Sari la conținut

Adevărul adevărat!

Vizitator ccfdtig

Postări Recomandate

Vizitator ccfdtig
Reputație: 0
Postat

Am văzut ce plin de fantezie ești...ai mutat nebunul ăla de l-ai tâmpit de tot!! :slap2 Alea da mutări!

Ești Maestru, n-am ce zice! :laugh2

Deci...tu la sah esti ghips. Vorbeste punctajul elo de pe chess.com

Iar ex tau cand e un joc inchis e fără valoare. Ai pierdut la timp si basta.

• Oras:Olimpico
Postat

Deci...tu la sah esti ghips. Vorbeste punctajul elo de pe chess.com

Iar ex tau cand e un joc inchis e fără valoare. Ai pierdut la timp si basta.

:laugh2

Păi a fost un joc închis pentru că prin absolut fiecare mutare ai ales să închizi jocul. Asta că tot vorbeai de fantezie :)

Da'... Io-mi aduc aminte că la ultima partidă dintre noi ai aruncat piesele de pe tablă! :laugh2

Vizitator ccfdtig
Postat

Păi a fost un joc închis pentru că prin absolut fiecare mutare ai ales să închizi jocul. Asta că tot vorbeai de fantezie :)

Da'... Io-mi aduc aminte că la ultima partidă dintre noi ai aruncat piesele de pe tablă! :laugh2

Am ales sa închid jocul fiindcă jocul se joacă pe 10 min si asa cum si tu si altii castiga unele partide la timp...si eu.

Piesele le am aruncat, fiind baut...si ca sa iasa mișto...eu nu ma enervez cd pierd fiindcă stiu sa fiu sportiv. Doar am vrut să dau impresia ca m am enervat.;)

Postat

Am ales sa închid jocul fiindcă jocul se joacă pe 10 min si asa cum si tu si altii castiga unele partide la timp...si eu.

Piesele le am aruncat, fiind baut...si ca sa iasa mișto...eu nu ma enervez cd pierd fiindcă stiu sa fiu sportiv. Doar am vrut să dau impresia ca m am enervat.;)

Bă bulache, o arzi aiurea și mă'nervezi!!

Dacă tot era un joc închis și lipsit de valoare, de ce nu ai acceptat când ți-am propus remiză??

Pentru că ești un sportiv care știi să pierzi, așa-i?

Legenda zice că copilul mic și omul băut spun adevărul...și se manifestă în cel mai sincer mod.

Dar nu asta contează acuma!

Adevărul ieste că nu știu pe care fătucă s-o aleg...

Asta sarcină și dilemă!! :)

Vizitator ccfdtig
Postat

Bă bulache, o arzi aiurea și mă'nervezi!!

Dacă tot era un joc închis și lipsit de valoare, de ce nu ai acceptat când ți-am propus remiză??

Pentru că ești un sportiv care știi să pierzi, așa-i?

Legenda zice că copilul mic și omul băut spun adevărul...și se manifestă în cel mai sincer mod.

Dar nu asta contează acuma!

Adevărul ieste că nu știu pe care fătucă s-o aleg...

Asta sarcină și dilemă!! :)

Cu tine nu accept remiza.

Imi place sa vad cum te enervezi. :laugh2

Sportiv inseamna a accepta înfrângerea, fără a te enerva.

Vizitator ccfdtig
Postat

Deci, ce s-a scris pe la Saskia, nu-mi aparține...indiferent ca ma crede sau nu.

Personal, nu am ce schimba vreo vorba cu această individa. Stie ea foarte bine de ce. Nu o sa fac public nimic...fiindcă sunt un om al păcii nu al războiului.

Cu stima!

PS: @ bolovan: nu te mai grăbi să caracterizezi repede persoane, doar din virtual, te inseli amarnic, crede-mă.

Numai bine!

Vizitator ccfdtig
Postat

Vizitator ccfdtig
Postat

:laugh2...trebuie să postez...pt revenire culoare. :laugh2

Vizitator ccfdtig
Postat

Ce naiba, nu mai sunt verde? :laugh2

• Oras:Banat
Postat

Ce naiba, nu mai sunt verde? :laugh2

Cred ca de la Alina ti se trage  :laugh2  :laugh2

• Like 3
Vizitator ccfdtig
Postat

Din cenusa, m-am ridicat, de fiecare data cand de placere m-am impiedicat, iar la visele mele, niciodată nu am renuntat.

Cu ajutorul tau am descoperit ce e bucuria. Am ajuns sa inteleg cat de pură e iubirea.

Chiar dacă drumurile noastre se vor despărți...

Exista insa veșnicia, unde mereu împreună vom fi...:)

Vizitator ccfdtig
Postat

Maestre, te răscolesc gândurile mai nou de nu dormi nopțile?

Am iubit si am fost...prea mult, ca sa nu ma rascoleasca.:)

Câteodată...cad în melancolie.

Postat

Ok, ție iți c-am place sa fi ironic  (chiar daca in modul *discret* sau așa consideri tu  :no2

Uneori... Nu mereu. 

Deci la faza cu Pm banui ca faci referire la mine ,referitor la programarea mea cu Beatrice prin Pm.,asta  ptr.ca ai menționat-o si acolo.

Nu, chiar nu! (adică nu făceam referire la tine) 

Am scris treaba asta, pentru că în general nu sunt de acord cu astfel de metode...și chiar îi spusesem treaba asta cu multă vreme înainte:

https://nimfomane.com/forum/topic/140339-beatrice-dream-girl-scurta-vizita-in-sibiu/?p=5803159

Sa lamurim situatia , Beatrice are un stil mai aparte ,adica ii place sa stie cu cine se intalneste, așa ca asta era varianta ce mai directa , adica ea avea o idee cu cine ai de-a face, eu la fel (asa cum am citit eu recenzii despre ea sau scrise de ea). A fost prima si singura programare prin Pm . A fost ceva de genul Da sau Nu.

Nu cred că este ceva de lămurit... Cel puțin nu cu mine. 

Eu cred...doar cred!!...că tu (ca și individ care folosești forumul ăsta minunat,) te poți documenta despre (aproape) oricare fătucă care are topic deschis, fără ca să fie nevoie să îi specifici treaba asta în PM. 

Este părerea mea, nu trebuie să fii de acord cu mine :) 

In rest prefer intalniri de genul - *Am vazut anuntul tau de pe publi * . Stii ce distractiv este cand unele fete in povestesc despre forum și ce bine ar fi sa-l citesti ca sa nu ai *evenimente* neplacute ? 

Cum și în ce fel preferi tu întâlnirile cu fătucile ce-ți oferă cele mai fierbinți plăceri trupești, chiar nu-i treaba mea! 

Fiecare este liber să facă ce și cum crede el că îi este mai benefic. 

Eu nu sunt adeptul programărilor în PM. Am spus de foarte multe ori lucrul ăsta și am și explicat (dpmdv bineînțeles) de ce. 

Despre ce vorbesc fetele despre forum... I could write (at least) a book! :laugh2 

Acum vrei sa discutam cum ar fi fost raspunsul ptr.tine ? Sau cum a fost ? ( vrei sa consideram ca Beatrice are multa intelegere si raspunsul ptr.tine a fost diplomatic? 

DA!!!!! 

Te rog din adâncul suflețelului meu! 

Spune-mi tu te rog frumos, ce răspuns (crezi tu) aș fi primit??? :) 

Am observat ca de multe ori iti place sa agiti spiritele bagand *bațul prim gard*  :rax2  Dar fara gard ce te faci? Ramai neprogramat  :laugh2

Ești liber să gandesti și să crezi absolut orice-ți trece ție prin cap! (despre mine și nu numai...) 

Să știi de la mine...unde mi-am pus eu în cap...și mi-am dorit cu adevărat...Totdeauna am ajuns! 

Excepții sunt cazurile când am fost prin alte orașe și am stat 1-2 zile, dar chiar și așa...tot am cam ajuns la (aproape) toate la care mi-am dorit. 

Și NU m-am programat prin PM :) 

ps. nu-mi place fotbalul italian , va bate PSG sau Bayern de va aduna  :laugh2 (preferinte personale)

Nici mie nu-mi place fotbalul italian!!

Sunt fan Barcelona!!!

Dar îmi place cum gândești și mai ales spiritul tău :laugh2 

In rest cred cred ca te reveri la vizita pe care a avut-o ccfdting a avut-o la Roxana , unde a avut ocazia sa cunoasca si vecini.

Tu  ai avut ocazia sa o cunosti pe Roxana ? (de vecini ce sa mai vorbesc ) :laugh2  Așa ca aici il las sa se descurce  :laugh2

Nici măcar aici n-ai banghit-o! 

Când am scris chestia cu vecinii, mi-am amintit de:

"- Locatia si informatii despre locatie , eventual si cu cine mai sta in apartament/vila (2-3 impresii despre vecini sunt oricând binevenite)

https://nimfomane.com/forum/topic/141298-bună-sunt-amyra-brunetă-voluptoasă-20-de-ani/?p=5927336

M-am gândit la faptul că în momentul în care scrisesem eu, fătuca nu avea (încă) recenzie - de acolo faza cu vecinii...locația...

Pricepuși? 

Pe Roxana (Roxyyyy-bănuiesc că la ea te referi) DA, am avut ocazia să o cunosc! De mai multe ori chiar... 

Doar că nu când mi-am dorit eu...mi-a zis prima oară să ne vedem următoarea zi, apoi că nu poate la ora la care doream eu și dacă nu vreau în alt interval orar... doar că mie nu prea îmi convine să-mi facă altcineva programul...ori ne vedem când pot și mai ales când vreau eu, ori mă reorientez. 

Ocazie să o cunosc am avut, și cu siguranță voi avea și pe viitor, doar că nu-mi mai doresc eu :) 

Alte întrebări??

Nelămuriri??

Nu-ți mai face idei pripite bazate (doar) din ceea ce citești pe forum...foarte multe lucruri nu stau chiar așa cum par :) 

Postat

22leon, on 28 Jul 2020 - 12:57 AM, said:snapback.png

Ok, ție iți c-am place sa fi ironic  (chiar daca in modul *discret* sau așa consideri tu   :no2

Uneori... Nu mereu. 

Destul de des .

Deci la faza cu Pm banui ca faci referire la mine ,referitor la programarea mea cu Beatrice prin Pm.,asta  ptr.ca ai menționat-o si acolo.

Nu, chiar nu! (adică nu făceam referire la tine) 

Am scris treaba asta, pentru că în general nu sunt de acord cu astfel de metode...și chiar îi spusesem treaba asta cu multă vreme înainte:

https://nimfomane.co...ibiu/?p=5803159

Tot pe acelasi topic ai primit si raspunsul ei.

Sa lamurim situatia , Beatrice are un stil mai aparte ,adica ii place sa stie cu cine se intalneste, așa ca asta era varianta ce mai directa , adica ea avea o idee cu cine ai de-a face, eu la fel (asa cum am citit eu recenzii despre ea sau scrise de ea). A fost prima si singura programare prin Pm . A fost ceva de genul Da sau Nu.

Nu cred că este ceva de lămurit... Cel puțin nu cu mine. 

Eu cred...doar cred!!...că tu (ca și individ care folosești forumul ăsta minunat,) te poți documenta despre (aproape) oricare fătucă care are topic deschis, fără ca să fie nevoie să îi specifici treaba asta în PM. 

De acord ,dar vazand ca prefera modalitatea asta a fost mai simplu și direct.

Este părerea mea, nu trebuie să fii de acord cu mine  :) 

Nu sunt! :)

In rest prefer intalniri de genul - *Am vazut anuntul tau de pe publi * . Stii ce distractiv este cand unele fete in povestesc despre forum și ce bine ar fi sa-l citesti ca sa nu ai *evenimente* neplacute ? 

Cum și în ce fel preferi tu întâlnirile cu fătucile ce-ți oferă cele mai fierbinți plăceri trupești, chiar nu-i treaba mea! 

Fiecare este liber să facă ce și cum crede el că îi este mai benefic. 

Eu nu sunt adeptul programărilor în PM. Am spus de foarte multe ori lucrul ăsta și am și explicat (dpmdv bineînțeles) de ce. 

Despre ce vorbesc fetele despre forum... I could write (at least) a book!  :laugh2 

Acum vrei sa discutam cum ar fi fost raspunsul ptr.tine ? Sau cum a fost ? ( vrei sa consideram ca Beatrice are multa intelegere si raspunsul ptr.tine a fost diplomatic? 

DA!!!!! 

Te rog din adâncul suflețelului meu! 

Spune-mi tu te rog frumos, ce răspuns (crezi tu) aș fi primit???  :) 

Exact pe care l-ai primit 

https://nimfomane.com/forum/topic/160044-beatrice-dream-girl-intro-scurta-vizita-in-timisoara/?p=6276142

Am observat ca de multe ori iti place sa agiti spiritele bagand *bațul prim gard*   :rax2  Dar fara gard ce te faci? Ramai neprogramat   :laugh2

Ești liber să gandesti și să crezi absolut orice-ți trece ție prin cap! (despre mine și nu numai...) 

Să știi de la mine...unde mi-am pus eu în cap...și mi-am dorit cu adevărat...Totdeauna am ajuns! 

Excepții sunt cazurile când am fost prin alte orașe și am stat 1-2 zile, dar chiar și așa...tot am cam ajuns la (aproape) toate la care mi-am dorit. 

Și NU m-am programat prin PM  :) 

Pai nu aveai atunci PM  :)

ps. nu-mi place fotbalul italian , va bate PSG sau Bayern de va aduna   :laugh2 (preferinte personale)

Nici mie nu-mi place fotbalul italian!!

Sunt fan Barcelona!!!

Dar îmi place cum gândești și mai ales spiritul tău  :laugh2 

Mai rau  :laugh2

In rest cred cred ca te reveri la vizita pe care a avut-o ccfdting a avut-o la Roxana , unde a avut ocazia sa cunoasca si vecini.

Tu  ai avut ocazia sa o cunosti pe Roxana ? (de vecini ce sa mai vorbesc )  :laugh2  Așa ca aici il las sa se descurce   :laugh2

Nici măcar aici n-ai banghit-o! 

Când am scris chestia cu vecinii, mi-am amintit de:

"- Locatia si informatii despre locatie , eventual si cu cine mai sta in apartament/vila (2-3 impresii despre vecini sunt oricând binevenite)

https://nimfomane.co...-ani/?p=5927336

M-am gândit la faptul că în momentul în care scrisesem eu, fătuca nu avea (încă) recenzie - de acolo faza cu vecinii...locația...

Pricepuși? 

Eu am crezut ca faci referire la situații mai recente ,dar daca tu te referi la situatii mai vechi asta ma depaseste,neinteresandu-ma ce s-a intamplat acum 1 an

Pe Roxana (Roxyyyy-bănuiesc că la ea te referi) DA, am avut ocazia să o cunosc! De mai multe ori chiar... 

Doar că nu când mi-am dorit eu...mi-a zis prima oară să ne vedem următoarea zi, apoi că nu poate la ora la care doream eu și dacă nu vreau în alt interval orar... doar că mie nu prea îmi convine să-mi facă altcineva programul...ori ne vedem când pot și mai ales când vreau eu, ori mă reorientez. 

Ocazie să o cunosc am avut, și cu siguranță voi avea și pe viitor, doar că nu-mi mai doresc eu  :) 

Nu ai avut ocazia sa o cunosti , Roxyyy a incercat sa fie diplomata de fiecare data . 

”Roxyyy - la ea am avut 3 tentative. Una când era la început de carieră în frumosul nostru oraș de pe malul Begăi și avea o singură recenzie și încă 2 pe parcurs...

Dacă prima oară am sunat-o după 00:00 noaptea și oarecum pot pricepe că la ora aia nu dorea să primească persoane dubioase (așa ca mine), celelalte mi-a scris în mesaj că doar următoarea zi dacă (mai) doresc ne putem vedea.
NU merge așa!! De pe'o zi pe alta mie îmi dispare cheful.
+ că, după fluxul mare de recenzii pozitive...în urma cărora fătuca și-a scăldat ochișorii ei frumoși citindu-i în nenumărate rânduri pe Caragiale, Eminescu și observând cum zburdă stolul de vulturi...era foarte complicat pentru mine să mă prezint la ea. Eu nu merg cu cadouri, băuturi sau parfumuri scumpe și nici ciubuce nu las!!
Oricum am tăiat-o de pe listă pe fătucă, nu-mi mai pare rău acuma  :)”

https://nimfomane.com/forum/topic/160876-delia-0720-248-992/?p=6264793

Poate a mai citit si ea forumul  :)

Alte întrebări??

Nelămuriri??

Referitor la tine? Nu prea  :)

Nu-ți mai face idei pripite bazate (doar) din ceea ce citești pe forum...foarte multe lucruri nu stau chiar așa cum par  :)

Nu era vorba doar de forum .

In fine,noi avem destule puncte de vedere diferite de intelegere și abordare a unor situații .

O zi buna!

• rep_up.png
  •  
  • rep_down.png
  •  
  • 0
  • Like 1
Postat

In fine,noi avem destule puncte de vedere diferite de intelegere și abordare a unor situații .

O zi buna!

• Like 2
Vizitator ccfdtig
Postat

O zi buna!

Diferenta sta in bulangeala...

Esti sau nu bulangiu. :laugh2

Postat

Diferenta sta in bulangeala...

Esti sau nu bulangiu. :laugh2

Depinde cu cine  :laugh2

• Like 1
Postat

Nu știu exact cum ai făcut tu citarea, trebuie să iau la mână fiecare răspuns al tău în parte. 

"Destul de des ." 

Asta este părerea ta...ține de percepțiile fiecăruia'n parte. Ceva ce pentru tine (poate) este des, pentru mine poate fi rar. Valabilă și viceversa. 

"Tot pe acelasi topic ai primit si raspunsul ei." 

Știu. I-am și mulțumit fetei pentru bunăvoință și amabilitatea de a-mi răspunde. 

"De acord ,dar vazand ca prefera modalitatea asta a fost mai simplu și direct." 

Este o metodă cu care eu nu rezonez și nu văd nimic aiurea în faptul că îmi exprim punctul meu de vedere. 

Dar îți mai repet, chiar nu era niciun apropo la tine! 

"Nu sunt!  :)" 

Cum am zis deja...nici nu trebuie. D'aia suntem diferiți! În anumite privințe cel puțin :) 

"Exact pe care l-ai primit 

https://nimfomane.co...oara/?p=6276142

Păi și care-i problema? 

"Pai nu aveai atunci PM   :)" 

Asta-i tot ce ai priceput tu? :) 

"Mai rau   :laugh2" 

Pentru cine? 

"Eu am crezut ca faci referire la situații mai recente ,dar daca tu te referi la situatii mai vechi asta ma depaseste,neinteresandu-ma ce s-a intamplat acum 1 an" 

Păi da, chiar făceam referire la cu totul altceva. 

Și iarăși mă repet, Nu făceam în niciun caz referire la tine cu absolut nimic! Dar observ că ai fost (uMpicuț) afectat de cele scrise de mine și nu am înțeles exact din ce cauză. 

"Nu ai avut ocazia sa o cunosti , Roxyyy a incercat sa fie diplomata de fiecare data ." 

Nu știu ce înțelegi tu prin ocazie. 

Îți voi da un exemplu din fotbal. 

Ocazii de-a lungul meciului poți fi foarte multe...asta nu înseamnă automat că se va și marca! 

Poate a mai citit si ea forumul   :)"

Așa, și? :) 

Explică-mi și mie te rog cum se face o asociere dintr-un mesaj sau apel în care cineva solicită o programare și ceea ce scrie un user pe forumul ăsta minunat.

Oricum nu am de gând să mai ajung vreodată la ea...dar doar ca fapt divers :) 

22leon, on 28 Jul 2020 - 12:57 AM, said:snapback.png

Alte întrebări??

Nelămuriri??

Referitor la tine? Nu prea   :)

Foarte bine! 

Nu-ți mai face idei pripite bazate (doar) din ceea ce citești pe forum...foarte multe lucruri nu stau chiar așa cum par   :)

Nu era vorba doar de forum .

În cazul ăsta...mi se pare foarte aiurea și chiar de'ampulea!!! 

Sper să NU fie nevoie să-ți explic de ce! 

Așa este. Cred că fiecare individ în parte are puncte de vedere (oarecum) diferite precum și moduri diferite de abordare a anumitor situații. 

O zi buna!

Mulțumesc! 

La fel și ție  :) 

Încep să mă obosească astfel de polemici inutile!

Crede-mă, nu am absolut nimic cu tine și nu bătusem vreun apropo la tine!!

Dacă aveam ceva de zis la adresa ta, ori te citam și îți scriam direct, ori facem în așa fel încât să nu ai nici măcar un dubiu că mă refer la tine.

Să fii sănătos! 

• Like 1
Postat

Încep să mă obosească astfel de polemici inutile!

Crede-mă, nu am absolut nimic cu tine și nu bătusem vreun apropo la tine!!

Dacă aveam ceva de zis la adresa ta, ori te citam și îți scriam direct, ori facem în așa fel încât să nu ai nici măcar un dubiu că mă refer la tine.

Să fii sănătos! 

Ok,prefer varianta asta !

Intalniri cat mai reușite !

• Like 2
Vizitator ga971774
Postat

Ați fost careva la Briana? Cum e de când face protejat totul? Mă tot gândesc să îi împing o vizită dacă s-a mai liniștit treaba :)))

Postat

Ați fost careva la Briana? Cum e de când face protejat totul? Mă tot gândesc să îi împing o vizită dacă s-a mai liniștit treaba :)))

Eu zic să te gândești foarte bine! :)) 

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Poate faci o vizita și ne spui cum este 🙂😉

Vizitator ga971774
Postat

Eu zic să te gândești foarte bine! :))

Nu arunc cu diamante :)))
  • Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...