M0ff0ss Reputație: 1255 Postat 7 ore în urmă Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat 7 ore în urmă O mândră.. dă pă ziar.
ursulake2 Reputație: 348 Postat 7 ore în urmă Postat 7 ore în urmă 5 minutes ago, M0ff0ss said: O mândră.. dă pă ziar. Fi generos cu un link.
jocrep1 Reputație: 1483 Postat 4 ore în urmă Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat 4 ore în urmă Acum 4 ore, farafiltre a spus: Nu te cunosc nici pe tine, dar nici pe celelalte pretendente. Dar te am votat, pentru ca pot si mi place de tine😊 Când vine pe la noi îți recomand sa o cunoști. Pe mine m-a convins. E o fată buna, atât profesional cât si ca om. PS. La câte vorbe bune are peste tot cred ca nu mai poate fi vorba ca ii fac eu reclama sau ca am vreun interes la ea... nici nu știu dacă ma știe, ca nu m-am prezentat cu userul de pe forum. S-auzim de bine!
jocrep1 Reputație: 1483 Postat 4 ore în urmă Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat 4 ore în urmă Acum 47 minute, zoro905 a spus: Doar ca, mai nou nu mai ai voie sa faci o recenzie negativa ca, deja ti-au sărit in cap, 2-3 abonati si gata circul. Nu se merita sa mai faci recenzii negative. Cauta cadanele cu recenzii bune si gata. Spor la babardeala. Eu susțin recenziile fie ele și negative, mai ales dacă nu sunt rău intenționate și relatează experienta avuta . Acum e clar ca nu pot fi experientele tuturor la fel și poate la fel de reușite, dar recenziile bune sau rele vor face lumină. Lipsa lor generează o ceata mai mare. Ce nu îmi place sa fac, într-adevăr, e sa ma apuc și sa întru într-o spirala dinasta în care eu sa ma contrazic cu fata vizitata... un fel de:" - ba eu pe a ma-tii" "- ba nu, eu pe a ma-tii"... dar în rest susțin părerile... bune sau rele... obiective sa fie. S-auzim de bine! 1
Vladguest Reputație: 127 Postat 2 ore în urmă Oras:TIMISOARA Oras:TIMISOARA Postat 2 ore în urmă Eu spun că poți să lași recenzia liniștit, fie ea bună sau rea ,pentru asta există forumul, nu ca să ne lustruim unii altora ego-ul ca pe trofee. Să dau un exemplu, am gusturi asemănătoare cu mulți de aici care lasă recenzii mai detaliate decât fișa tehnică la Dacia Logan. Eu și câțiva colegi (mulți)avem favorite unde nici nu mai există obiectivitate ,e chimie și gata. Și s-a întâmplat,unde am dat 8.5, alții au dat 10 și invers. Asta nu înseamnă că eu am dreptate și ei greșesc. Sunt note personale, nu examen de admitere, plus că simțim diferit și avem gusturi diferite. Dar nu recomand discutii aiurea pe topicurile fetelor. Ai fost, ai văzut, ai zis ce ai avut de zis. Nu strica ziua nimănui, poate și ea avea una în care își trăgea sufletul, problemele de zi cu zi samd. PS: fiți un picutz mai buni 😇🥲 PS 2: vă doresc să aveți parte doar de întâlniri frumoase. PS 3: roșcate, brunete sau blonde? 🤭 O seară plină de iubire să aveți!
WepwawetmSaf Reputație: 251 Postat 1 oră în urmă Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat 1 oră în urmă Acum 56 minute, Vladguest a spus: PS 3: roșcate, brunete sau blonde? 🤭 Toate trei. Da ai uitat categoria 4, alea hazel/castaniu. Bune și ele 😁
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum