vasile cel mare Reputație: 10 Postat Iulie 13, 2019 Partajează Postat Iulie 13, 2019 Păcat ca nu m.ai are v ibratorul.Cică era prea mare si fier.Tot puta e sfinta. Link spre comentariu
vasile cel mare Reputație: 10 Postat Iulie 13, 2019 Partajează Postat Iulie 13, 2019 Nici nu m.ai vorba.Prima data cînd la folosit (i.l cumpărase un client)de la vibrațiile alea gemea de credeam ca se aude din rond. Link spre comentariu
quatar Reputație: 51 Postat Iulie 14, 2019 Autor Partajează Postat Iulie 14, 2019 Confirm si eu, masajul e super. Si cand se incinge si reusesti sa intri pe frecventa potrivita... ies artificii. Link spre comentariu
maverick0000 Reputație: 1 Postat Iulie 25, 2019 Partajează Postat Iulie 25, 2019 e stramta in pizda? are labiile mari? Link spre comentariu
alexandru 45 Reputație: 5 Postat Iulie 25, 2019 Oras:Tartasesti Oras:Tartasesti Partajează Postat Iulie 25, 2019 Salut! Link spre comentariu
alexandru 45 Reputație: 5 Postat Iulie 25, 2019 Oras:Tartasesti Oras:Tartasesti Partajează Postat Iulie 25, 2019 Mari cit jumatate de portocala Link spre comentariu
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Iulie 25, 2019 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Partajează Postat Iulie 25, 2019 Mari cit jumatate de portocalaExagerezi un pic mai mult! Link spre comentariu
alexandru 45 Reputație: 5 Postat Iulie 25, 2019 Oras:Tartasesti Oras:Tartasesti Partajează Postat Iulie 25, 2019 Mari cit o jumatate de potocala Link spre comentariu
alexandru 45 Reputație: 5 Postat Iulie 25, 2019 Oras:Tartasesti Oras:Tartasesti Partajează Postat Iulie 25, 2019 Tu cit o ai de groasa sa.ti s0un daca e strimta sau nu. Link spre comentariu
alexandru 45 Reputație: 5 Postat Iulie 25, 2019 Oras:Tartasesti Oras:Tartasesti Partajează Postat Iulie 25, 2019 spun Link spre comentariu
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Iulie 25, 2019 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Partajează Postat Iulie 25, 2019 Tu cit o ai de groasa sa.ti s0un daca e strimta sau nu.Era vorba nu de cat de stramta este ci cat de mari sunt labiile. Link spre comentariu
alexandru 45 Reputație: 5 Postat Iulie 25, 2019 Oras:Tartasesti Oras:Tartasesti Partajează Postat Iulie 25, 2019 daca o ai cît o corcodusa o pierzi ca e si tare umedă. Link spre comentariu
alexandru 45 Reputație: 5 Postat Iulie 25, 2019 Oras:Tartasesti Oras:Tartasesti Partajează Postat Iulie 25, 2019 La asa intrebare asa răspuns!Eu m.am dus la masaj ca se lasa si cu altceva ok dar stau sa.i situez pizda?ce sunt ginecolog? Link spre comentariu
alexandru 45 Reputație: 5 Postat Iulie 25, 2019 Oras:Tartasesti Oras:Tartasesti Partajează Postat Iulie 25, 2019 Daca ai pup a groasa e strîmtă.Probabil e corcodusa daca întreabă.pizda cînd e umedă rău nu e ca atunci cînd e uscată.Hai, sa facem anatomie,sexologie pe aici. Link spre comentariu
alexandru 45 Reputație: 5 Postat Iulie 25, 2019 Oras:Tartasesti Oras:Tartasesti Partajează Postat Iulie 25, 2019 pula Link spre comentariu
alexandru 45 Reputație: 5 Postat Iulie 25, 2019 Oras:Tartasesti Oras:Tartasesti Partajează Postat Iulie 25, 2019 Petre,depinde ce meserie ai!nevastă nu o gaseste ca sunt mai multe.asta e femeia ideala:mai multe caci fiecare aer o calitate pe care cealalta nu o are.Si un alt nr de telefon sa nu nute sune nimeni sa.ti deranjeze nevasta. Link spre comentariu
alexandru 45 Reputație: 5 Postat Iulie 25, 2019 Oras:Tartasesti Oras:Tartasesti Partajează Postat Iulie 25, 2019 Petre,depinde ce meserie ai!nevastă nu o gaseste ca sunt mai multe.asta e femeia ideala:mai multe caci fiecare are o calitate pe care cealalta nu o are.Si un alt nr de telefon sa nu te sune nimeni sa.ti deranjeze nevasta. Link spre comentariu
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Iulie 25, 2019 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Partajează Postat Iulie 25, 2019 Petre,depinde ce meserie ai!nevastă nu o gaseste ca sunt mai multe.asta e femeia ideala:mai multe caci fiecare aer o calitate pe care cealalta nu o are.Si un alt nr de telefon sa nu nute sune nimeni sa.ti deranjeze nevasta.Adica? Link spre comentariu
alexandru 45 Reputație: 5 Postat Iulie 25, 2019 Oras:Tartasesti Oras:Tartasesti Partajează Postat Iulie 25, 2019 ce n.ai inteles? Link spre comentariu
alexandru 45 Reputație: 5 Postat Iulie 25, 2019 Oras:Tartasesti Oras:Tartasesti Partajează Postat Iulie 25, 2019 sa ai mai multe femei ale visurilor tale! Link spre comentariu
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Iulie 25, 2019 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Partajează Postat Iulie 25, 2019 sa ai mai multe femei ale visurilor tale!Prefer femeia visurilor mele Link spre comentariu
alexandru 45 Reputație: 5 Postat Iulie 25, 2019 Oras:Tartasesti Oras:Tartasesti Partajează Postat Iulie 25, 2019 Cum ar trebui sa fie femeia? Link spre comentariu
quatar Reputație: 51 Postat Iulie 25, 2019 Autor Partajează Postat Iulie 25, 2019 Vazand noile comentarii, revin cu o recenzie intarziata:Am revazut-o pe maseoza acum vreo doua saptamani, vrand sa beneficiez de o ora de relaxare si finalizare in voie, fara sa fiu grabit.Intrucat m-am dus dimineata, am luat si doua cafele si m-am programat la masaj.Am intrat, am baut cafeaua si am purtat o conversatie degajata, dupa care m-am suit pe masa. Masajul ca de obicei foarte bun, cu usoare mangaieri care te incita si insotit de discutie lejera. Dupa ce a terminat spatele, m-am intors si à continuat cu picioarele. Nu am mai rezistat mult si am inceput sa o ating si am dezbracat-o usor. A inceput sa mangaie soldatul (acum in pozitie de drepti) si m-a intrebat daca nu am chef de o cafea. Nu am inteles pe moment, insa rezultatul a fost demential - a luat paharul ei de cafea (nu o terminase), in care a bagat soldatul la inmuiat si pe urma l-a luat la lins si supt. Si tot asa s-a jucat cu el pana am simtit ca explodez. Am finalizat pe sani (nu am vrut sa stric cafeaua), a fost o experienta senzationala, simtind cafeaua, limba si buzele - nici nu mai stiam ce este. Plus ca mie imi place la nebunie mirosul de cafea.Si pentru ca m-a lasat sa fac o poza (sper sa nu se supere prea tare ca o pun aici, dar nu se vede fata), va las sa va faceti o parere despre cum a fost. Link spre comentariu
quatar Reputație: 51 Postat Iulie 25, 2019 Autor Partajează Postat Iulie 25, 2019 Scuze, iata si poza. Link spre comentariu
quatar Reputație: 51 Postat Iulie 25, 2019 Autor Partajează Postat Iulie 25, 2019 Fara intentie de reclama mascata la McDonald's. :))) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum