themadking Reputație: -136 Postat Iunie 21, 2019 Oras:Iron Throne Oras:Iron Throne Postat Iunie 21, 2019 Salutare, Direct: - am o idee, cum ar fi, sunt şi ... titlul topicului... Cum de mai mult timp nu am mai deschis un topic şi nici nu am mai postat la DG ( a fost bine, nu ? ) acum, după ce am văzut atâta mizerie şi țigănie aici, vin cu o mică ... repet: idee...propunere... Cum ar fi ... dacă ... un admin, frumos, ar bana toate clonele !!! Nu că nu o face, dar ... Să fie doar IP-ul şi contul !!! Sau maxim, MAXIM !!! trei clone per IP, ( aici să-mi bag pula'n mata, te favorizez pe tine: xoxo ... ) Poate aşa scăpăm de toate prostiile scrise de doi-trei useri sub acoperirea a zeci(nu zic...sute)de conturi fake ! Ce câştigăm ? Enumerați voi : Ce pierdem ? Tot voi să ... Probabil am să primesc ... IAR ... nu ştiu ce răspunsuri care mai de care mai " înțelepte " sau cineva ( nu zic cine ) o să-mi mai adauge minusuri ( pentru posteritate ) doar atâta ştie ... sau ... Idiot, nu ? 1 1
evaforyou Reputație: 22137 Postat Iunie 21, 2019 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Postat Iunie 21, 2019 Subscriu, daca se lasa cu miting si particip! 1
money_talks Reputație: -236 Postat Iunie 21, 2019 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Postat Iunie 21, 2019 Prostu’ ala cu multe conturi e angajatul motanului,îi dă 1200 ron pe lună+bonuri de masă si are program 07.00-23.00,cateodata face si ore suplimentare😃😃 1 2
catel_ahile Reputație: 8 Postat Iunie 21, 2019 Postat Iunie 21, 2019 Pe nimfomane.com, pana si speranta a murit de muulttt...
xoxothc Reputație: 142 Postat Iunie 21, 2019 Oras:in rond Oras:in rond Postat Iunie 21, 2019 pai ce ma am eu mai mult de un cont ? pai cine e ma rege pa nimfomane ? cine ma face ce vrea ? nu eu ma ? nu le bag eu ma pulan gat si in gura ca la casa da cultura doar pa un cont ca sa stie ca sunt eu ?? ce rost are sa-mi fac mai multe conturi sa nu stie nimeni ca sunt eu ? eu cand o fut pe ma-sa lu ala vreau sa ii spuna cand vine acasa.. vezi ca m-a futut xoxo si iar nu m-a platit.. asa daca e un cont clona n-are niciun farmec ANTELEGI?
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Iunie 21, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 21, 2019 Salutare, Direct: - am o idee, cum ar fi, sunt şi ... titlul topicului... Cum de mai mult timp nu am mai deschis un topic şi nici nu am mai postat la DG ( a fost bine, nu ? ) acum, după ce am văzut atâta mizerie şi țigănie aici, vin cu o mică ... repet: idee...propunere... Cum ar fi ... dacă ... un admin, frumos, ar bana toate clonele !!! Nu că nu o face, dar ... Să fie doar IP-ul şi contul !!! Sau maxim, MAXIM !!! trei clone per IP, ( aici să-mi bag pula'n mata, te favorizez pe tine: xoxo ... ) Poate aşa scăpăm de toate prostiile scrise de doi-trei useri sub acoperirea a zeci(nu zic...sute)de conturi fake ! Ce câştigăm ? Enumerați voi : Ce pierdem ? Tot voi să ... Probabil am să primesc ... IAR ... nu ştiu ce răspunsuri care mai de care mai " înțelepte " sau cineva ( nu zic cine ) o să-mi mai adauge minusuri ( pentru posteritate ) doar atâta ştie ... sau ... Idiot, nu ? Problema nu este la clone, cu VPN nu dai peste IP.Vocabularul... Zgarie retina, nu numai a mea.Iar motanul asta stie, asta face. 2
xoxothc Reputație: 142 Postat Iunie 21, 2019 Oras:in rond Oras:in rond Postat Iunie 21, 2019 mama imi sare tandara sa moara pestii mei daca m-am suparat eu vreodata faaaaaaaaaaaaa iar esti beata ? ce vpn si ce ip fa ? CU VPN NU DAI PESTE IP ? DAR PESTE CE PULA MEA DAI ? PESTE PULA MEA ASTA DA 29 DA CM PATRATI ???IAR TE DAI FA ATOTSTIUTOARE ?
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Iunie 21, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 21, 2019 mama imi sare tandara sa moara pestii mei daca m-am suparat eu vreodata faaaaaaaaaaaaa iar esti beata ? ce vpn si ce ip fa ? CU VPN NU DAI PESTE IP ? DAR PESTE CE PULA MEA DAI ? PESTE PULA MEA ASTA DA 29 DA CM PATRATI ???IAR TE DAI FA ATOTSTIUTOARE ? Futu-te-ai in gura de grandoman, nici vorbeam de tine! :slap2 1
Vizitator sleepingfox Reputație: 0 Postat Iunie 21, 2019 Postat Iunie 21, 2019 mama imi sare tandara sa moara pestii mei daca m-am suparat eu vreodata faaaaaaaaaaaaa iar esti beata ? ce vpn si ce ip fa ? CU VPN NU DAI PESTE IP ? DAR PESTE CE PULA MEA DAI ? PESTE PULA MEA ASTA DA 29 DA CM PATRATI ???IAR TE DAI FA ATOTSTIUTOARE ? ai umplut`o de sictir, + + 1
xoxothc Reputație: 142 Postat Iunie 21, 2019 Oras:in rond Oras:in rond Postat Iunie 21, 2019 ZI FA DAN CARTILE ALEA PA CARE LE-AI CITIT CUM E CU VPNU SI CU AIPIURILE SI CU BUTONU DA PANICA A LU CATELU
Vizitator sleepingfox Reputație: 0 Postat Iunie 21, 2019 Postat Iunie 21, 2019 Salutare, Idiot, nu ? Daaaaa, fara indoilala 2
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Iunie 21, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 21, 2019 ZI FA DAN CARTILE ALEA PA CARE LE-AI CITIT CUM E CU VPNU SI CU AIPIURILE SI CU BUTONU DA PANICA A LU CATELU Nu am nevoie de carti, am avut vpn, nu am de ce, mi se rupe, am un singur cont si nici nu ma pasioneaza sa vad pizde la cam...Mai, eu stiam ca esti un barbat bine, educat... WTF?!Cu cat mai mult dai in prosteala, cu atat mai retardat nu mai pari. ;) 1
catel_ahile Reputație: 8 Postat Iunie 21, 2019 Postat Iunie 21, 2019 https://scontent.fias1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/64675072_2133244823454981_1317945370868711424_n.jpg?_nc_cat=1&_nc_eui2=AeHyW4AJeydlvJcreOr8Z5h9-WjEK4j7-Efb_QLRLDH3QW_mR726bwVL0qsGpAP0bkZbptWirxF7aiWcaB3hjRsKGNVAhCiPC-vNNi73IfLWnQ&_nc_ht=scontent.fias1-1.fna&oh=163ce9c90829c58908c3c164fa71a9b8&oe=5D7A7891
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Iunie 21, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 21, 2019 Forumul nu mai reprezinta pentru mine ce era, dar imi place sa mai scriu cand am zis ca nu o mai fac, sa vad dinti scrasnind... :laugh2Nu credeam ca minusurile pot aduce atata satisfactie! :laugh2 :laugh2 :laugh2 1
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Iunie 21, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Iunie 21, 2019 Problema nu este la clone, cu VPN nu dai peste IP.Vocabularul... Zgarie retina, nu numai a mea.Iar motanul asta stie, asta face.Ai-de PLM :slap2 :laugh2
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Iunie 21, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 21, 2019 Ai-de PLM :slap2 :laugh2 Inre noi fie vorba, ai o afinitate fatza de mine, cu toate ca trebuie sa fii in turma ta de cretini...Daca motanul nu cauta scandal, sincer, crezi ca aveai contul activ atata timp?Ii stii slabiciunea, ce poti face cu ea? :) 1
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Iunie 21, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Postat Iunie 21, 2019 Tu esti mussere ??? Am facut clont clonă pentru nu fi găsită de acest agresor. Nu a vrut sa plătească la sfarșit că eu îl cunoscut pe Batrânul George și să îi zic unde stă eventual să îi zic cum arată că el îmi poate face mult rău dacă nu fac asta. El a zis că Batrânul George e proxenet și face recenzii favorabile și că el poate să faca multe conturi și să îmi strice reputația sau să ma scoată de pe piață imediat. Am atașat poza cu el, se intitulează themadkingpe forum. Mi-a fost frică sincer de el, are o privire de nebun. Ce sfaturi imi puteți oferi ? să ma protejez de el
n e l u Reputație: 59 Postat Iunie 21, 2019 Oras:sub patrafir Oras:sub patrafir Postat Iunie 21, 2019 abia s-a promulgat legea cu registrul agresorilor sexuali si avem deja un candidat 2
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Iunie 21, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Postat Iunie 21, 2019 abia s-a promulgat legea cu registrul agresorilor sexuali si avem deja un candidatinseamna ca il baga pe lista si pe hodorogul picon , el e cel mai arhicunoscut :laugh2
n e l u Reputație: 59 Postat Iunie 21, 2019 Oras:sub patrafir Oras:sub patrafir Postat Iunie 21, 2019 inseamna ca il baga pe lista si pe hodorogul picon , el e cel mai arhicunoscut :laugh2are rezervata prima pagina ca ceasca 2
Postări Recomandate