Sari la conținut

Andreea 0758305966

Postări Recomandate

• Oras:Galati
Postat

Fac pariu că ăsta e fostul kallone

nu mai pune k pierzi sigur...poate aflu eu cine e neculai asta tare in gura in fata tastaturii sa il fac sa regerete vorbele de azi noapte...sunt sigur k nici n-o cunoaste macar...o sfatuiesc sa nu bage in seama tot ce se vb pe aici...omu e liber sa scrie orice ,stie k nu poate pati nimik..
Postat

cristijoker1 asa mi-a facut si mie sau posibil ca i-am trimis mesaj de pe roaming nr de afara i-am dat mesaj sa o intreb doar daca mai lucreaza si nu mi-a rasp.

Postat

cristijoker1 asa mi-a facut si mie sau posibil ca i-am trimis mesaj de pe roaming nr de afara i-am dat mesaj sa o intreb doar daca mai lucreaza si nu mi-a rasp.

Pe 19 i am dat msj la citit dar nu mi-a răspuns.. acuma i am dat iar doar ca nu l a mai citit ..macar sa raspunda sa stim si noi ce si cum ..de ceva timp nu am reusit sa dau de ea

• Like 1
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Ce m-au amuzat mesajele ăluia :)) Știe și "ingliş". A lo mejor es español :)))

• Oras:Europa
  • Oras:Europa
Postat

Super gagica, mi-a ieșit din nou programarea.

Dacă ar fi ceva de reproșat ar fi lipsa cim-ului dar asta e mă conformez :)).

Nu are rost reclama, pentru mine e big deal.

• Like 1
  • Oras:galati
  • Oras:galati
Postat

Buna ziua si bine v-am gasit dragii mei, cineva credea ca am ramas fara idei...pam pam!

Astazi am vizitat-o si eu pe celebra Deea, am avut noroc cu tragerea la sorti iar din punctul meu de vedere a fost parolista cu programarea, existand intelegere din ambele parti.

Am ajuns la locatie iar cand mi-a raspuns fata aia zambitoare pur si simplu mi-a modificat ziua in bine. Deea e o fata simpla, modesta cu vorbele la ea si super super plina de viata, efectiv am simtit click-ul ala pe care il simti cand te intalnesti cu cineva drag dupa mult timp, cu toate ca e prima oara cand ne gasim!

Am stabilit printre altele cum vor decurge ostilitatile, eu optand pentru o ora cu dorinta ca primul numar neaparat sa fie doar oral.

Oralul de senzatie, facut parca cu o placere neobisnuita, deep si umed la maxim, de m-au facut sa ma urc pe pereti.

Pauza spritz, timp in care am mai povestit de una de alta intr-o atmosfera destinsa si relaxanta.

Al doilea numar a inceput tot cu un oral spectaculos, pus caciulita si urcat Deea deasupra. Aici s-a miscat foarte foarte bine dupa care am trecut la un doggy style frumos la marginea patului frumos. Sper ca am facut treaba ok pentru ca parea sa se simta ok ( simulare, nesimulare daca obtii penalty ti-ai facut treaba :))).

Nu stiu cat de mult conteaza, dar parerea mea despre Deea este una la superlativ, in sensul ca m-am simtit f bine in compania ei, serviciile fiind cireasa de pe tort, atitudinea si comportamentul reprezentand restul tortului.

Note: Oral : 10

Normal: 10

Gfe: 10+ ( pt mn gfe nu reprezinta mozoale si limbi in urechi ci atitudinea omului)

Locatia: 8, este in Tiglina la I, curata, dotata cu tot ce ii trebuie.

Propun trecerea ei in top pentru ca acolo ii e locul.

La cat de aglomerata este, nu poate raspunde la toata lumea si sincer nici nu o indemn sa faca asta, nu de alta dar la cati nebuni sunt in Galatiul asta e bine sa se si protejeze.

Halatul a fost 200, pe care i-am dat fara sa ma uit, avand in vedere aspectele de mai sus!

Sanatate maxima la baieti si fete!

• Like 6
  • Oras:_Galati, un sat asfaltat
  • Oras:_Galati, un sat asfaltat
Postat

Revizitat pe Deea, tot ce pot zice e ca sunt speechless. Notele la fel, cu o exceptie, oralul mi s-a parut putin cam... Exploziv. Deci, e ireal pt mine, vin fara chef, ma refer momentul ala in care nu poti sa o faci sa se scoale cu nimic nimic si ea o face sa se scoale. Nu am mai avut in viata mea parte de asa oral, like fucking niciodata. Intr-un minut eram sa ma urc pe pereti, ar trebui de trecut la fast fuck? 🤣🤣🤣 Glumesc. Cei ce ma stiu, stiu la ce ma refer cu lipsa de erectie.

Am simtit ca mi-a futut pl cu gura, ca sa exprim in cuvinte.

Daca data trecuta era 10+ acum ar fi peste.

Eu sarac cu doar 3 vizite la deea, nu cu 22 cum are alde madalin 🤣

Asta nu e recenzie, e doar comment putin mai lung

• Like 2
Vizitator madalinmad11
Reputație: 0
Postat

Eu sarac cu doar 3 vizite la deea, nu cu 22 cum are alde madalin 🤣

Sa fie oare 22?🤣🤣 is multe oricum....

• Oras:Braila
Postat

Da liviu este activa am fost eu la ea acum vreo 2-3 zile doar ca nu mai pune anunțul pe publi...serviciile ei sunt la fel

Postat

Pai si cum ai luat legatura cu ea? Eu am incercat telefonic, SMS..nici un raspuns.

Pe telefonul ce il folosesc pentru asa ceva nu merge whatsapp-ul!ðŸ™

Postat

Da liviu este activa am fost eu la ea acum vreo 2-3 zile doar ca nu mai pune anunțul pe publi...serviciile ei sunt la fel

Mulțumesc, încerc sa revin de ceva vreme la ea.. dar nu reușesc ðŸ˜ðŸ‘

Postat

Eu cand vad coada prea mare la MacDonnalds ma duc la Spartan :)

Asa am și făcut.. și sa știi ca nu a fost rea deloc mâncarea la 'Spartan' ðŸ˜

• Telefon: 0843473808
  • Oras:Galați
Postat

Foarte neserioasa.... Am stabilit aseară pe whats app sa ne vedem azi la ora 13,confirmare telefonica la 12.30.telefonul închis;ambele numere. Am venit și din Brăila.... Urat din partea ei!!!

Postat

Foarte neserioasa.... Am stabilit aseară pe whats app sa ne vedem azi la ora 13,confirmare telefonica la 12.30.telefonul închis;ambele numere. Am venit și din Brăila.... Urat din partea ei!!!

Te-o fi mirosit ca ești brăilean. :)

• Like 2
  • Minus 1
Postat

I am precizat ca sunt din Brăila și apoi a stabilit ea programarea!

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

I am precizat ca sunt din Brăila și apoi a stabilit ea programarea!

si ea e braileanca,probabil din cauza asta

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...