Girlsexy99 Reputație: 7788 Postat Iunie 25, 2023 Telefon: 0772056560 Oras:București Disponibila Telefon: 0772056560 Oras:București Disponibila Partajează Postat Iunie 25, 2023 1 oră în urmă, AlexaNdrA1q a spus: Noi nu le gândim ci le facem..fiecare în patul ei 😉 Diseară la 12 noaptea pe mall ul Begai suntem 😂😂 Vreau sa mi găsesc sortitul 😂 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 25, 2023 Partajează Postat Iunie 25, 2023 Acum 12 minute, Girlsexy99 a spus: Diseară la 12 noaptea pe mall ul Begai suntem 😂😂 Vreau sa mi găsesc sortitul 😂 Adio trenulețul meu 😅și asa nu aveau loc la dormitor Link spre comentariu
Girlsexy99 Reputație: 7788 Postat Iunie 25, 2023 Telefon: 0772056560 Oras:București Disponibila Telefon: 0772056560 Oras:București Disponibila Partajează Postat Iunie 25, 2023 Chiar acum, AlexaNdrA1q a spus: Adio trenulețul meu 😅și asa nu aveau loc la dormitor Lasa nenorocito vizitam malul Begai poate ma marit te chem la nunta 😍😱😱 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 25, 2023 Partajează Postat Iunie 25, 2023 Acum 3 minute, Girlsexy99 a spus: Lasa nenorocito vizitam malul Begai poate ma marit te chem la nunta 😍😱😱 Termina trb și hai 😅ma duc sa caut și eu pe cineva pe la mal.. Link spre comentariu
Cozonac_7 Reputație: 699 Postat Iunie 25, 2023 Oras:frumosul oras de pe malul Begai Oras:frumosul oras de pe malul Begai Partajează Postat Iunie 25, 2023 20 hours ago, AlexaNdrA1q said: @Cozonac_7 ce faci!? Lucruri bune, doar lucruri bune 😇 10 hours ago, Emilia23 said: Are telefonul pe balcon,revine luni Suna-ma Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 25, 2023 Partajează Postat Iunie 25, 2023 Acum 1 minut, Cozonac_7 a spus: Lucruri bune, doar lucruri bune 😇 Suna-ma Pe fix sau prin satelit...!? 😅 cât de bune!?? Eu fac numai prostii 😁😅 am zis hai ca și asa nu am dormitor la tren..iau pe următorul.. verific acum..următorul nu are deloc vagoane tip dormitor 😂😂ehh.. Link spre comentariu
Cozonac_7 Reputație: 699 Postat Iunie 25, 2023 Oras:frumosul oras de pe malul Begai Oras:frumosul oras de pe malul Begai Partajează Postat Iunie 25, 2023 2 minutes ago, AlexaNdrA1q said: Pe fix sau prin satelit...!? 😅 cât de bune!?? Eu fac numai prostii 😁😅 am zis hai ca și asa nu am dormitor la tren..iau pe următorul.. verific acum..următorul nu are deloc vagoane tip dormitor 😂😂ehh.. Cele mai bune! Da' unde te grabesti sa pleci din frumosul nostru oras de pe malul Begai? Stii cat de aglomerat e in Bucuresti? Sa nu mai zic ca daca vrei sa te dai cu barca in Herastrau trebuie sa pedalezi tu...aici te costa 1 leu biletul Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 25, 2023 Partajează Postat Iunie 25, 2023 Acum 1 minut, Cozonac_7 a spus: Cele mai bune! Da' unde te grabesti sa pleci din frumosul nostru oras de pe malul Begai? Stii cat de aglomerat e in Bucuresti? Sa nu mai zic ca daca vrei sa te dai cu barca in Herastrau trebuie sa pedalezi tu...aici te costa 1 leu biletul Cu cine sa ma plimb mai.. ca nu am cu cine...☹️☹️ știu ca e 1leu stația.. tocmai ca îmi lipsește aglomerația și agitația din Buc .. 💔💔 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 25, 2023 Partajează Postat Iunie 25, 2023 Acum 3 minute, Cozonac_7 a spus: Cele mai bune! Da' unde te grabesti sa pleci din frumosul nostru oras de pe malul Begai? Stii cat de aglomerat e in Bucuresti? Sa nu mai zic ca daca vrei sa te dai cu barca in Herastrau trebuie sa pedalezi tu...aici te costa 1 leu biletul Eu care am trăit doar în Buc.. sunt sătulă de barca din herăstrău și din Cișmigiu...mai nou am in plan și chiar nu am fost de 2 ani la parcul Comana de pe lângă București.. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 25, 2023 Partajează Postat Iunie 25, 2023 Acum 4 minute, Cozonac_7 a spus: Cele mai bune! Da' unde te grabesti sa pleci din frumosul nostru oras de pe malul Begai? Stii cat de aglomerat e in Bucuresti? Sa nu mai zic ca daca vrei sa te dai cu barca in Herastrau trebuie sa pedalezi tu...aici te costa 1 leu biletul Ma scoți tu la o stație pe apa!? Ca acum ma îmbrac și ies Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 25, 2023 Partajează Postat Iunie 25, 2023 Acum 58 minute, Girlsexy99 a spus: Diseară la 12 noaptea pe mall ul Begai suntem 😂😂 Vreau sa mi găsesc sortitul 😂 spune pe care mal al Begăi ! vin in chip de broască.Daca mă săruți voi fi prințul tau 😸🥳 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 25, 2023 Partajează Postat Iunie 25, 2023 Acum 1 minut, Decius a spus: spune pe care mal al Begăi ! vin in chip de broască.Daca mă săruți voi fi prințul tau 😸🥳 Dacă ești blond cu ochii verzi nu mai contează malul..te găsește ea pe oricare mal :)) Link spre comentariu
Girlsexy99 Reputație: 7788 Postat Iunie 25, 2023 Telefon: 0772056560 Oras:București Disponibila Telefon: 0772056560 Oras:București Disponibila Partajează Postat Iunie 25, 2023 Acum 27 minute, Decius a spus: spune pe care mal al Begăi ! vin in chip de broască.Daca mă săruți voi fi prințul tau 😸🥳 Nu o sa existe vrodata omul sa ma fraierească sa ma mărit 😇😅😅 Link spre comentariu
Umbre Reputație: 215 Postat Iunie 25, 2023 Oras:Sin City Oras:Sin City Partajează Postat Iunie 25, 2023 50 minutes ago, Cozonac_7 said: Lucruri bune, doar lucruri bune 😇 Suna-ma Lasa-mi numarul ca te sun eu Sa vezi ce discutii interesante o sa avem Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 25, 2023 Partajează Postat Iunie 25, 2023 Acum 3 minute, Umbre a spus: Lasa-mi numarul ca te sun eu Sa vezi ce discutii interesante o sa avem Vreau și eu Link spre comentariu
Umbre Reputație: 215 Postat Iunie 25, 2023 Oras:Sin City Oras:Sin City Partajează Postat Iunie 25, 2023 3 minutes ago, AlexaNdrA1q said: Vreau și eu Numarul lui Cozonac sau pe al meu? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 25, 2023 Partajează Postat Iunie 25, 2023 Acum 2 minute, Umbre a spus: Numarul lui Cozonac sau pe al meu? La Amândoi:) Link spre comentariu
Cozonac_7 Reputație: 699 Postat Iunie 25, 2023 Oras:frumosul oras de pe malul Begai Oras:frumosul oras de pe malul Begai Partajează Postat Iunie 25, 2023 8 minutes ago, Umbre said: Lasa-mi numarul ca te sun eu Sa vezi ce discutii interesante o sa avem Pai suna-ma sunt convins ca ai minute 5 minutes ago, AlexaNdrA1q said: Vreau și eu Toate vreti... Mai ramai pe aici, E frumos. Cu cat petreci mai mult timp cu atat O sa ti placa mai mult! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 25, 2023 Partajează Postat Iunie 25, 2023 Acum 2 minute, Cozonac_7 a spus: Pai suna-ma sunt convins ca ai minute Toate vreti... Mai ramai pe aici, E frumos. Cu cat petreci mai mult timp cu atat O sa ti placa mai mult! Nu am stare ca nu am ce sa fac.. sa ies într una pe afr singura ..e monotonie.. sa lucrez sa stau între 4 pereți.. e monotonie.. eu nu ma pot adapta asa. Munca centru somn .. Link spre comentariu
Cozonac_7 Reputație: 699 Postat Iunie 25, 2023 Oras:frumosul oras de pe malul Begai Oras:frumosul oras de pe malul Begai Partajează Postat Iunie 25, 2023 54 minutes ago, AlexaNdrA1q said: Ma scoți tu la o stație pe apa!? Ca acum ma îmbrac și ies Iti iei rochita? Sa stiu! Link spre comentariu
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Iunie 25, 2023 Partajează Postat Iunie 25, 2023 Acum 3 minute, Cozonac_7 a spus: Iti iei rochita? Sa stiu! Vrei s-o plimbi la drum de seara?! 😉 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 25, 2023 Partajează Postat Iunie 25, 2023 Acum 6 minute, Cozonac_7 a spus: Iti iei rochita? Sa stiu! De mireasa!? 🤭🤣zic ca nu e ok..sânziene.. iele..râu.. 12noaptea ..mai tu vrei sa murim!? Link spre comentariu
Cozonac_7 Reputație: 699 Postat Iunie 25, 2023 Oras:frumosul oras de pe malul Begai Oras:frumosul oras de pe malul Begai Partajează Postat Iunie 25, 2023 3 minutes ago, scorpion1970 said: Vrei s-o plimbi la drum de seara?! 😉 Nu doar atat...ii soptesc usurel la ureche tot ce-si doreste sa auda 2 minutes ago, AlexaNdrA1q said: De mireasa!? 🤭🤣zic ca nu e ok..sânziene.. iele..râu.. 12noaptea ..mai tu vrei sa murim!? Sanzienele au fost ieri seara...daca e sa murim, o sa fie ca-n cele Mai frumoase pelicule de amor 🥰 Totusi n-as vrea rochie de mireasa...stiu cum star treaba cu ele. Tu vrei sa ma prostesti 🥲 Link spre comentariu
Umbre Reputație: 215 Postat Iunie 25, 2023 Oras:Sin City Oras:Sin City Partajează Postat Iunie 25, 2023 Astia ma "old school" asa ca mine, mai tinet minte emisiunea aia "Din Dragoste" cu Mircea Radu? Jur ca asa ma simt eu cand citesc pe aici... De parca m-ar obliga cineva sa ma uit la emisiunea aia Pe scurt.... Noaptea ratiunii... Si hai sa dam frau liber sentimentelor "pure", "sincere", "inaltatoare" si "adevarate" PS: Eu ma duc sa ma culc, ca m-au obosit deja prea tare "romanticismele" astea de aici Apropo.. Casa de piatra! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 25, 2023 Partajează Postat Iunie 25, 2023 O terasa ceva deschis acum!? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum