Sari la conținut

Adevărul adevărat!

Vizitator ccfdtig

Postări Recomandate

• Oras:Timișoara
  • Oras:Timișoara
Postat
Acum 15 ore, Nicolle27 a spus:

Te rog, nu… Miercuri ajung iar la voi🤣🤣🤣🤣

Cu toate că ma retrag de pe forum, la tine tot mai merg in continuare 😁

V-am pupat 😘 😘 😘 

• Inimioara 1

• Membru Premium
  • Oras:Republica Timisoara
  • Oras:Republica Timisoara
Postat
Acum 9 ore, Cristip32 a spus:

Tu mai rau m-ai bagat in ceata cu asta cu "luat pulsul" ca eu chiar i l-am luat :D I-am vazut exact valorile :P Dar hai sa zicem ca e doar o coincidenta si exprimarea asta, nu un apropo ;)

Pai poate-mi zici si mie atunci cand si in care bloc a avut parte intalnirea asta si de ce-ti batea tie asa tare inimia? Sigur nu de la amestecul de "tutun" :D:P Vezi ca au si filtrele rostul lor, ca eu am mai prins Carpati fara filtru la viata mea si nu erau chiar ce trebuie :P 

Te intrebam cand si unde a avut loc intalnirea asa, ca poate-ti spun exact si motivul grimasei, ca doar stii ca sunt cel mai bine informat cand e vorba de ea. ;) Stiu toate problemele si viciile pe care le are fata.. Si nu-s putine... Pe langa ea eu chiar sunt un norocos, un fericit si un "baiat cuminte" :P

Nu, pulsul il luam cateodata cand se aseza peste mine, doar cand ii mansonam incheieturile cu palmele mele, ca sa i imobilizez mainile in saltea😁

Se implineste o luna imediat, de cand am vazut o ultima oara. Avea locatia langa biblioteca, in lipovei pe apiculturii...era o dimineata cu umezeala, odata ce am pasit prima treapta de la intrarea in bloc (poate o specie de pensiune(?), dar nu cred) imi amintesc ca m am dus sanie si mi s a facut cald instant. Grimasele banuiesc ca le avea din cauza ca o sarit convalescenta...probabil i a trecut pragul unul accesoriat, sau poate doar lung si i a dat in ovar(e), sau poate trecea printr o infectie(!?)...că si niste smantaneala d'aia ce iti ridica semne de intrebare am observat lipita de cosor...inodora ce i drept, si sunt convins ca nu era "placerea". In afara de asta, pentru prima data nu mi a permis nici sa schimb "canalul", coaiele in gura nu mi le a luat si nici cu limba pe membru nu s a jucat...a fost doar o simpla laba facuta cu trei degetele in timp ce mi tinea capul in gura.. .cel mai trist oral din cele 6-7 sesiuni pe care le am avut cu ea. Mi a pus a doua guma si m a terminat in LOT cand i am predat controlul total, s a lipit de pieptul meu si ne am sarutat. Am trecut pe la baie sa mi clatesc jucaria dupa care ne am asezat la masa sa fumam...mi a oferit vreo doua slimuri d'ale ei ca mi uitasem tigarile in masina, o adoptat pozitia ei preferata, sezuta pe scaun cu picioarele adunate la piept si a sorbit cu inghitituri mici din sticla de cola la jumate in timp ce isi mai verifica mesajele. Mana stanga o ducea frecvent la stomac, avea cumva si umerii putin lasati, o imagine de om care clar nu ii in forma, ca sa nu zic suferind. Mi a returnat 200 de lei (s a mai intamplat si altadata) si o zis ca ma asteapta mai tarziu sa continuam, m am incaltat si am roit o. ..mi se instalase un sentiment ciudat.😌

• Like 1

dag dal gas!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...