Sari la conținut

Adevărul adevărat!

Vizitator ccfdtig

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi
Postat
Acum 3 minute, danp123 a spus:

Exact! De EA ziceam.

Acum 16 minute, geo20 a spus:

La Lancelot-ul meu a trecut testul și nu este scurt deloc🤣🤣 Este la început, dar se străduie să învețe și eu apreciez asta! Mie mi-a plăcut, ce să fac!😇

Aici ar fi mai mult de discutat....

Eu în cele mai multe cazuri sunt destul de rece și distant là prima întâlnire cu o fătucă. Nu mă prezint cu userul de pe forumul ăsta minunat, nu îmi exprim preferințele și Nici nu am vreo cerință sofisticată. Pur și simplu las lucrurile să decurgă de la sine, să văd de ce este Ea în stare. N-am fost impresionat la niciun aspect în ce-o privește 😕

• Like 1

I prefer blondes!

(Începând de astăzi, în cazul în care Nu sunt mulțumit de serviciile oferite, îmi rezerv dreptul să achit atât cât consider eu)

• Oras:Timișoara
Postat
Acum 1 minut, Cozonac77 a spus:

Exact! De EA ziceam.

Aici ar fi mai mult de discutat....

Eu în cele mai multe cazuri sunt destul de rece și distant là prima întâlnire cu o fătucă. Nu mă prezint cu userul de pe forumul ăsta minunat, nu îmi exprim preferințele și Nici nu am vreo cerință sofisticată. Pur și simplu las lucrurile să decurgă de la sine, să văd de ce este Ea în stare. N-am fost impresionat la niciun aspect în ce-o privește 😕

Nici eu nu mă prezint cu userul de pe forum, nu am făcut-o niciodată, doar că am alt stil de abordare și scot maxim ce pot, plus că merg de obicei dimineața și sub o oră nu stau, iar dacă îmi place revin cu orele la câte unele. Timpul iarăși contează foarte mult, cu răbdare și timp nu există să nu fie fericite ambele părți, iar atunci revederea este și mai ok!😊

• Membru Premium
Postat
Acum 5 minute, geo20 a spus:

Nici eu nu mă prezint cu userul de pe forum, nu am făcut-o niciodată, doar că am alt stil de abordare și scot maxim ce pot, plus că merg de obicei dimineața și sub o oră nu stau, iar dacă îmi place revin cu orele la câte unele. Timpul iarăși contează foarte mult, cu răbdare și timp nu există să nu fie fericite ambele părți, iar atunci revederea este și mai ok!😊

Eu timp nu cumpăr și răbdare nu (prea) am 🥲

I prefer blondes!

(Începând de astăzi, în cazul în care Nu sunt mulțumit de serviciile oferite, îmi rezerv dreptul să achit atât cât consider eu)

• Oras:Romania
Postat
Acum 32 minute, danp123 a spus:

Kelly era no 1 clar.

Fata asta era cam antisexy așa, genul mai tocilară. Parcă avea și ochelari în film,deși nu prezenta sloboz pe lentilă. 

Și sora lu' Brendăn era de dat.

Tori Spelling avea ochii ăia mari și bulbucați..plm..și știi de ce?

CA SĂ ȚI-O VĂD MAI BINE!🤣🤣

P.S.Am văzut și eu niște episoade acolo,nu eram șeful fan-clubului!

Postat
Acum 5 minute, Cozonac77 a spus:

Eu timp nu cumpăr și răbdare nu (prea) am 🥲

Chestia cu timpul este relativă, până bei și fumezi o țigară, apoi dușul, oricât te-ai grabi îți ocupă 15 minute, apoi în cele 15 ramase ce naiba mai poți să faci, mai ales când mie îmi place mult să fac normal! Același timp pierdut îl cumperi indiferent decât alegi să stai, dar cel mai important este să fie plăcut și să nu regreți după!

• Like 1
Postat
Acum 9 minute, alexxxis21 a spus:

Kelly era no 1 clar.

Fata asta era cam antisexy așa, genul mai tocilară. Parcă avea și ochelari în film,deși nu prezenta sloboz pe lentilă. 

Și sora lu' Brendăn era de dat.

Tori Spelling avea ochii ăia mari și bulbucați..plm..și știi de ce?

CA SĂ ȚI-O VĂD MAI BINE!🤣🤣

P.S.Am văzut și eu niște episoade acolo,nu eram șeful fan-clubului!

Numai la Kelly îți stă capul, ceapa ta!🤣🤣

• Haha 1
Postat
Acum 4 minute, geo20 a spus:

Numai la Kelly îți stă capul, ceapa ta!🤣🤣

Acum am văzut..Tiffany Amber Thiesse..pfaa ce bună era și aia.

Dan,eu cred că se referă la Gabtielle Carteris,Cozo..nu la Marchette asta.

• Oras:Timisoara
Postat
Acum 3 ore, geo20 a spus:

Care draci moare?? Cred că confunzi cu Melrose Place, parcă în ăla murea cineva, ăsta a mers după!🤣🤣🤣 Și apropo, Yasmina seamănă cu Xena Prințesa Razboinica, mai ales că a avut curajul să se i-a la luptă cu @tomson🤣🤣🤣

ce sa aiba printesa de catifea cu warrior princess , ii mai trebuie cateva perechi de koae ca sa ajunga acolo

Dar eu o prefer asa , imi plac si astea delicate

• Membru Premium
Postat
Acum 6 minute, alexxxis21 a spus:

Acum am văzut..Tiffany Amber Thiesse..pfaa ce bună era și aia.

Dan,eu cred că se referă la Gabtielle Carteris,Cozo..nu la Marchette asta.

Fix despre Marchette aia ziceam. De EA mi-a plăcut mie. E singura care moare în serial. Nevasta lu' Dylan, o chema Antonia dar Toni îi ziceau.

De Kelly nu mi-a plăcut că era cam amețită de cap, habar nu avea ce voia și mă enerva. Brenda era brunetă. Donna era urâtă. Andreea era aia tocilară... Și Tiffany Amber Thiesse avea țâțele prea mari pentru gusturile mele.

Singura de care mi-a plăcut mie, a murit... PLM de serial 🥺

I prefer blondes!

Postat
Acum 9 minute, tomson a spus:

ce sa aiba printesa de catifea cu warrior princess , ii mai trebuie cateva perechi de koae ca sa ajunga acolo

Dar eu o prefer asa , imi plac si astea delicate

Credeam că tu pricepi glumele, dar....

Postat

Ok..am înțeles..dar tipa aia înseamnă c-a fost foarte puțin prezenta..nu mi-o amintesc. 

Da,da ce bună era Tiffany..naspeta de la sânii ăia mari..inteleg🤣🤣

Ce-ar fi mers la 15 ani un threesome cu ea și cu Kelly🤣

• Haha 1
Postat
Acum 7 minute, Cozonac77 a spus:

Fix despre Marchette aia ziceam. De EA mi-a plăcut mie. E singura care moare în serial. Nevasta lu' Dylan, o chema Antonia dar Toni îi ziceau.

De Kelly nu mi-a plăcut că era cam amețită de cap, habar nu avea ce voia și mă enerva. Brenda era brunetă. Donna era urâtă. Andreea era aia tocilară... Și Tiffany Amber Thiesse avea țâțele prea mari pentru gusturile mele.

Spune așa, a murit actrița, nu personajul din film! Și Brenda a avut cancer la san, dar l-a descoperit la timp. Bine, nici nu prea am urmărit eu tare serialul, doar așa sporadic, mai mult pentru Kelly!🤣

• Haha 1
Postat
Acum 10 minute, Cozonac77 a spus:

Acum am înțeles..Donna avea ochii ăia mari de la SEX ORBITAL,dacă știi bancul.🤣🤣

• Membru Premium
Postat
Acum 5 minute, geo20 a spus:

Spune așa, a murit actrița, nu personajul din film!

Păi e Fix invers :)

Moare personajul din serial. Actrița încă E bine sănătoasă, n-ai văzut pozele de pe Instagram din linkul lăsat de @danp123

Eu eram pișpiric pe vremea când era serialul ăsta là TV, dar îmi aduc aminte binișor. Nu-mi dau seama dacă am deficiențe în exprimare sau fiecare de aici înțelege ce vrea... 🥲

• Like 2

I prefer blondes!

• Membru Premium
Postat
3 minutes ago, geo20 said:

Spune așa, a murit actrița, nu personajul din film! 

...................................

TOCMAI ca personajul din film a murit! Actrita traieste si acum... in opinia mea chiar arata mai bine decat la tinerete, desi se apropie de 50 de ani

• Like 1
  • Mersi 1
  • Membru Premium
Postat
Acum 1 minut, danp123 a spus:

TOCMAI ca personajul din film a murit! Actrita traieste si acum... in opinia mea chiar arata mai bine decat la tinerete, desi se apropie de 50 de ani

Cred că a depășit borna de 50.... Dar nu asta contează. Dacă măcar o persoană a înțeles ce am scris, înseamnă că nu-s (chiar) nebun. 

Noi 2 avem același etalon aici...o fi ăsta motivul? :)

• Like 1

I prefer blondes!

Postat
Acum 2 minute, danp123 a spus:

Nu m-am uitat bine, acum am văzut și eu! Ai dreptate, mersi de observație! Și de altfel, dracu le urmărește pe babele astea pe Instagram, mai ales că nu fac nici anal🤣🤣🤣 Vezi Dane că de luni se întoarce la noi o fată meseriașa în ale analului, dar ține pentru tine!🤣🤣 Noapte bună!

Acum 7 minute, Cozonac77 a spus:

Păi e Fix invers :)

Moare personajul din serial. Actrița încă E bine sănătoasă, n-ai văzut pozele de pe Instagram din linkul lăsat de @danp123

Eu eram pișpiric pe vremea când era serialul ăsta là TV, dar îmi aduc aminte binișor. Nu-mi dau seama dacă am deficiențe în exprimare sau fiecare de aici înțelege ce vrea... 🥲

Ai dreptate, nu am văzut bine! Noapte bună!

• Mersi 1
  • Membru Premium
Postat

INTREBARE, intrebare...

Cine a prins stirea zilei din sectiunea Timisoara a acestui "site minunat"?

• Haha 1
  • Membru Premium
Postat
1 minute ago, geo20 said:

...........................................

Vezi Dane că de luni se întoarce la noi o fată meseriașa în ale analului, dar ține pentru tine!🤣🤣 Noapte bună!

.............................................

NU stiu de care meseriasa e vorba... dar EXPERTA vine maine! 

Postat
Acum 4 minute, danp123 a spus:

INTREBARE, intrebare...

Cine a prins stirea zilei din sectiunea Timisoara a acestui "site minunat"?

Care este?

• Membru Premium
Postat
Just now, geo20 said:

Care este?

Pai ti-am zis ceva mai sus: de maine, vine EXPERTA in sex anal! Din pacate, iar sta putzin pe la noi...

• Like 1
Postat
Acum 2 minute, danp123 a spus:

Pai ti-am zis ceva mai sus: de maine, vine EXPERTA in sex anal! Din pacate, iar sta putzin pe la noi...

Este la Arad acum cea de care spuneam, B se cheamă! Mulțumesc frumos, Dane!

• Like 2
Postat
Acum 12 minute, danp123 a spus:

NU stiu de care meseriasa e vorba... dar EXPERTA vine maine! 

SEXPERTA!

• Membru Premium
Postat
5 minutes ago, geo20 said:

Da, stiam! Si la ea am vizite multiple... Mersi, oricum!

• Membru Premium
Postat
Acum 58 minute, geo20 a spus:

Cea despre care spui tu, este fată mișto....Dar este atât de meseriașă la sex anal, că nu-l practică Deloc 🥲 (eu vorbesc despre cazul nostru, al meu și al ei)

• Haha 1

I prefer blondes!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...