moneyfucker 1,765 Posted June 24, 2019 Share Posted June 24, 2019 Ar fi cineva interesat sa mearga in Rep Moldova un weekend pentru o incursiune? Poate planificam ceva si mergem 2/3, mai dam un nr, mai bem o bere, mai scapam de rutina asta etc... stiu ca in strainatate se practica turism sexual. Acu momentul nu e important, important e daca mai sunt doritori, si mai important daca mai e cineva care a fost si cunoaste fete sau smenuri. Sau nu se merita ? 3 Quote Link to post
zelea69 95 Posted June 25, 2019 Share Posted June 25, 2019 Ar fi cineva interesat sa mearga in Rep Moldova un weekend pentru o incursiune? Poate planificam ceva si mergem 2/3, mai dam un nr, mai bem o bere, mai scapam de rutina asta etc... stiu ca in strainatate se practica turism sexual. Acu momentul nu e important, important e daca mai sunt doritori, si mai important daca mai e cineva care a fost si cunoaste fete sau smenuri.Sau nu se merita ?daca vrei sa faci puscarie la basarabeni poti sa incerci Quote Link to post
revolutionarul 17 Posted January 10 Share Posted January 10 NU recomand !!! Acolo puscaria e serioasa pentru asta si chiar videochatul se pedepseste. Doar DACA stii concret o adresa sau ceva si mergi la sigur. Am auzit de oameni care au avut probleme. O tara extrem de inapoiata , nu are NICI O TREABA cu Romania. Am locuit cativa ani acolo , deci stiu ce vorbesc. Mai bine platesti taxi de acolo la Iasi. Am auzit asa caz. Probabil tipa era si profesoara de sex 1 Quote Link to post
kenken111 418 Posted January 10 Share Posted January 10 Eu știu bărbați din Iași care fac regulat turism sexual la Chișinău. Nu prea m-au interesat detaliile atunci, dar chiar m-ați făcut curios și, cu prima ocazie în care mă întâlnesc cu ei, cer informații. Din cele auzite, lucrurile sunt foarte OK și semnificativ mai ieftine ca la Iași, iar calitatea este spre top. Evident, oamenii mergeau la pont, nu la căutat prin anunțuri de ziar sau de net. Chiar mă voi interesa... 1 1 Quote Link to post
sofer100 84 Posted January 10 Share Posted January 10 1 hour ago, kenken111 said: Eu știu bărbați din Iași care fac regulat turism sexual la Chișinău. Nu prea m-au interesat detaliile atunci, dar chiar m-ați făcut curios și, cu prima ocazie în care mă întâlnesc cu ei, cer informații. Din cele auzite, lucrurile sunt foarte OK și semnificativ mai ieftine ca la Iași, iar calitatea este spre top. Evident, oamenii mergeau la pont, nu la căutat prin anunțuri de ziar sau de net. Chiar mă voi interesa... E interesanta si partea cu carantinarea. 1 Quote Link to post
kenken111 418 Posted January 10 Share Posted January 10 2 hours ago, sofer100 said: E interesanta si partea cu carantinarea. Corect, asta e altă poveste. Quote Link to post
sofer100 84 Posted January 10 Share Posted January 10 1 hour ago, kenken111 said: Corect, asta e altă poveste. M-am interesat, asa ca idee. La dus nu sunt probleme, la intoarcere da. Quote Link to post
rechin3 24 Posted January 19 Share Posted January 19 In BUCURESTI sunt cele mai multe fete si ieftine ! Quote Link to post
revolutionarul 17 Posted January 20 Share Posted January 20 Cu carantina in MD s-a scos de cateva zile . Uite aici punctul 7.2 https://gov.md/sites/default/files/hotarirea_cnesp_nr.35_27.11.2020.pdf cu completarea : https://msmps.gov.md/wp-content/uploads/2021/01/15-ianuarie-state-izolare--724x1024.png Quote Link to post
zeuzeu 806 Posted Monday at 03:12 AM Share Posted Monday at 03:12 AM Salut. Eu vreau sa merg daca se formeaza o echipa Quote Link to post
zeuzeu 806 Posted Monday at 03:17 AM Share Posted Monday at 03:17 AM https://m.999.md/ro/69369551 Deci fete sunt. Nu cred ca te aresteaza nimeni ca platesti sa futi Quote Link to post
Recommended Posts