Sari la conținut

0730743188

quatar

Postări Recomandate

• Oras:Tartasesti

Din cîte stiu nu incurca pe nimeni si acolo locuieste.

NNu mai face programări decit cu 15,20 min inainte pt ca sunt mulți neseriosi.

Sînt sigur ca te anunță din timp.

Poate e si altceva la mijloc de trimbitezi ca are 2 nr de telefon de parca e interzis.

iar daca nu răspunde la primul apel ajunge sigur la al doilea.

Link spre comentariu

Si daca din 30 programați vine unul si nu au bunul simt sa anunțe...de cîte ori m.am dus la ea era in dilema ce sa facă ca sunt multi nesimțiți si nu anunță ca nu mai vin si se roagă clientii vechi si nu.i primeste ca vine dobitocul pe care ma.sa nu la educat ca nu o încurcă doar pe ea ma încurcă si pe mine care vreau sa ma duc.

• Like 1
Link spre comentariu

După cum reacționeze si pui intrebari ,discuți si insisti se vede ca esti unul din dezacxatii care deranjează maseuzele .

Sunt sigur ca daca se întîmplă sa te încurce isi cerea scuze nu te înjură.

De injuraț sunt imbecili care i ne încurcă lumea.

Si mai e ceva:daca te încurcă scrie ai recenzia scurt si la obobiect nu te purtau ca putinii sa spui marea descoperire ca mai are un nr de telefon.Asta nu făcea parte din povestea ta!se vede ce fel de om esti.

Probabil ca esti imbecilul pe care la rugat cu 45 de min inainte sa nu mai vina ca e f tîrziu si ii e rău si el foarte uman a amenintat.o ca se va mită de acolo si isi va schimba nr de telefon ca or sa se programeze mulți si nu or sa vina.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Esti ocrotitorul ei (observ ca stii tot ce misca la doamna), ca sa nu folosesc alt cuvant? Situația cu celalat numar de telefon a fost ca dupa teapa, am sunat la celălat numar fără să știu că este aceeași persoană, dar nu pot reproduce ce a putut spune. Sunt un om normal cu cei șapte ani de acasa, nu imbecil. Nu am sa ma cobor la mintea unora ca tine care-si dau cu parerea.

Link spre comentariu
  • Oras:tgv
  • Oras:tgv

Sunat la numarul din titlu, programat rapid si ajung.

Locatie in zona rond Alba Iulia, garsoniera dotata cu orice trebuie inclusiv pat de masaj. Locuri de parcare suficiente la ore mai inaintate.

Dameza, o tipa in jur la 40 de ani usor miniona si ceva mai plinuta, foarte amabila si vorbareata, simpatica ca si expresie a fetei.

Actiunea, achitat 150 lei masajul, mers la baie pentru un dus rapid si apoi masaj pe masa, undeva la o ora, masaj de relaxare bun. Dupa masaj ma intreaba cum vreau finalizarea, zic ca o las pe ea si se apuca de oral, bun. De la oral se incing spiritele destul de natural, ajungem la normal protejat in mai multe pozitii pe masa de masaj, apoi anal si ulterior finalizare grandioasa pe sanii ei. Toata actiunea decurge ca si cand esti un mare cuceritor si reusesti sa ti-o pui cu maseoza. Senzatia actiunii este unica si trebuie traita.

La final am mai lasat 100,150 lei, nu mai retin pentru deranjul provocat.

Note, locatie - 10, e ce trebuie

Dameza, fizic - 8,5 , atitudine - 10, excelenta.

Prestatie masaj - 9 insistent si apasat

Actiune postmasaj, de milioane

• Like 1
Link spre comentariu

Salutare,

Discutia asta mi-a starnit foarte mult interes. Nu am mai vazut servicii de nota 10 la 100lei pana acum.

Asa ca am inceput sa o sun pe femeie. Prima data mi-a dat teapa cu programarea. Cand am sunat sa confirm prezenta, femeia luase deja pe altcineva. Mi-a facut capul mare cum ca ea nu-si permite sa piarda clienti. Tot vina mea era. Ma rog, am zis ca poate e pe stop si sa-i mai acord o sansa. A doua oara, aceeasi situatie. Femeia e neserioasa si dupa cum vorbeste e foarte artagoasa. Probabil nu e fututa suficient. Ce e mai rau, este ca dupa fiecare discutie femeia se aprinde si incepe sa trimita SMS-uri in prostie. Nu stiu ce vrea sa demonstreze.

In final, nu aveti decat sa va ingramaditi la nebuna. Mie mi-au fost de ajuns cateva telefoane sa ma conving ca nu e de mine.

Spor la buci !

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Romanii au o vorba: "la pomul laudat sa nu te duci cu sacul"

Pe scurt:

Am fost si eu. Programare telefonica, usoara si respectata!

Tipa: o milfeta la vreo 45 ani

Actiunea: masaj obisbuit de relaxare, fara nimic special. Ceea ce a fost special a fost potenta verbala a duduiei. Mi-a facut capul calendar cu tot felul de povesti, cu intrebari extrem de personale. Lucru care m-a deranjat, iar cand i-am atras atentia a schimbat placa si a facut masajul in scarba. Finalizare printr-o muie glorioasa.

Nu recomand!

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:timpuri noi
  • Oras:timpuri noi

Salut!

Iar o sa fiu luat peste picior ca scriu altfel decit prevede legea pe aici.

AM FOst duminica la Oana la Masaj si,surpriza,casa era plina de flori,bomboane,cadouri si torturi.

Am uitat :pahare,sucuri si altele.

Pe linga asta mai era colega ei (de care nu stiam.

CHIAR EA MI.A deschis de credeam ca am nimerit in alta parte,m.ai ales cind am vazut cum arata casa.

ERA ziya Oanei.

Si.a cerut scuze si m.a intrebat daca ramin sau daca ma deranjeaza daca ramine si colega.

Am ramas.

Peste 15 min a mai aparut o fata.

M.AU SERVIT CU de toate.

Mi.am cerut scuze ca n.am venit pregatit.

E prima oara cind fa.c masaj printre prajituri si flori.

AM INteles ca Oana face m.ai multe feluri de masaj si l.am ales pe cel de 300.

A durat 2 ore si o ora prajiturala.

Masajul ei a fost 300

si Bonus cele 2 maseuze care s.au gindit sa o ajute la masaj.AAm inteles ce bine e sa ai harem:erau trei pe mine care ma masau nici nu stiu pe unde.

Dupa 2 ore vedeam stele verzi.

Am mai servit ceva si am plecat.

Cred ca ramine ,pt mine in istoria masajului.

Oricum...pe corp aveam frisca,cafea,ciocolata,vin..si eu stiu ce mama ma-sii mai era?

Oana nu bea..dar servise..eu stiu pe cine.

Imi pare rau ca nu pot reda ceea ce am trait..ci o schita.

Link spre comentariu

Din postările voastre am tras o concluzie. Nu-mi rămâne decât să mă crucesc și să renunț sa mai vizitez aceasta doamnă meseuza . Mai oameni buni ați devenit atât de iraționali si plini de trufie și lăudăroșenie , că mă ia cu capul . Parcă ați fi în campanie electorala .îmi cer scuze dar asta e percepția mea

Link spre comentariu

CIOCOLATA,aici e mai sumplu decit in campania electorala:vorbesc sinturile carnale!

FIecare se simte bine unde se simte bine.

ce.ti place tie poate nu.mi place mie!

CE ma excita pe mine nu si pe altul!

In rest,nu te.a o

bligat nimeni sa te duci nici nu e o campanie electorala pt maseuza!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...