Sari la conținut

Adevărul adevărat!

Vizitator ccfdtig

Postări Recomandate

• Oras:Timisoara
Postat
Acum 57 minute, Impartial a spus:
  • Circumferinta cercului este lungimea din jurul cercului trasat
  • Pi este o constanta, un numar irational. Pi este aproximat cu numarul 3,1416.
  • Centrul cercului este punctul din mijloc cercului.
  • Atunci cand ne referim la diametru, spunem ca aceste este – segmentul care uneste doua parti ale cercului si trece exact prin centru.
  • Raza cercului este segmentul care uneste centrul cu o parte a cercului. Valoarea razei cercului este jumatate din valoarea diametrului.

Foloseste un metru de croitorie si vei afla!

Cilindru ce lungime are?

Dar daca facem o sectiune longitudinala a lui, cât cântărește o jumătate? De mușchi spongiosi, zic?😁😂

Hai sa aflam la o doza de bere de 500 ml     😉😉😉

Vizitator ioann04
Reputație: 0
Postat
Acum 19 minute, Magnificul0 a spus:

@ioann04 cum mai merge cu munca pe căldurile astea? 

Suntem în viață,pauze in plus și hidratare 🙂🙂

• Telefon: Fără credit
  • Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi
Postat
16 minutes ago, povestitorul said:

Hai sa aflam la o doza de bere de 500 ml     😉😉😉

În cazul ăsta... E mai important conținutul dozei decât circumferința. 

Parcă s-a făcut prea mult Tam-tam pe un subiect de nimic. 

Edit: urmează să dezbatem culoarea pielii :)

• Like 2
Postat
7 minutes ago, ioann04 said:

Suntem în viață,pauze in plus și hidratare 🙂🙂

La cate grade C ziceai că ești nevoit să muncești? 40-45 C?

• Minus 1
Postat
Acum 27 minute, Cozonac7 a spus:

Asta pe un alt topic 😂😂😂

Acum 21 minute, Magnificul0 a spus:

La cate grade C ziceai că ești nevoit să muncești? 40-45 C?

Magni ...ce muncesti ?? 

• Membru Premium
Postat
3 minutes ago, povestitorul said:

..............

Magni ...ce muncesti ?? 

Nu ne-am lamurit deja?!

Alegeti una din doua variante:

A) nu munceste

B) nu munceste

Are mai fi si o a treia optiune, foarte plastic exprimata de americani: SRI wannabe!

• Haha 4
  • Membru Premium
Reputație: 34277
  • Oras:Banat
Postat
Acum 11 ore, tomson a spus:

numa  kkturi scrii , nici n-am ce ti raspunde

atat am vrut sa nu mai scrii acolo despre mine 

scrie aici ce rahaturi vrei despre mine n-am treaba

sau la salon ca tu mofo conect si sandokan sunteiti leat aceeasi boala va chinuie

mie imi e mila de voi nu va pocnesc decat cand intrati pe topicul fetei sa murdariti acolo

hai sanatate

N-ai rezistat decât câteva ore sa nu scri acolo 🤦‍♀️😂😂,

Aceleași idei puține repetate la nesfârșit 😁😂 Asta-i nivelul ....csf, nesfârșit 😂😂

Acum 11 ore, tomson a spus:

mai ales ca pisoiu s-a gasit sa ma avertizeze pe mine de trol nu pe altii , da lasa   tine ea singura chiar masand-o cu pilierii amigdalieni ceea ce nu am mai inalnit.

Deci și Motanul are aceasi parere despre intervențiile tale acolo și provocarea pe toate topicele ei a scandalurilor. 

Problemă rezolvată !

• Like 3
  • Membru Premium
Postat
2 minutes ago, danp123 said:

Nu ne-am lamurit deja?!

Alegeti una din doua variante:

A) nu munceste

B) nu munceste

Are mai fi si o a treia optiune, foarte plastic exprimata de americani: SRI wannabe!

Emoticonu' pulii mele! Acolo scria "litera b mare)"!

• Haha 2
  • Membru Premium
Postat

Mai @Magnificul0... sa nu ma injuri... da-tzi spun o poveste:

Cam cu 2 saptamani in urma, ma cheama sefu' la el in birou (stiti cum e... nu vine el la tine-n cusca/cotet) si-mi zice: "Ba pula, uite aici niste bani de seminte si-o bere... ca te-ai facut ca muncesti la prototipul, pardon 'proiectul' asta!"

Adica mi-a dat o prima! Pe care, fie vorba intre noi - fara sa ma laud - trebuia sa mi-o dea mai de mult!

Uite fluturasu' ... Nu eram decis sa-l pun... niste info sunt sterse (ca prea aduni informatii). 😜

Stiu, stiu... o sa spui ca nu-i al meu, ca blah, blah, blah... Crede-ma putzin imi pasa... crezi ce vrei! Dar vezi ca unii - care continua sa invete si sa munceasca, plus au experienta si... NOROC - mai primesc si rasplata!

Si fiindca sigur tot nu crezi... mergi mai in spate si citeste bancul cu girafa... ti-era dedicat!

Poza... sa nu te mai "fierb":

https://ibb.co/hDyxNTf

• Haha 2
Postat
1 hour ago, danp123 said:

Cam cu 2 saptamani in urma, ma cheama sefu' la el in birou (stiti cum e... nu vine el la tine-n cusca/cotet) si-mi zice: "Ba pula, uite aici niste bani de seminte si-o bere... ca te-ai facut ca muncesti la prototipul, pardon 'proiectul' asta!"

Adica mi-a dat o prima! Pe care, fie vorba intre noi - fara sa ma laud - trebuia sa mi-o dea mai de mult!

Uite fluturasu' ... Nu eram decis sa-l pun... niste info sunt sterse (ca prea aduni informatii). 😜

Stiu, stiu... o sa spui ca nu-i al meu, ca blah, blah, blah... Crede-ma putzin imi pasa... crezi ce vrei! Dar vezi ca unii - care continua sa invete si sa munceasca, plus au experienta si... NOROC - mai primesc si rasplata!

Si fiindca sigur tot nu crezi... mergi mai in spate si citeste bancul cu girafa... ti-era dedicat!

Tu ziceai că lucrezi ca și tehnician? Sau nu înțeleg, ce ești se fapt?

• Minus 1
Vizitator ioann04
Reputație: 0
Postat
Acum 16 minute, Magnificul0 a spus:

Tu ziceai că lucrezi ca și tehnician? Sau nu înțeleg, ce ești se fapt?

Magní daca ești tinerel învață, fă o școală să nu ajungi in coteț de 45 de grade 😩🥲😁😁

• Oras:Tm
  • Oras:Tm
Postat
1 hour ago, danp123 said:

Vezi ca isi baga asta micu unghia-n gat si o sa fii acuzat de rele tratamente aplicate **spam editat**lor. 😅

• Haha 2
Postat
21 minutes ago, ioann04 said:

Magní daca ești tinerel învață, fă o școală să nu ajungi in coteț de 45 de grade 😩🥲😁😁

Pai e ciudat cum de ia atâta @danp123 salariu pe luna, indiferent că e vorba de vreo prima sau nu (din cate a zis el e doar un tehnician, adică fără facultate)

• Membru Premium
Postat
1 hour ago, Magnificul0 said:

Pai e ciudat cum de ia atâta @danp123 salariu pe luna, indiferent că e vorba de vreo prima sau nu (din cate a zis el e doar un tehnician, adică fără facultate)

Cine a zis ca n-am facultate?! Asta e numai presupunerea ta! Pozitia in firma asta este de tehnician si sunt ULTRA SUPER MEGA calificat pentru ea...

Ti-am zis undeva ca firma e intr-un domeniu mai ciudat... n-o sa-ti dau mai multe detalii.

Asta si e motivul principal ca lucru aici... crede-ma (sau nu)... imi gasesc oriunde in lume de lucru!

Cat despre studii: am facut si in tara si-n strainatate. Cursuri de calificare... la fel. Am o experienta luuuuuunga in domeniu, din care mai mult de 10 ani in Statele Unite.

Pe vremuri am fost si un fel de sef... fereasca sfantul... nu mai imi trebuie!

Pula mea... am ajuns sa vorbesc pe site de curvasarai despre munca... da' e si vina mea! Asa-mi trebe! Gata... am incheiat subiectul... DEFINITIV!

Ma duc sa fut ceva... macar picioare-n gard! 😕

• Like 4
Postat
1 oră în urmă, Magnificul0 a spus:

Nu ma pot abtine, ma bag si eu, fiind impozit 0 poate fi ITst cercetator sau santierist. Pare sa aiba o vechime deci ITst nu are cum sa castige asa putin(chiar salariu+prima pare mic), santierist nu ca aia nu dau prime pe fluturas si prea vorbeste corect, ar cam ramane cercetare , pe asta mi-as paria eu banii :)

Postat
Acum 6 ore, Cozonac7 a spus:

În cazul ăsta... E mai important conținutul dozei decât circumferința. 

Parcă s-a făcut prea mult Tam-tam pe un subiect de nimic. 

corect

ai fost la Lidia ?

• Like 1
Postat
36 minutes ago, tomson said:

corect

ai fost la Lidia ?

Tura asta încă nu. Dar este timp :)

• Like 1
Postat
1 hour ago, Sami99 said:

In mare parte sunt de acord... DAR... ai luat-o prea personal, trebuia sa zici ca aia e recenzia ta si gata cine vrea sa mearga bine cine nu nu.

Din experienta, extrem de vasta, iti zic ca dupa ce s-a "dezincriminat" offtopic-u si trollingu aici pe forum(prin 2014 parca) o sa tot fie unii care o sa comenteze ampula, asa ca daca tii la reputatia ta cum facusem si eu in trecut , ori iti inchizi contul(eu am renuntat la unul cu multi ani si reputatie foarte buna) , ori renunti sa mai scrii recenzii si doar citesti si faci si tu offtopic daca asta se incurajaza...ori iti asumi ca vor mai fi fatalai care iti spun ei cat trebuia sa platesti cum era mai bine sa futi etc...

Cred că după comentariul ăsta, în proporție de 99% știu ce user aveai și cunosc motivul din cauza căruia ți-ai șters contul :) 

Nah... Ce să zic... Bine ai revenit printre noi! 

Sper că-mi permiți o mică observație.... Reputația de pe forum e fix pix. Nu te ajută cu nimic!! În rest, sper să fii uMpicuț mai blajin în exprimare de acum înainte 😇

Postat
Acum 10 minute, Cozonac7 a spus:

Cred că după comentariul ăsta, în proporție de 99% știu ce user aveai și cunosc motivul din cauza căruia ți-ai șters contul :) 

Nah... Ce să zic... Bine ai revenit printre noi! 

Sper că-mi permiți o mică observație.... Reputația de pe forum e fix pix. Nu te ajută cu nimic!! În rest, sper să fii uMpicuț mai blajin în exprimare de acum înainte 😇

Da reputatia e fix pix in ultimii ani, da erau vremuri cand se dadea doar pe recenzii...sunt atata de batran

mi-s foarte blajin in exprimare pana ma provoaca careva ...

Postat
1 oră în urmă, Cozonac7 a spus:

Tura asta încă nu. Dar este timp :)

te stiu iubitor de quality bj 

nu poti fi dezamagit de felina asta

• Like 1
Postat
2 hours ago, tomson said:

te stiu iubitor de quality bj 

nu poti fi dezamagit de felina asta

Sunt! Urmărește-o pe Raisa/Izabela. Mi-e lene să caut topicul acuma, îl pun cu altă ocazie. 

N-am avut nici cea mai mică urmă de regret (la Lidia). 

1 hour ago, povestitorul said:

Mai ...dar toate fetele sunt dominatoare /stapane ....dar o sclava ....unde gasesc !!!

În telenovele. Sclava Isaura 😢

• Like 1
  • Membru Premium
Reputație: 34277
Postat
Acum 1 oră, statistics a spus:

se pare ca de data asta a bulversat un pic si managerii de zona locali (partea asta chiar a fost funy): "ba, care-n plm are o negresa in jurisdictie? si noi nu stim nimic!"

Eu au o întrebare ptr. "managerii tăi de zona" :  "ba, care-n plm îl are pe Statistic in jurisdictie? si noi nu stim nimic!" 😁😂😂

• Like 2
  • Haha 4

• Oras:Shimishoara
  • Oras:Shimishoara
Postat
Acum 23 minute, 22leon a spus:

Eu au o întrebare ptr. "managerii tăi de zona" :  "ba, care-n plm îl are pe Statistic in jurisdictie? si noi nu stim nimic!" 😁😂😂

Buna intrebare😂

• Haha 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...