Sari la conținut

Postări Recomandate

Poze poti sa pui zilnic...daca lumea e reticenta inseamna ca oferta nu s-a intalnit cu cererea din unele cauze. Marfa nu are marketingul corespunzator, oferta e scumpa in comparatie cu alte oferte din piata..., iar eu cam asa vad. Preturi asemanatoare cu cele din piata, dar oferta - produsul la pachet e sub nivelul celor din piata.

• Like 3
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Multumesc! Cum nici zona nu mai este aceeasi,nici preturile nu mai sunt..este 100 de lei o finalizare,oral/normal

De ce nu revii tu la Pta Trapezului ?

Preturile erau bune. Tu erai buna. Totul era perfect. Acum ai dat totul peste cap :(

Link spre comentariu

Mi.am amintit de o veche cunostinta si bine am facut ca am revenit la ea, serviciile sunt de top, ea e foarte naturala, traieste momentul cu tine, pare chiar nimfomana, are gfe ul mult mai ridicat ca in trecut, fk, cunnilingus, anilingus, cim, cof, destule picanterii, nu? Ea prefera sa lucreze cu clientii vechi, dar totusi am zis ca nu strica sa scriu doua vorbe si despre ea. Locatia este la timpuri noi pe mircea voda. Servicii de 9.5, aspect 8, s.a mai ingrasat putin fata de cum o stiam eu, aceeasi piele alba si matasoasa, atitudine super, revin la ea oricand am chef sa fut o prietena veche. Halat 100 fin.

• Like 11
  • Minus 12
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Buna! sunt disponibila intre 11.00-21.00 zilnic, zona Timpuri Noi.

Servicii: 

sex normal (protejat)

sex oral neprotejat (in functie de igiena)

finalizare corporala

finalizare faciala

finalizare orala

girlfriendexperience

accept sex oral    

dus impreuna

NU FAC SEX ANAL  

Tarifele mele sunt:100Ron/30minute - 200Ron/60minute 

Telefon pentru programari ( o ora inainte) :0738493946

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

Revizitat domnisoara dupa mult timp si bine am facut. Putin schimbata fata de trecut in sensul ca mi s-a parut putin mai "impanata", dar deloc deranajant. In schimb, acum mult mai lipicoasa.

Am inceput cu un dus de improspatare si apoi un oral neprotejat foarte ok din toate punctele de vedere. Apoi FK la greu. Am gustat pasarica micuta si foarte gustoasa, fara mirosuri, scurgeri sau alte lucruri.

Trecut la normal, unde domnisoara chiar traieste momentul, avand cateva orgasme. Schimbat cateva pozitii, dintre care doggy cea mai interesanta unde ai o priveliste super asupra bucilor mari, rotude si tari ale ei. Finalizat glorios in balonas.

Aspect: 8 (daca s-ar aranja putin ar fi chiar 10, parerea mea)

Oral: 10 (am inteles ca face CIM)

Normal: 10 (destul de stramta)

Gfe: 10 (foarte lipiciasa, FK)

Anal: nu face, dar am incercat utin cu degetul si nu a gesticulat nimic. De incercat mai mult pe viitor.

Halatul: 150lei/ ora (cu toate ca nu am stat decat un numar nu m-am uitat la ceas si nici nu am fost grabit).

Per total: de revenit.

Am uitat sa mentionez ca domnisoara are locatia pe Bd. Mircea Voda intro garsoniera destul de aranjata.

• Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...