Sari la conținut

Adevărul adevărat!

Vizitator ccfdtig

Postări Recomandate

• Oras:Timisoara
Postat

Mai pestisor las, vezi sa nu te accidentezi! ;) Barbatia nu se masoara in ani de box sau vre-un alt sport de contact... Ca sa pun cu botul pe labe un prst ca tine nici n-as avea nevoie de cunostintele alea dobandite in sport, ca tu esti viteaz doar in scris :P 

Sa te caut eu pe tine? Bai baiatule tu ai mancat ceva stricat si acum ai halucinatii si te crezi mai important decat esti? De ce m-as deranja eu atat de tare si as pierde timp pretios pentru un nimeni? Iti zic ce le-am mai zis si la alti pestisori viteji doar la amenintari in scris. Daca vrei sa ai onoarea sa manci bataie de la mine trebuie sa faci un efort pentru asta :D Ma cauti tu daca tot iti doresti! Ca nu-ti fac eu munca in locul tau. Si cand ma gasesti s-ar putea sa ai o surprza si sa ti se indeplineasca dorinta :D;) Deci spor in cautari ;) Si-n caz ca ma gasesti eu iti recomand sa fugi, ca stii vorba aia "fuga e rusinoasa, dar e sanatoasa" :P Sa nu zici ca nu te-am avertizat.

PS: Ce ma mira pe mine e ca gunoiul asta de peste n-are 10 postari pe forum... Deci pentru a ma jigni si ameninta pe mine aici are nevoie de aprobarea fiecarei postari de catre staff-ul forumului. Eu inteleg ca circul aduce trafic si vizualizari multe, dar totusi, chiar trebuie lasati toti pestii sa ne iigneasca si sa ne ameninte pe aici din frustrare ca altceva n-au ce sa ne faca?

• Membru Premium
Postat

@Cristip32 si @Sutit007, eu cred ca v-ati mai "intersectat" pe aici... dar sub alte porecle: Shadow si Titus777, astea nefiind la nici unul, primele conturi pe acest "forum minunat"! 😉

Postat
9 minutes ago, danp123 said:

@Cristip32 si @Sutit007, eu cred ca v-ati mai "intersectat" pe aici... dar sub alte porecle: Shadow si Titus777, astea nefiind la nici unul, primele conturi pe acest "forum minunat"! 😉

mersi ca m-ai luminat Dane, ca eu clar nu ma apucam sa citesc numele oamenilor pe dos, ca nu-s chiar asa obsedat. Acum inteleg de ce "ma iubeste" el asa tare :D:P 

Pai na, daca-si doreste chiar atat de mult baiatul asta n-are decat sa ma caute. Cum zice o vorba foarte veche, biblica: "Cauta si vei gasi!" ;)

Postat

Si apropo de trait pe forum... De 24 de minute baiatul asta scrie ceva pe aici :D Probaial imi da mie o replica geniala :P Acum ori e el mai incet la minte si scrie greu, ori ne pregateste un roman intreg aici, asa ca fiti pe faza :D;)  

• Haha 2
  • Membru Premium
Postat
43 minutes ago, Cristip32 said:

Si apropo de trait pe forum... De 24 de minute baiatul asta scrie ceva pe aici :D Probaial imi da mie o replica geniala :P Acum ori e el mai incet la minte si scrie greu, ori ne pregateste un roman intreg aici, asa ca fiti pe faza :D;)  

Eu am venit sa vad daca merita sa-mi aduc berea si alunele la PC... sau raman cu ele la meci:

Man United - Arsenal 1 - 0 la pauza.

Cred ca raman la meci! 😁

Postat
1 minute ago, danp123 said:

Eu am venit sa vad daca merita sa-mi aduc berea si alunele la PC... sau raman cu ele la meci:

Man United - Arsenal 1 - 0 la pauza.

Cred ca raman la meci! 😁

Tu esti devina ca l-ai desconspirat pe baiat, s-a emotionat dupa si n-a mai avut curaj sa scrie :D:P 

• Oras:Des
Postat
Acum 3 minute, Cristip32 a spus:

Tu esti devina ca l-ai desconspirat pe baiat, s-a emotionat dupa si n-a mai avut curaj sa scrie :D:P 

Cristi mic, am scris eu de mult cine sunt. Nu m-a desconspirat nimeni. Si ai si citit,  ca mai inainte povesteai de milfa aia trecuta de 10 ani sau ceva de genul. Dar ca de obicei, n-ai inteles nimic.. N-ai dat tu cu pâra mai inainte ca la gradinita ? Ce te miri ca nu raspund ? Eu vreau sa te ajut sa intelegi ce inseamna emoticoanele alea. Primul indica ca esti happy / proud si al doilea ca ti-a iesit herpes la gura de poftă. 

Postat

Mai multe ti-as zice in persoană. Dar tu ai zis ca ma bati doar asa de ochii lumii, ca doar n-ai vorbit serios. Ca daca ma superi facem si nuntă. Hai pa nebuno care esti..

Postat

Spre ghinionul tau doar mic nu sunt ;) Atat de interesant si importnt mi s-a parut ce ai scrs tu acolo ca am citit doar asa, printre randuri de aia n-am observat :P 

Vad ca esti curajos nevoie mare si dintr-o data o dai la intors si nu ma mai cauti pe la fete sa-mi dai o lectie :D Barbat adevarat, ce mai ;) Mai bine ca nu te-au luat aia la vanatorii de munte, ca daca-ti dadeau o arma in mana, la cat de instabil psihic esti iti curmai singur suferinta si nu mai erai azi printre noi sa faci pe smardoiul ;):P  (ca sa vez ica am si memorie destul de buna)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...