Sari la conținut

Ajutor Membru Nou

Postări Recomandate

• Oras:Iasi
Postat

Buna ziua la toata lumea,

Avand in vedere ca sunt nou pe aici si de cand mi-am facut contul (aprox. 2 saptamani) tot citesc recenzii si nu-mi dau seama ce sa aleg, va rog sa-mi indicati si mie una, doua fete din Iasi disponibile.

Nu ma dau banii afara pe afara, insa prefer sa platesc ceva mai mult numai  sa fie curata si sa nu fie cu sictir in ea. 

Multumesc.

Vizitator
Reputație: 0
Postat

de citit citesti, dar de inteles cand ?

• Membru Premium
Postat

Ai cele trei fete de la top,pe Emamasaj(topicul:....... Hey)și pe Anastasia(topicul: Delia fund bombat).Ți-am recomandat 5,toate sunt ok,toate înzestrate cu bun simț în primul rând și totodată cu servicii de calitate.Toate merită vizitate fără nici o excepție.

Să ai spor în toate și la toate!

PS:Nu uita să și scrii!

• Like 3

Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu  despre noi.
Ele ne spun cine suntem. Ne  definesc.

Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!

Vizitator p1ctorul
Reputație: 0
Postat

Buna ziua la toata lumea,

Avand in vedere ca sunt nou pe aici si de cand mi-am facut contul (aprox. 2 saptamani) tot citesc recenzii si nu-mi dau seama ce sa aleg, va rog sa-mi indicati si mie una, doua fete din Iasi disponibile.

Nu ma dau banii afara pe afara, insa prefer sa platesc ceva mai mult numai  sa fie curata si sa nu fie cu sictir in ea. 

Multumesc.

Daca ai citit recenzii scrise recent, ti-ai putut face o parere in legatura cu fiecare fata. Nu iti stim gusturile, fiecare client are gusturile sale, dar si fiecare fata are stilul ei, asa cum este normal. Sa nu faci greseala de a suna direct de pe publi24 fara a avea recenzii aici.

Cum a spus si colegul baron, nu uita sa scrii o recenzie.

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...