Cristip32 Reputație: 88 Postat 8 ore în urmă Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat 8 ore în urmă Mai pestisor las, vezi sa nu te accidentezi! Barbatia nu se masoara in ani de box sau vre-un alt sport de contact... Ca sa pun cu botul pe labe un prst ca tine nici n-as avea nevoie de cunostintele alea dobandite in sport, ca tu esti viteaz doar in scris Sa te caut eu pe tine? Bai baiatule tu ai mancat ceva stricat si acum ai halucinatii si te crezi mai important decat esti? De ce m-as deranja eu atat de tare si as pierde timp pretios pentru un nimeni? Iti zic ce le-am mai zis si la alti pestisori viteji doar la amenintari in scris. Daca vrei sa ai onoarea sa manci bataie de la mine trebuie sa faci un efort pentru asta Ma cauti tu daca tot iti doresti! Ca nu-ti fac eu munca in locul tau. Si cand ma gasesti s-ar putea sa ai o surprza si sa ti se indeplineasca dorinta Deci spor in cautari Si-n caz ca ma gasesti eu iti recomand sa fugi, ca stii vorba aia "fuga e rusinoasa, dar e sanatoasa" Sa nu zici ca nu te-am avertizat. PS: Ce ma mira pe mine e ca gunoiul asta de peste n-are 10 postari pe forum... Deci pentru a ma jigni si ameninta pe mine aici are nevoie de aprobarea fiecarei postari de catre staff-ul forumului. Eu inteleg ca circul aduce trafic si vizualizari multe, dar totusi, chiar trebuie lasati toti pestii sa ne iigneasca si sa ne ameninte pe aici din frustrare ca altceva n-au ce sa ne faca?
Membru Premium danp123 Reputație: 2918 Postat 8 ore în urmă Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Postat 8 ore în urmă @Cristip32 si @Sutit007, eu cred ca v-ati mai "intersectat" pe aici... dar sub alte porecle: Shadow si Titus777, astea nefiind la nici unul, primele conturi pe acest "forum minunat"! 😉
Cristip32 Reputație: 88 Postat 8 ore în urmă Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat 8 ore în urmă 9 minutes ago, danp123 said: @Cristip32 si @Sutit007, eu cred ca v-ati mai "intersectat" pe aici... dar sub alte porecle: Shadow si Titus777, astea nefiind la nici unul, primele conturi pe acest "forum minunat"! 😉 mersi ca m-ai luminat Dane, ca eu clar nu ma apucam sa citesc numele oamenilor pe dos, ca nu-s chiar asa obsedat. Acum inteleg de ce "ma iubeste" el asa tare Pai na, daca-si doreste chiar atat de mult baiatul asta n-are decat sa ma caute. Cum zice o vorba foarte veche, biblica: "Cauta si vei gasi!"
Cristip32 Reputație: 88 Postat 8 ore în urmă Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat 8 ore în urmă Si apropo de trait pe forum... De 24 de minute baiatul asta scrie ceva pe aici Probaial imi da mie o replica geniala Acum ori e el mai incet la minte si scrie greu, ori ne pregateste un roman intreg aici, asa ca fiti pe faza 2
Membru Premium danp123 Reputație: 2918 Postat 7 ore în urmă Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Postat 7 ore în urmă 43 minutes ago, Cristip32 said: Si apropo de trait pe forum... De 24 de minute baiatul asta scrie ceva pe aici Probaial imi da mie o replica geniala Acum ori e el mai incet la minte si scrie greu, ori ne pregateste un roman intreg aici, asa ca fiti pe faza Eu am venit sa vad daca merita sa-mi aduc berea si alunele la PC... sau raman cu ele la meci: Man United - Arsenal 1 - 0 la pauza. Cred ca raman la meci! 😁
Cristip32 Reputație: 88 Postat 7 ore în urmă Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat 7 ore în urmă 1 minute ago, danp123 said: Eu am venit sa vad daca merita sa-mi aduc berea si alunele la PC... sau raman cu ele la meci: Man United - Arsenal 1 - 0 la pauza. Cred ca raman la meci! 😁 Tu esti devina ca l-ai desconspirat pe baiat, s-a emotionat dupa si n-a mai avut curaj sa scrie
Sutit007 Reputație: 1 Postat 7 ore în urmă Oras:Des Oras:Des Postat 7 ore în urmă Acum 3 minute, Cristip32 a spus: Tu esti devina ca l-ai desconspirat pe baiat, s-a emotionat dupa si n-a mai avut curaj sa scrie Cristi mic, am scris eu de mult cine sunt. Nu m-a desconspirat nimeni. Si ai si citit, ca mai inainte povesteai de milfa aia trecuta de 10 ani sau ceva de genul. Dar ca de obicei, n-ai inteles nimic.. N-ai dat tu cu pâra mai inainte ca la gradinita ? Ce te miri ca nu raspund ? Eu vreau sa te ajut sa intelegi ce inseamna emoticoanele alea. Primul indica ca esti happy / proud si al doilea ca ti-a iesit herpes la gura de poftă.
Sutit007 Reputație: 1 Postat 6 ore în urmă Oras:Des Oras:Des Postat 6 ore în urmă Mai multe ti-as zice in persoană. Dar tu ai zis ca ma bati doar asa de ochii lumii, ca doar n-ai vorbit serios. Ca daca ma superi facem si nuntă. Hai pa nebuno care esti..
Sutit007 Reputație: 1 Postat 6 ore în urmă Oras:Des Oras:Des Postat 6 ore în urmă Tu esti mai simpatic cand te certi decat asa in general
Cristip32 Reputație: 88 Postat 6 ore în urmă Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat 6 ore în urmă Spre ghinionul tau doar mic nu sunt Atat de interesant si importnt mi s-a parut ce ai scrs tu acolo ca am citit doar asa, printre randuri de aia n-am observat Vad ca esti curajos nevoie mare si dintr-o data o dai la intors si nu ma mai cauti pe la fete sa-mi dai o lectie Barbat adevarat, ce mai Mai bine ca nu te-au luat aia la vanatorii de munte, ca daca-ti dadeau o arma in mana, la cat de instabil psihic esti iti curmai singur suferinta si nu mai erai azi printre noi sa faci pe smardoiul (ca sa vez ica am si memorie destul de buna)
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum