Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Februarie 20, 2021 Postat Februarie 20, 2021 Acum 43 minute, vistantric a spus: Ucide propriul sentiment, dar e si de datoria receptorului sa transforme pentru sine... Batjocura survine dintr-un sentiment de gol lăuntric, dar tocmai aici e întotdeauna loc...acel loc e ceea ce posesorul ascunde prin atitudinea sa.Uneori batjocura respectiva poate sa fie greșit interpretata in acest caz, cand nu este vorba de un individ blazat, neinspirat.Se întâmplă ca în solitudinea sa prea mare...omul sa facă haz din lipsa de indrumare, de teama sa nu greșească.Este obisnuinta sa care se transpune apoi si in realitatea altora si...de multe ori celalalt pune raul in fata.Ideea e ca poate nu e cazul unei explicații sau respectivul sa își demonstreze adevarul.Noi daca suntem iubitori de socializare...descoperim, gândim și transmitem la rândul nostru ceva. Cuvântul haz exprima mai multe nuante...si diferenta de nuante consta in a glumi sau a își bate joc... Receptorul, în f-tie de capacitatea sa de EQ (inteligenta emotionala) discerne. Cei empatici, cei toleranți, impaciuitori vor reacționa într-un fel iar cei in care se aprinde zvacnetul temperamental vor reacționa in alt fel.
vistantric Reputație: -3413 Postat Februarie 20, 2021 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Februarie 20, 2021 Zvacnetul acela se aprinde in toți...însă putini suntem conștienți de asa ceva, ne lasam distrași si apoi facem confuzii intre ce e în afara si ceea ce e cu adevărat specific propriei firi. 2 2
22leon Reputație: 34338 Postat Februarie 20, 2021 Oras:Banat Oras:Banat Postat Februarie 20, 2021 Acum 11 ore, manutm a spus: Eu credeam ca aici se lanseaza amenintari, nu invitatii. 😏 Pai prima parte a fost de genul : vedeti ca daca o chem pe Sarrah si vine, o punem toti 1 1
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Februarie 20, 2021 Postat Februarie 20, 2021 Acum 1 oră, vistantric a spus: Zvacnetul acela se aprinde in toți...însă putini suntem conștienți de asa ceva, ne lasam distrași si apoi facem confuzii intre ce e în afara si ceea ce e cu adevărat specific propriei firi. Zvacnetul care se aprinde în toti, când devenim conștienți si vrem noi (unii) atenuam acest zvacnet sau il metamorfozam. Cei ce au ajuns la înălțimi mari...au scăpat de acest zvacnet... Pana si patimile pot fi tinute in cușcă sau sa spun altfel un animal sălbatic îl poți domestici... Cand mintea incepe sa lucreze cu alt gen de lucruri decât cele strict lumești...ajunge sa nu mai fie afectată de multe... În sfârșit am cu cine discuta...🙂
Vizitator akephalos2016 Reputație: 0 Postat Februarie 20, 2021 Postat Februarie 20, 2021 12 hours ago, manutm said: Ghioceii or rasarit? 🙃 Curiozitatea a omorat pisica - nu stiu cine a spus-o, insa mai este ceva in completarea acestei afirmatii: in general, femeile sunt cele care sunt curioase si barfitoare. E adevarat, ca de cand cu "revolutia feminista" din 2000 incoace, ambele sexe "isi imprumuta" obiceiuri, insa e de preferat ca unele chestii sa ramana exclusiv apanajul sexului care s-a folosit de el atata vreme. O sa iti raspund direct, daca faceai referire la mine si la colegul Cozonac. Da, ne-am intalnit si ca niste barbati am discutat si lamurit ce aveam pe suflet fiecare. La final ne-am dat mana si fiecare si-a vazut de ale sale. Daca te-ai referit la alte persoane, asta este, eu ti-am raspuns caci si despre noi (eu si Cozonac) a fost vorba ca ne vedem. Si ne-am vazut. Sper ca ti-am satisfacut curiozitatea care nu te-a lasat sa dormi 😉
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Februarie 20, 2021 Postat Februarie 20, 2021 Acum 18 minute, akephalos2016 a spus: Curiozitatea a omorat pisica - nu stiu cine a spus-o, insa mai este ceva in completarea acestei afirmatii: in general, femeile sunt cele care sunt curioase si barfitoare. E adevarat, ca de cand cu "revolutia feminista" din 2000 incoace, ambele sexe "isi imprumuta" obiceiuri, insa e de preferat ca unele chestii sa ramana exclusiv apanajul sexului care s-a folosit de el atata vreme. O sa iti raspund direct, daca faceai referire la mine si la colegul Cozonac. Da, ne-am intalnit si ca niste barbati am discutat si lamurit ce aveam pe suflet fiecare. La final ne-am dat mana si fiecare si-a vazut de ale sale. Daca te-ai referit la alte persoane, asta este, eu ti-am raspuns caci si despre noi (eu si Cozonac) a fost vorba ca ne vedem. Si ne-am vazut. Sper ca ti-am satisfacut curiozitatea care nu te-a lasat sa dormi 😉 Curiozitatea a omorât pisica dar tot ea a inviat-o...asta e continuarea...experimentul lui Schrodinger.🙂
manutm Reputație: 3085 Postat Februarie 20, 2021 Oras:Tm Oras:Tm Postat Februarie 20, 2021 30 minutes ago, akephalos2016 said: Curiozitatea a omorat pisica - nu stiu cine a spus-o, insa mai este ceva in completarea acestei afirmatii: in general, femeile sunt cele care sunt curioase si barfitoare. E adevarat, ca de cand cu "revolutia feminista" din 2000 incoace, ambele sexe "isi imprumuta" obiceiuri, insa e de preferat ca unele chestii sa ramana exclusiv apanajul sexului care s-a folosit de el atata vreme. O sa iti raspund direct, daca faceai referire la mine si la colegul Cozonac. Da, ne-am intalnit si ca niste barbati am discutat si lamurit ce aveam pe suflet fiecare. La final ne-am dat mana si fiecare si-a vazut de ale sale. Daca te-ai referit la alte persoane, asta este, eu ti-am raspuns caci si despre noi (eu si Cozonac) a fost vorba ca ne vedem. Si ne-am vazut. Sper ca ti-am satisfacut curiozitatea care nu te-a lasat sa dormi 😉 Chiar nu asteptam un raspuns la intrebarea aia, dar nah, daca tu ai simtit nevoia sa dai explicatii .. Ce sa zic, ii bine ca v-ati adus aminte de faptul ca sunteti barbati, ca din discutiile voastre de pe topicul asta pareati ca niste tate care se cearta si se ameninta, mai mult sau mai putin subtil. 2
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Februarie 20, 2021 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Postat Februarie 20, 2021 1 hour ago, manutm said: *din discutiile voastre de pe topicul asta pareati ca niste tate care se cearta si se ameninta, mai mult sau mai putin subtil. 😂😂 Ai dreptate, așa e :) Da' e ok... Face parte din farmecul acestui forum minunat.
m0f0ss Reputație: 287 Postat Februarie 25, 2021 Postat Februarie 25, 2021 Ce e cu 'prospaturile' astea? S-au inchis 'birourile' pe-afara?!🙂 1
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Februarie 25, 2021 Postat Februarie 25, 2021 Acum 2 minute, m0f0ss a spus: Ce e cu 'prospaturile' astea? S-au inchis 'birourile' pe-afara?!🙂 Pe aici Covidu o acționează mai lent...🤪😂
m0f0ss Reputație: 287 Postat Februarie 25, 2021 Postat Februarie 25, 2021 Acum 6 minute, ccfdtig a spus: Pe aici Covidu o acționează mai lent...🤪😂 La fel si 'etajul superior' al unora de p-aici🙂 La ce tarife au unele, mergi 1 data max.. si aia doar de curiozitate 1
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Martie 1, 2021 Postat Martie 1, 2021 Ghiocelul este simbolul sperantei, simbolul bucuriei, simbolul unui nou inceput. Ghiocelul este asociat in crestinism cu smerenia si umilinta. Sunt florile inocentiei si simbolul prieteniei. Unii din generația pro confundă nu de puține ori atitudinea celuilalt, in anumite contexte, ca o atitudine de frica atunci cand nu spun anumite lucruri sau stau cu capul mai plecat.
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Martie 2, 2021 Postat Martie 2, 2021 No! Cand apare una din asta...uitați ce se intampla...😅🤣
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Martie 13, 2021 Postat Martie 13, 2021 https://www.worldometers.info/coronavirus/
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Martie 13, 2021 Postat Martie 13, 2021 Dubioasă diferenta intre SUA si China...
Membru Premium farafiltre Reputație: 4545 Postat Martie 16, 2021 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Postat Martie 16, 2021 Acum 21 minute, jocrep1 a spus: Merci de sfat! Chiar ma uitam saptamanile trecute pe la vecini ... dar nu m-a starnit nimic atat de tare ... bine, nu am nici atata timp de alergat si de multe ori ma gandeam ca merg pana acolo si mai iau si vreo țeapa ... imi stric tot horoscopul. Ai fost pe le vecini? Stii ceva care sa merite? Sa simti ca are banul valoare? Scuze Cristina de offtopic. Recunosc, am scapari cateodata si nu sunt cel mai bun exemplu. S-auzim de bine! Am fost doar sa mananc si sa beau o cafa la terasa.🙂 Dupa parerea mea la Paula si/sau Lidia poti merge linistit. Merita fiecare ban pe care il dai, inclusiv ala pt benzina si vinieta.😄 Ar mai fi doua fete care mi au fost recomandate de doi colegi, membri colorati si cu ceva reputatie.😁 Una ar fi Bibi(ca) si cealalta Catja. Nu le am vizitat dar nici nu mi ar fi teama ca arunc banii, chiar daca tariful lor (parca) nu i la fel de lesne precum la primele doua pe care le am mentionat. S auzim de bine!😉 1 dag dal gas!
22leon Reputație: 34338 Postat Martie 16, 2021 Oras:Banat Oras:Banat Postat Martie 16, 2021 1 oră în urmă, cristiano07 a spus: ............te am sunat astăzi ai telefonul închis sa înțeleg ca de mâine s ar putea sa revii? Abia aștept sa ne "jucam" te pup unde vrei și unde ți place🥰😛😜😘 Pai asta-i treaba colega ? Ca de o saptamana tot le intrebi pe majoritatea fetelor, pe toate topice cand vin, le "ameninti"cu o vizita in care sa va jucati dar.......nici o vizita. 3
jocrep1 Reputație: 704 Postat Martie 16, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Martie 16, 2021 Acum 18 minute, farafiltre a spus: Am fost doar sa mananc si sa beau o cafa la terasa.🙂 Dupa parerea mea la Paula si/sau Lidia poti merge linistit. Merita fiecare ban pe care il dai, inclusiv ala pt benzina si vinieta.😄 Ar mai fi doua fete care mi au fost recomandate de doi colegi, membri colorati si cu ceva reputatie.😁 Una ar fi Bibi(ca) si cealalta Catja. Nu le am vizitat dar nici nu mi ar fi teama ca arunc banii, chiar daca tariful lor (parca) nu i la fel de lesne precum la primele doua pe care le am mentionat. S auzim de bine!😉 Paula si Lidia sunt top ... la Paula trebuie sa ai maciuca tare ca e bomba si hardcore... 😂😂 merci de info ... acuma am facut ochii mari ca le stiam pe la Brasov si nu le-am mai urmarit... fetele astea doua sunt ce trebuie clar ... si intradevar simti ca are banul valoare dupa o vizita la ele. S-auzim de bine! 2
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Martie 27, 2021 Postat Martie 27, 2021 The name of the game: fotbal Under 21 Ungaria-Romania 1-2 Like.
Membru Premium farafiltre Reputație: 4545 Postat Martie 30, 2021 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Postat Martie 30, 2021 La 27.03.2021 la 21:03, ccfdtig a spus: The name of the game: fotbal Under 21 😌 dag dal gas!
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Martie 30, 2021 Postat Martie 30, 2021 Acum 8 minute, farafiltre a spus: 😌 Ne-am dus pa copca... Fuck!
Membru Premium farafiltre Reputație: 4545 Postat Martie 30, 2021 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Postat Martie 30, 2021 Acum 2 minute, ccfdtig a spus: Ne-am dus pa copca... Fuck! Inca de cand au facut egal intre ele, din pacate😕 dag dal gas!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum