Membru Premium farafiltre Reputație: 4596 Postat Ieri la 00:01 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Postat Ieri la 00:01 😁 in prima postare , l a scos la rampa pe cel care trebuia, dar a disparut (postarea). (vorbeste cu un anumit tendon, de deasupra calcaiului...daca numele lui iti zice ceva, mi e frica sa fiu mai precis de atat😆) dag dal gas!
Cristip32 Reputație: 66 Postat 17 ore în urmă Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat 17 ore în urmă 12 hours ago, farafiltre said: Ceva la indemana oricui si nepublicizat? Te intreb pentru un coleg mai timid😁 ( la colega thaliei nu am ajuns, a stat putin, m am coit si acum traiesc cu regretul ca poate avea potential ca pentru gustu' meu...mai avea si putina carnita pe oscioare🤩) O gasesti usor daca vrei... Ca am publicizat-o eu in primele recenzii ce le-am facut pe forum... Fix aia la care ma indemnai tu sa fiu tare si sa nu renunt la a scre Partea proasta-i ca petrecand noaptea la ea pe "oata cea firava" au apucat-o geloziile... Ba chiar a facut rost de numarul fetei si a inceput s-o ameninte ea si sora-sa ca sa ma lase in pace ca-s barabt insurat. Eu nu-mi amintesc s-o fi luat pe aia mica de nevasta, dar ei vad ca asa i se pare PS: Am observat si eu intr-o noapte ca avea Thalia colega cu anunt asemanator. Dar sincer mi-ar fi fost rusine sa merg la ea si s-o aleg pe colega la cat de bine m-am inteles cu Thalia, ca s-ar fi simtit prost, c-am petrecut ceva momente frumoase impreuna de Craciun si a fost intotdeauna mai mult decat ok cu mine 1
Membru Premium farafiltre Reputație: 4596 Postat 14 ore în urmă Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Postat 14 ore în urmă Acum 3 ore, Cristip32 a spus: O gasesti usor daca vrei... Ca am publicizat-o eu in primele recenzii ce le-am facut pe forum... Fix aia la care ma indemnai tu sa fiu tare si sa nu renunt la a scre Partea proasta-i ca petrecand noaptea la ea pe "oata cea firava" au apucat-o geloziile... Ba chiar a facut rost de numarul fetei si a inceput s-o ameninte ea si sora-sa ca sa ma lase in pace ca-s barabt insurat. Eu nu-mi amintesc s-o fi luat pe aia mica de nevasta, dar ei vad ca asa i se pare PS: Am observat si eu intr-o noapte ca avea Thalia colega cu anunt asemanator. Dar sincer mi-ar fi fost rusine sa merg la ea si s-o aleg pe colega la cat de bine m-am inteles cu Thalia, ca s-ar fi simtit prost, c-am petrecut ceva momente frumoase impreuna de Craciun si a fost intotdeauna mai mult decat ok cu mine Ce viata complicata ai si tu, ii trist sa nu poti da linistit o pedala ca cineva se gandeste profund la tine.😁 (da' iti plac si tie momentele aparte, ca altfel nu avea ea de unde sa stie la ce buca dai) Acum, inteleg ca fatuca de pe cavaleriei nu lucreaza noaptea cu orice coate goale, i am avut scris cu cateva seri in urma, pentru a 3a oara de cand ai evidentiat o...cred. (in lipsa de idei dar si pt ca n am avut incredere in var'tu, am fost eu sa aduc putina consolare, unui suflet ratacit. N am facut decat aproqpe sa repet un scenariu care vad ca devine dejavu...asa ca m am imbracat si indepartat fluierand, singura multumire am avut o ca masina mea parcata pe treisferturi in strada, n a deranjat pă nima. Chiar am ramas un 5 minute sa fumez la aer curat, incat sa planific o programare pe closca, doar ca odata ajuns pe cetatii am virat dreapta si m am indreptat catre casā. Un spontan "hai da te n poola mea", venit de nicaieri...mi a luminat calea 😆 2 dag dal gas!
Membru Premium Cozonac77 Reputație: 4173 Postat 14 ore în urmă Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Membru Premium Postat 14 ore în urmă Acum 6 minute, farafiltre a spus: in lipsa de idei dar si pt ca n am avut incredere in var'tu, Adică ce vrei să zici?? 😆 I prefer blondes! (Începând de astăzi, în cazul în care Nu sunt mulțumit de serviciile oferite, îmi rezerv dreptul să achit atât cât consider eu)
Membru Premium farafiltre Reputație: 4596 Postat 14 ore în urmă Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Postat 14 ore în urmă Acum 2 minute, Cozonac77 a spus: Adică ce vrei să zici?? 😆 Aaa, doar ca te razgandesti brusc si ramane fata intr o pasa proasta. 💁🏾♂️Ori noi, nu asta ne dorim pentru ele😁 1 dag dal gas!
Membru Premium Cozonac77 Reputație: 4173 Postat 13 ore în urmă Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Membru Premium Postat 13 ore în urmă Acum 2 minute, farafiltre a spus: Aaa, doar ca te razgandesti brusc si ramane fata intr o pasa proasta. 💁🏾♂️Ori noi, nu asta ne dorim pentru ele😁 Mai bine o pasă proastă decât un voleu ratat 🥲 1 1 I prefer blondes! (Începând de astăzi, în cazul în care Nu sunt mulțumit de serviciile oferite, îmi rezerv dreptul să achit atât cât consider eu)
Membru Premium farafiltre Reputație: 4596 Postat 13 ore în urmă Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Postat 13 ore în urmă Acum 1 minut, Cozonac77 a spus: Mai bine o pasă proastă decât un voleu ratat 🥲 Mie mi zici?!😁😂 dag dal gas!
Membru Premium Cozonac77 Reputație: 4173 Postat 13 ore în urmă Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Membru Premium Postat 13 ore în urmă Acum 9 minute, farafiltre a spus: Mie mi zici?!😁😂 Eu mi-am găsit om. Se ocupă el de Tot ce trebuie. Programări, discuții là telefon, analiză pe Publi... Știe Iegzact câte vizualizări are fiecare, de unde este, vechiul nr de telefon. E mai util decât statistics(Nici nu-i Deloc greu). Mai are de lucrat până-și dă seama de toate anunțurile cu poze false, dar ăsta e un amănunt mărunt 😌 Pe majoritatea le banghește Atâta tot că mi-e frică de ziua când o trebuiască să vin cu explicații. Sunt Sigur că n-o să scap 🥲 2 I prefer blondes! (Începând de astăzi, în cazul în care Nu sunt mulțumit de serviciile oferite, îmi rezerv dreptul să achit atât cât consider eu)
Membru Premium farafiltre Reputație: 4596 Postat 13 ore în urmă Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Postat 13 ore în urmă Acum 6 minute, Cozonac77 a spus: Eu mi-am găsit om. Se ocupă el de Tot ce trebuie. Programări, discuții là telefon, analiză pe Publi... Știe Iegzact câte vizualizări are fiecare, de unde este, vechiul nr de telefon. E mai util decât statistics(Nici nu-i Deloc greu). Mai are de lucrat până-și dă seama de toate anunțurile cu poze false, dar ăsta e un amănunt mărunt 😌 Atâta tot că mi-e frică de ziua când o trebuiască să vin cu explicații. Sunt Sigur că n-o să scap 🥲 Poate se expatriaza pe nepusa masa si scapi usor, ca ii destul de spontan la cum l am scanat😁 dag dal gas!
Membru Premium Cozonac77 Reputație: 4173 Postat 13 ore în urmă Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Membru Premium Postat 13 ore în urmă Acum 10 minute, farafiltre a spus: Poate se expatriaza pe nepusa masa si scapi usor, ca ii destul de spontan la cum l am scanat😁 Depinde de situație... Încă e nehotărât care-i cel mai potrivit loc pentru "răpirea din serai" 1 I prefer blondes! (Începând de astăzi, în cazul în care Nu sunt mulțumit de serviciile oferite, îmi rezerv dreptul să achit atât cât consider eu)
Membru Premium farafiltre Reputație: 4596 Postat 13 ore în urmă Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Postat 13 ore în urmă Acum 3 minute, Cozonac77 a spus: Depinde de situație... Încă e nehotărât care-i cel mai potrivit loc pentru "răpirea din serai" Ai de pula mea🤦🏾♂️ (intreba l daca nu are loc deasupra servantei cu trofee😆) 1 dag dal gas!
Membru Premium danp123 Reputație: 2887 Postat 12 ore în urmă Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Postat 12 ore în urmă Just now, danp123 said: STATZI UN PIC, SA LAMURIM TREABA! Clar exista o fata numita Eveline, care lucreaza (sau a lucrat) in Germania! Se poate verifica link-ul de mai sus. @Alina112 a pus pozele de site-ul din Germania, aici pe Nimfomane. Eu nu stiu daca sunt una si aceeasi, dar am facut o gluma, in speranta sa aflu despre sexual anal (pe care Eveline il oferea in Germania - din nou, pentru verificare, vedetzi link). Alina, din pacate, NU vrea sa lamureasca situatia: nici cu munca in Germania, nici daca sunt pozele ei sau furate, nici daca ofera sex anal... Ce mai e ciudat la toata faza, e ca a mai aparut o fata: @Loree57, care si-a facut cont odata cu Alina, are aceleasi servicii/preturi si aceeasi adresa! Concluziile le trage fiecare! Eu mi-am format o opinie si NU le voi vizita. O alta cutie a Pandorei... cum naiba le deschid eu?! Doua intr-o saptamana! 😁 4
Membru Premium Cozonac77 Reputație: 4173 Postat 11 ore în urmă Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Membru Premium Postat 11 ore în urmă Acum 5 minute, danp123 a spus: O alta cutie a Pandorei... cum naiba le deschid eu?! Doua intr-o saptamana! 😁 Cutia Pandorei nu se deschide.... Eu așa știam. Se discută, se dă cu presupusul, stârnești curiozitatea altora... Dar nu o deschizi 🥲 1 2 I prefer blondes! (Începând de astăzi, în cazul în care Nu sunt mulțumit de serviciile oferite, îmi rezerv dreptul să achit atât cât consider eu)
Titus777 Reputație: 115 Postat 11 ore în urmă Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat 11 ore în urmă Acum 7 minute, danp123 a spus: O alta cutie a Pandorei... cum naiba le deschid eu?! Doua intr-o saptamana! 😁 Da de banat gagicele nu se baneaza pe icisea ? Acum io inteleg ca-i bișniț si ca au cont platit. Dar chiar asa, sunt lasate sa ne vanda gogonele ? Numai astia cu cont neplatit iau dungă ? Ca la o adica, n-am eu cont din ala colorat misto, dar sunt sigur ca am platit niste abonamente, niste chirii, niste unghii si asa mai departe de cand nu mai sunt ficior..
Membru Premium Cozonac77 Reputație: 4173 Postat 11 ore în urmă Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Membru Premium Postat 11 ore în urmă Acum 1 minut, Titus777 a spus: Numai astia cu cont neplatit iau dungă ? Ăștia de gen masculin... Culoarea contează mai puțin. Și mai zic femeile că vor egalitate... 🥲 I prefer blondes! (Începând de astăzi, în cazul în care Nu sunt mulțumit de serviciile oferite, îmi rezerv dreptul să achit atât cât consider eu)
Titus777 Reputație: 115 Postat 10 ore în urmă Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat 10 ore în urmă Domnu Nelu, cand citesc ce faceti cu fatucile astea, îmi vine sa ma las de futut 2
Membru Premium nellu2012 Reputație: 14463 Postat 10 ore în urmă Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Postat 10 ore în urmă Acum 4 minute, Titus777 a spus: Domnu Nelu, cand citesc ce faceti cu fatucile astea, îmi vine sa ma las de futut Eu zic sa n-o faci. Nu de alta, dar esti unul dintre cei pe care-i citesc pe forum. Și uneori și merg pe mana ta. P.S. Ceea ce fac eu cu fatucile vine după aproape 30 de ani de...munca asidua. Tu poate o sa înveți mai repede decât mine😊.
Titus777 Reputație: 115 Postat 10 ore în urmă Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat 10 ore în urmă Acum 5 minute, nellu2012 a spus: Eu zic sa n-o faci. Nu de alta, dar esti unul dintre cei pe care-i citesc pe forum. Și uneori și merg pe mana ta. P.S. Ceea ce fac eu cu fatucile vine după aproape 30 de ani de...munca asidua. Tu poate o sa înveți mai repede decât mine😊. Apreciez ! Dar va rog eu frumos, la preferatele mele sa nu mai mergeti, ca dupa ne compara 😂😂 1
Membru Premium nellu2012 Reputație: 14463 Postat 9 ore în urmă Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Postat 9 ore în urmă Daca-mi spui care sunt, iti îndeplinesc dorința. P.S. Legat de comparații...nu e cazul. Sunt convins ca ești mai bun decât mine. Poate nu mai înțelept, dar mai bun, cu siguranță. Eu doar din amintiri le mai...satisfac. 😅
Membru Premium altmarz Reputație: 6514 Postat 9 ore în urmă Membru Premium Postat 9 ore în urmă 3 hours ago, danp123 said: Alina, din pacate, NU vrea sa lamureasca situatia: nici cu munca in Germania, nici daca sunt pozele ei sau furate, nici daca ofera sex anal... Oare de ce? E o intrebare retorica bineinteles, sunt sigur ca stim amandoi raspunsul. Eu am inteles ca sunt incepatoare in RO, dar aparent incepatoare la mintit si fraierit oamenii cu tupeu nu sunt, la asta se pricep
Titus777 Reputație: 115 Postat 8 ore în urmă Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat 8 ore în urmă Acum 13 minute, nellu2012 a spus: Daca-mi spui care sunt, iti îndeplinesc dorința. P.S. Legat de comparații...nu e cazul. Sunt convins ca ești mai bun decât mine. Poate nu mai înțelept, dar mai bun, cu siguranță. Eu doar din amintiri le mai...satisfac. 😅 Pe preferatele mele le puteti recunoaste dupa mers. Prefer sa nu le nominalizez sa nu citeasca din greseala si sa se simta mult prea speciale. Ca-si dau seama din recenzii cine sunt, ca la intalnirile mele, mereu se intampla ceva mai neobișnuit.. 1
Titus777 Reputație: 115 Postat 6 ore în urmă Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat 6 ore în urmă Am o mare nedumerire.. Niste tipe de pe forum mi-au spus despre un caleg de al nostru ca e copil. Exact asa l-au descris. Si imi da foarte tare cu virgula. Ca se poarta gagiul pe forum de zici ca daca ne-am intalni pe strada si eu as pleca capul in fata lui. Pare si isteț si merge mai mult la fete decat foarte multi, din ce am observat. De cate ori ii citesc cate o postare, sunt asa de contrariat si ma intreb la cine e vrajeala, la ele sau la el ? Dar imi da cu virgula. Oare il mai are cineva in vizor ? Ca nu l-as striga in gura mare.
Membru Premium farafiltre Reputație: 4596 Postat 5 ore în urmă Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Postat 5 ore în urmă Oare de ce pula mea mie fetele de pe forum nu imi spun niciodata nimic despre clientii lor...sau mai bine zis nu (si) cu subiect🥺 1 dag dal gas!
Titus777 Reputație: 115 Postat 5 ore în urmă Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat 5 ore în urmă Acum 6 minute, farafiltre a spus: Oare de ce pula mea mie fetele de pe forum nu imi spun niciodata nimic despre clientii lor...sau mai bine zis nu (si) cu subiect🥺 Sincer n-am intrebat. Am intrebat-o ce intalniri dubioase a mai avut in ultimul timp. Si mi-a povestit despre unul care i-a lasat si recenzie. Si cum avea putine, mi-am dat seama despre cine vorbea, ca o citisem in prealabil. Si mi-a confirmat, cu username, cu detalii si am ramas putin socat. Inca ma intreb unde e adevarul, ca tipul e activ. Si daca fata n-a mintit (tind sa cred), tipul e mare frauda. 1
raw23 Reputație: 44 Postat 4 ore în urmă Postat 4 ore în urmă Si eu care credeam ca donșoarele sunt discrete și noi aici sa le ciocănim(cum ii place la o domnișoară de pe aici sa spuna), dar pare ca si barfa e la moda. Bine, recunosc, eu-s mai prost de fel😂 ps: nu-s eu copilul , doar ma amuz 😂
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum