Sari la conținut

0730791758 Blonda Matura Noua In Zona

Postări Recomandate

Valabil din 26.06.2019 01:14:27 
Repostat automat

Descriere Matrimoniale

BUNA, SONIA ESTE NUMELE MEU !! Incita-ti imaginatia alaturi o fata cu bun simt si bune maniere. Pune in practica cele mai ascunse fantezii renunta la inhibitii si retineri. Sunt absolut sigura ca timpul petrecut alaturi de mine iti va lasa amintiri placute si iti vei dori sa ma revezi din nou. Discretie si igiena maxima. Ofer si cer acelasi lucru. Daca esti in cautarea catorva momente de relaxare atunci nu ramane decat sa ma suni

Link spre comentariu
Vizitator kido
Reputație: 0

Nu mergeti acolo....... am trecut eu in seara sta pe acolo si e un cuib infect.... vesnica vrajeala cu colega care e ocupata si sunt 2 tiganci nasoale.......de evitat dupa mine.... bani aia ar trebui sa ni dea ca sa le futem

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Nu mergeti acolo....... am trecut eu in seara sta pe acolo si e un cuib infect.... vesnica vrajeala cu colega care e ocupata si sunt 2 tiganci nasoale.......de evitat dupa mine.... bani aia ar trebui sa ni dea ca sa le futem

n-avem si noi un parlamentar printre noi sa initieze o astfel de lege :) :) 

Link spre comentariu

Pacat...tare pacat. Dupa poze nu era de iertat. Sperante naruite cum c-ar exista asemenea specimen la 250 total....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...