Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 8 Partajează Postat Septembrie 8 Chiar acum, farafiltre a spus: Moldova noastra, dar incrucisare🙂, posesoare de cetatanie italiana. E si italiancă? Asta schimbă treaba, ma interesează acuma 😂 Ti-a zis ceva de prețuri? Link spre comentariu
Membru Premium farafiltre Reputație: 4278 Postat Septembrie 8 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Partajează Postat Septembrie 8 Acum 10 minute, Userkare a spus: E si italiancă? Asta schimbă treaba, ma interesează acuma 😂 Ti-a zis ceva de prețuri? Stai asa ca am dezimformat crunt. N am deschis postarea si m am gandit ca despre alta fata ii vorba. Despre Alexandra n am idee, am avut o repulsie dupa ce am citit primele 3 randuri si mi a venit un involuntar: hai mai da te n pula mea.😆 1 dag dal gas! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 8 Partajează Postat Septembrie 8 Acum 3 minute, farafiltre a spus: 150/300 si 100 in plus daca vrei sa cimeze. N am apucat sa aflu mai multe😀 Excepțional, alea chiar erau prețuri ok 😂 Mie mi-a zis acum cu 100 de lei mai mult, la toate trei fiecare 🤣 Si extra pt ON. Vezi dacă o faci celebră și îi scriem toți 🤣 In rest pare de treabă, da daca are prețuri care oscilează ca pe bursa de la Londra, pas. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 8 Partajează Postat Septembrie 8 @farafiltre Cred că încurcăm fetele, eu de Alexandra aia întreb 🤣 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 8 Partajează Postat Septembrie 8 Acum 9 minute, farafiltre a spus: Stai asa ca am dezimformat crunt. N am deschis postarea si m am gandit ca despre alta fata ii vorba. Despre Alexandra n am idee, am avut o repulsie dupa ce am citit primele 3 randuri si mi a venit un involuntar: hai mai date n pula mea.😆 Bun, na ca să știi, Alexandra a zis: 250/400, ON +150, finalizare corp +50 si CIM +200 Sooo yea, spor pentru cine vrea să meargă 😂 Link spre comentariu
Membru Premium farafiltre Reputație: 4278 Postat Septembrie 8 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Partajează Postat Septembrie 8 Acum 4 minute, Userkare a spus: Bun, na ca să știi, Alexandra a zis: 250/400, ON +150, finalizare corp +50 si CIM +200 Sooo yea, spor pentru cine vrea să meargă 😂 Ai intrebat si daca are bleachingul facut? Ca alfel nu ne intereseaza😆 *anal dag dal gas! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 8 Partajează Postat Septembrie 8 Acum 9 minute, farafiltre a spus: Ai intrebat si daca are bleachingul facut? Ca alfel nu ne intereseaza😆 *anal Nu a zis nimic de anal, da daca la oral neprotejat îți ia 150 si la cim încă 200, cam cât ar putea fi? 😁 Link spre comentariu
Membru Premium farafiltre Reputație: 4278 Postat Septembrie 8 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Partajează Postat Septembrie 8 Chiar acum, Userkare a spus: Nu a zis nimic de anal, da daca la oral neprotejat îți ia 150 si la cim încă 200, cam cât ar putea fi? 😁 Ziceam de albirea anala, daca I la zi, nu ca sa ma scobesc la buzunar si la banu asta sa dau d'un gaoz negru ca asfaltu'...chit ca o avea doar douaj'ceva de ani😄 dag dal gas! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 8 Partajează Postat Septembrie 8 Acum 6 minute, farafiltre a spus: Ziceam de albirea anala, daca I la zi, nu ca sa ma scobesc la buzunar si la banu asta sa dau d'un gaoz negru ca asfaltu'...chit ca o avea doar douaj'ceva de ani😄 Ah deci tu vrei doar vizual să arate fain locul ăla, nici nu îți imaginezi cat ar fi taxa de intrare 😂 Link spre comentariu
Membru Premium farafiltre Reputație: 4278 Postat Septembrie 8 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Partajează Postat Septembrie 8 Acum 2 minute, Userkare a spus: Ah deci tu vrei doar vizual să arate fain locul ăla, nici nu îți imaginezi cat ar fi taxa de intrare 😂 Bineinteles, controlam si calitatea pielii de la hamurile alea in care a pozat, nu sa mi vina cu ceva parciuri de pe temu😆 dag dal gas! Link spre comentariu
Membru Premium 22leon Reputație: 33691 Postat Septembrie 8 Oras:Banat Oras:Banat Membru Premium Partajează Postat Septembrie 8 Acum 31 minute, Userkare a spus: Bun, na ca să știi, Alexandra a zis: 250/400, ON +150, finalizare corp +50 si CIM +200 Sooo yea, spor pentru cine vrea să meargă 😂 N-ai întrebat dacă a mâncat ceva stricat ? 😁 Sărutul cât costa ? 🤣 1 Link spre comentariu
Cozonac77 Reputație: 3575 Postat Septembrie 8 Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Partajează Postat Septembrie 8 Acum 48 minute, farafiltre a spus: Ai intrebat si daca are bleachingul facut? Ca alfel nu ne intereseaza😆 *anal Ce PLM e bleaching?? Un fel de "Bitch, please... Lamborghini keys!' 🥲 Link spre comentariu
Membru Premium farafiltre Reputație: 4278 Postat Septembrie 8 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Partajează Postat Septembrie 8 Acum 45 minute, Cozonac77 a spus: Ce PLM e bleaching?? Un fel de "Bitch, please... Lamborghini keys!' 🥲 Ceva clor, cred🙂 Si nici eu nu inteleg, de fapt a cui e cheia? Siii...vorbim macar de un "Egoista"?😁 Imi place cand ii vorba de opulenta dag dal gas! Link spre comentariu
Membru Premium farafiltre Reputație: 4278 Postat Septembrie 8 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Partajează Postat Septembrie 8 1 oră în urmă, 22leon a spus: *Sărutul cât costa ? 🤣 Despre ala se discuta deabea dupa ce se fidelizeaza fata😆 1 dag dal gas! Link spre comentariu
tomson Reputație: 5736 Postat Septembrie 8 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Septembrie 8 proba ca am dreptate 2 mici in pl reputatie recenezii si potential s-au oparit papagalind aceleasi gainarii nu am pomenit un nume si nici nu o fac ca nu e nevoie dupa astia stii de cine i vb Link spre comentariu
HELLOWEEN Reputație: 31 Postat Septembrie 8 Partajează Postat Septembrie 8 54 minutes ago, tomson said: proba ca am dreptate 2 mici in pl reputatie recenezii si potential s-au oparit papagalind aceleasi gainarii nu am pomenit un nume si nici nu o fac ca nu e nevoie dupa astia stii de cine i vb Pentru limba romana tastati 1. Link spre comentariu
tomson Reputație: 5736 Postat Septembrie 9 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Septembrie 9 Acum 14 ore, HELLOWEEN a spus: Pentru limba romana tastati 1. negindinduse 😂😂😂😂 😂😂😂😂 😂😂😂😂 😂😂😂😂 😂😂😂😂 La 01.09.2024 la 22:27, HELLOWEEN a spus: 👍👍 Exact lucrurile astea le-am spus si eu de citeva ori.Si acum cind mi s-a inchis contul celalalt iti dai seama ce s-au bucurat si inca foarte mult,foarte multi de aici,negindinduse ca am sa revin cu alt cont exact cum faci si tu.🤣🤣🤣 Link spre comentariu
Cozonac77 Reputație: 3575 Postat Septembrie 9 Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Partajează Postat Septembrie 9 Șiiii.... Cine a luat 10 cu steluță azi în prima zi de școală? 1 Link spre comentariu
Membru Premium nellu2012 Reputație: 13971 Postat Septembrie 9 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Partajează Postat Septembrie 9 Acum 2 ore, Cozonac77 a spus: Șiiii.... Cine a luat 10 cu steluță azi în prima zi de școală? Daca as fi prins eu ceva bun astazi, sigur as fi dat niste 10. Cum n-am prins, las pe maine cand merg la Bryana. Poate iese ceva de 10 ...cu si cu. Link spre comentariu
Cozonac77 Reputație: 3575 Postat Septembrie 9 Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Partajează Postat Septembrie 9 Acum 44 minute, nellu2012 a spus: Daca as fi prins eu ceva bun astazi, sigur as fi dat niste 10. Cum n-am prins, las pe maine cand merg la Bryana. Poate iese ceva de 10 ...cu si cu. M-am tot uitat și eu astăzi să merg undeva.... și singura variantă care îmi surâdea era Bryanna, dar Bryanna stă pe Rebreanu 🥺 Mi-am luat și cartelă cu nr Nou, E încă sigilată, aștept să văd ce mai apare 1 Link spre comentariu
M0ff0ss Reputație: 318 Postat Septembrie 9 Partajează Postat Septembrie 9 Acum 40 minute, Cozonac77 a spus: ... să văd ce mai apare ... o victorie în seara asta 💪 1 Link spre comentariu
M0ff0ss Reputație: 318 Postat Septembrie 9 Partajează Postat Septembrie 9 Acum 4 ore, Cozonac77 a spus: Șiiii.... Cine a luat 10 cu steluță azi în prima zi de școală? Nicol(eta) 🙂 Nu e cu steluță.. nu e nici măcar de 10, dar e tânără și are câteva atuuri. Link spre comentariu
Cozonac77 Reputație: 3575 Postat Septembrie 9 Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Partajează Postat Septembrie 9 Acum 37 minute, M0ff0ss a spus: Nicol(eta) 🙂 Nu e cu steluță.. nu e nici măcar de 10, dar e tânără și are câteva atuuri. Nu știu cine e Nicol(eta). Îmi place numele Bag Toată dragostea... Eu n-am mai fost undeva "nou" de multă vreme 🥲 1 Link spre comentariu
Cozonac77 Reputație: 3575 Postat Septembrie 9 Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Partajează Postat Septembrie 9 Acum 28 minute, NewShadow a spus: *Nu de alta, dar am mai muscat-o in trecut cu Emilia a voastra, tot pom laudat si ea. Văru'... Poți să spui ce vrei tu, Da' nu-i altă fata mai mișto decât Emilia pe secțiunea noastră 😌 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 9 Partajează Postat Septembrie 9 4 minutes ago, Cozonac77 said: Văru'... Poți să spui ce vrei tu, Da' nu-i altă fata mai mișto decât Emilia pe secțiunea noastră 😌 Poate pentru tine e misto ca e mai inalta de statura si se poate uita de sus la tine. Dar uiti ca la mine e fix invers, varu 😋 Cu alte cuvinte avem “puncte de vedere” diferite 😉😋 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum