Sari la conținut

Atentie Fetelor Agresor Periculos

Postări Recomandate

Postat

Am facut clont clonă pentru nu fi găsită de acest agresor. Nu a vrut sa plătească la sfarșit că eu îl cunoscut pe Batrânul George și să îi zic unde stă eventual să îi zic cum arată că el îmi poate face mult rău dacă nu fac asta.  El a zis că Batrânul George e proxenet și face recenzii favorabile și că el poate să faca multe conturi și să îmi strice reputația sau să ma scoată de pe piață imediat. Am atașat poza cu el, se intitulează themadkingpe forum. Mi-a fost frică sincer de el, are o privire de nebun. Ce sfaturi imi puteți oferi ? să ma protejez de el

• Like 1
  • Telefon: 0748405863
  • Oras:Bucuresti
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

Hmm...si de unde ai poza asta asa de clara? Intreb si eu... ca nu cred ca a stat cuminte la sedinta foto... vorbesc serios!

• Like 2
  • Oras:Ibiza
Postat

Hmm...si de unde ai poza asta asa de clara? Intreb si eu... ca nu cred ca a stat cuminte la sedinta foto... vorbesc serios!

vezi ca are numarul pus in titlu, il gasesti pe wap. Mai apar si 2 gagici, dar a editat poza

• Oras:Acolo unde trebuie
  • Oras:Acolo unde trebuie
Postat

Poate fi captură de pe facebook.

Ori de aiurea.

• Like 2
Postat

este el și apare pe profilul lui de whatsap, are pe pulă tatuată o coroană

• Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

vezi ca are numarul pus in titlu, il gasesti pe wap. Mai apar si 2 gagici, dar a editat poza

Care numar, care titlu?
Postat

BGS, spray paralizant. La politie nu rezolvi nimic, dar nu inteleg de ce se intereseaza de alti useri de pe forum....

Au mai fost cazuri si in trecut ! Sincer, nu inteleg de ce asemenea practici... Cat de jos - dpdv moral - poti fi incat sa tragi de limba sau sa ameninti fetele ca sa afli informatii despre dusmanii tai de pe forum ?

E pacat ca se recurge la asemenea nimicnicii si mizerii... :(

Nu ai prins perioada de acum 1-2 ani, se puneau calupuri intregi de poze, ale fetelor, ale utilizatorilor, ale unor oameni care nu aveau nicio treaba cu site-ul... Deh, politetea, echidistanta si bunul simt astazi, sunt cam duse din Romania... :(

• Like 1
Postat

Am facut clont clonă pentru nu fi găsită de acest agresor. Nu a vrut sa plătească la sfarșit că eu îl cunoscut pe Batrânul George și să îi zic unde stă eventual să îi zic cum arată că el îmi poate face mult rău dacă nu fac asta.  El a zis că Batrânul George e proxenet și face recenzii favorabile și că el poate să faca multe conturi și să îmi strice reputația sau să ma scoată de pe piață imediat. Am atașat poza cu el, se intitulează themadkingpe forum. Mi-a fost frică sincer de el, are o privire de nebun. Ce sfaturi imi puteți oferi ? să ma protejez de el

nu am inteles faza cu batranul george, de ce voia sa dea de el ?

• Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

Vrajeala.

Tu mai taci, ca oricum nu te intereseaza subiectul, parca nu te mai futi, nu?
  • Like 1
  • Oras:romania
  • Oras:romania
Postat

Acum nici nu stie cine esti, pentru ca ai user nou  :laugh2  Sau esti proasta, sau esti prost.  :laugh2

• Like 1
  • Minus 1
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

vezi la tag mai atent

Am vazut, eram pe varianta pt mobil, pe full se vede
Postat

Au mai fost cazuri si in trecut ! Sincer, nu inteleg de ce asemenea practici... Cat de jos - dpdv moral - poti fi incat sa tragi de limba sau sa ameninti fetele ca sa afli informatii despre dusmanii tai de pe forum ?

E pacat ca se recurge la asemenea nimicnicii si mizerii... :(

Nu ai prins perioada de acum 1-2 ani, se puneau calupuri intregi de poze, ale fetelor, ale utilizatorilor, ale unor oameni care nu aveau nicio treaba cu site-ul... Deh, politetea, echidistanta si bunul simt astazi, sunt cam duse din Romania... :(

sa nu uitam cum xoxo cum se interesa de daniel de la curve

xoxo a recunoscut pe un topic ca asa e si nu a negat, trimitea PM-uri la curve si intreba da daniel

mai este un alt prost dolores care intreba de daniel, dar direct la sursa

Unde mai este fair play-ul ? trebuie sa fii psihopat sa faci asa ceva

• Like 1
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

Oricum, interesant momentul acestei postari, la cateva ore dupa ce userul @themadking a pus o postare in care critica ce a ajuns forumul... mai rar asa sincronizare, sa moara DNA-ul de invidie...

• Like 1
Postat

Oricum, interesant momentul acestei postari, la cateva ore dupa ce userul @themadking a pus o postare in care critica ce a ajuns forumul... mai rar asa sincronizare, sa moara DNA-ul de invidie...

vezi postarile userului themadking/musser si o sa iti dai seama daca e sanatos la cap sau nu

Postat

Tu mai taci, ca oricum nu te intereseaza subiectul, parca nu te mai futi, nu?

Vrei sa vorbesc putin putin si sa fac mai mult? Se rezolva. ;)

• Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

vezi postarile userului themadking/musser si o sa iti dai seama daca e sanatos la cap sau nu

Una e sa fii nesanatos la cap pe forum, mai avem exemple destule, alta e sa fii agresor periculos in viata reala.Oricine poate scrie orice despre cineva, nu inseamna ca asa si e. Nu apar pe nimeni, oricum nu stiu cine e, dar exista intotdeauna "indoiala rezonabila".
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

Vrei sa vorbesc putin putin si sa fac mai mult? Se rezolva. ;)

Da, ar fi ideal, du-te si gateste-ti ceva, nu mai manca doar bere! Ma rog, cat faci mazarea aia din congelator, poti sa-mi trimiti si vreo doi-trei draci, sa vezi ce mai e nou pe la mine...
Postat

Da, ar fi ideal, du-te si gateste-ti ceva, nu mai manca doar bere! Ma rog, cat faci mazarea aia din congelator, poti sa-mi trimiti si vreo doi-trei draci, sa vezi ce mai e nou pe la mine...

Esti limitata.

Nu ma interesa ce este nou pe la tine, nici acum. Ce crezi ca as vrea la o persoana care-si bate joc neprovocata? :)

Este pentru mine sa stiu si pentru tine sa afli. ;)

• Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

Esti limitata.

Nu ma interesa ce este nou pe la tine, nici acum. Ce crezi ca as vrea la o persoana care-si bate joc neprovocata? :)

Este pentru mine sa stiu si pentru tine sa afli. ;)

Mai lasa placa cu neprovocata...ce facusi tu acum cateva zile, cand te pupai cu zero_barat_tolerance, referitor la ceva ce postasem eu? Atunci nu ti-am raspuns, dar n-o s-o fac mereu. Mi se rupe de ce crezi tu despre mine sau despre oricine, ca dealtfel majoritatii celor de pe-aici

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.