KhaemWaset Reputație: 137 Postat 5 ore în urmă Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat 5 ore în urmă Acum 1 oră, Cozonac77 a spus: Da' ăia care cer uro, scato și alte porcării... Alea sunt chestii normale? Că dacă stai să citești în lista de servicii a fetelor, mai mult de jumate din ele le oferă. De bună voie. Mie îmi pare mai anormal decât sexul neprotejat. Și să Nu spui că în decursul carierei tale, n-ai avut niciodată propuneri/apropouri "anormale" Chiar din partea fetelor 🥲 Mai mult de jumătate oferă uro activ, cealaltă chestie menționată de tine nu. Doamne ajută ca nu, eu de exemplu nu merg când văd așa ceva in lista lor, sau când văd ceva gen uro pasiv, fuck no. Deși alea sunt practici anormale, măcar la activ nu riscă tot felul de boli când îi dau lui ăla "șampania" (cum mai scrie unu prin reviews 😂).
Cozonac77 Reputație: 3813 Postat 5 ore în urmă Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Postat 5 ore în urmă Acum 1 minut, KhaemWaset a spus: Mai mult de jumătate oferă uro activ, cealaltă chestie menționată de tine nu. Doamne ajută ca nu, eu de exemplu nu merg când văd așa ceva in lista lor, sau când văd ceva gen uro pasiv, fuck no. Deși alea sunt practici anormale, măcar la activ nu riscă tot felul de boli când îi dau lui ăla "șampania" (cum mai scrie unu prin reviews 😂). Nu o pulă! Hai s-o lăsăm așa, că mă enervez de luni și n-am chef
Marco44 Reputație: 3 Postat 2 ore în urmă Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat 2 ore în urmă La 30.11.2024 la 20:52, SAVATAGE1 a spus: Cei ca tine a-r trebui să nu mai aibe drept de vot . Scuze te rog uitasem ca sunt pe un sait de prostituție unde se gândește cu scula nu cu capul de cele mai multe ori. ))))
SAVATAGE1 Reputație: 10 Postat 1 oră în urmă Postat 1 oră în urmă 49 minutes ago, Marco44 said: Scuze te rog uitasem ca sunt pe un sait de prostituție unde se gândește cu scula nu cu capul de cele mai multe ori. )))) Tu și când gândești cu capu am văzut că ești genul de om care are cap ca să nu îl plouă în gât 🤣.
KhaemWaset Reputație: 137 Postat 59 minute în urmă Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat 59 minute în urmă Pregătim popcornul? De mult n-am mai vazut o dispută aici pe topic 😁
Cozonac77 Reputație: 3813 Postat 33 minute în urmă Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Postat 33 minute în urmă Acum 23 minute, KhaemWaset a spus: Pregătim popcornul? De mult n-am mai vazut o dispută aici pe topic 😁 Nu E cazul În decembrie, toți sunt cu sufletul bun 😇🥰 A venit Denisa, a venit Raluca... Până și Mimișor s-a mutat de pe Rebreanu 🥲 Numa' lucruri bune se întâmplă 😁
Membru Premium farafiltre Reputație: 4391 Postat 29 minute în urmă Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Postat 29 minute în urmă In sfarsit cineva se simte ca belfăru'😄 ( mai lipseste s o aud pe măroaia cum canta in mol, si astept cu nerabdare sa mi vina mesajele copy paste ...de la lume cu care n am vorbit de anul trecut ...da' macar am scapat de colindatorii pendicostalilor, aia ce colinda minim o ora, de vin cu corul madrigal si umple casa scarii, aia de'i percep de parca is in casa peste mine) dag dal gas!
Membru Premium farafiltre Reputație: 4391 Postat 10 minute în urmă Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Postat 10 minute în urmă Acum 2 ore, andreig013 a spus: *așa era și anunțul Studentei care căuta profesor (n-am numărul de telefon sau link să-l pun) și nu era ea în anunț, îți trimitea în privat cum arată. Inseamna ca pe mine m a mintit ca ie poze de la şutingul de cand lucra in tarile de jos, sau cum ii zice acu'...si ce sa vezi, am si crezut o!😁 dag dal gas!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum