Tomax Reputație: 87 Postat Iunie 2, 2022 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Iunie 2, 2022 Cum adica nu stie nimeni de ele, a fost un coleg la Doamna Nely acum 2 saptamani, este interesant topicul mai ales pentru cei care vor sa futa babe cu sanii marimea 8. Poate te refereai la pustoaica aia slim dar tot cu sanii imensi, ca vad ca si ea este activa pe publi si mai este si blonda fresh care probabil lucreza si aia. Ai vreun motiv sa se ingroape topicul? Link spre comentariu
gangbanger1 Reputație: 131 Postat Iulie 11, 2022 Oras:City of Assoholics Oras:City of Assoholics Partajează Postat Iulie 11, 2022 La 31.05.2022 la 22:15, leonard111 a spus: Baaa, știți cine a deschis topicul? Un pestisor din Berceni. Nono Preotesiu și pe curva ăsta bătrână a moștenit o de la ta su.El pesteste de obicei tinerele se pare ca acum în alta zone ca nu am mai văzut o pe Andrea fresh adică Mihaela Patrascanu și încă 2 ametite.Aici în Berceni a mai rămas un pretenar din gașca care o pesteste pe Rebecca aia cu tate mari.Așa ca stai liniștit ,coana Nely Tatoasa , este doar pusă la înaintare Care Rebeca cu tate mari ? Ai un link ceva ? Link spre comentariu
olimpianul Reputație: 17 Postat Februarie 19, 2023 Oras:bucharest Oras:bucharest Partajează Postat Februarie 19, 2023 On 30.05.2022 at 21:53, iamthestig said: Am vizitat-o acum vreo doua saptamani, am mers doar pentru tate, care vreau sa precizez ca nu sunt nr.6 mai de graba 7 chiar 8. Locatia este in sectorul 4 intersectia Giugiului cu Toporasi la parterul unei scari de bloc. Apartamentul este jalnic, pe sistem ceausist, miros dubios, caini, fum de tigara. Baia nu am vazut-o dar presupun ca era in aceasi stare ca si apartamentul. Doamna, desi am mai vizitat-o este pe fuga cum a spus si un coleg mai sus, incearca sa-ti faca sa intri cu colega, care este sub orice critica, cel putin din momentul respectiv. Actiunea a constat in 5 maxim 10 minute de titfuck, timp in care tot preciza sa termin mai repede ca are de vorbit cu cineva urgent. Fiind presat de asta, am scos-o dintre tate si mi-am frecat-o pana am terminat pe tatele dansei. In mod normal nu as fi acceptat asa ceva dar era foarte fiert dupa niste tate imense, cea ce doamna are din plin, tate si atat. Scorul a fost de 80 de ron, achitand 100 nu am mai primit restul desi oricum nu il mai voiam, era frumos totusi sa se ofere, ma rog. De revenit CLAR NU! Insa daca iti plac sanii foarte imensi si esti dispus sa faci un compromis platind 100 de lei sa iti freci pula 5 minute de niste tate, o poti face sa iti iasa din sistem. Eu unul cu siguranta nu revin. Notă Locatie: 3 cu indulgenta Sex normal: nu am încercat Sex oral: nu am încercat Anal: nici atat GFE: 0 ( ZERO) Tate: 10+ ( foarte mari, rotunzi, grei si foarte lasati Ce ma? 100 de lei ( nu ron ) pt o laba trista? 🤣Scuză-mă dar ești papagal 👍fără supărare. Țâțe mari? Praștia aia care atarna pana la lindic tu le numesti țâțe? Vai mie. Prietene gusturile nu se discuta dar nici asa. Scuze ca te-am luat tare 1 Link spre comentariu
lovecim07 Reputație: 10 Postat Iulie 5 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 5 Am vizitat-o o dată acum aproximativ un an pe strada Ghimpati Aceasta este cineva care are cel puțin 55 de ani și nu 39 de ani, așa cum scrie pe diverse site-uri de pe Internet Nu este o milf, ci o granny Fotografiile ei au fost făcute cu mulți ani în urmă, ajunge într-un loc murdar Nu există posibilitatea de a face duș acolo înainte sau după sex Chiar și la înălțimea căldurii nu există aer condiționat sau chiar ventilator, transpiră și clienții și stau așa Întregul pat Sudoarea este absorbită în cearșaf și saltea Puteți obține cu ușurință o boală de piele De asemenea, ea nu face duș între Clienții ei mari de piept ajung până la buric, serviciul ei este slab, nu are răbdare pentru sexul oral slab și este destul de nervos, nu vorbește frumos ieste in apt cu alte femei atuncea cerea 70 lei si porme 80 lei si acuma 100 lei nu merite de mers la ia are ceteva numere de telefon aicea link la anunt iei https://www.anuntul.ro/anunt-suna-si-nu-vei-regreta-Vlvl9k#XwymOq aicea scrie de iea ence multi oameni lucruri negative de iea pe alt forum 1 Link spre comentariu
leonard111 Reputație: 301 Postat Iulie 6 Partajează Postat Iulie 6 Lovecim, cine te a activat baiatule, ca vad ca in 2 zile de cand ti ai facut cont ai facut cinspe recenzii ? Ca zice lumeaca ca esti caras. Si daca o stii pe coana Nelly tatoasa ii stii si si anturajul ca doar postul a fost deschis de alt stavrid Ianocult cu mai multe fete pe aici. Apropo, ce face blonda, ? ca daca nu sti iti spune mandea Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum