SeqenenraTaa Reputație: 460 Postat Iunie 26 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Iunie 26 Acum 20 minute, altmarz a spus: Ia stai putintel asa ca am trecut cam repede peste asta. Ce latina celebra in Arad? 😆 Era acu un an una bună rău din Columbia parca, pe publi, avea si topic pe Arad parcă, si reviews bune. Am zis că merg da m-am luat cu treburi. I-am scris atunci dacă vine in Timișoara și a zis că nu. @unsuflet poate știe de cine zic? 1
Membru Premium unsuflet Reputație: 2460 Postat Iunie 26 Oras:Ar Oras:Ar Membru Premium Postat Iunie 26 Acum 17 minute, SeqenenraTaa a spus: Era acu un an una bună rău din Columbia parca, pe publi, avea si topic pe Arad parcă, si reviews bune. Am zis că merg da m-am luat cu treburi. I-am scris atunci dacă vine in Timișoara și a zis că nu. @unsuflet poate știe de cine zic? Din pâcate nu o stiu, nu imi explic cum de am ratat-o. In general sunt innebunit de orice e exotic, columbiancă, asiatică sau africană.
SeqenenraTaa Reputație: 460 Postat Iunie 26 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Iunie 26 1 oră în urmă, unsuflet a spus: Din pâcate nu o stiu, nu imi explic cum de am ratat-o. In general sunt innebunit de orice e exotic, columbiancă, asiatică sau africană. E si o posibilitate distinctă să încurc cu Cluj 😂 1
SeqenenraTaa Reputație: 460 Postat Iunie 26 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Iunie 26 1 oră în urmă, unsuflet a spus: Din pâcate nu o stiu, nu imi explic cum de am ratat-o. In general sunt innebunit de orice e exotic, columbiancă, asiatică sau africană. Hai că am săpat un pic si am găsit discuția de acum aproape un an, era o tipă Georgina la voi pe publi: La 01.09.2024 la 3:10, M0ff0ss a spus: Nu fac eu recomandări nimănui.. dar poate ai vrea să vizitezi colega brunetă! 🙂 P.S. Variantă mai accesibilă (a se înțelege mai aproape - pe malul Mureșului), poate fi Georgina.. 1
Membru Premium farafiltre Reputație: 4989 Postat Iunie 26 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Postat Iunie 26 1 oră în urmă, unsuflet a spus: Din pâcate nu o stiu, nu imi explic cum de am ratat-o. In general sunt innebunit de orice e exotic, columbiancă, asiatică sau africană. Da cu exiticele noastre ai terminat, sau ce?😁 Asa mi am dorit da ajung la o Bia Khalifa tatuata pă tăt spacilii . ..de la voi, nu stiu unde a putut sa dispara asa fara urma ( ii aveam data si inimioara pe publi)🥲 dag dal gas!
M0ff0ss Reputație: 780 Postat Iunie 26 Oras:T M Oras:T M Postat Iunie 26 Acum 3 ore, SeqenenraTaa a spus: Era acu un an una bună rău din Columbia parca, pe publi, avea si topic pe Arad parcă, si reviews bune. Am zis că merg da m-am luat cu treburi. I-am scris atunci dacă vine in Timișoara și a zis că nu. @unsuflet poate știe de cine zic? Poate la d-ra te referi 😋 Frumușică, începătoare dar silitoare 🙂 Nu a stat mult, nici nu a vrut să vină la TM. A luat drumul spre vest, ghidată îndeaproape de o "fostă" prestatoare.
M0ff0ss Reputație: 780 Postat Iunie 26 Oras:T M Oras:T M Postat Iunie 26 Acum 10 ore, Alita a spus: Iară faci reclamă la fete? Începi sa fii dubios😄 Lasă săgețile 😉 P.S. e prima oară când o propune și pe Katja 😂
Alita Reputație: 684 Postat Iunie 27 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Iunie 27 Acum 11 ore, M0ff0ss a spus: Lasă săgețile 😉 P.S. e prima oară când o propune și pe Katja 😂 Săgeți nu am, că nu sunt vânător. Arsenal pt pescuit am multe , dar sunt scumpe așa că nici cu ele nu arunc. A fost o glumă. Ai putea sa fii mai relaxat, mult prea în serios ești cu forumul , sa împărți dreptatea , cu minusuri , apostrofari etc. Nu contest că de multe ori ai dreptate dar suntem oameni toți aici, mai greșim cu toții. Fii și tu mai înțelegător. 1
SeqenenraTaa Reputație: 460 Postat Iunie 27 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Iunie 27 Acum 54 minute, altmarz a spus: Salutare tuturor! Intr-o zi cu lene mare, si in lipsa de optiuni concrete, tatonam cu fetele de pe publi. Dintre cele care mi-au raspuns, cumva Beatrice mi-a atras atentia. Am stabilit o programare, care nu stiu cata programare sau nu era, eram pregatit moral sa nu mai raspunda cand ajung. Dar a raspuns. Locatie: Zona de N, undeva peste drum de blocurile portocalii. Nimic de comentat aici. Aspect: E o fata micuta, slim, tate micute, dar arata bine. E draguta la fata, cateva (sau mai multe) desene pe ea. Atitudine -- 2 -- Aici sunt multe de zis. O sa incerc sa cuprind lucrurile mai importante. Daca incerci un mic preludiu, sa o atingi, mangaieri, sa o ajuti sa se dezbrace, o enerveaza. Efectiv o irita, si iti si zice la un moment dat. Prima data M-a inchis sec, a doua oara iritata rau, de cine stie ce am facut. E prima data cand patesc asa ceva, in capul meu, era ceee plm e cu asta. Ma rog, incerc sa salvez cat de cat intalnirea, dar daca nu era de ajuns ca a futut deja tot meciul, aproape ca ma si certa, mai tarziu dadea ochii peste cap si era iritata de orice propuneam. Pana si la schimbul de pozitii, am schimbat doar doua ca nu mai aveam chef sa ii propun ceva si iar sa se dea iritata, ochi peste cap, grimase, etc. ON -- 5 -- Sincer, destul de anost. Am dat un punct in plus pentru faptul ca nu se grabeste sa schimbe, dar e destul de mecanic. Schimba ritmul prea des, care e ori prea energic, ori prea lent. Am mai dat un punct in plus si pentru faptul ca o mai linge frumos, o mai bate de limba, dar putea sa fie totusi mai umed si cu un ritm constant. Probabil daca ii propuneam sa pastreze ritmul iar se dadea lovita. NP -- 4 -- Singurul motiv pentru care nu are nota mai mica, e ca, in ciuda faptului ca era enervata de orice, in LOT are o miscare buna. Dar doar una. In doggy, ori fuge de tine, ba se trage intro parte cat sa nu poti sa intri decat pe jumate, ba nu stiu ce...plm. Cand ajungeam aproape de punctul culminant, fix atuncea se gasea sa se traga, si o luam de la capat. Ritmul e la fel de inconstant ca la oral, poate chiar mai inconstant. Asta, impreuna cu atitudinea ei, nu sunt chiar cea mai buna combinatie. Am mai patit asta, dar fetele o fac mai finut, si daca e ceva ce le deranjeaza, incerc sa ma adaptez, sa discutam, si sa facem sa fie bine. Aici nu s-a putut. Cum am zis, propun o schimbare de pozitie, o vad cum se schimba la fata, da ochii peste cap. Raport calitate/pret -- 2 -- Raportul acesta, era mic indiferent de pret, dar merita amintite tarifele: 200/400 vine cu OP/NP, extra ON e 50, si CIM 100. Chiar am verificat, si in meniu apare inclusiv si "Schimb de pozitii", dar ce-i drept, nu a specificat ca se face fara sa o enervezi. Tot in meniu mai apare si FK, care sunt de fapt doar saruturi pe buze (mi-a zis ea), dar de care sincer nu am fost curios dupa ce mi-a futut meciul. Sigur ar fi iritat-o ceva si aici. Pretul incredibil de mare pentru ce ofera, dar, pentru atitudinea de cacat pe care o are, eu nu m-as intoarce la nici un tarif, as indrazni sa spun ca nici gratis. Concluzie: Cred ca e clara situatia, eu nu mai revin. Am plecat si dezamagit, dar si enervat. E o fata care are un talent sa iti futa cheful, chiar daca vi cu ea sculata din parcare. Are dansul ei, iar daca ai "tupeul" sa intervii putin in el, se enerveaza. Mi-am amintit acum, la derularea filmului, ca si in momentul in care i-am facut un compliment, a fost iritata. Pe moment mi s-a parut ceva ciudat, dar nu am bagat atat de seama. Parca vechiul titlu pe care il avea topicul acesta ("de evitat"), chiar se potrivea. Eu nu am mai intalnit o fata in meseria asta care sa se enerveze cand o atingi/ajuti sa se dezbrace. 😆 O zi de vineri cu multa iubire!!! Nasol, mă tenta și pe mine dar intuiția îmi zicea să zic pas. Văd că se confirmă. Eh uneori ieși mai câștigat cu o labă la Veronica Avluv... 1
Membru Premium Cozonac77 Reputație: 4809 Postat Iunie 27 Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Membru Premium Postat Iunie 27 Acum 15 minute, mimisormimi1 a spus: Tot primesc msj sa reintroduc varianta de 30 de minute. Eu zic sa votam :)) ❤️ --- Da 👍--- Nu Vrei să fraudezi voturile, Mimișor? I prefer blondes! (Începând de astăzi, în cazul în care Nu sunt mulțumit de serviciile oferite, îmi rezerv dreptul să achit atât cât consider eu)
Membru Premium Cozonac77 Reputație: 4809 Postat Iunie 27 Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Membru Premium Postat Iunie 27 Acum 2 minute, Criticul a spus: Nu, adică chiar dacă săruți, nu e obligatoriu GFE DAR GFE FĂRĂ SĂRUT NU EXISTĂ! E că fotbal fără minge, ca o mașină fără motor... Pe lângă sărut trebuie să fie și altele ca să fie GFE, dar FK e elementul principal. Nu săruți, nu e GFE! Nu mai zăpăci fetele de cap în PLM!! Bineînțeles că se poate GFE fără FK. Nici nevasta nu-ți bagă zilnic limba'n gât, Nici măcar în nopțile alea când își deschide picioarele s-o vâri în scorbură. Se întoarce cu spatele și te lasă să-ți faci damblaua. Când ești gata te trimite în bucătărie să îi aduci ceva dulce, să fie și ea mulțumită 🥰 Se poate inclusiv fotbal fără minge... Îi zice anti-joc sau anti-fotbal. Sunt o grămadă de echipe ce practică. Sorin Cărțu era expert în astfel de pregătiri, băga Toată autobaza în poartă. Important era să nu primească gol, nu să joace fotbal sau să țină de minge. 6 I prefer blondes! (Începând de astăzi, în cazul în care Nu sunt mulțumit de serviciile oferite, îmi rezerv dreptul să achit atât cât consider eu)
Membru Premium Beticul Reputație: 1346 Postat Iunie 27 Oras:view Oras:view Membru Premium Postat Iunie 27 Acum 29 minute, Cozonac77 a spus: Nu mai zăpăci fetele de cap în PLM!! Bineînțeles că se poate GFE fără FK. Nici nevasta nu-ți bagă zilnic limba'n gât, Nici măcar în nopțile alea când își deschide picioarele s-o vâri în scorbură. Se întoarce cu spatele și te lasă să-ți faci damblaua. Când ești gata te trimite în bucătărie să îi aduci ceva dulce, să fie și ea mulțumită 🥰 Se poate inclusiv fotbal fără minge... Îi zice anti-joc sau anti-fotbal. Sunt o grămadă de echipe ce practică. Sorin Cărțu era expert în astfel de pregătiri, băga Toată autobaza în poartă. Important era să nu primească gol, nu să joace fotbal sau să țină de minge. Gfe cu nevasta 🤣🤣🤣 3
jocrep1 Reputație: 934 Postat Iunie 27 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iunie 27 Acum 3 ore, mimisormimi1 a spus: Tot primesc msj sa reintroduc varianta de 30 de minute. Eu zic sa votam :)) ❤️ --- Da 👍--- Nu Da cu scădere de preț nu primești? Sa supunem la bot și acolo. S-auzim de bine! 1
Membru Premium Beticul Reputație: 1346 Postat Iunie 27 Oras:view Oras:view Membru Premium Postat Iunie 27 Dacă nevasta face gfe, ar trebui să te pună puțin pe gânduri 🤣🤣🤣 2
Membru Premium altmarz Reputație: 6783 Postat Iunie 27 Membru Premium Postat Iunie 27 5 hours ago, SeqenenraTaa said: Nasol, mă tenta și pe mine dar intuiția îmi zicea să zic pas. Văd că se confirmă. Eh uneori ieși mai câștigat cu o labă la Veronica Avluv... Si-a sters anuntul, anunt valabil din aprilie de la prima postare pe topicul din AR Oare a citit recenzia? 😆 Iti dai seama daca o enervai si cand respirai..
Membru Premium unsuflet Reputație: 2460 Postat Iunie 27 Oras:Ar Oras:Ar Membru Premium Postat Iunie 27 Acum 11 minute, altmarz a spus: Si-a sters anuntul, anunt valabil din aprilie de la prima postare pe topicul din AR Oare a citit recenzia? 😆 Iti dai seama daca o enervai si cand respirai.. Nu și l-a șters așa face mereu când schimbă orașul. Imi pare rău pt experiența ta negativă. Eu am avut click cu ea. Nu citeste pe nimfo, are cont, dar neplătit și neaccesat din 3 iunie.
Membru Premium Beticul Reputație: 1346 Postat Iunie 27 Oras:view Oras:view Membru Premium Postat Iunie 27 Acum 10 minute, Beticul a spus: Dacă nevasta face gfe, ar trebui să te pună puțin pe gânduri 🤣🤣🤣 Păi da, ceva trebuie să fie, ori a bușit mașina, ori și-a cumpărat vreo rochie sau o pereche de pantofi la preț de mașini, n-ai cum altfel 🤣🤣🤣
Membru Premium Cozonac77 Reputație: 4809 Postat Iunie 27 Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Membru Premium Postat Iunie 27 Acum 1 minut, unsuflet a spus: Nu și l-a șters așa face mereu când schimbă orașul. Imi pare rău pt experiența ta negativă. Eu am avut click cu ea. Tu ai avut Click, și Altmarz a făcut Clack 🥹 Fiecare cu soarta lui 🥲 2 I prefer blondes! (Începând de astăzi, în cazul în care Nu sunt mulțumit de serviciile oferite, îmi rezerv dreptul să achit atât cât consider eu)
Membru Premium unsuflet Reputație: 2460 Postat Iunie 27 Oras:Ar Oras:Ar Membru Premium Postat Iunie 27 Acum 1 minut, Beticul a spus: Păi da, ceva trebuie să fie, ori a bușit mașina, ori și-a cumpărat vreo rochie sau o pereche de pantofi la preț de mașini, n-ai cum altfel 🤣🤣🤣 Doar să nu intrebi cât trebuie sa ii dai extra pt gfe🤣. 1
Membru Premium Beticul Reputație: 1346 Postat Iunie 27 Oras:view Oras:view Membru Premium Postat Iunie 27 Chiar acum, unsuflet a spus: Doar să nu intrebi cât trebuie sa ii dai extra pt gfe🤣. Te ia de cap, îți zic eu 🤣 1 1
Membru Premium Cozonac77 Reputație: 4809 Postat Iunie 27 Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Membru Premium Postat Iunie 27 Nu mai poate omu' să dea liniștit și fără griji la o bucă, că se găsește câte unu' care vrea GFE... I prefer blondes! (Începând de astăzi, în cazul în care Nu sunt mulțumit de serviciile oferite, îmi rezerv dreptul să achit atât cât consider eu)
Membru Premium Beticul Reputație: 1346 Postat Iunie 27 Oras:view Oras:view Membru Premium Postat Iunie 27 Chiar acum, Cozonac77 a spus: Nu mai poate omu' să dea liniștit și fără griji la o bucă, că se găsește câte unu' care vrea GFE... Ultima dată când am avut parte de gfe, tocmai aflasem că și-a luat nu știu ce draq de parfum cu 600 și ceva de lei 🙆 3
Membru Premium Beticul Reputație: 1346 Postat Iunie 27 Oras:view Oras:view Membru Premium Postat Iunie 27 Feriți-vă de gfe conjugal, este scump 🤣
Membru Premium altmarz Reputație: 6783 Postat Iunie 27 Membru Premium Postat Iunie 27 14 minutes ago, unsuflet said: Imi pare rău pt experiența ta negativă. Eu am avut click cu ea. Lasa-ma, te rog frumos eu, lasa-ma. Deja de doua ori ai specificat asta dupa recenzia mea. 3
Membru Premium unsuflet Reputație: 2460 Postat Iunie 27 Oras:Ar Oras:Ar Membru Premium Postat Iunie 27 Acum 3 minute, altmarz a spus: Lasa-ma, te rog frumos eu, lasa-ma. Deja de doua ori ai specificat asta dupa recenzia mea. Nu știam că ai citit și pe Arad, scuzele mele.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum