NeferIrKaRe Reputație: 37 Postat 4 ore în urmă Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat 4 ore în urmă Acum 15 ore, Nicolle27 a spus: Te rog, nu… Miercuri ajung iar la voi🤣🤣🤣🤣 Cu toate că ma retrag de pe forum, la tine tot mai merg in continuare 😁 V-am pupat 😘 😘 😘 1
Membru Premium farafiltre Reputație: 4590 Postat 3 ore în urmă Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Postat 3 ore în urmă Acum 9 ore, Cristip32 a spus: Tu mai rau m-ai bagat in ceata cu asta cu "luat pulsul" ca eu chiar i l-am luat I-am vazut exact valorile Dar hai sa zicem ca e doar o coincidenta si exprimarea asta, nu un apropo Pai poate-mi zici si mie atunci cand si in care bloc a avut parte intalnirea asta si de ce-ti batea tie asa tare inimia? Sigur nu de la amestecul de "tutun" Vezi ca au si filtrele rostul lor, ca eu am mai prins Carpati fara filtru la viata mea si nu erau chiar ce trebuie Te intrebam cand si unde a avut loc intalnirea asa, ca poate-ti spun exact si motivul grimasei, ca doar stii ca sunt cel mai bine informat cand e vorba de ea. Stiu toate problemele si viciile pe care le are fata.. Si nu-s putine... Pe langa ea eu chiar sunt un norocos, un fericit si un "baiat cuminte" Nu, pulsul il luam cateodata cand se aseza peste mine, doar cand ii mansonam incheieturile cu palmele mele, ca sa i imobilizez mainile in saltea😁 Se implineste o luna imediat, de cand am vazut o ultima oara. Avea locatia langa biblioteca, in lipovei pe apiculturii...era o dimineata cu umezeala, odata ce am pasit prima treapta de la intrarea in bloc (poate o specie de pensiune(?), dar nu cred) imi amintesc ca m am dus sanie si mi s a facut cald instant. Grimasele banuiesc ca le avea din cauza ca o sarit convalescenta...probabil i a trecut pragul unul accesoriat, sau poate doar lung si i a dat in ovar(e), sau poate trecea printr o infectie(!?)...că si niste smantaneala d'aia ce iti ridica semne de intrebare am observat lipita de cosor...inodora ce i drept, si sunt convins ca nu era "placerea". In afara de asta, pentru prima data nu mi a permis nici sa schimb "canalul", coaiele in gura nu mi le a luat si nici cu limba pe membru nu s a jucat...a fost doar o simpla laba facuta cu trei degetele in timp ce mi tinea capul in gura.. .cel mai trist oral din cele 6-7 sesiuni pe care le am avut cu ea. Mi a pus a doua guma si m a terminat in LOT cand i am predat controlul total, s a lipit de pieptul meu si ne am sarutat. Am trecut pe la baie sa mi clatesc jucaria dupa care ne am asezat la masa sa fumam...mi a oferit vreo doua slimuri d'ale ei ca mi uitasem tigarile in masina, o adoptat pozitia ei preferata, sezuta pe scaun cu picioarele adunate la piept si a sorbit cu inghitituri mici din sticla de cola la jumate in timp ce isi mai verifica mesajele. Mana stanga o ducea frecvent la stomac, avea cumva si umerii putin lasati, o imagine de om care clar nu ii in forma, ca sa nu zic suferind. Mi a returnat 200 de lei (s a mai intamplat si altadata) si o zis ca ma asteapta mai tarziu sa continuam, m am incaltat si am roit o. ..mi se instalase un sentiment ciudat.😌 1 dag dal gas!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum