de a ma lasă de forum. Am stat departe de el ani de zile și nu mi-a mers rău. Din contra as spune. Eu, spre deosebire de unii de pe aici am și o viata personala...care e minunata. Suntem o familie fericita, respectata, apreciata și mai ales, realizata. Atât material cât și sufletește. Eu, spre deosebire de unii de pe aici...am unde ma întoarce, sa spun asa. Asta nu înseamnă că o sa-mi "neglijez" viciul, dar o voi face în liniște, fără a supăra sau a induce pe cineva în eroare. Pentru ca interesul meu nu a fost asta. Dacă am putut sa ajut, am facut-o (mai ales în viata reala, pentru ca acolo contează cel mai mult), dar niciodată nu am încurcat pe cineva (cel mult, nu cu buna stiinta) și cel mai important, nu am făcut rău cuiva. Vad ca în "viata virtuala" ( în care unii trăiesc...și din păcate o fac doar în virtual)....incurc. Ei bine, n-o s-o mai fac. Va las pe voi sa țineți steagul sus. Cu bine! 

Al unora...nellu2012. 

👍

• Membru Premium
  • Oras:Ar
  • Oras:Ar
Postat
Acum 39 minute, nellu2012 a spus:

Al unora...nellu2012. 

Din păcate, la aceeași concluzie am ajuns si eu: de peste 6 luni nu am mai scris nicio recenzie. Unii au spus că promovam unele fete, dar  exact ca tine, am invățat să le câștig respectul, să mă fac plăcut in timpul intâlnirii și nu numai, astfel primeam tot ce aveau ele mai bun de oferit. Iar in recenzie ce trebuia să scriu? Că fata e de nevizitat? Bine, nu am scris niciodata dacă am depăsit timpul sau dacă am primit unele servicii pe care fata nu le avea in ofertă, dar am lăudat-o pt cele pe care le avea in ofertă si le făcea cât putea ea de bine.

• Like 4
  • Membru Premium
Postat

P.S. Am uitat în mesajul de mai sus sa-l menționez pe @Alita. O fac aici...cu scuzele de rigoare. Nu am mai putut edita. 

• Like 1
Postat

@nellu2012 administratia te roaga sa nu iei in serios prostiile lui @Criticul 🙈🙉

El mai nou are probleme si cu cei care scriu/nu doar cu cei care nu scriu. 😁

Cei vesnic nemultumiti in loc sa se intrebe de ce?

nu traiesc la randul lor experiente "de nota 10" ii blameaza pe cei care le au.

Unii pleaca mereu acasa cu fata/altii doar privesc. Fiecare dupa posibilitati. 😉

• Like 6
  • Haha 2
  • Inimioara 4
  • Membru Premium
Postat
Acum 1 minut, cleopatra01 a spus:

@nellu2012 administratia te roaga sa nu iei in serios prostiile lui @Criticul 🙈🙉

Cei vesnic nemultumiti in loc sa se intrebe de ce? nu traiesc la randul lor experiente "de nota 10" ii blameaza pe cei care le au.

Unii pleaca mereu acasa cu fata/altii doar privesc. Fiecare dupa posibilitati. 😉

Trebuie sa recunosc, ma cam pune pe gânduri mesajul asta. O sa ma gândesc. Pana atunci....un mare MULTUMESC! 

• Like 3
  • Mersi 1
  • Inimioara 1
Postat
Acum 4 minute, cleopatra01 a spus:

Era și timpul! Felicitări!

• Like 2
  • Inimioara 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

E cel puțin amuzantă discuția despre recenziile lui Nelu :)

Cum judeci dacă un membru e util sau nu(părerea mea)?
Te duci pe profilul lui, see their activity și numeri câte postări are pe topicuri și câte din ele sunt recenzii(subiective, cu note mari sau mici sau fără, la aceași fată ... NU CONTEAZĂ! recenzie reală să fie, în urma unei vizite reale ... și cel mai important CU MULTE DETALII).
Împarți nr. de recenzii la nr. total de postări pe topice => un procentaj.
Dacă e > 50% (zic eu, cu indulgență) => membru util
Dintre toți implicați în discuție, Nelu sigur trece de 50%, probabil și alții dar unii sigur nu.
Și am fost foarte indulgent că nu am luat și DG-ul în calcul :)

Poate conducerea implementează ceva de genul .. ce bine ar fi.
Fiecare profil să aibă procentajul afișat, ai scăzut sub 50% => dungă

Eu acu îmi refăcui cont să scriu iar recenzii, dar discuția asta îmi reaminti motivul(unul din ele) pentru care tot dispar :)

• Membru Premium
  • Oras:Peste tot.
  • Oras:Peste tot.
Postat
1 oră în urmă, nellu2012 a spus:

Al unora...nellu2012. 

Acum 7 minute, nellu2012 a spus:

Trebuie sa recunosc, ma cam pune pe gânduri mesajul asta. O sa ma gândesc. Pana atunci....un mare MULTUMESC! 

Din păcate există mai mulți useri exigenți care iau părerea lor ca fiind normativă pentru toți (@criticul nu este singurul, și în Mureș avem unul, adevărat el este mai discret, e  cu ironii) însă doamna @cleopatra01 ca de obicei readuce speranța că va fi bine. 

Acum 37 minute, unsuflet a spus:

Din păcate, la aceeași concluzie am ajuns si eu: de peste 6 luni nu am mai scris nicio recenzie. Unii au spus că promovam unele fete, dar  exact ca tine, am invățat să le câștig respectul, să mă fac plăcut in timpul intâlnirii și nu numai, astfel primeam tot ce aveau ele mai bun de oferit. Iar in recenzie ce trebuia să scriu? Că fata e de nevizitat? Bine, nu am scris niciodata dacă am depăsit timpul sau dacă am primit unele servicii pe care fata nu le avea in ofertă, dar am lăudat-o pt cele pe care le avea in ofertă si le făcea cât putea ea de bine.

Știu ce zici! La aceeași concluzie am ajuns și eu.

• Like 1
  • Trist 1
  • Inimioara 1
  • Membru Premium
  • Oras:Mârgu-Tureș
  • Oras:Mârgu-Tureș
Postat
Acum 17 minute, cleopatra01 a spus:

Pe de alta parte, il inteleg si pe Colericul. Incearca si chiar reuseste, in stilul lui inconfundabil, sa atraga atentia userilor sa nu mai arunce asa usor cu note nemeritate, ca tot noi avem de suferit

• Like 2
  • Inimioara 1

bucilescelmaifaincur

• Membru Premium
Postat
35 minutes ago, cleopatra01 said:

Touché doamna Cleo...Touché. 

Ofer o plimbare pe malul begai, cu barcutele sau bicicleta (la alegere) pentru replica asta 🥰

• Like 1
  • Haha 4
Postat
Acum 48 minute, beastieboy a spus:

E cel puțin amuzantă discuția despre recenziile lui Nelu :)

Cum judeci dacă un membru e util sau nu(părerea mea)?
Te duci pe profilul lui, see their activity și numeri câte postări are pe topicuri și câte din ele sunt recenzii(subiective, cu note mari sau mici sau fără, la aceași fată ... NU CONTEAZĂ! recenzie reală să fie, în urma unei vizite reale ... și cel mai important CU MULTE DETALII).
Împarți nr. de recenzii la nr. total de postări pe topice => un procentaj.
Dacă e > 50% (zic eu, cu indulgență) => membru util
Dintre toți implicați în discuție, Nelu sigur trece de 50%, probabil și alții dar unii sigur nu.
Și am fost foarte indulgent că nu am luat și DG-ul în calcul :)

Poate conducerea implementează ceva de genul .. ce bine ar fi.
Fiecare profil să aibă procentajul afișat, ai scăzut sub 50% => dungă

Eu acu îmi refăcui cont să scriu iar recenzii, dar discuția asta îmi reaminti motivul(unul din ele) pentru care tot dispar :)

Au mamă,colegu tu ce faci? Ori ești curajos ori (scuze) p... t.  Ce faci tu e atac multiplu de  useri   în special colorați. Dar ideea e bună.   Am vedea recenzii și de la cei ce nu scriu. 

Vizitator
Reputație: 0
Postat
6 minutes ago, Alita said:

Au mamă,colegu tu ce faci? Ori ești curajos ori (scuze) p... t.  Ce faci tu e atac multiplu de  useri   în special colorați. Dar ideea e bună.   Am vedea recenzii și de la cei ce nu scriu. 

Completează și spațiul punctat că nu mă supăr :) .
Colorați sau nu, să scrie recenzii sau să tacă, măcar pe topice.
Că e forum cu și despre futut, nu încordare de mușchi sau gudureală slinoasă pe topicele fetelor sau sfaturi despre cum, ce, cat să futem și de ce și mai știu ce alte păreri tranșante. E plin peste tot de autoproclamați guru ai forumului și ai fututului.
PS: anticipat raspund, nu sunt Titus :)
PS2: utimul comment de la mine, deja am cerut stergerea

Postat
Acum 3 minute, aibelito a spus:

Pe de alta parte, il inteleg si pe Colericul. Incearca si chiar reuseste, in stilul lui inconfundabil, sa atraga atentia userilor sa nu mai arunce asa usor cu note nemeritate, ca tot noi avem de suferit

Personalitati diferite/experiente diferite. Ca tot s-a dat exemplul/iesitul in oras. 😁

Colericul se cearta cu ospatarul, seful de sala, bucatarul, patronul si nu lasa spaga. 

Nelu spune multumesc, saluta pe toata lumea, lasa spaga si daca revine nu-i trebuie rezervare. 

Ai vazut tu fata sa nu-l placa pe Nelu? Pe Colericul "il iubesc" toate. 😁

Daca-i de 10 experienta din incapatanare da 7/8. Asa sunt "setarile" si la el nu se schimba. 😁

• Like 2
  • Haha 4
  • Inimioara 1
  • Membru Premium
  • Oras:Republica Timisoara
Postat
Acum 1 oră, aibelito a spus:

In general cand imi cade cu tronc o fata sau imi starneste curiozitatea, ma vad cu ea si daca in titlu apare de evitat. Conteaza si cumulul de recenzii, daca majoritatea sunt pozitive, de regula e' de bine (pot fii exceptii ca in orice). De asemenea si cand aud că bate clopotul, mereu astept sa sune si a doua oara ca sa fiu sigur ca nu mi s a parut (daca chiar ii sa merg strict dupa feedback uri, in ideea ca nu vreau riscuri..ceea ce de cateva ori la mine s a dovedit fals).

Strict naratiunea ma intereseaza cand citesc o " intamplare", notele...doar daca mai am chef.😁

• Like 2

dag dal gas!

• Membru Premium
  • Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi
Postat
Acum 2 ore, cleopatra01 a spus:

Aveți și dumneavoastră dreptate...

Dar să Nu uităm că sunt și fete, care la fel, se întorc mereu singurele acasă 🥲 și se poate citi pe chipul lor duios, cum își privesc prietenele care pleacă însoțite 🥹

I prefer blondes!

(Începând de astăzi, în cazul în care Nu sunt mulțumit de serviciile oferite, îmi rezerv dreptul să achit atât cât consider eu)

• Membru Premium
  • Oras:view
Postat

Fantastic 🤣, aproape că nu există topic fără atacuri și jigniri între colegi! Dacă accesez un topic, rar să nu găsesc tot felul de discuții offtopic! Pe bune, oare nu exista nici un topic doar pentru așa ceva, un topic special, un topic în care intri doar pentru a citi așa ceva?

În cazul în care nu exista, oare nu se găsește cineva binevoitor pentru a-l deschide? În felul acesta, poate ar rămâne celelalte topicuri curate, iar în momentul în care căutăm ceva, am avea șanse mai mari de a și găsi! ✌️

• Like 4
  • Membru Premium
Postat
Acum 4 ore, nellu2012 a spus:

Sa fie clar un lucru: niciodată nu am mințit în recenziile pe care le-am scris. Cel mult am omis anumite aspecte...ca oricare dintre voi, sunt convins. Dar sa mint, niciodată. Prin felul meu de a fi (cred eu) stiu sa ma fac plăcut în întâlnirea cu o fata. Asta clar m-a ajutat în cele mai multe dintre cazuri. Și atunci a fost asigurata in mare parte reușita intalnirii. Da, recunosc, felul meu de a fi m-a făcut sa obțin de la unele fete mai mult decât unii (sigur mai puțin decât alții) și atunci stau și ma intreb: ce ar fi trebuit sa scriu? Sa o fac pe fata respectiva

Acum 3 ore, unsuflet a spus:

Cam asta pățesc și eu de multă vreme, de aceea înțeleg exact despre ce vorbiți. În general, doar prin comportamentul meu față de escorte, reușesc să le câștig (pe cele mai multe, din păcate mai sunt și hahalere 😅), iar când scriu pe topic, de cele mai multe ori sunt acuzat de...! 🤦

• Like 2
  • Membru Premium
  • Oras:Nicăieri
Postat
Acum 4 ore, cleopatra01 a spus:

POFTIM? SPUNE LA CE PROSTII TE REFERI! 

Notele exagerate nu sunt o prostie ci o inducere în eroare, reclamă. 

• Like 1

Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. 

"Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield 

• Membru Premium
Postat

Personalitati diferite/experiente diferite. Ca tot s-a dat exemplul/iesitul in oras. 😁

Colericul se cearta cu ospatarul, seful de sala, bucatarul, patronul si nu lasa spaga. 

Nelu spune multumesc, saluta pe toata lumea, lasa spaga si daca revine nu-i trebuie rezervare. 

Ai vazut tu fata sa nu-l placa pe Nelu? Pe Colericul "il iubesc" toate. 😁

Daca-i de 10 experienta din incapatanare da 7/8. Asa sunt "setarile" si la el nu se schimba. 😁

Nu contează experiența mea ci cum se descurcă raportat la etalon căci după recenzii se ghidează și alții. Notele de 10 au cele cu care le compar. 

Recenzia nu e jurnal ci se adresează comunității, de asta eu am făcut vizite multiple la fete cu 6 sau 7 la anumite aspecte și nu am vizitat fete notate cu 8 sau 9...😛 

Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. 

"Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield 

• Membru Premium
Postat

si nu lasa spaga. 

Niciodată nu dau șpagă și nici nu încurajez acest obicei. În plus, cei ce dau pot fi condamnați penal, sunt sancționate și darea și primirea... 😛 

Bacșiș las dacă se merită, niciodată șpagă. 

• Like 1

• Membru Premium
Postat
Acum 2 minute, Criticul a spus:

Nu contează experiența mea ci cum se descurcă raportat la etalon căci după recenzii se ghidează și alții. Notele de 10 au cele cu care le compar. 

Recenzia nu e jurnal ci se adresează comunității, de asta eu am făcut vizite multiple la fete cu 6 sau 7 la anumite aspecte și nu am vizitat fete notate cu 8 sau 9...😛 

Recenziile Trebuie să reflecte trăirile personale relatate într-un mod pe cât de obiectiv posibil.

Mai departe fiecare, în funcție de un cumul multicel de factori... Este liber să-și facă propriile alegeri.

• Like 3

I prefer blondes!

(Începând de astăzi, în cazul în care Nu sunt mulțumit de serviciile oferite, îmi rezerv dreptul să achit atât cât consider eu)

• Membru Premium
Postat
Acum 1 minut, Cozonac77 a spus:

Recenziile Trebuie să reflecte trăirile personale relatate într-un mod pe cât de obiectiv posibil.

Mai departe fiecare, în funcție de un cumul multicel de factori... Este liber să-și facă propriile alegeri.

Dar nu trebuie făcute ca să nu deranjeze prestatoarea.... 😛 

Ori de asta vorbesc... 

Acum ceva luni am fost la una notată de Nellu cu 10, nici din relatare nu apărea vreun dubiu. Când am pus că experiența mea a fost mult sub cea descrisă, Nellu a spus că dacă a scris "că se mai gândește dacă revine" înseamnă că nu a fost ok. Cu alte cuvinte, notele și descrierea făcută au fost să nu sufere fata, să îi ia dracu' pe cei ce merg la ea, asta a transmis el. 

• Haha 2

• Oras:pe o frunză @Coccinella.sexpunctata
  • Oras:pe o frunză @Coccinella.sexpunctata
Postat
Acum 2 ore, Cozonac77 a spus:

Dar să Nu uităm că sunt și fete, care la fel, se întorc mereu singurele acasă 🥲 și se poate citi pe chipul lor duios, cum își privesc prietenele care pleacă însoțite 🥹

Mare păcat ... pt că  "pizda bună e pe urâte" ... mai ales pt cei ce pun mare accent pe ... "servicii" ... in folosul comunitații 😉

• Membru Premium
Postat

Bacsis sau ciubuc nu las niciodata. 😁Nici nu mi plac cumsuna, ie turcesti

• Like 1

dag dal gas!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...