Membru Premium nellu2012 Reputație: 14361 Postat Ieri la 16:52 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Postat Ieri la 16:52 Acum 3 ore, paralelipipe a spus: Ceva poze noi? @ursulake2, ia exemplu. Asa poti sa faci 200 de postari. Nu cu recenzii cum scrii tu. 2
Alita Reputație: 307 Postat Ieri la 16:55 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Ieri la 16:55 Acum 1 minut, nellu2012 a spus: @ursulake2, ia exemplu. Asa poti sa faci 200 de postari. Nu cu recenzii cum scrii tu. E pe bune asta cu 200 postări? Eu știam numa dacă plătești.
Membru Premium nellu2012 Reputație: 14361 Postat Ieri la 16:58 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Postat Ieri la 16:58 Acum 1 minut, Alita a spus: E pe bune asta cu 200 postări? Eu știam numa dacă plătești. Cand ai 200 de postari, te faci galben. Si o sa poti sa dai si tu aprecieri.
Membru Premium nellu2012 Reputație: 14361 Postat Ieri la 16:59 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Postat Ieri la 16:59 Tie iti mai trebuie exact....13. Si te faci galben.
Membru Premium nellu2012 Reputație: 14361 Postat Ieri la 17:01 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Postat Ieri la 17:01 Acum 3 ore, paralelipipe a spus: Top, curios de ea Inca una...tot de azi. Merge bine treaba. Astept sa se faca galben si sa ma minuseze. 1
ursulake2 Reputație: 252 Postat Ieri la 17:01 Postat Ieri la 17:01 Din spusele tale Nelu s-ar contoriza DG-ul. User zice că nu.
Alita Reputație: 307 Postat Ieri la 17:02 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Ieri la 17:02 Chiar acum, nellu2012 a spus: Tie iti mai trebuie exact....13. Si te faci galben. Mersi, ma pun sa scriu la toate tot ce-mi vine, când vin, când pleacă , 1
Cozonac77 Reputație: 3983 Postat Ieri la 19:00 Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Postat Ieri la 19:00 Acum 1 oră, nellu2012 a spus: Inca una...tot de azi. Merge bine treaba. Astept sa se faca galben si sa ma minuseze. Ți-am sărit eu în ajutor 😇 să nu fii necăjit acuma în perioada sărbătorilor 🤗 1
Membru Premium farafiltre Reputație: 4506 Postat Ieri la 19:02 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Postat Ieri la 19:02 Acum 2 ore, nellu2012 a spus: Se vede ca sunt in urma cu noutatile. Habar nu am despre cine vorbiti. P.S. Intrebarea mea e...saruta? Nu stim exact cine ii, ii misterioasa si nu se lasa descifrata. Uite, daca agenda iti (mai) pemite, poti incerca o confruntare in privat: @Messalina77 ( daca am citat o pe cea care trebuie, am vazut ca mai e' una din 29) Nu stiu de unde te incarci cu atata energie, sincer, is in punctul sa devin invidios, mie de doua zile mi è mai frig decat lui lucas😁 1 dag dal gas!
Cozonac77 Reputație: 3983 Postat Ieri la 19:07 Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Postat Ieri la 19:07 Acum 2 minute, farafiltre a spus: Nu stim exact cine ii, ii misterioasa si nu se lasa descifrata. Uite, daca agenda iti (mai) pemite, poti incerca o confruntare in privat: @Messalina77 ( daca am citat o pe cea care trebuie, am vazut ca mai e' una din 29) Nu stiu de unde te incarci cu atata energie, sincer, is in punctul sa devin invidios, mie de doua zile mi è mai frig decat lui lucas😁 Teoretic, cam asta ar fi perioada în care își face apariția în frumosul nostru oraș de pe malul Begăi "verișoara" mea Anul trecut cam în perioada asta știu că mi-a dezghețat mie sufletul 😇 (Nu mai departe de vreo 2 zile ce-am văzut-o p'acilișa)
Membru Premium farafiltre Reputație: 4506 Postat Ieri la 19:29 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Postat Ieri la 19:29 Acum 1 minut, M0ff0ss a spus: Are program destul de flexibil, dacă ești.. finuț 🙂 Ma gandesc, dar trebuie sa recunosc, ca am fost destul de taranoi. ..si tot o avut puterea sa mi ureze nb😊 dag dal gas!
Membru Premium farafiltre Reputație: 4506 Postat Ieri la 19:34 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Postat Ieri la 19:34 1 oră în urmă, patrykk a spus: Eu am tot incercat și nu am reușit, știți până când lucrează? Pana la miezul noptii, chiar si dupa, dar daca are programarile facute nu prea mai spune nimic. dag dal gas!
Cozonac77 Reputație: 3983 Postat Ieri la 20:39 Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Postat Ieri la 20:39 1 oră în urmă, farafiltre a spus: Ma gandesc, dar trebuie sa recunosc, ca am fost destul de taranoi. ..si tot o avut puterea sa mi ureze nb😊 Ai întrebat-o când vă futeți? Că am mai auzit (chiar văzut) cazuri când se ofensează 🥲
M0ff0ss Reputație: 524 Postat Ieri la 20:47 Oras:T M Oras:T M Postat Ieri la 20:47 Acum 6 minute, Cozonac77 a spus: ... Cunoști vreo.. hairstyle-istă pe malul Dâmboviței?
Cozonac77 Reputație: 3983 Postat 23 ore în urmă Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Postat 23 ore în urmă Acum 27 minute, M0ff0ss a spus: Cunoști vreo.. hairstyle-istă pe malul Dâmboviței? Vrei să-ți facă cineva părul măciucă și Nu știi la cine să apelezi? 🥲
Membru Premium farafiltre Reputație: 4506 Postat 20 ore în urmă Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Postat 20 ore în urmă Acum 3 ore, Cozonac77 a spus: Ai întrebat-o când vă futeți? Că am mai auzit (chiar văzut) cazuri când se ofensează 🥲 Nu, ca nu sant genul care sa lanseze o propunere asa directa, era vorba strict de orar, dar pana la urma mi a raspuns destul de repejor, deci n am gafat chiar flagrant😄 Da' mai bine asa, ca dupa am simtit cum mi se face frig si au inceput sa ma deranjeze tamplele si Uochii, destul de brusc am simtit nevoia (decat) sa zac😆 dag dal gas!
Membru Premium nellu2012 Reputație: 14361 Postat 18 ore în urmă Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Postat 18 ore în urmă Acum 7 ore, Cozonac77 a spus: Ți-am sărit eu în ajutor 😇 să nu fii necăjit acuma în perioada sărbătorilor 🤗 Eu inca sper ca a fost o gluma...pentru ca altfel nu o inteleg. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum