Membru Premium LUMIAR Reputație: 884 Postat Aprilie 4 Oras:Centru Est Oras:Centru Est Membru Premium Postat Aprilie 4 2 minutes ago, Shadow40 said: Daca nu ziceai si asta cu "sa ne vedem fiecare de treaba noastra" aproape ca te credeam Dar e ok.. Sunt de acord cu tine... Sa ne vedem fiecare de treaba noastra. Voiam doar sa stii ca te-am "ginit" Bravo Holmes!!! Inca un caz rezolvat...🤣🤣🤣 "Sexul fără dragoste este doar împerechere"
DaNddy Reputație: 4 Postat Aprilie 4 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Aprilie 4 Acum 4 ore, Shadow40 a spus: @Obiectiv100: Anda e super ok "Taticule" sau "Titus" sau cum vrei tu sa-ti zic, dar puteai si tu sa-i faci recenzie la una mai noua si mai necunoscuta daca tot voiai sa ajuti forumul Daca tot ai zis tu ca-s de la SRI uite ca sunt Ti se recunoaste stilul de la o posta Confunzi marfa cu ambalaju 😉 Si eu te-am ginit pe tine, Atos 😁 1
Membru Premium Cozonac77 Reputație: 4949 Postat Aprilie 4 Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Membru Premium Postat Aprilie 4 1 oră în urmă, geo20 a spus: După aproape 7 luni de inactivitate în ale păcatului plăceri, datorată unor activități gospodărești Ai săpat gradina cu furculiță de plastic? Sau ai pus murăturile bucățică cu bucățică în borcane separate? I prefer blondes! (Începând de astăzi, în cazul în care Nu sunt mulțumit de serviciile oferite, îmi rezerv dreptul să achit atât cât consider eu)
Shadow40 Reputație: 100 Postat Aprilie 4 Oras:TImisoara Oras:TImisoara Postat Aprilie 4 3 hours ago, DaNddy said: Confunzi marfa cu ambalaju 😉 Si eu te-am ginit pe tine, Atos 😁 Ce sa zici si tu acum...? De parca-i greu sa-ti faci mai multi useri in aceeasi zi Treaba cu "Atos" n-am inteles-o... Dar nici nu ma agit s-o inteleg... Probabil incurci si tu borcanele. Dar daca vrei tu neaparat sa explici, esti binevenit
Membru Premium danp123 Reputație: 3154 Postat Aprilie 4 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Postat Aprilie 4 14 minutes ago, Cozonac77 said: Ai săpat gradina cu furculiță de plastic? Sau ai pus murăturile bucățică cu bucățică în borcane separate? Nici una, nici alta! A tuns iarba! 😜 1 1
geo20 Reputație: 459 Postat Aprilie 4 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Aprilie 4 Acum 14 minute, Cozonac77 a spus: Ai săpat gradina cu furculiță de plastic? Sau ai pus murăturile bucățică cu bucățică în borcane separate? 🤣 Mutare la casă, mașină nouă, iar bugetul după priorități! Mai un pic cu mobila și încet revin la normal! Dar, să fiu sincer, și turația motorului începe să scadă!🤣🤣 1
Martinel44 Reputație: 12 Postat Aprilie 4 Oras:România Oras:România Postat Aprilie 4 Acum 1 oră, geo20 a spus: 🤣 Mutare la casă, mașină nouă, iar bugetul după priorități! Mai un pic cu mobila și încet revin la normal! Dar, să fiu sincer, și turația motorului începe să scadă!🤣🤣 Ai zis ca de anul acesta devii fidel nevestei.Vezi sa te ții de cuvant 😂
Membru Premium Cozonac77 Reputație: 4949 Postat Aprilie 4 Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Membru Premium Postat Aprilie 4 1 oră în urmă, farafiltre a spus: https://ibb.co/Q37qHpb6 În scurt timp, o să-ți bagi Toată Dragostea în sportul ăsta 🥲 Am fost ieri la una și... Mai bine făceam donație la biserică 🙂 1 I prefer blondes! (Începând de astăzi, în cazul în care Nu sunt mulțumit de serviciile oferite, îmi rezerv dreptul să achit atât cât consider eu)
Membru Premium Cozonac77 Reputație: 4949 Postat Aprilie 4 Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Membru Premium Postat Aprilie 4 Acum 3 ore, geo20 a spus: 🤣 Mutare la casă, mașină nouă, iar bugetul după priorități! Mai un pic cu mobila și încet revin la normal! Dar, să fiu sincer, și turația motorului începe să scadă!🤣🤣 Ce mașină ți-ai luat? 😁 I prefer blondes! (Începând de astăzi, în cazul în care Nu sunt mulțumit de serviciile oferite, îmi rezerv dreptul să achit atât cât consider eu)
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 5 Postat Aprilie 5 Acum 3 ore, Cozonac77 a spus: Ce mașină ți-ai luat? 😁 Se mai fabrică Trabant? Să-mi permit și eu una nouă:))
geo20 Reputație: 459 Postat Aprilie 5 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Aprilie 5 Acum 6 ore, Martinel44 a spus: Ai zis ca de anul acesta devii fidel nevestei.Vezi sa te ții de cuvant 😂 Sunt, cu excepția câtorva escapade, 3/4 maxim pe an/lună (la asta mă mai gândesc)! Oricum, am redus turația motorului până la relanti, deoarece începe să mă cam lase caroseria!🤣 Acum 5 ore, Cozonac77 a spus: Ce mașină ți-ai luat? 😁 Îți dau un răspuns marca înregistrată Claudiu Raducanu, e SUV și Mild Hybrid!
Shadow40 Reputație: 100 Postat Aprilie 5 Oras:TImisoara Oras:TImisoara Postat Aprilie 5 @farafiltre: Mooamaaa... Dar ti-a dat de te-a julit fata aia de la Suceava Cred ca ince esti in recuperare si acum dormi in cada sau in bazin de traumatizat ce esti de comentariul ei
Membru Premium farafiltre Reputație: 5020 Postat Aprilie 5 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Postat Aprilie 5 Acum 2 ore, Shadow40 a spus: @farafiltre: Mooamaaa... Dar ti-a dat de te-a julit fata aia de la Suceava Cred ca ince esti in recuperare si acum dormi in cada sau in bazin de traumatizat ce esti de comentariul ei Aveam intentia sa i si raspund, dar ce folos...imediat am observat o ca nu ii " pregatita".😃 O si venit tarziu replica...eu acum imi aduc aminte doar de un apartament la drumul mare (pe parter)...cu un dormitor in dreapta. Si mai imi amintesc si ceva audi cu numar de cehia(🤔), de un flacau ce o anticipat gresit eliberarea locatiei si la fiecare pas ce il facea, lasa sa se observe glezna goala. In 20 de minute cat am petrecut cu fata nici macar nu cred ca o apucat sa i se incalzeasca bolidul (diesel). Asta ma intristeaza cu adevarat, ca am vizite din care nu mi amintesc esentialul.🥲 *si chiar m am considerat clientul aproape perfect, ca i am rapit maxim15 min pe lenjerie( bineinteles ca m a supt fara, exact cum ne am inteles la telefon). * si da, am simtit nevoia sa ma racoresc putin cu niste apiță, inainte sa bag un bras😃 dag dal gas!
Shadow40 Reputație: 100 Postat Aprilie 5 Oras:TImisoara Oras:TImisoara Postat Aprilie 5 1 hour ago, farafiltre said: Aveam intentia sa i si raspund, dar ce folos...imediat am observat o ca nu ii " pregatita".😃 O si venit tarziu replica...eu acum imi aduc aminte doar de un apartament la drumul mare (pe parter)...cu un dormitor in dreapta. Si mai imi amintesc si ceva audi cu numar de cehia(🤔), de un flacau ce o anticipat gresit eliberarea locatiei si la fiecare pas ce il facea, lasa sa se observe glezna goala. In 20 de minute cat am petrecut cu fata nici macar nu cred ca o apucat sa i se incalzeasca bolidul (diesel). Asta ma intristeaza cu adevarat, ca am vizite din care nu mi amintesc esentialul.🥲 *si chiar m am considerat clientul aproape perfect, ca i am rapit maxim15 min pe lenjerie( bineinteles ca m a supt fara, exact cum ne am inteles la telefon). * si da, am simtit nevoia sa ma racoresc putin cu niste apiță, inainte sa bag un bras😃 De aia zic eu din start NU drogurilor Ca sa fiu cat mai lucitd si sa-mi amintesc toate detaliile La tine colega, cand scrii aici cateodata esti super lucid si logic, altadata parca esti in lumea ta si greu intelege omul ce ai vrut sa zici.... Cu pseudorecenzia la fata asta si comentariul tau de aici, iar m-ai bagat in ceata.... Deci pana la urma ti-a facut oral neprotejat sau nu? Ca acolo la ea pe rubrica ai zis ca a fost foarte ferma cu "NU"-ul ala, iar aici zici ca de fapt ti-a facut... Ce sa mai inteleaga omul PS: Branza nu te intreb daca ai avut sau nu, ca aia chiar nu ma intereseaza
Membru Premium farafiltre Reputație: 5020 Postat Aprilie 5 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Postat Aprilie 5 Acum 54 minute, Shadow40 a spus: *Ca acolo la ea pe rubrica ai zis ca a fost foarte ferma cu "NU"-ul ala, iar aici zici ca de fapt ti-a facut... Ce sa mai inteleaga omul PS: Branza nu te intreb daca ai avut sau nu, ca aia chiar nu ma intereseaza Am sunat o ca sa ne intelegem, ca nu am reusit din mesaje. Nu'ul din mesaj, la telefon a fost da. Despre branza nu iti zic nimic, ca nu te intereseaza😃 dag dal gas!
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 5 Postat Aprilie 5 1 oră în urmă, Queequeg a spus: Cât mai e kilu de caș? De cioban sau de vacă?
SeqenenraTaa Reputație: 537 Postat Aprilie 6 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Aprilie 6 Acum 7 ore, Queequeg a spus: Cât mai e kilu de caș? Eu zic să treci pe urdă, e mai ieftină 😁
gabrogabro Reputație: 2385 Postat Aprilie 6 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Aprilie 6 La 04.04.2025 la 22:13, geo20 a spus: 🤣 Mutare la casă, mașină nouă, iar bugetul după priorități! Mai un pic cu mobila și încet revin la normal! Dar, să fiu sincer, și turația motorului începe să scadă!🤣🤣 Pai bine. Sa inteleg ca tu din banii fetelor te muti la casa noua ? 😊😊😊
M0ff0ss Reputație: 825 Postat Aprilie 6 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Aprilie 6 Steluța.. pe primul loc. Șumi a avut noroc.. Cormoranii.. doar strigoi, Barça-ncheie pe loc doi. Vremea-i rea și e friguț, Mai rezist înc-un picuț. Noroc mare cu fetița Tocmai, din Dumbrăvița. 2
Membru Premium Cozonac77 Reputație: 4949 Postat Aprilie 7 Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Membru Premium Postat Aprilie 7 Acum 11 minute, nellu2012 a spus: P.S. Dau o tura gratuita la Bianca (sau la oricare alta fata) celui care o convinge pe Biaca sa sarute. Mă ocup eu de problemă 🥹 1 I prefer blondes! (Începând de astăzi, în cazul în care Nu sunt mulțumit de serviciile oferite, îmi rezerv dreptul să achit atât cât consider eu)
M0ff0ss Reputație: 825 Postat Aprilie 7 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Aprilie 7 É liniște și cam pustiu, Am intrat aici să scriu, Toți la muncă, la "stăpâni", Ce să faci.. că doar e luni. Mai pe sear-apar voioși, Mai glumeți, mai serioși, Ca să afle de-ndat, Ce se-ntâmplă prin Banat. Sunt și blonde și brunete, Aranjate și cochete. Musafiri așteaptă ele, Și să iá niște lovele. Dar băieții.. mici sau mari, Printre ei, sunt și avari. Analize scriu mai rar, Ori s-au cumințit.. e clar. 1 1
M0ff0ss Reputație: 825 Postat Aprilie 7 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Aprilie 7 Acum 28 minute, nellu2012 a spus: ... Dau o oră gratuita la Bianca (sau la oricare alta fata) celui care o convinge pe Bianca sa sarute. Dacă-l fur (sărutul) se pune? 😂
Membru Premium nellu2012 Reputație: 14963 Postat Aprilie 7 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Postat Aprilie 7 Acum 34 minute, M0ff0ss a spus: Dacă-l fur (sărutul) se pune? 😂 Pai...nu prea. Mai tare sufar. Deci...nu.
Membru Premium nellu2012 Reputație: 14963 Postat Aprilie 7 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Postat Aprilie 7 Acum 56 minute, Cozonac77 a spus: Mă ocup eu de problemă 🥹 Sper sa-mi dai vesti bune.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum