Seemakone Reputație: 201 Postat 7 ore în urmă Oras:Arad Oras:Arad Postat 7 ore în urmă Chiar acum, Cozonac77 a spus: Pt inimioare. Eu i-am dat la toate pozele 😇 Nu mai merge vrăjeală. Iei doar la alea pe care le cunoști...nu la toate jagardelele. Să fumeze chiștoace 😌 Și Io le mai luam ciocolată 🤣. Da am văzut că sunt alti m-ai șmecherii că și mine 😎.. Le plimba cu mașina 😈 după le face recenzii obiective 🤣. Mă duc eu cu un pachet de țigări și o gumă orbit 😁
Membru Premium Cozonac77 Reputație: 6874 Postat 7 ore în urmă Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Membru Premium Postat 7 ore în urmă Acum 7 minute, Seemakone a spus: Și Io le mai luam ciocolată 🤣. Da am văzut că sunt alti m-ai șmecherii că și mine 😎.. Le plimba cu mașina 😈 după le face recenzii obiective 🤣. Mă duc eu cu un pachet de țigări și o gumă orbit 😁 Eu o singură dată am luat ciocolată... până am ajuns la locație, am mâncat-o pe toată 😁 I prefer blondes! (Începând de astăzi, în cazul în care Nu sunt mulțumit de serviciile oferite, îmi rezerv dreptul să achit atât cât consider eu)
Seemakone Reputație: 201 Postat 7 ore în urmă Oras:Arad Oras:Arad Postat 7 ore în urmă Chiar acum, Cozonac77 a spus: Eu o singură dată am luat ciocolată... până am ajuns la locație, am mâncat-o pe toată 😁 Era cu fistic 😁? 1
Membru Premium Cozonac77 Reputație: 6874 Postat 6 ore în urmă Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Membru Premium Postat 6 ore în urmă Acum 16 minute, Seemakone a spus: Era cu fistic 😁? ROM. Senzații tari 😁 4 I prefer blondes! (Începând de astăzi, în cazul în care Nu sunt mulțumit de serviciile oferite, îmi rezerv dreptul să achit atât cât consider eu)
Membru Premium altmarz Reputație: 7319 Postat 6 ore în urmă Membru Premium Postat 6 ore în urmă 29 minutes ago, Cozonac77 said: Pt inimioare. Eu i-am dat la toate pozele 😇 Intr-adevar. Numarul ei de inimioare/minusuri de la pozele false va fi un indicator bun daca cuiva chiar ii pasa, sau nu ca fetele au poze evident false. E un reper bun dupa care pot si eu actiona cand ma mai gandesc daca sa semnalez altfel de lucruri, ca pana la urma, pentru mine stiu sa imi dau seama.
Membru Premium Cozonac77 Reputație: 6874 Postat 6 ore în urmă Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Membru Premium Postat 6 ore în urmă Acum 23 minute, altmarz a spus: Intr-adevar. Numarul ei de inimioare/minusuri de la pozele false va fi un indicator bun daca cuiva chiar ii pasa, sau nu ca fetele au poze evident false. E un reper bun dupa care pot si eu actiona cand ma mai gandesc daca sa semnalez altfel de lucruri, ca pana la urma, pentru mine stiu sa imi dau seama. Nu te lua după asta. Mie îmi plac pozele 😁 Acuma, dacă sunt false...aia e. Mie tot îmi plac. La fătuca aia brunetă nu i-am dat inimioară. Dar la aia blondă...cum să nu-i dau inimioare la fătuca aia blondă 😁 I prefer blondes! (Începând de astăzi, în cazul în care Nu sunt mulțumit de serviciile oferite, îmi rezerv dreptul să achit atât cât consider eu)
Seemakone Reputație: 201 Postat 6 ore în urmă Oras:Arad Oras:Arad Postat 6 ore în urmă Chiar acum, Cozonac77 a spus: Nu te lua după asta. Mie îmi plac pozele 😁 Acuma, dacă sunt false...aia e. Mie tot îmi plac. La fătuca aia brunetă nu i-am dat inimioară. Dar la aia blondă...cum să nu-i dau inimioare la fătuca aia blondă 😁 Nu știu ce să întâmplat cu mine...eram fan brunete 🤣.... și dintr-o dată am devenit fan blonde 😁🤷! 1
Membru Premium Cozonac77 Reputație: 6874 Postat 6 ore în urmă Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Membru Premium Postat 6 ore în urmă Acum 7 minute, Seemakone a spus: Nu știu ce să întâmplat cu mine...eram fan brunete 🤣.... și dintr-o dată am devenit fan blonde 😁🤷! Nu se compară 😁 1 I prefer blondes! (Începând de astăzi, în cazul în care Nu sunt mulțumit de serviciile oferite, îmi rezerv dreptul să achit atât cât consider eu)
Seemakone Reputație: 201 Postat 6 ore în urmă Oras:Arad Oras:Arad Postat 6 ore în urmă Acum 3 minute, Cozonac77 a spus: Nu se compară 😁 Am știut Io că nu-i ceva in regulă cu mine 😁🤷! 1
M0ff0ss Reputație: 1262 Postat 3 ore în urmă Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat 3 ore în urmă Acum 2 ore, Cozonac77 a spus: Nu se compară 😁 Căt adevăr! * mai ales că nu é specificat care nu se compară cu care.. 😂 Brunettes rules! 😋 1 1
Membru Premium Cozonac77 Reputație: 6874 Postat 3 ore în urmă Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Membru Premium Postat 3 ore în urmă Acum 2 minute, M0ff0ss a spus: Brunettes rules! 😋 Ce baliverne îndrugi acolo în limbi străine.... Nu înțelege nimeni ce spui 😌 1 I prefer blondes! (Începând de astăzi, în cazul în care Nu sunt mulțumit de serviciile oferite, îmi rezerv dreptul să achit atât cât consider eu)
M0ff0ss Reputație: 1262 Postat 3 ore în urmă Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat 3 ore în urmă Acum 5 minute, Cozonac77 a spus: Ce baliverne îndrugi acolo în limbi străine.... Nu înțelege nimeni ce spui 😌 "Minusezi de-ampulea.." ar zice varu-to. 😂😂😂 Balivernă.. ne-balivernă.. fiecare cu preferințle sale! Cea mai miștó experiență am avut-o c-o brunetă.. dar și cea mai nașpa (nu dăm nume, că se răscoală capitala). 1
Membru Premium Cozonac77 Reputație: 6874 Postat 3 ore în urmă Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Membru Premium Postat 3 ore în urmă Acum 2 minute, M0ff0ss a spus: "Minusezi de-ampulea.." ar zice varu-to. 😂😂😂 Balivernă.. ne-balivernă.. fiecare cu preferințle sale! Cea mai miștó experiență am avut-o c-o brunetă.. dar și cea mai nașpa (nu dăm nume, că se răscoală capitala). Stai așa.... Să înțeleg Clar. Și cea mai mișto experiență dar și cea mai nasoală ai avut-o cu aceeași fătucă?? Asta e interesant... Cea mai mișto experiență a mea a fost...cu o brunetă 🥲 Dar a fost Prima mea experiență evĂr. D'aia rămâne memorabilă 🥰 1 I prefer blondes! (Începând de astăzi, în cazul în care Nu sunt mulțumit de serviciile oferite, îmi rezerv dreptul să achit atât cât consider eu)
M0ff0ss Reputație: 1262 Postat 2 ore în urmă Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat 2 ore în urmă Acum 3 minute, Cozonac77 a spus: ... cea mai mișto experiență dar și cea mai nasoală ai avut-o cu aceeași fătucă?? Cea mai mișto experiență a mea a fost...cu o brunetă ... Tehnic, vizual și.. chimic, e imposibil! Deci, nu.. Știam eu că semnătura ți-e (doar) la-ntimidare.. 🙂 1
Membru Premium Cozonac77 Reputație: 6874 Postat 2 ore în urmă Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Membru Premium Postat 2 ore în urmă Acum 7 minute, M0ff0ss a spus: Tehnic, vizual și.. chimic, e imposibil! Deci, nu.. Știam eu că semnătura ți-e (doar) la-ntimidare.. 🙂 Ok, deci é 2 matracuci diferite. Ambele brunete... 1 I prefer blondes! (Începând de astăzi, în cazul în care Nu sunt mulțumit de serviciile oferite, îmi rezerv dreptul să achit atât cât consider eu)
M0ff0ss Reputație: 1262 Postat 2 ore în urmă Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat 2 ore în urmă Acum 9 minute, Cozonac77 a spus: ... deci é 2 matracuci ... Acum 46 minute, Cozonac77 a spus: Ce baliverne îndrugi acolo în limbi străine.... Nu înțelege nimeni ce spui 😌 😋 1
WepwawetmSaf Reputație: 254 Postat 2 ore în urmă Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat 2 ore în urmă Acum 5 ore, Criticul a spus: Dar pune-o să prășească niște straturi dacă tot o plătești, crezi că va accepta? Deși ia de vreo patru ori mai mult pe oră decât un zilier pentru o zi lumină de muncă... 😛 Faianță și gresie oare știu să pună? 😁
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum