Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Solar System
  • Oras:Solar System

Dupa un weekend anost determinat de vremea de afara nu tocmai prietenoasa ce putea fi mai frumos decat...ati ghicit o intrevedere cu titulara topicului.
Ideea incoltise in creierul meu cu mult in urma, cam prin vara dar a fost mai greu de materializat din cauza unor evenimente diverse.
Cum deja stiam ca perseverenta este cheia succesului in final mi s-a indeplinit dorinta si am reusit sa ne vedem luni seara.
Locatia nu s-a schimbat fata de ultimele recenzii, aproape de statia de metrou 1 Decembrie. Un apartament cu 2 camere separate ce se preteaza la genul acesta de activitati, am folosit doar dormitorul cealalta avand usa inchisa si lumina aprinsa. Despre casa nu am prea multe impresii, ca si confort patul e destul de mare, lenjeria curata, dulapul de langa pat are o oglinda unde se poate vedea o parte din actiune. Pe perete un televizor dat pe un program muzical...dar cine a avut timp de asa ceva. La baie am avut cu ce sa ma spal, sapun, gel chestii din astea. In plus m-a intrebat daca vreau papuci...ceva nou pentru mine.

Contactul initial, am gasit ceea ce ma asteptam sa gasesc, nu m-a intrebat daca raman sau nu, probabil ca era evident dupa reactia mea ca voi ramane.
Sa trec la lucruri mai interesante cu specificatia ca nu stau bine cu vederea de noapte, nu dati cu pietre daca nu corespund unele detalii. Fata inaltuta, ~1.70m,aspect placut. Varsta undeva pe la 30 de ani, sani nu foarte mari dar placuti la atingere. Pielea de culoare alba, chiar foarte alba, subtirica la corp, picioruse si fundulet prietenos de care m-am indragostit rapid.
Curata peste tot, epilata, cu o pussy mica ce te indemna sa te conversezi cu ea cat mai indeaproape.
Fata foarte deschisa, se poate vorbi liber aproape orice, m-am simtit in largul meu din primele minute, parca ne cunosteam de ceva timp.
Actiunea a fost reusita dupa standardele mele. Am facut click sau dublu click si totul s-a petrecut cat se poate de natural ulterior.
Ca si observatii, este intuitiva dar este bine sa ii spui la inceput cam ce lucruri te astepti sa faci cu ea daca vrei ca efectul sa fie maxim.   

Ne-am sarutat reciproc pe tot corpul, este delicata, pare sa ii placa ceea ce face, am simtit implicare maxima la tot. Am preluat initiativa cu un cunny la pasarica din care de abia asteptam sa ma infrupt. A receptionat momentul din plin, am invatat ca e frumos sa oferi ceva pentru a primi inapoi de multe ori mai mult decat te astepti si am fost rasplatit pe masura. Cred ca a fost printre putinele dati de mers la fete in care am fost mai incantat de imaginea guritei mici ascunzand obiectul decat de senzatia in sine. Daca as fi lasat-o asa nu mai dura mult si as fi finalizat probabil asa. Dar venisem acolo sa ne bucuram reciproc, asa ca  am cerut prezervativ ca sa mai ardem cateva calorii. Aici aceeasi implicare ca si la oral, nu comenteaza, este flexibila, corpul o ajuta din plin pentru majoritatea pozitiilor.
Dupa o oarece pauza de revenire am luat-o de la inceput in acelasi fel.  Am avut oarece fantezii suplimentare pe care le-a satisfacut din plin.
Am reusit sa fac a doua finalizare relativ repede desi ma asteptam sa se intample greu sau deloc. Dar atunci cand esti stimulat de ce ceea ce vezi si ceea ce simti restul vine de la sine.
Se pot face multe lucruri bune cu aceata fata, trebuie doar ceva bun simt, putina initiativa si atitudine pozitiva.     
Ce este de apreciat este ca nu are nici o graba sa faca nimic, totul se intampla in ritm normal, daca cineva ar fi filmat actiunea nu ar fi putut sa traga o concluzie ferma ca este o scena platita. Nu trage de timp, stie sa vorbeasca, este sociabila in limitele normale tinand cont de circumstante. Este senzitiva, nu vorbeste in plus.In timpul actiunii nu am vorbit mai nimic, ne-am inteles din priviri, ori a intuit ca imi place sa ma concentrez pe ce fac ori asa face de fel. Consider ca a meritat efortul de a insista sa o intalnesc.  

Si acum ceva note
Locatie 8, are ce trebuie pentru a te simti bine
Igiena fata 10, epilata,placut mirositoare
Atitudine si comportament 10, tot incerc sa gasesc ceva de care sa ma leg ca sa ii scad punctajul dar nu reusesc...glumeam nu fiti carcotasi  :)
GFE 9.5  -0.5 scazut pentru lipsa FK, in rest rezonanta maxima.
Oral 9.5, bine executat, tine cat vrei tu sa tina.  
Normal 9.5, se implica nu comenteaza,o simti aproape

Program de lucru il aflati de pe site sau sunand la numarul din titlu topicului. Nu lucreaza pe banda rulanta si asta se vede in atitudine.
Cadou 200 de roni, timpul petrecut fiind undeva la peste o ora, bani ce i-am platit la sfarsit, apreciez asta cu ++ , inseamna ca inspir incredere. Nu m-a intrebat deloc de bani in timpul actiunii si nici la sfarsit.
Tariful de baza al fetei nu s-a schimbat 70/fin 150/ora, eu am stat peste o ora +unele fantezii.

De recomandat DA, cu toata increderea.
De revenit DA, cat mai des.
Te pup Alina,

• Like 8
Link spre comentariu

Ma adaug si eu pe lista celor foarte multumiti dintre vizitatori.

Am fost ieri la Alina, o aparitie frumoasa, naturala, apetisanta.

Nu dau foarte multe detalii pentru ca sunt pe fuga.

Am ajuns foarte usor, ghidat telefonic, facut cunostinta, dus rapid si hai in dormitor. Cateva mangaieri, sarutari pe corp, pana m-a impins pe pat, s-a asezat in genunchi pt un oral np demential.

Am ridicat-o pe pat unde m-am jucat si eu cu ea (ori e o actrita foarte buna, ori chiar ii place) apoi se ridica imi pune prezu si ma trage in misionar unde m-a nenorocit. :-)

Dupa nici 5 minute de "tortura" la normal am solicitat finalizare orala, lucru executat cu mare naturalete.

Promis fetei ca data viitoare voi avea mai mult timp, dusat si fugit la munca :-)

Note de 9 si 10 peste tot, 9 fiind pentru faptul ca are o crema de corp destul de parfumata ce poate crea probleme unora pe acasa. La aspectul fizic poate fi depunctata putin pentru tatoo-ul de pe spate, care ii taie din naturaletea si inocenta de la prima vedere. Dar asta e doar parerea mea.

Cado: 70 râşi plasati de la inceput fara sa ii ceara.

Imi pare rau ca trebuie sa fac recenzia asta, sper doar sa nu dati navala la ea, o pastrez doar pentru mine :-)

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti

Bifat domnisoara in dupa amiaza de duminica,cand nu ai prea multe optiuni.

Locatia stiuta deja,apartament modest,bruneta apare de dupa usa,blonda!

Nu e o frumusete,dar nici urata,nu are sani aproape deloc.In schimb,are un corp frumos armonizat.Prestatie corecta,cu implicare din partea ei,stie sa se faca placuta.Oral decent,cateva pozitii la normal,este stramta si se misca bine.Notele:

Oral cum doriti,inclusiv Cim-8

Normal-8,5-9

Igiena-9,,prosop cam uzat,dar curat

Gfe-9 stie sa vorbeasca,vrea sa se faca placuta

Fizic-8,fara sani,dar bine proportionata.

Nu face FK,va anunta ea de la inceput.Si nici anal.

Haltul,150 ora,pret corect pentru ce si cum ofera.

• Like 4
Link spre comentariu

Rugaminte...cine vrea sa faca programari seara, mai tarziu de ora 20-20.30,anuntati-ma din timpul zilei. Sunt in locatie pana mai tarziu, dar nu raspund la tel.decat daca avem ceva stabilit din timp. Pup

Link spre comentariu

Am revenit la ea saptamana trecuta, mi-o doream demult, tipa e pe gustul meu, e foarte fina si imi place mult cum se comporta, gfe-ul este la mama lui, iar prestatia este de exceptie, o sa revin de fiecare data cand sunt in zona, achitat 70, o fin , 35 de min, mi-a placut mult, recomand. 

ALINA, bruneta, 27 de ani, ofer masaj terapeutic si de relaxare la domiciliul meu, zona N. Grigorescu, poze reale, program 11-21, 150 L/ ora, 70 L/30 min., 15 Jun 11:00

post-16555-0-59285200-1434507460_thumb.jpg

post-16555-0-46811800-1434507464_thumb.jpg

• Like 10
  • Minus 10
Link spre comentariu

Confirm si eu , tipa e foarte calda si placuta . Ne-am gasit dintr-o intamplare . Aveam de ucis o ora in zona si am sunat-o . Mi-a zis ca are o programare la ora x.xx si ca vrea s-o respecte ( un mare plus din partea mea ) dar am insistat ca -mi ajunge si mai putin . Eram ne .... de multisor . Am schimbat 2 vorbe si m-am poftit la dus dupa care m-am intors si m-am lasat pe mana ei intins pe spate . Foarte finuta , atingeri suave , saruturi pe corp , un oral lent si umed urmat de un normal in aceeasi nota cu ea deasupra si-apoi clasicul misionar .

Nu mai stiu exact cat am stat , eram destul de eudoric cand m-am impachetat sa plec dar am achitat o ora inainte .

Note : fata 10 ( sa zicem 8 pentru aspect desi mie mi-a placut altii ar putea sa strambe din nas . Sanii sunt micuti . Si 12 pentru atitudine . Am facut o medie :) ) locatie : 8 ( modest dar curat , patul e zdravan ) oral , normal 9.5 ( o sa revin la mariri ) igiena 10

Recomand . E o dulceata de fata :)

• Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Dupa mai multe incercari nereusite,ieri am avut placerea sa o intalnesc pe Alina.Programare a fost facuta telefonic.Ajuns la intersectia de la Pta Trapezului,am revenit cu telefon si am fost ghidat catre locatia domnisoarei.Ajuns in locatie,am fost surprins placut de modul in care arata Alina.M-a asteptat intr-o rochita neagra care ii puneau in valoare formele.Este o tipa calda,m-a luat de mana si m-a condus in dormitor.Am facut putina conversatie,am optat pentru o singura finalizare pentru care i-am inmanat 70 de ron,am scapat de haine si am fost poftit la baie.Baia este dotata cu toate cele necesare,am primit prosop curat.Intors in camera am regasit-o pe domnisoara goala,pregatita de actiune.Are un corp frumos,pielea fina si carnea tare pe ea,iar fundul pot spune ca este piesa de rezistenta.M-am intins pe spate si a inceput sa ma sarute pe gat,cobarand usor catre junior.Am fost rasfatat cu un oral umed,facut intr-un mod soft,foarte placut.Dupa ceva timp a aplicat prezervativul si a venit deasupra mea.Se umezeste natural si se implica.M-a calarit pret de cateva minute pana am finalizat.

Si acum notele:

Alina:9

Oral:8.5

Normal:9

GFE:9(lipseste FK,altfel tipa este foarte dulce si implicata)

Pret:70ron/fin

Raport calitate/pret excelent.O recomand,este o experienta ce merita incercata.

• Like 7
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 4 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...