Sari la conținut

Adevărul adevărat!

Vizitator ccfdtig

Postări Recomandate

Reputație: 1655
  • Oras:Confort 1 Central
Postat
12 minutes ago, Criticul said:

coniacul cald

Decat paharul, imi pare rau…

• Like 1
  • Membru Premium
Reputație: 3323
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat
22 minutes ago, Criticul said:

Doar dacă am motive... 😛 Și am făcut și asta de câteva ori... 😛 

Atât că nu beau bere (foarte rar), mai degrabă e vorba de coniac sau vin și acolo ai pretenții... coniacul cald, vinul alb rece, cel roșu la temperatură de 16-18 grade,altfel și-o "fură" 😂 

8 minutes ago, LUMIAR said:

Decat paharul, imi pare rau…

Cititi aici si vedeti de ce eu beau coniacul INTOTDEAUNA cu gheata:

https://www.remymartin.com/news/stories/the-best-glasses-for-drinking-cognac/#tumbler

• Like 1
  • Membru Premium
Reputație: 8183
  • Oras:Nicăieri
Postat
Acum 17 minute, Cozonac77 a spus:

Sunt indecis...

Între Oana și Carima, ce ai recomanda? Fătucile alea din capitala Olteniei 🥹 

Edit: le cunosc pe ambele, Cred că le-am și recenzii la fiecare în parte....cred. Nu știu pe care din ele să o revăd 🥲

Eu o știu doar pe Oana... așa că aș recomanda-o pe Carima, fiind noutate 😇

La Carima nu am ajuns căci mi-a răspuns la mesaj când trecusem de Orșova, recupera somnul. 

• Haha 1

Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. 

"Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield 

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Paradoxul preacurviei pe caniculă...

Avem atâtea fete faine în oraș: Deliuta, Lorena, Avaaaa, Kim, Mona, jur că parcă s-a deschis haremul sultanului Mehmed, Cuceritorul Constantinopolului...

Dar nu in stare de nimic pe vremea asta frate... Inactiv total...

• Membru Premium
Postat
Acum 16 minute, farafiltre a spus:

Imagineaza ti sa stai cu el la masa, si sa vada cum bagi apa in vin😁

Încep cu François Villon, cu 

Și aș încheia cu Pastorel Teodoreanu și legea lui Murphy:

"dacă adaugi o picătură de vin într-un butoi de apă de canal, rezultatul va fi un butoi de apă de canal. Similar, dacă adaugi o picătură de apă de canal într-un butoi de vin, rezultatul va fi tot un butoi de apă de canal." 

Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. 

"Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield 

• Membru Premium
Reputație: 6908
  • Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi
Postat
Acum 15 minute, Criticul a spus:

*aș recomanda-o pe Carima

Eu am avut intenția (Cândva....demult...) să fiu mârlan cu fătuca aia, înainte de a apuca să o cunosc....

După ce am cunoscut-o, am regretat intenția. Fapta nu s-a produs 😇

I prefer blondes!

(Începând de astăzi, în cazul în care Nu sunt mulțumit de serviciile oferite, îmi rezerv dreptul să achit atât cât consider eu)

• Membru Premium
Reputație: 5367
  • Oras:Republica Timisoara
Postat
Acum 22 minute, SeqenenraTaa a spus:

Avem atâtea fete faine în oraș: Deliuta, Lorena, Avaaaa, Kim, Mona, jur că parcă s-a deschis haremul sultanului Mehmed, Cuceritorul Constantinopolului...

Mie imi plac transpirate💁🏾‍♂️ Bun, fara sa mirose...sau macar nu q ceapa prajita😁 

(am inteles, ziceai doar ca te epuizeaza caldura)

• Haha 1

dag dal gas!

Vizitator
Postat
16 minutes ago, SeqenenraTaa said:

Nu-i problemă căldura. Te răcoresc fetele cu aer condiționat, apă rece ... și dacă vă încălziți prea tare, îți fac vânt cu chiloții să-ți revii :)

Vizitator
Postat
Acum 2 minute, farafiltre a spus:

Mie imi plac transpirate💁🏾‍♂️ Bun, fara sa mirose...sau macar nu q ceapa prajita😁 

Păcat că nu pot da încă reacții 😂

• Membru Premium
Postat
Acum 1 minut, SeqenenraTaa a spus:

Păcat că nu pot da încă reacții 😂

Sa nu te preocupe atata lucru😀

dag dal gas!

• Membru Premium
Postat
Acum 3 minute, farafiltre a spus:

Cred că varianta mai aproape de adevăr Este să le vezi cum transpiră... cum curg stropi de sudori pe trupșorul lor (după ce sunt ieșite Proaspăt din duș) 😁 

• Like 1

I prefer blondes!

(Începând de astăzi, în cazul în care Nu sunt mulțumit de serviciile oferite, îmi rezerv dreptul să achit atât cât consider eu)

Reputație: 1655
Postat
17 minutes ago, Cozonac77 said:

Eu am avut intenția (Cândva....demult...) să fiu mârlan cu fătuca aia, înainte de a apuca să o cunosc....

După ce am cunoscut-o, am regretat intenția. Fapta nu s-a produs 😇

Este vorba despre starleta din oltenia? Ma bucur ca ai avut o experienta pozitiva cu ea, dar eu o consifer ca fiing ultimul vagon al unei garnituri de tren...

Chestie de gusturi pana la urma.

• Membru Premium
Postat

Căldura creste libidoul, frigul îl scade... Iar acum, când vezi atâtea exemplare sumar îmbracate, poți testa dacă ai erecții... 😛 

• Membru Premium
Postat
Acum 2 minute, LUMIAR a spus:

Este vorba despre starleta din oltenia? Ma bucur ca ai avut o experienta pozitiva cu ea, dar eu o consifer ca fiing ultimul vagon al unei garnituri de tren...

Chestie de gusturi pana la urma.

N-aș putea să te contrazic... (da, e urâțică...)

Eu am avut intenția să fiu mârlan cu fata în urma unor circumstanțe tâmpite... Independiente de ea (oarecum). Dar după ce am cunoscut-o, mi-a trecut. Fata chiar a fost de treabă 😇 și nici dezamăgit n-am plecat de la ea 

• Like 1

I prefer blondes!

Reputație: 1275
  • Oras:Ardeal
Postat
Acum 24 minute, farafiltre a spus:

Mie imi plac transpirate💁🏾‍♂️ ...

"Nepoate, dacă o săruți pe gât și e sărat, să nu te pună dracu' să cobori mai jos" 😂

• Mersi 1
  • Haha 1
Vizitator
Postat
14 minutes ago, M0ff0ss said:

"Nepoate, dacă o săruți pe gât și e sărat, să nu te pună dracu' să cobori mai jos" 😂

... că-s mari șansele să dai de urme de "iaurt" pe piept (true story :))
leac pentru arsura de la solar (probabil :))

Vizitator
Postat
Acum 23 minute, M0ff0ss a spus:

Da poate mai jos e dulce 😂 Cine poate ști 😁

• Membru Premium
Postat
Acum 8 minute, SeqenenraTaa a spus:

Da poate mai jos e dulce 😂 Cine poate ști 😁

Sau îți rămân "copii" printre dinți, dintre cei refuzați de danezi.... 😛  Și 90% miros de cherhana... 

Cică Steve Wonder a intrat într-o cherhana și după ce a mirosit, a spus: "Hello ladies" 😂 

Hmmm... oare câți bani ar putea obține ele dacă ar putea vinde "recolta" dintr-o zi de muncă?!? 😁 

Postat
Acum 2 ore, SeqenenraTaa a spus:

Du-te și tu.. mai spre seară. 

P.S. Îmi place că ai gusturi 🙂

• Membru Premium
Postat

😁

Sa asude in bratele tale ma refeream, nu sa fie dospita... sa se prezinte ca dupa o zi de activitati portuare... scenariul de care amintea mai sus cozonac.

• Haha 1

dag dal gas!

Postat
Acum 51 minute, farafiltre a spus:

... scenariul de care amintea mai sus cozonac.

Lasă-l pe baigli, că el doar asta visează zilele astea: duș, apă caldă.. 😂

• Membru Premium
Postat
Acum 26 minute, M0ff0ss a spus:

Lasă-l pe baigli, că el doar asta visează zilele astea: duș, apă caldă.. 😂

Acicilea estem o mica familie, ii face mandea un "proiect" de dus artizanal...de sta matu'n coada! 💁🏾‍♂️Un butoi de 200literi de la shell pot sa il fac rost, ceva smirghel (pe care imi exprim iarna dorintele catre mos craciun) sa l matuiqsca pe exterior mai am, de un spray negru de la dedeman (ca's de ai nostri) o sa si sacrifice si el bugetul (sa vezi cum o sa aminteasca, ca ii redus😁)...si mai cateva acareturi...

NIMENI si NIMIC, care sa nu i poata face visul realitatei!😆

• Haha 1

dag dal gas!

• Membru Premium
Reputație: 2912
  • Oras:Ar
  • Oras:Ar
Postat
Acum 2 minute, farafiltre a spus:

Acicilea estem o mica familie, ii face mandea un "proiect" de dus artizanal...de sta matu'n coada! 💁🏾‍♂️Un butoi de 200literi de la shell pot sa il fac rost, ceva smirghel (pe care imi exprim iarna dorintele catre mos craciun) sa l matuiqsca pe exterior mai am, de un spray negru de la dedeman (ca's de ai nostri) o sa si sacrifice si el bugetul (sa vezi cum o sa aminteasca, ca ii redus😁)...si mai cateva acareturi...

NIMENI si NIMIC, care sa nu i poata face visul realitatei!😆

Doar că trebuie să il montezi/cari sus de tot, pe plafon la blocurile de pe Rebreanu🤣🤣🤣. Dacă nu ii place modelul, se găseste cine să il folosească acolo, doar să il faci de 2000 l, nu 200🙃😃.

• Haha 2
  • Membru Premium
Postat
Acum 7 minute, unsuflet a spus:

Doar că trebuie să il montezi/cari sus de tot, pe plafon la blocurile de pe Rebreanu🤣🤣🤣. Dacă nu ii place modelul, se găseste cine să il folosească acolo, doar să il faci de 2000 l, nu 200🙃😃.

Daca tre' sa merg tocmai acolo, cineva trebuie sa imi plateasca  deplasarea 🤷🏿‍♂️

(pentru asemenea volum o sa fie nevoie de autorizatie de la structurist, si eu is certat cu,Canova😄)

• Haha 1

dag dal gas!

Postat
Acum 13 minute, farafiltre a spus:

Acicilea estem o mica familie, ii face mandea un "proiect" de dus artizanal...

Pardon, mon cher! 

Credeam că hoinărește prin curtea lu' Băluță zilele astea 🙂

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   1 member and 2 guests

• Creează nouă...