Sari la conținut

Vini Viniiiiii

Postări Recomandate

• Oras:Constanta

Nu stu dice...da am io un fiiling ca vini din nou vremea ricenziilor !!! Se coace in subteran si in laboratoare un conplot ca aia cari nu scriie no sai moi baji niminea an siama. Cica si aia cu intrebarile danpulea osa fii cu muie si la gara !!!

Asea se vorbeste in tirg !!! ;)

• Like 4
Link spre comentariu
Vizitator j0hnny_legend
Reputație: 0

Bai sincer, eu am cam început sa regret când nu scriu. Am fost la aceeași pizda (nașpa) de doua ori.

De la o vârsta dacă nu notezi începi sa uiti! :)

• Like 6
Link spre comentariu
  • Telefon: 0768601405
  • Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :)
  • Disponibila
  • Telefon: 0768601405
  • Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :)
  • Disponibila

Bai sincer, eu am cam început sa regret când nu scriu. Am fost la aceeași pizda (nașpa) de doua ori.

Ai spart topurile ! :) :) :)
  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Patagonia

eu le am salvate in telefon cu poze cu detailii, alzheimerul ma vizitat deja de mult si a ramas ;)

trebui sa fac tura la unele din tre fete sa le zic ca au combinat tel. de munca cu profilul de facebook si le vad pe toate

• Like 2
Link spre comentariu

Pi vremuri...aci pi Nimfo...nu iegzita offtoping...nu iegzista caterinca si comientarii danpulea. Daca ti minca in cur si postai vro prostiie...ciniva...repijor...iti atragea atentiia ca iejti doar un prost...si ca comentariile tali nu ajuta cu nimica comunitatea futatorilor.

Porma so renuntat la asta. In goana dupe bani...dupe trafic si volum...forumu o fost lasat "la liber". Asea so inmultit iecsponential comunitatea prostilor. Prostii ie aia care nu fute...da vor si iei sa faca parte...macar prin asociiere...cu gasca futatorilor. Cum iei nu fut...si nau cie sa povesteasca dispri futut...doar comentiaza acilea...si di regula comienteaza doar cu frustrarea adunata in iei...ca doar deh...ar vria sa futa si iei...dar no fac.

Porma...casa cresca repidi incasarile...sor facut conturi speciale pientru prostii astia...conturi VIP...pi bani. Adica daca tat vriei sa debitezi prostii pi forum macar plateste pientru suferinta cielorlanti cari trebe sa asculte acilea prostiia ta. Asa ca or invadat prostiii !

Dupe o perioada...sor gindit adminstratorii forumului ca "cear fi sa li dam prostilor puterea sa baneze???". Adica daca tat le loam baniii pientru prostiia lor...hai sa le aruncam si un os...ca doar iei placeste...ce plm ?! Si sor adunat haite di prosti...ca doar cin seaseamna saduna...si or banat pi tati aia cari futea...si cari povestea cum futea iei.

Intro buna zi...pi forum...pi Nimfomani...or ramas doar proştiii. Obijnuiti cu prostiia lor...or incieput sa se injure intri iei. Asea ca Nimfomani nu moi iera un forum di curve...curvari...futut...si poviestit. Iera doar un forum di prosti...doar cu prostiia lor. Din maaari noroc...administratorii sior dat siama di greseala lor...si ior muiiit pi ceia cari plateau casa debiteze prostiie pi forum...si or adus inapoi pi tati aia cari futea si povestea...da ierau banati. Sior dat siama ca un forum di curve fara di curve nari cum sa moi fiie un forum dispri curve !!!

Prostiii or moi ramas o leaca pi acilea...di inertiie. Daaar...ie clara politica di azi a forumului. Debitezi doar prostiie pi forum dipi contu tau...va trebui sa iti fasi alt cont...ca ti se va fute o dungulita si nai sa moi poti posta prostiia ta.

Intre timp...aia cari futea si povestea...sior zis: "dice sami bat io capu cu tati prostiii...ia sami vad io di futut si sa nu moi poviestesc la prost !!!". Si uiti asea sor format gastile private !!!

Stati calmi...ca di futut lumea se fute in continoare...poati kear moi mult dicit pi vremuri. Doar ca...aia cari fute...nu moi povesteste...public...pientru tati prostiii. Schinba in privat informatiia despre cie curva se fute bini...si merita so futi. Acilea...pi forum...pi Nimfo...public...iei fasi doar caterinca !!!

Din cind in cind...distul di des...se ingroaşă mațu dila atita laba in cite vrun prost dasta...si se trezeste ca vria sa futa si iel. Da cum pina atunsea no futut...si nu pria stiie unde...cum...si cini...inciepe sa puna tat felu di intribari...di prost ievident...pi forum. Culmea...moi ari si pretentia sa li se raspunda !!!

Uiti asea apari prosti dastia cari din 2012...13...14...nor postat un singur cuvint acilea...da acuma ari intrebari...ca ar cam vrea si iei sa futa civa. Uiti asea apari prosti cari pina ieri doar or injurat pi forum...si acuma se da tovarasi di futut cu futaciosii !!! Uiti asea...inciep sa aibe pretentii sa fii si iei ricomandati di futaciosi la curve cari primesc doar cu recomandare !!!

Prostii nare cum sa cistige. Nisiodata !!! ;)

• Like 8
Link spre comentariu

Poi pune tu vrun prost dasta sati descriie iel vro curva...in cuvinte...fara link...fara jpg...fara mpeg !!!

Poi dicit sa descriie moi bini se lasa di futut !!!

Daca nu vede poza dila vro curva moi bini baga laba !!!

:))))))

• Like 3
Link spre comentariu

Mah...io am crezut ca vini vremea recenziilor...a informatiilor reale...adivarate...in timp real...pi buni si fara filtru di cenzura. Am crezut ca vini vremea la aia cari chear fute...si zice acilea !

Am gresit !!!

Pi forum acuma ie mult moi inportant sa fi civilizat...dicit sa adusi informatii. Adica... daca una ie o tepara ordinara...daca tu ti apusi sa zici civa acilea...trebe sa fi foooarti atenta cit di cilivizat o zici...ca cica trebe so zici cu perdea...nu pi buni !!!

Io sper sa nu va suparati pi mini...da io nisiodata nu moi scriu o ricenziie public !!!

Pina osa invat sa fiu cilivizata io nu moi aduc nisi cia moi mica informatiie acilea !!!

Va dau di inteles cie stiu...si va zic in privat...da sa nuva asteptati la cilivizat !!!

Io in privat osa le zic doar cum stiu io sa li zik. Cum leam zis di 2 ani jumate aci !!!

Sper sa fiie bini asea...casa nu fiie rau...ca doar deh, sintem nisti doamne si domni !!!

;)

• Like 3
Link spre comentariu

eu cred ca erdogan sau putin sta cu foarfeca pe reteaua noastra de informatii ca cam ni-se inchid topicurile fara motiv, mi sa pare ca un fel de incercare sa ne stranga de gatul redactiv, un atentat la exprimarea libera sau ma insel eu??

• Like 1
Link spre comentariu

Dintatdeauna...treba o fost like this...

Iegscortele or fost di 2 categoriii...alea cari stiie di Nimfo...cari or invatat sau or fost invatate...si alea cari habar nau.

Futatoriii...tat di 2 categorii. Aia cari or futut si or invatat mersu lucrurilor...cari iti zice doar din conversatia telefonica daca merita sau nu sa se sinchiseasca...si aia cari bijbiie si merg la plezneala.

Utilizatoriii tat di 2 feluri. Aia cari or futut si or inpartit...si aia cari or citit doar acilea...si fie or futut blat...fie or bagat laba mare.

La Constanta...o buna vreme...osa fiie cam asea...

Iegscortele cari stiie treba or sa se descurce pi cont propriu...cum stiie iele moi bine sa incite si sa ademeneasca cititoriii.

Futatoriii or sa futa fix cum or futut si pina acuma...ca iei futea si inainte di forum...si futea si cie no fost si di cari nu so scris nisiodata pi forum.

Utilizatorii...poi aia cari doar or cetit...sa ceteasca in continoare. Aia cari or futut si povestit...osa povesteasca cu aia cari or facut la fel ca iei.

Forumu ?

Poi Pisicu o zis foarti bini cio zis: nuti tine nimeni fortat acilea. Nuti plasi...uiti usea...taio !!! Nuti convini reguliliii...plesi...sau ti fasim noi sa plesi. Oricum...nu ie treba voastra ce se intimpla cu forumu. Ari adiministratori...ari moderatori...stiie iei moi bini ca voi ciei di facut cu forumu...asea ca nu va batiti voi capu.

Voi sa ziceti merci ca aveti un forum pi cari sa postati...daca postati...si maaari atentie la cum postati.

Treabai buna !!! ;)

Trese luna asta...vini toamna. Liniste si pace...ca pleaca si ajitatiia dipi litoral. Ni asezam calm si linistiti pi treaba noastra...si osa fiie bini. Liniste ! Deplina !!!

:)

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Pe aici
  • Oras:Pe aici

Mai cum era treaba pe timpuri cu securitatea?

Il bateau pe cate unul ca sa-l ”convinga” sa vorbeasca si cand saracul om incepea sa vorbeasca si sa spuna tot ce stie se apucau sa-l bata si mai tare ca sa taca din gura. 

• Like 2
Link spre comentariu

Ganditiva asa...

Daca niminea nusi perde vremea si timpu personal sa scaneze Publi si Teligrafu...si alti siteuri...si sa posteze la Intrebari si Raspunsuri...osa fiie doar intrebari di genu: "cum gasesc si io o iegscorta in orasu asta?".

Osa fiie nevoie di ciniva cari sa faca munca asta...di identificare...di sortare...si di postare. Un voluntar.

Daca niminea no sa scriie ricenziii...si fetili cari se vor baga singure la Intrebari si Raspunsuri vor ramine acolo...ca doar regula zice clar ca fara ricezii nu ajunji la Testate.

Asea ca trebe identificat macar un voluntar cari sa plateasca...sa futa...si sa scriie pi forum. Macar unu cari sa faca asta.

Daca dila Testate nu scriie 10 colorati recenzii bune dispri o iegscorta...nu moi promoveaza la Top fata. Asea ca osa fiie fara Top curind...da poati ie moi bini asea...ca multi vati plins ca la Top devine moi greu cu fututu.

Aci osa fiie moi dificil...ca trebe 10 voluntari cari sa plateasca si sa scriie...si sa moi fie si colorati. Cum or ss anunga iei colorati habar nam...da nu trebe sa ni atim noi capu cu asta. Da poate se schinba regula din nou si o fata cari posteaza singura anuntu iei la Intrebari si Raspunsuri...vini voluntaru...baga...si miine fata ie la Top !!! Sinplu nu ???

Clar ca nu moi ie nivoie di sectia Di Ievitat...ca nui frumos si cilivizat sa vorbiesti urit dispri o supraponderala cari vini cu o singura intentiie...sa va praduiasca. Ca si iele ie lume...si trebe doar sa le intelejem necesitatile di capatuire si inbogatire...nu sa vorbim necilivizat dispri iele pi forum.

Clar ca nu moi ie nivoie di sectia Inactive...ca niminea no sa moi fie interesat daca iegscorta moi ie sau nu moi ie prin zona...ca no sa stiie daca o fost sau nu...daca o meritat sau nu.

Cum fazan nuse moi joaca...casa primesti culoare trebe sa baji bancuri si glume. Sa postezi starea vremii...restaurante bune in Cta...si fotbal.

Va pup !! ;)

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator picard91

Ganditiva asa...

Daca niminea nusi perde vremea si timpu personal sa scaneze Publi si Teligrafu...si alti siteuri...si sa posteze la Intrebari si Raspunsuri...osa fiie doar intrebari di genu: "cum gasesc si io o iegscorta in orasu asta?".

Osa fiie nevoie di ciniva cari sa faca munca asta...di identificare...di sortare...si di postare. Un voluntar.

Daca niminea no sa scriie ricenziii...si fetili cari se vor baga singure la Intrebari si Raspunsuri vor ramine acolo...ca doar regula zice clar ca fara ricezii nu ajunji la Testate.

Asea ca trebe identificat macar un voluntar cari sa plateasca...sa futa...si sa scriie pi forum. Macar unu cari sa faca asta.

Daca dila Testate nu scriie 10 colorati recenzii bune dispri o iegscorta...nu moi promoveaza la Top fata. Asea ca osa fiie fara Top curind...da poati ie moi bini asea...ca multi vati plins ca la Top devine moi greu cu fututu.

Aci osa fiie moi dificil...ca trebe 10 voluntari cari sa plateasca si sa scriie...si sa moi fie si colorati. Cum or ss anunga iei colorati habar nam...da nu trebe sa ni atim noi capu cu asta. Da poate se schinba regula din nou si o fata cari posteaza singura anuntu iei la Intrebari si Raspunsuri...vini voluntaru...baga...si miine fata ie la Top !!! Sinplu nu ???

Clar ca nu moi ie nivoie di sectia Di Ievitat...ca nui frumos si cilivizat sa vorbiesti urit dispri o supraponderala cari vini cu o singura intentiie...sa va praduiasca. Ca si iele ie lume...si trebe doar sa le intelejem necesitatile di capatuire si inbogatire...nu sa vorbim necilivizat dispri iele pi forum.

Clar ca nu moi ie nivoie di sectia Inactive...ca niminea no sa moi fie interesat daca iegscorta moi ie sau nu moi ie prin zona...ca no sa stiie daca o fost sau nu...daca o meritat sau nu.

Cum fazan nuse moi joaca...casa primesti culoare trebe sa baji bancuri si glume. Sa postezi starea vremii...restaurante bune in Cta...si fotbal.

Va pup !! ;)

Ai uitat de tenis, curse de formula 1 si recenzii la "candindatii" (vorba lui nenea Iancu) la prezidentiale. Forumul se va (re)denumi in curand "DeToatePentruToti.com" :)

• Like 1
Link spre comentariu

Oricum...

Io vam zis ca or sa inchida topingu ala ! ;)

Or sal inchida si pi asta ! ;)

La Discutii Generale osa discutam generalitati. Ci vrieti voi...pi ci subect va doare pipota...da nu di iegscorte.

:)))))))

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:antile

trebuie sa vedem si  partea buna a lucrurilor , din punctul nostru de vedere , al celor care mai futem fara sa recenzam, nu se vor mai inghesui toti diletantii sa arunce cu bani in cele care pretind preturi de monte carlo , fetele locale vor fi din nou accesibile , vor fi nevoite sa se comporte cit mai gingas cu musterii care le calca pragul pentru a-i fideliza , ora va avea 70 de minute , finalizarile vor dura cel putin o ora , preturile vor reveni la nivelul anilor 2010 , pestii ne vor aduce la locatie cu masinile lor inmatriculate in Bulgaria, micile si marile fantezii vor fi incluse in pret, vor fi promotii gen platesti o fata ,colega este bonus si asa mai departe .

• Like 3
Link spre comentariu
Vizitator picard91

trebuie sa vedem si  partea buna a lucrurilor , din punctul nostru de vedere , al celor care mai futem fara sa recenzam, nu se vor mai inghesui toti diletantii sa arunce cu bani in cele care pretind preturi de monte carlo , fetele locale vor fi din nou accesibile , vor fi nevoite sa se comporte cit mai gingas cu musterii care le calca pragul pentru a-i fideliza , ora va avea 70 de minute , finalizarile vor dura cel putin o ora , preturile vor reveni la nivelul anilor 2010 , pestii ne vor aduce la locatie cu masinile lor inmatriculate in Bulgaria, micile si marile fantezii vor fi incluse in pret, vor fi promotii gen platesti o fata ,colega este bonus si asa mai departe .

Si mie imi place sa visez cu ochii deschisi, dar totusi... :)

Link spre comentariu

vedetele vor fi nevoite sa-si lase numerele de telefon prin toaletele publice din zona , pe pereti , scrise cu markerul, in speranta ca vreun prafuit obosit facut pilaf , semianalfabet functional va fi capabil sa le citeasca   sa le sune si sa sparga suticile de roni ramase prin buzunare , cu ele

• Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...