Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:buc
Postat

Am fost plecata,de aceea nu am putut raspunde la tel si voi pleca din nou la inceputul lunii martie,de data asta pentru cateva luni. Pana atunci,sunt disponibila zilnic,intre 11-21,iar pretul a ramas la fel 150 de lei ora. Voi pune si un set de poze recente cat de curand.

Bine ai venit Alina :date

• Oras:bucuresti
Postat

Multumesc  :hug1 Am uitat sa mentionez ceva.Pretul a ramas acelasi ,150 de lei ora,dar pentru cei ce opteaza pentru o singura finalizare este 100 de lei

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Mă primești? Am 17 ani :)

Cu noul Cod Penal in vigoare, nicio sansa. Orienteaza-te catre o colega de liceu sau asteapta majoratul ...

Postat

Draga mea, mai esti activa? Am sunat astazi de mai multe ori pe nr de tel din topic si nimic, nu a raspuns nimeni. Macar spune-ne daca mai esti sau gata ai plecat de tot?

Postat

Nu stiu la cine ai sunat,dar la mine nu...chiar m-am uitat acum pe tel si ieri nu am avut nici un nr care sa ma fi sunat mai mult de o data si eu n-am raspuns

Postat

Am fost plecata,de aceea nu am putut raspunde la tel si voi pleca din nou la inceputul lunii martie,de data asta pentru cateva luni. Pana atunci,sunt disponibila zilnic,intre 11-21,iar pretul a ramas la fel 150 de lei ora. Voi pune si un set de poze recente cat de curand.

:snappy caci doar ai promis. 

Postat

Salutare la toata lumea, in sfarsit a raspuns la tel si vb cu ea, o mai gasim pana la 1 Martie apoi cica pleaca in Anglia.

Postat

Da, asa este, am spus si eu ca nu ma mai gasiti decat pana la sfarsitul lunii, dar nu am precizat unde plec..

Postat

Buna..din nou:) Cine are chef de o revedere ma gasiti la nr de tel 0738493946 , bulevardul Mircea Voda. Pup

• Oras:Vartescoiu
  • Oras:Vartescoiu
Postat

Mi-a fugit dorul de-acasa! Dorul!

Si s-a intors si mai frumoasa!!!!!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...