Sari la conținut

Adevărul adevărat!

Vizitator ccfdtig

Postări Recomandate

• Oras:frumosul oras de pe malul Begai
6 minutes ago, Umbre said:

Astia ma "old school" asa ca mine, mai tinet minte emisiunea aia "Din Dragoste" cu Mircea Radu? :D Jur ca asa ma simt eu cand citesc pe aici... De parca m-ar obliga cineva sa ma uit la emisiunea aia :D :P

Pe scurt.... Noaptea ratiunii... Si hai sa dam frau liber sentimentelor "pure", "sincere", "inaltatoare" si "adevarate" ;)

PS: Eu ma duc sa ma culc, ca m-au obosit deja prea tare "romanticismele" astea de aici :P

Apropo.. Casa de piatra! :P:P:P

Știm toți că ai o inimă care se înmoaie repede, indiferent cât de dur îți dorești tu să pari.

Apropo... dacă îți zic că am apărut pe fundal la emisiunea cu pricina când a fost caravana dragostei în frumosul nostru oraș de pe malul Begăi, o să crezi că e motiv de laudă...dar eram cu un caiet mecanic în mână și mergeam la ore...filmarea m-a prins undeva pe la punctele cardinale. Nici măcar nu m-am văzut la televizor... 😇

7 minutes ago, AlexaNdrA1q said:

O terasa ceva deschis acum!? 

Știu eu o cârciumă... :)

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0
Acum 5 minute, Umbre a spus:

Ok… Casa de piatra! Bafta si noroc in viata! Sa se pupe mirii! Si ce se mai zice la ocazii din astea…..

Ca pe mine m-a luat somnul deja….. 😋

Vise plăcute! 

Link spre comentariu
  • Telefon: 0799538781
  • Oras:Craiova
  • Disponibila
  • Telefon: 0799538781
  • Oras:Craiova
  • Disponibila
Acum 12 minute, Girlsexy99 a spus:

Cunoaște cineva o terasa la ora asta deschisă in TM ?

Scrie pe google pub sau restaurant și îți apar cele mai apropiate și scrie și programul😘

• Mersi 1
Link spre comentariu
  • Telefon: 0772056560
  • Oras:București
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 32 minute, farafiltre a spus:

In Unirii nu mai e deschis nimic dupa miezul noptii?🤔

Celentano, ar fi o solutie de avarie...

Am mâncat aseară de la ei , cea mai proasta pitzza pe care am mâncat o vrodata …🥹

• Haha 1
  • Trist 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Republica Timisoara
1 oră în urmă, Girlsexy99 a spus:

Am mâncat aseară de la ei , cea mai proasta pitzza pe care am mâncat o vrodata …🥹

Cred!🥲

Aia de la napoleon o bate la curu gol (in sesul rau), in caz ca vei avea curiozitatea s o incerci ...vreodata. Data viitoare incearca de la "napoletana",ii decenta si destul de aproape. In cealalta parte de oras aveai mai multe alegeri de facut (tot decente, top nu stiu sa existe), dar nu cred sa faca livrari "afara" din oras😁

Am spus solutie de criza, in caz ca vrei neaparat sa iesi la aer si sa bei ceva...atat.💁🏽‍♂️

• Mersi 1

dag dal gas!

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 44 minute, farafiltre a spus:

Cred!🥲

Aia de la napoleon o bate la curu gol (in sesul rau), in caz ca vei avea curiozitatea s o incerci ...vreodata. Data viitoare incearca de la "napoletana",ii decenta si destul de aproape. In cealalta parte de oras aveai mai multe alegeri de facut (tot decente, top nu stiu sa existe), dar nu cred sa faca livrari "afara" din oras😁

Am spus solutie de criza, in caz ca vrei neaparat sa iesi la aer si sa bei ceva...atat.💁🏽‍♂️

Am mâncat MEC ! Am cumpărat MEC de 3 mil , mie când îmi e foame cumpăr frate 😂😂😂

Link spre comentariu
Vizitator unsuflet
Reputație: 0
Acum 5 ore, manutm a spus:

Pe mine era cat pe ce sa ma calce caravana aia. A franat in ultima clipa. 

Normal, se uitau dupa Cozo 🤣🤣🤣.

Link spre comentariu
  • Membru Premium
Acum 23 minute, Raymondredd a spus:

*Va spun in alta zi despre ea ca..mai vreau sa merg si sa am loc.

Cred ca s a mai discutat despre ea, daca i cine presupun...ai avut de a "face" si cu colega ei mai curvy?

dag dal gas!

Link spre comentariu
  • Membru Premium
Acum 28 minute, aida25 a spus:

😅🙈🙈”Zgârcit “🫣Nu cred asta ,doar ca din punctul meu de vedere ,cine este interesat de mai multe detalii, ma poate întreba direct pe mine 🙈(părerea mea ).

Ce a scris el acolo (in doua confruntari directe pe care le a avut cu tine🙂), a sunat mai mult a lauda.

A fost prea clara directia in care a vrut "sa ajute", a sunat mai mult a spot publicitar decat a recenzie. Cu interventia pe care ai avut o acum, m ai pus pe ganduri ca v ati inteles...(si) despre ce sa scrie, si ce nu (nu ca m ar deranja in vreun fel, ii doar o presupunere, posibil gresita).

(ca sa apara un raspuns de la tine, e nevoie de foarte mult calm...o faci in "rate",nici vorba sa fi la fel de atenta si disponibila cum esti AICI🙂)

• Like 1

dag dal gas!

Link spre comentariu
  • Membru Premium
Acum 15 minute, Cozonac_7 a spus:

Am vb eu cu ea... și am primit un jet de Nici la spălătoriile cu fise nu găsești 

😁😆Idem!

In afara ca era un ecou de n am priceput nimic (poate era asezata pe tron, cu usa inchisa), nici nu mi am dat seama daca s a intrerupt sau mi a inchis. Ca sa descoper misterul i am trimis sms...dar cred ca si a dat seama ca s paduchios, n a mai venit nici un raspuns😌

Deja oferta de 15 min si provenienta trebuiau sa ma puna in garda, da pl, ca eu batman🤬

dag dal gas!

Link spre comentariu
4 minutes ago, farafiltre said:

Deja oferta de 15 min si provenienta trebuiau sa ma puna in garda, da pl, ca eu batman🤬

Aia cu proveniența nu mi-a plăcut cum ai dat-o :) dar îți înțeleg supărarea.

Fata aia drăguță de pe Publi pare mai drăgăstoasă...poate merită să-ți lepezi costumul de super-erou în brațele ei 

• Haha 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
Acum 7 minute, Cozonac_7 a spus:

Aia cu proveniența nu mi-a plăcut cum ai dat-o :) dar îți înțeleg supărarea.

Fata aia drăguță de pe Publi pare mai drăgăstoasă...poate merită să-ți lepezi costumul de super-erou în brațele ei 

Dadada,  ca mie mi a placut cand mi o ajuns capota de la bragadiru...ca am dus o la gunoi si am indreptat o pe a mea😁

De cute zici sau de barbie?

dag dal gas!

Link spre comentariu

4 minutes ago, farafiltre said:

Dadada,  ca mie mi a placut cand mi o ajuns capota de la bragadiru...ca am dus o la gunoi si am indreptat o pe a mea😁

De cute zici sau de barbie?

De cute. Ai și o confirmare

Mai târziu o să trimit niște mesaje... că am văzut vreo 2-3 anunțuri interesante. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...