stiglitz633 Reputație: 172 Postat August 19, 2020 Oras:galati Oras:galati Postat August 19, 2020 Da, intradevar este f greu de ajuns la ea! M-am programat pe whatsapp de m-am umplut de programare. Poate pe viitor, cine stie...?!
grandmasterb Reputație: 38 Postat August 19, 2020 Postat August 19, 2020 Ar trebui sa angajeze o secretara. Eventual si un ajutor pe care sa o invete meserie. Dupa cativa ani trece afacerea pe fraciza.
stiglitz633 Reputație: 172 Postat August 19, 2020 Oras:galati Oras:galati Postat August 19, 2020 Cred ca numerele noastre de pe whatsapp in fiecare dimineata intra in vreo tombola ceva. Si daca nu esti extras ramai pe afara. Iar sansele sunt cam ca la Bingo Europa! Mai incercam :)
curvar2020 Reputație: 177 Postat August 23, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Postat August 23, 2020 Buna Deea. Ți-am scris pe whatsapp azi. Te pup 29 la urma
sonic1 Reputație: 514 Postat August 23, 2020 Postat August 23, 2020 La ultima vizita, la final, când a luat tel. în primire și văzui cu câți se conversa... cred ce e destul de greu de răspuns la atâți pofticioși. . Votez pt o secretara! :) 2
nikyolae Reputație: 0 Postat August 23, 2020 Postat August 23, 2020 Dacă această gunoi patetic al unei ființe umane nu este exemplul perfect al românilor, te rog să-mi găsești una. Oamenii obțin ceea ce merită. Românii îl meritau pe Ceaușescu. România este o țară din lume pe care nu-mi vine să o cred mai necinstită. Așa că data viitoare ejaculezi în gura acestei curvă. Realizează că a mințit, singurul lucru pentru care este o româncă și i-a furat mii de dolari de la oameni din întreaga lume, în loc să încerce să muncească din greu și să scape de naiba în care pare fericită că trăiește. Reveniți Nicolae și Elena! România nu se poate descurca mai bine decât o pot face acele două twituri fără minte și absurde egoiste. If this pathetic trash of a human being is not the perfect example of Romanians, I beg you to find me one. People get what they deserve. Romanians deserved Ceaușescu. Romania is one country in the world that I cannot think of being more dishonest. So next time you ejaculate in this whore’s mouth. Realize she has lied, the only thing a Romanian is good for, and stolen thousands of dollars from people all over the world, rather than trying to work hard and escape the hell she seems happy to live in. Come back Nicolae and Elena! Romania cannot do any better than those two mindless and absurdly selfish twits can.
nikyolae Reputație: 0 Postat August 23, 2020 Postat August 23, 2020 Sunteți ca o versiune patetică a lui Napoleon Bonaparte în timp ce se plimbă prin noroiul înapoi la Paris (noroi și Paris, foarte românesc). Vă sugerez să semnați un tratat de reparație sau să găsiți rapid exilul.
nikyolae Reputație: 0 Postat August 24, 2020 Postat August 24, 2020 M-a manipulat pentru a-i trimite instantaneu două mii de dolari, pentru a o ajuta pe mama ei să găsească o casă în care să locuiască. România, fii mândru!
nikyolae Reputație: 0 Postat August 24, 2020 Postat August 24, 2020 Simplul meu calcul este că aș fi putut să-ți împărtășesc ejaculatul în ea de patruzeci de ori. Oh Doamne. Asta mai lasă aproximativ 5.000 de dolari. De ce trăim deloc? Suntem animalul care mănâncă gunoi. Nu?
nikyolae Reputație: 0 Postat August 24, 2020 Postat August 24, 2020 Pentru a fi clar, ea a cerut doar 8.000 de dolari (33000 RON) folosind declarații false. Nimic mai mult.
nikyolae Reputație: 0 Postat August 24, 2020 Postat August 24, 2020 această cățea a vrut să plece în liniște, ca și cum oamenii din SUA nu vă vor lua capul pentru o astfel de jignire. Din fericire, nici măcar o bucată veche de rahat de câine nu ar vrea să se apropie de Moldova.
curvar2020 Reputație: 177 Postat August 24, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Postat August 24, 2020 Pentru a fi clar, ea a cerut doar 8.000 de dolari (33000 RON) folosind declarații false. Nimic mai mult.Ai fumat pătrunjel
nikyolae Reputație: 0 Postat August 24, 2020 Postat August 24, 2020 O fumez tot timpul. 500 RON pe oră vă vor ajunge acolo. nikyluvsugar @ myfreecams
nikyolae Reputație: 0 Postat August 24, 2020 Postat August 24, 2020 ceea ce face ca o persoană nechibzuită să fie o persoană nechibzuită nu este lipsa informațiilor din creierul lor
nikyolae Reputație: 0 Postat August 24, 2020 Postat August 24, 2020 Ea, care construiește o mie de poduri și sugă o pula, nu o numește constructor de poduri ... o numesc cockucker.
nikyolae Reputație: 0 Postat August 24, 2020 Postat August 24, 2020 ești îngrozitor din aceleași motive prietenii mei din Arad care au scăpat în 1971 spun că ești. Românii sunt oameni de rahat.
nikyolae Reputație: 0 Postat August 24, 2020 Postat August 24, 2020 Aș dori să ofer orice mamă din România, Moldova sau altfel care dorește să atragă asta. Sunt un om pasiv. Alții îți vor lua capul. Nu face asta. Fii avertizat. Ești român și motivul pentru care faci acest rahat este pentru că nu poți face nimic mai bun. Deci, nu încercați. Voi astepta cu o macheta. Garantez că alții nu vor aștepta deloc.
nikyolae Reputație: 0 Postat August 24, 2020 Postat August 24, 2020 Where is the Curvar into the Danube (I assume via the sewage plant)? Hagi fired himself. He was greatness. Coanda was genius. WHAT THE FUCK IS ROMANIA DOING AT ALL????
nikyolae Reputație: 0 Postat August 24, 2020 Postat August 24, 2020 FUCK OFF FOR THE REST OF TIME YOU SHIT PEOPLE. The disgrace brought upon the soul of Henri Coanda by your worthless nation.
nikyolae Reputație: 0 Postat August 24, 2020 Postat August 24, 2020 Postat Astazi, 03:23nikyolae, on 23 Aug 2020 - 6:17 PM, said:Pentru a fi clar, ea a cerut doar 8.000 de dolari (33000 RON) folosind declarații false. Nimic mai mult.Ai fumat pătrunje0
nikyolae Reputație: 0 Postat August 24, 2020 Postat August 24, 2020 Curvar2020. Come on you rancid bitch! I know how to deal with road trash. Do not mouth off to me and expect not to find yourself worse off that the decrepit existence you chose. It is some place Tigliana 1 near the tigans hand out flori. Go fuck yourself you dumb fuckers. Or should I say, tiganu?
andreea0305 Reputație: 14 Postat August 24, 2020 Postat August 24, 2020 Bai oameni buni ce aveți, s-au aliat toți nebunii sa ma atace psihic 😂? Scap de unul dau de altul, defapt nici nu știu dacă am scăpat de primul sau dacă asta și ala sunt una și aceiași persoana, îți /va recomand niște carbamazepina , haloperidol și clorpromazina ca ai/aveți probleme grave, consultați și un medic în vederea unei internări ca voi nu ar trebuii sa stati nesupravegheati 2 1
Vizitator madalinmad11 Reputație: 0 Postat August 24, 2020 Postat August 24, 2020 Toti nebunii si au facut conturi pe aici,un moderator nu mai avem si noi?
cristijoker1 Reputație: 81 Postat August 24, 2020 Postat August 24, 2020 Bai oameni buni ce aveți, s-au aliat toți nebunii sa ma atace psihic 😂? Scap de unul dau de altul, defapt nici nu știu dacă am scăpat de primul sau dacă asta și ala sunt una și aceiași persoana, îți /va recomand niște carbamazepina , haloperidol și clorpromazina ca ai/aveți probleme grave, consultați și un medic în vederea unei internări ca voi nu ar trebuii sa stati nesupravegheatiCe faci Deea ? Mai lucrezi ??? Èši-am dat mesaj pe whatsapp dar nu mi-ai mai raspuns.... 1
curvar2020 Reputație: 177 Postat August 24, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Postat August 24, 2020 Fac pariu că ăsta e fostul kallone
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum